Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 11
Teljesen felesleges szerintem akárcsak beleolvasni is, annyi érdekesebb téma található a Tasztal
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 10
Nyugodj meg, igyál egy sört és gondold végig, mit csináltál :-|

NaNe

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 9
Valaki irna nekem errol egy nehany soros olvasonaplot?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 8
Kedves Barátaim!

Engedjétek meg, hogy bemutatkozzam: Politikai Üldözött vagyok, ószövetségi zsidó testvéreim egy része által első számú közellenségként számontartott személy. A zsidó hatalmi törekvésekkel szemben nyíltan elfogult Nyírő András kimoderált, ezért kénytelen vagyok írásaimat megsokszorozva eljuttatni mindenkihez. Akit érdekel a téma, kérem látogassson el az Internetto szerverén a HOLOCAUST-HAZUGSÁG? ÉS A ZSIDÓ FASIZMUS topicjaimba, ahol érdekes, ám a közvélemény előtt alaposan elhallgatott tényekről írtunk.

Eddigi rövid internettós pályafutásom komoly vihart kavart a Politika Fórum résztvevői között. A miértre mindannyian tudjuk a választ: olyan történelmi, politikai tényeket, és az azok alapjain álló gondolatokat, következtetéseket közöltem, melyek segítettek megvilágítani századunk talán legnagyobb hatású ideológiájának, a cionizmusnak a lényegét.

Sokan kezelik prekoncepciós módon hozzászólásaimat. Nem hajlandóak észrevenni következetes és folyamatos elhatárolódásomat a fasiszta eszmeiségtől, és azt, hogy én SOHA nem a zsidó nép egészét ítéltem el, hanem csupán annak egy döntő befolyással rendelkező, vezető részét, mely az európai normákkal ellentétes módon, antihumánus és kirekesztő elveket vallva és gyakorolva él.

Zsidókról jót, vagy semmit! Ez az Index Politika rovatának meghatározó moderálási elve. Jót? Igen sokat lehet felsorolni, hiszen zsidó honfitársaink jelentős része építi magyar hazánkat, ezáltal gyarapítva évezredes államunkat. Sok naggyá lett zsidó származású, magyar ember vitte országunk jó hírét határainkon túlra, sokan gazdagították kultúránkat örökérvényű alkotásaikkal, és még többen maradnak Magyarország szürke eminenciásai, kiknek nevét soha nem ismerjük meg. Ők a - reményeim szerinti - becsületes többség.

Van azonban a zsidóságnak egy komoly, világuralmi befolyással rendelkező, militáns része is, mely a becsületes zsidó többségnek (is) igen sokat árt. Ők azok, akik ellen fel kell vennünk a harcot. A harc természetesen NEM LEHET FIZIKAI HARC. Századunk őrült diktátora, a szabadkőműves zsidó nagytőke pénzén felkapaszkodott Hitler már bebizonyította, hogy tízmilliók eshetnek áldozatául ennek a leszámolásnak. A harc akkor sem válhat fizikaivá, ha semmi kétségünk nincs afelől, hogy a másik oldal a mi helyünkben azzá tenné. Nem süllyedhet a keresztényi értékrendet magáénak valló, fejlett világban élő emberiség oda, hogy lealacsonyodjon az idő kerekét évezredekkel visszafordító barbár erkölcsiség szintjére. Más megoldás kell: a hit, a szeretet erejében, az emberi tudás hatalmában bízva kell a gátra állnunk. Ebből az erkölcsi magasságból kell felnyitni az emberek millióinak a szemét, innen kell felmutatni a helyes utat. Ez az amit el szeretnék mondani. Elhallgattatásomra azonban minden, rendelkezésükre álló eszközt bevetnek: feljelentéssel fenyegetnek, mocskolnak, rágalmaznak, vírustartalmú és életveszélyes fenyegetéseket magukban foglaló üzenetekkel bombázzák internetes postafiókomat.Miért e vad gyűlölet? Miért e vad sietség? A válasz egyszerű: egy kontraszelektáltan gondolkodó, fasiszta erkölcsiségű kisebbség csak a többség tudatlanságának tétlen segítségével képes megragadni a hatalmat. Ezért kell letagadni a Talmud fasiszta tanait, ezért kell letagadni a szabadkőművespáholyok létezését, ezért kell letagadni a Cion bölcseinek jegyzőkönyvét. Mindennek, melyből a kívülálló gójok számára kiderülhet a végső cél, rejtve kell maradnia. Rejtve, hiszen egy jól tájékozott, humánus gondolkodású, egységesen a fasiszta eszmeiséggel szemben fellépő emberiség könnyedén meghiusíthatja a zsidó világuralom évezredes álmát. Ne feledjük el: az ordas eszméknek a kiművelt emberfők sokaságában lakozik az ellenszere. Nekünk nem kell az, mi ellenfelünk éltetője: ellenségkép. Ez azonban nem jelentheti azt, hogy a zsidóságnak nemtelen eszközökkel harcoló, agresszív része ránk erőltetheti az álszemérmességet. Látnunk kell, ki mit, és miért tesz. Az emberi tudás, melyet több emberöltőn keresztül kell a fejekbe plántálni, ez lehet a népek megmentője. A globalizmus népet, hazát elnyelő, kultúrát, identitást felégető pusztítása az, mellyel reánk támadnak. A támadást követően bontakozna ki az ellenünk törők Talmud-álma: a jól irányítható és kézben tartható nemzetietlen, multikultúrát fogyasztó emberi massza. Ők lennének azok, akik a nemzetek halálát túlélve teljesedhetnének ki, önnön téves kiválasztottságtudatuk vad hitével utódaikat táplálva.

