Keresés

Részletes keresés

Timberland Creative Commons License 2003.10.05 0 0 2
Hi!

Köszi a válaszod egyenlőre még nem sürgős a dolog csak apám említette hogy az üzembe talált 60-as 70-es évek beli 8 mm-es szalagokat jó sokat és az önkormányzat felkérte hogy szeretne belőlük másolatot kérni az archivumba! Ha sikerül mindenképpen visszajelzek bár az biztos hogy nem a napokban lesz!

- T i m b e r l a n d -

Előzmény: Gonoszka2 (1)
Gonoszka2 Creative Commons License 2003.10.03 0 0 1
Kedves Timberland

digitalizálásban nem tudok segíteni, de az V. kerületben a József A. utcában (Nádor u. és Bajcsy közötti szakaszon) van egy üzlet, ahol mindenféle régi kamerát lehet adni venni, alkatrészeket is, és az üzlet tulajdonosa vállalja, hogy a 8mm-es filmet átmásolja vhs-re. És ha infóim nem csalnak ő digitalizálni is tud.

Mindenesetre ő ar egyetlen akiről ezt hallottam, sőt mi több, ő új üres 8mm es filmet is árul a kamerához.

Kérlek ha sikerült jelezz vissza.

köszi

G2

Előzmény: Timberland (-)
Termon Creative Commons License 2003.10.03 0 0 0
0 alakú korongra akarod kiírni ?
Timberland Creative Commons License 2003.10.03 0 0 topiknyitó
Üdv!

Szeretném megkérdezni a hozzáértő gurukat hogy otthoni szinten lehet-e régi 8mm kópiákat digitalizálni. Igazából az a bajom hogy nem tudom milyen készülékkel lehet ezeket lejátszani amit összeköthetek a számítógéppel. Bármilyen segítséget megköszönök olyanoktól akik már csináltak ilyet vagy akartak csinálni de kiderült csak stúdióba lehet!
Csak végső megoldásként szeretném használni az "analóg" módszerte, azaz lejátszani egy vászonra és kézikamerával felvenni.ú

- K a n d a -

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!