Keresés

Részletes keresés

McKO Creative Commons License 2004.04.13 0 0 8
asdfghjkll
marcipa Creative Commons License 2003.10.07 0 0 7
Jó...!
Délelőtt ritkán ülök itt, ezért nem köszöntem még be.
...most iszom egy kávét (nem melegített, nem baj, legalább hideg)
Előzmény: hnb (5)
gerzson9 Creative Commons License 2003.09.12 0 0 6
feherzaj kepmegjelenitest valoszinuleg csajt
hnb Creative Commons License 2003.09.03 0 0 5
én épp most iszom egy kávét (sajnos melegített, delegalább rossz)
szívesen adok egy csészével
cont Roller Creative Commons License 2003.09.02 0 0 4
Szal, hogy szavaink fonalát ne veszejtsük, ez a William A. Higinbotham nevű nukleáris műszerész, csak nézte az egyre gyűlő, sötétlő tömeget, ahogy csocsiztak a kütyüjével. William egyre idegesebb lett, és egyszer csak így szólt:
"Hogy a lóbaszó kurva anyátokat, ti rühes-gagyi, tompiállat csürhe, nem kussoltok vissza a pingpongozó rángatózásaitokkal a picsába, heee???" - William hiába csíptett suttyomban hálózati áramot, krokodilcsipeszekkel a vegetativen pingpongozni akaró, jámbor debilekre, amikor azok a kondenzátorjaival fociztak, a tranzisztorokkal 'vizipók, csodapókot' játszottak, hiába mondta, hogy ez egy atomkutató intézet; mindhiába.
Már nagyon lepukkanhattak William idegei, mert történt egyszer, hogy a teremfelügyelőhöz vágta a pingpong gépet, majd elővette a faszát, és a tömegbe onanizált. Ahogy végzett, a kedvenc takarítónője nemiszervébe elektrolit- és papírkondenzátorokoat gyömöszölt fel, miközben harsányan hahotázott. Kifejezetten jó kedve volt.

Így William A. Higinbotham nem is igazán a találmányaival vált híressé, hanem a botrányaival, mert ugye a bulvárlapok - ahogy az szokott lenni.
A találmány, az oszcilloszkópos pingpongozás valóban úttörő jelentőségűvé vált a számítástechnikában, mert az internet előretörésével, karaktereket, szófoszlányokat, és makogásokat pityipötyiztek, csicsicsocsiztak egymásnak az emberek a világ minden tájáról, soha meg nem únva azt.
A Higinbotham által kifejlesztett szélgenerátort idővel betiltották, mert a (most már) szólabdacsok végtelenül egyszerű ide-odapattogását megzavarta.

Előzmény: másvalaki (1)
gerzson9 Creative Commons License 2003.08.01 0 0 3
vonatkozna varod irtal
AgyProTézis Creative Commons License 2002.06.18 0 0 2
Szép ez a 'sport és/vagy játék', a baj csak az, hogy a rakéták még 'játékra' készek...
Vagy csak az emberi elme manifesztálódásának bifurkációi mindketten???
Szondy Lipót elégedetten dörzsölhetné a kezeit...
másvalaki Creative Commons License 2002.06.18 0 0 1
Egy William A. Higinbotham nevű fickó, aki nukleáris műszerész volt, unalmában egy nukleáris bázison a környező lakosság szórakoztatására 1958-ban kifejlesztette egy oszcilloszkóphoz bütykölt néhány kondenzátor, tranzisztor és egy analog számológép segítségével a világ első videójátékát. Szélhatást is lehetett kelteni, a pingpongütőket az oszcilloszkóp gombjaival lehetett irányítani. Hosszú sorok vártak minidg, hogy játszhassanak.

Így nézett ki:


Most se kapok kávét?

másvalaki Creative Commons License 2002.06.16 0 0 topiknyitó
Érdekes ez a minifróum. Nem rejtem véka alá, hogy provokátor vagyok. Kaphatnék egy feketét? Ha lehetne szaharinnal, vagy más, nem természetes édesítőszerrel.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!