Tegyünk hát egy jobb jövőért, és igyekezzünk nem helótákká válni a Földön!

Az alábbiakban saját "koktélomat" láthatjátok:

Örvendetes hír lehet mindannyiunk számára, hogy a nyíltan elfogult Nyírő és elvbarátai kirúgatásuk következtében végleg elhagyták a legnagyobb hazai internetes fórumot, így a megújult Internetto végre az lehet, aminek hirdette magát: az Internet Hyde parkja. Én is megszűntem már Palkó lenni. Visszatérhettem az új, valóban demokratikus szerkesztőség jóvoltából eredeti nevemhez, Politikai Üldözötthöz, Nyírő pedig mostanság a floodolás kellemetlenségeivel ismerkedik.-))))

Néhány napja másoltam néhány sort Böcz Sándor: Mit kell tudni a palesztinokról? című könyvéből. Az idézet kiválóan összefoglalja az izraeli politika fasisztoid vonásait. Az alábbiakban elemezni fogom a zsidó állam politikai természetét meghatározó König-memorandumot az idézet alapján. Ezen túlmenően utalok azokra a honi szociálliberális magatartásformákra, melyek azonos indíttatásuk révén óriási hasonlóságot mutatnak a vitaindítóban feltárt talmudi kirekesztéssel, valamint a König-memorandummal:

"A memorandum fôbb pontjai: szigorítani kell az arabok rendôri, katonai ellenôrzését; olyan nemzeti pártot kell rákényszeríteni az arabokra, amely az izraeli hírszerzés irányítása alatt áll: különleges hírszerzô rendszert kell kiépíteni a kommunista párt vezetôi ellen folytatott kémkedésre, lejáratásuk végett; szigorú intézkedéseket kell hozni a diákvezetôk megrendszabályozására, be kell zárni az egyetemeket az arab diákok elôtt, meg kell akadályozni tanulmányaik folytatását, és egyidejűleg ösztönözni kell ôket az ország elhagyására, majd meg kell tiltani számukra a visszatérést; el kell érni, hogy az arabok a nap huszonnégy óráját megélhetésük biztosítására fordítsák, s ne maradjon idejük arra, hogy általános helyzetükkel, oktatási igényeikkel törôdjenek; súlyos adók és bírságok kivetésével kell megfosztani az arabokat azoktól a pénzügyi, gazdasági eszközöktôl, amelyek révén életszínvonalukat és társadalmi pozícióikat javíthatnák; ki kell rekeszteni az arabokat a társadalombiztosítási juttatásokból, úgy, hogy azokból kizárólag a zsidók részesülhessenek: folytatni kell az arab földek elkobzását új zsidó települések létesítése céljából; meg kell akadályozni az arab népesség természetes szaporodását, és intézkedéseket kell tenni az arabok számának csökkentésére. A miniszterelnök nem cáfolta, hogy a König-memorandum a hivatalos kormánypolitika kifejezôje."

1.Szigorítani kell az arabok rendőri, katonai ellenőrzését.

Ennél tovább szigorítani? Hiszen a zsidóság az agyonlőtt palesztin gyermekek vérén jutott önálló államhoz! Hiszen milliókat űztek el Palesztína őslakosai közül! Hiszen a mai napig lágerekben (szalonképesebben: menekülttáborokban) tartják a palesztinokat!

Egyáltalán: Mit keresnek ott a palesztin lakosságot félig kiirtó, otthonaikból elűző, alapvető, emberi jogaikban elnyomó barbár erkölcsiségű hódítók? Kétezer év távlatából jogosan formálnak igényt a Szentföldre? Mi lenne, ha ugyanilyen alapon visszakövetelnénk akár Magna Hungariát, vagy Etelközt? Mi lenne a világgal, ha a minden nép úgy viselkedne, mint a Talmud farkasai?

