Keresés

Részletes keresés

Sáfár22 Creative Commons License 2003.10.14 0 0 2
Hajrŕ VASAS
gerzson9 Creative Commons License 2003.08.01 0 0 1
pasija szart bar peppe
jegorka Creative Commons License 2002.07.31 0 0 0
Édesem, én megmondom neked.

Azért, mert itt senki, vagy csak kevesen tettek annyit, mint a DakotaPress. Féltik a kis moderátori kakájukat, féltik a nickjeiket, féltik a semmitmondó hozzászólásaikat, gügye topikjaikat, és féltik az Index-függő cyberlétüket. Ilyenkor senki nem szólal meg, nincs erkölcs. Az Index fórumai a valódi világot modellálják.

Röhej, hogy sikerült a megfélemlítést odáig gerjeszteni, hogy csaknem a valódi életnél is durvább. Vagy tényleg durvább. Te nem nyithatod már ki a szádat egy valódi kocsmában - nézd meg Kocsmatopikot, micsoda botrány lenne, ha kocsmaian kezdenél viselkedni -, nem nyithatod ki a szádat sehol. Torzul, elbaszódik minden! Szarabb mint az életben.

Az az érzésem, hogy az Index fórumai akarva-akaratlan a meghódolásra késztetnek, jobban, mint a mindennapi életben. Miért-e függés? Holott, éppen a szabadság terepén mozognál. Igen, a fórumoknak az lenne a küldetése, hogy azt a szabadságot, amit nem tudsz kiélni a mindennapokban, legalább itt kiéld. De rabsághoz szoktat, ketrechez, mert a függőséged, és az elhülyülésed okán megteheti. Miért keményebb itt a légkör, mint bárhol? Én tudom a választ, gondolkozz el!

Előzmény: A 81714-es (-)
A 81714-es Creative Commons License 2002.07.31 0 0 topiknyitó
Hová tűnt DakotaPress?

Ahogy én a szájbertér után személyesen is megismertem, infantilis, nagy temperametumú, és okos ember. Sőt, arca van. Tudomásom szerint pénzért loholt a fórumokért, nagyenergiájú ember. Sokat kurvaanyázott. Sok ellenséget szerzett. Mindig figyeltem a hozzászólásait, és úgy éreztem, hogy többségében igaza volt. Amikor megnyitotta a Taszatalon az adózási topikját, megtámadták, hogy az állam kijátszására buzdítja az embereket. Hiába írta le, hogy az állam szemétmocskosállat, és szabadságjogunkban áll a joghézagokat kihasználni. Hiába írta le, hogy az állam tisztségviselőinek egy része a saját zsebére dolgozik, sőt, ezért képes belenyúlni a jogszabályokba is. Aljasul.

DakotaPress nem aljas ember. Ahogy nézem, most egy börtönruha számmal tölti az életfogytiját. Úgy érzem, sokan megfeledkeztek róla. Nagy szégyennek tartom, hogy

DakotaPress a 81713-as

börtönruha számot viseli.

Sokat gonolkozom, hogy is van ez....

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!