Keresés

Részletes keresés

elfprince Creative Commons License 1999.05.04 0 0 2
Mike!
Köszönet a tippekért. Ami a másik létező MX300-as topic-ot illeti teljesen igazad van, elbénáztam. Elnézést érte. A letölthető hangminták nekem is eszembe jutottak, de a net-en nyomát sem találtam Vortex2-höz készült vagy ahhoz használható soundfontoknak. Persze az is lehet, hogy csak nem jó helyen kerestem.
Kajan! Köszi.

Üdv. Elfprince

Mike Creative Commons License 1999.05.03 0 0 1
Hat gyerekek, nem akarlak titeket lekeseriteni, de mar van egy MX300-as topic!
elfprince! nem biztos, hogy boviteni kell, elg lehet jo minosegu hangminta keszlet, mivel az MX300 tudtommal, akar tobb szaz mega nagysagu hangkeszletet is kepes hasznalni, csak legyen elegendo ram.
Ha megis szendvicskartya, szvsz Roland vagy Yamaha (XG), de ezek ugy 40-50e korul jarnak. Persze lehet, hogy mas tud okosabbat is mondani.

Kedves kajan! Ne keverjuk a szezont a fazonnal. Az MX-Link teljesen mas.
A szendvicskartya csak midi-zik, az mxlink pedig, a digitalis kimenetet, illetve az ac3 dekodolas 5+1-re adja.

Udv, Mike

kajan Creative Commons License 1999.05.03 0 0 0
elfprince!
A CHIP Magazinban olvastam, hogy hamarosan nálunk is kapható lesz az MX300-ashoz egy MXLink25-ös kiegészítő kártya (daughter-board?), amely valószínű megoldja a gondjaidat.
Előzmény: elfprince (-)
elfprince Creative Commons License 1999.05.03 0 0 topiknyitó
Üdv Mindenkinek!

Nemrég szereztem be egy MX300-ast és van egy problémám, amiben a segítségeteket kérem. Bővíteni szeretném a kártyát egy waveblaster kompatibilis MIDI kiegészítővel. Milyen gyártmányú, illetve típusú daughterboard-ot célszerű venni?

Nagyon kezdő MIDI-ző vagyok de szeretem ha szépen és valósághűen szólnak a hangszerek. Olvastam, hogy ha szintetizátor chip, akkor Kurzweil de eddig én eddig Kurzweil processzort csak a TB kártyákon láttam, MIDI kiegészítő kártyán nem.

Ha segíttek, akkor a válaszokat a Fórumba vagy ide:
idudas@usa.net

Köszi előre is.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!