Keresés

Részletes keresés

pancer1 Creative Commons License 2004.03.19 0 0 4
A másodikat azt ne!! Az iszonyat volt az elsőhöz képest, eröltetett.
Előzmény: iryco (3)
iryco Creative Commons License 2004.03.15 0 0 3
Szvsz ez nem "3." rész. A 3. rész még nincs, mert abban az őrült rohanásban, ahogy befejeződött a 2., a francia forradalomban kellene folytatódnia.

És az, ha kész lesz, remélem, kicsit sem hasonlít ehhez a kakihoz. Ez a változat szerintem az amcsi gyagyásoknak készült, ahol a logika nem számít. Míg Európában a logikátlanság nem divat, az amcsiknál a "ez mmost hogy került ide... honnan van ennyi... mégis, ez miért lehet..." - kérdések fel sem vetődnek.

Az, hogy ez egy totál másik film, nem is az elején jöttem rá. Engem nagyon zavart a történet megfelezése, és az ebből való kompromisszumok. De a legjobban a p.c. zavart. "A rendőrség kézben tartja a dolgokat... asztalhoz ülő szolga - taps... csúnya szomszéd beszéljen szépen a személyzettel... milyen liberáldemokratikus, ha a szolga "akar", és azt hagyjuk..." Bróáff!

Párat persze nevettünk rajta, volt néhány poén, de az eredeti változathoz képest ez szvsz sem szórakoztató, sem humoros, sem értékes nem volt. Csak azoknak talán, akik már amúgy is lapított gógyival moziznak.

Mindenkinek ajánlom, nézze meg az eredeti két filmet!

Előzmény: woodi. (2)
woodi. Creative Commons License 2004.03.15 0 0 2
Ez a harmadik rész volt, de én nem tudok arról, hogy ennek a résznek lenne francia változata. Nem csak az első két rész a francia és ezt a harmadikat pedig az amcsik csinálták?
Pivovar Creative Commons License 2004.03.15 0 0 0
Legalább más szereplőkkel játszatták volna, akkor nem talán nem lett volna annyira kínos felismerni a herélést... Az elején még naivan azt hittem, ez is valamiféle folytatás - de nem. (viszont ezt majd folytatják, gondolom)
Előzmény: iryco (-)
iryco Creative Commons License 2004.03.14 0 0 topiknyitó
Reszkess Amerika Hát ez is látható volt.

Tudom, hogy ez nem lesz nagy topik, de hangot szeretnék adni elkeseredésemnek. Ez a film eredeti francia változata zseniális, pörgős, tele van humorral. De valszeg nagyon összetett, és ezért érthetetlen egy buta amcsi átlaghülyének.

Mi a megoldás? Hát az, hogy tanácsadókkal átócsítjuk a forgatókönyvet 'amerikásra' - mint ahogy már itthon is volt ilyenre példaindítvány (A miniszter félrelép-pel).

Ezt a Jean Reno filmet így kiherélték. Komolyan írom, csak azért néztem meg, meddig fajul. Kár érte.

Végül: tényleg ez az értékrend, uncsi, sz@r film a menő a tengerentúl, egy jó európai moziból? És ez nekünk tetszik amúgy?!?!

:((

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!