Keresés

Részletes keresés

állatbarátok Creative Commons License 2004.03.16 0 0 0
Végre sikerült megalakitani Debrecenben "Együtt az Állatokért" néven közhasznu állatvédő egyesületünket.
Minden állatszeretőt és célktüzéseinkkel szimpatizálót szeretettel várunk egyesületünkbe.
Minden segitő szándéku észrevételt , tanácsot szivesen fogadunk.

www.extra.hu/allatvedelem

Debreceni állatbarátok

Előzmény: manosapi (-)
manosapi Creative Commons License 2002.05.12 0 0 topiknyitó
Siasztok!

Néhányan összefogtunk és eldöntöttünk, hogy létrehozunk egy egyesületet az állatok védelmére. Még csak most körvonalazódik mi is lenne az egyesület feladata. A tervek között szerepel:
nyilvános előadások, programok szervezése, ismeretterjesztés, tanácsadás, kapcsolatok felvétele más állatvédő egyesületekkel, és a jövőben (legyünk bizakodóak) állatmenhely létrehozása más szervezetek segítségével, vagy egy már meglévő támogatása.

Kedves fórumozók, ha van bármilyen ötletetek az egyesület működésével, programjával kapcsolatban, kérlek írjátok meg, segítenétek az egyesület arculatának megformálását!:-) Bármilyen javaslatot szívesen vennénk! Ugyanakkor az egyesület készülő honlapjához keresek vállalkozókedvű állatbarátokat, akik cikkek (rövidebb/hosszabb írások, levelek), formájában megosztanák tapasztalataikat, gondolataikat az állatvédelemről, az állattartásról, kedvenceikről, vagy a környezetvédelemről.

Az egyesület Hajdú-Biharban működne, ezért elsősorban a megyében élőket kérném arra, hogy ha szeretnének részt venni az egyesület munkájában, szeretnének tagok lenni, küldjenek egy e-mailt az allatvedo@freemail.hu címre.

Előre is köszi minden hozzászólást!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!