Keresés

Részletes keresés

Plébános Creative Commons License 2003.11.13 0 0 12
a kódszámok is változnak. eddig a szegediek kettessel kezdődtek, mostani, amit egy szent istvánért kaptam, szintén szegedi, de eggyel kezdődik. megkérdeztem egy másik szegedi csávót is, annak is egyessel kezdődik a száma most.
zajcsikpavegajcsik Creative Commons License 2003.11.12 0 0 11
ezt akár meg is lehetne kérdezni egy ellenőrtől, kalauztól vagy az akácfában, (persze csak ha éppen nincs vaj az ember fején), szerintem miért ne árulná el, hogy van-e füzet vagy nincs, és egy kérdésért nem fog megbüntetni. majd megpróbálok erre rávenni egy vállalkozó kedvű "vajazatlan" ismerőst :) de ha itt a fórumon van ilyen, akkor persze sokan hálásak lennének/nk az infoért!
Előzmény: Törölt nick (10)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.08 0 0 10
Állítólag a kallerek az adott vonalon fekvő felsőoktatási intézmények kódjait tudják (ennek persze nincs sok értelme, ezt egy hökös ismerős mesélte, a hökösöknek meg semmit nem szabad elhinni:). amúgy most új kódok vannak, szóval egy ideig még biztos nem lesz gáz, ha nem stimmel az intézmény és a matricakód. a bkv-nál nekem az Akácfában megnézte a kódot a bérletbemutatáskor, de azt nem láttam sajnos, hogy a számítógépen ellenőrzi-e
BONNIE Creative Commons License 2003.11.08 0 0 9
eddig engem is csak vonaton ellenoriztek ilyen szmpontbol, szinten papirfecnirol puskazva.
Előzmény: Planney (5)
k__chris Creative Commons License 2003.11.08 0 0 8
jajjj

nem tudom nekem még a diákomat se nézték meg nemhogy a matricát (igaz elovettem, es tartottam a kezemben). ez elso osztaly, IC.

amugy meg egy intezmenynek egy intervalluma van? mert minden matricanak mas a szama.

amugy meg hanyszor ellnorzik fuzetecskebol? mert mindenkinek csak az ISMEROSE bukott le, nade ez hany emberbol hany ember? mert speciel egy nyiregyhaza oda vissza uton kb 2 rugot lehet sporolni.

brigi88 Creative Commons License 2003.10.10 0 0 7
A mai újságban volt, hogy okt. 31-ig érvényes, de az új igénylők harmada rosszul töltötte ki a lapot, és ezért nem fogja megkapni időben, addig ideigleneset kell használniuk.
Előzmény: zajcsikpavegajcsik (6)
zajcsikpavegajcsik Creative Commons License 2003.09.11 0 0 6
A BKV-n talán azért nehezebb az ellenőrzés, mert ott egyszerre százan áramlanak ki a mozgólépcsőről, meg a busz ráz, tömeg van stb... vonaton addig foglalkozik egy emberrel, amíg akar, a többi úgyis megvárja. Esetleg szúrópróba szerűen félrehívogathatnak embereket.
Egyébként meddig érvényes az előző féléves diák?
Előzmény: Planney (5)
Planney Creative Commons License 2003.09.11 0 0 5
Egyik ismerosomet a vonaton "szereltek le", a kaller kis fuzetecskebol ellenorzott. Mondta, hogy valaszthat a "tizezer zsebbe es nem vettem eszre" vagy a legsulyosabb, szazezrekbe fajo hivatalos feljelentes kozott.
Szerintem annyira ez mar nem kifizetodo jatek... BKV esetrol meg nem hallottam, de konnyen adoptalhatjak a MAV-os jatekot.

P.

Előzmény: Cs-L (3)
brigi88 Creative Commons License 2003.09.11 0 0 4
Én spec nem nagyon vonatozok, csak BKV. És már tavaly is volt sorszáma a matricának, nem? Én úgy emlékszem, hogy még ha meg is fordíttatták a diákot, akkor sem kezdték el a számokat bogarászni, csak az évszám kellett hogy stimmeljen. Legalábbis a metrón.
Előzmény: Cs-L (3)
Cs-L Creative Commons License 2003.09.11 0 0 3
Sziasztok!
állítólag tényleg nagyon oda kell figyelni erre, mert nézik. Én speciel azt nem tudom elképzelni, hogy a BKV-s ellenőrök erre rámennének, de az biztos, hogy a MÁV-on ezzel könnyen le lehet bukni.
ha bizhatok az informátoromban ( :) ), akkor egy kiscsaj most várja az ítéletet, és 5 évet is kaphat éppen ezért. (lebukott a vonaton.)

zajcsikpavegajcsik Creative Commons License 2003.09.11 0 0 2
Nahát milyen halott ez a topic, pedig az ember azt hinné, hogy a fiatal ex-egyetemista netezők 90%-a a régi diákjával mászkál :)senkit nem érdekel, hogy a jövőben háromszoros áron fog-e tömegközlekedni? Mindenesetre jól jönne néhány info az állítólagos szigorításról!
Előzmény: grimakov (1)
grimakov Creative Commons License 2003.08.29 0 0 1
ez engem is érdekelne, hogyan ellenőrzik?
Előzmény: RADiRPOK (0)
RADiRPOK Creative Commons License 2003.08.29 0 0 0
Nem 0, hanem 1 ismerősöm a rendőrségen kötött ki, mert nem egyeztek a számok, szóval oda kell figyelni.
Előzmény: brigi88 (-)
brigi88 Creative Commons License 2003.08.29 0 0 topiknyitó
Sziasztok! Szükségem lenne valódi infora azzal kapcsolatban, hogy mostantól mivel szigorítják meg a diákigazolványok valódiságának ellenőrzését. Volt egyáltalán már olyan eset, hogy valakit azért kaptak el valahol, mert a matrica száma nem egyezett meg a diákon szereplő intézménnyel? és ez hogy derül ki, egy hosszú listát végigböngésznek a kallerek, vagy van egy gépük? (ezt nem nagyon hiszem) már többektől hallottam, hogy bedugult a korábbi forrásuk, mert nem mernek eladni matricát, annyira megszigorították az ellenőrzést.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!