2.Olyan nemzeti pártot kell rákényszeríteni az arabokra, amely az izraeli hírszerzés irányítása alatt áll : különleges hírszerzô rendszert kell kiépíteni a kommunista párt vezetôi ellen folytatott kémkedésre, lejáratásuk végett.

Remember Kereszténydemokrata Néppárt… Remember Magyar Demokrata Fórum… Ezeknek a pártoknak a politikai agóniáját talán nem a beépített, bomlasztó elemek okozták, kik a szalámitaktikával a két legnagyobb hazai zsidó párt, az SZDSZ és az MSZP malmára hajtották a vizet? Nem igyekeztek talán lejáratni a sajtóban a Kisgazdapárt legitim vezetését a zsírosgézák? Nem az isépyk és szabóivánok árulása, tudatos, romboló tevékenysége volt az, mely a sajtóban hiteltelenné tette ezeket a pártokat?

Nem kell messzire mennünk…

3.Szigorú intézkedéseket kell hozni a diákvezetôk megrendszabályozására, be kell zárni az egyetemeket az arab diákok elôtt, meg kell akadályozni tanulmányaik folytatását, és egyidejűleg ösztönözni kell ôket az ország elhagyására, majd meg kell tiltani számukra a visszatérést.

Már leírtam: Egy kontraszelektáltan gondolkodó, fasiszta erkölcsiségű kisebbség csak a többség tudatlanságának tétlen segítségével képes megragadni a hatalmat. Ne feledjük el: az ordas eszméknek a kiművelt emberfők sokaságában lakozik az ellenszere. Ez az, amitől ők a legjobban félnek! Az emberi tudástól rettegnek! Ezért volt szüksége SZDSZ-nek a Nemzeti Alaptantervre! Ezért törekedtek a liberális és exkommunista országrontók arra, hogy NE legyen a magyar és a történelem érettségi tantárgy! Ugyanazt tennék velünk, mint a palesztinokkal: szellemi sötétségben, a tudástól elzártan tartanának bennünket, sajtóhatalmukban bízva! Nincs hatalmukra veszélyesebb egy olyan népnél, mely ismeri saját történelmét és irodalmát, ezáltal elmélyült tudásával kapaszkodik dicső elődeinek soha nem múló emlékeibe. Fel kell ismernünk az országrontók tetteiben az indítékokat!

4.El kell érni, hogy az arabok a nap huszonnégy óráját megélhetésük biztosítására fordítsák, s ne maradjon idejük arra, hogy általános helyzetükkel, oktatási igényeikkel törôdjenek; súlyos adók és bírságok kivetésével kell megfosztani az arabokat azoktól a pénzügyi, gazdasági eszközöktôl, amelyek révén életszínvonalukat és társadalmi pozícióikat javíthatnák; ki kell rekeszteni az arabokat a társadalombiztosítási juttatásokból, úgy, hogy azokból kizárólag a zsidók részesülhessenek.

Remember Bokros-csomag… A szociálliberális kormányzat mindent meg is tett annak érdekében, hogy a fenti törekvések magyar vetülete is megvalósuljon. Az egzisztenciális ellehetetlenülés nem csupán azért következik be, mert törvényesen-törvénytelenül meglopják az őslakosokat saját zsebük degeszre tömése okán. A Bokros-csomag névadója a szociális juttatások megvonását nem elsősorban költségvetési okokkal indokolta: Elő kell idézni azt a tudatállapotot, mely a piacgazdaságban elő embereknél kívánatos (Speaker a “The best of speaker” topicban megjelentette az ezt tartalmazó cikket). Mi ez, ha nem a König-memorandum elnyomó törekvéseinek magyar változata?

5.Folytatni kell az arab földek elkobzását új zsidó települések létesítése céljából.

Nem ugyanez a folyamat zajlik itt is? Emlékezzünk csak a szabaddemokrata és szocialista “politikusok” földtörvényi fintoraira! A cél nyilvánvaló: a magyar föld idegen kézbe juttatásával fokozatosan szűkíteni a magyarság életterét. Kinek készül az új haza? Hogy nem nekünk, ez biztos. Új Sion? A cionizmus elindítói itt, Magyarország területén képzelték el a zsidóállamot. Azt, hogy népünk nem jutott a kisemmizett palesztin nép sorsára, Horthy Miklósnak, és a környezetében levő, hithű magyar hazafiaknak köszönhetjük. Ezek a lánglelkű, igaz magyar emberek voltak azok, kik felismerték a népünkre leselkedő veszélyt, és töretlen hittel, tenniakarással taposták el Kun Béláék hazaárulását, majd az ezt követően, kikényszerített “békeidőben” ők voltak azok, akik tartották a Trianon-emlékmécsest. Az ő önzetlen áldozatvállallásuk és hazafiságuk legyen a példaképünk.

6.Meg kell akadályozni az arab népesség természetes szaporodását, és intézkedéseket kell tenni az arabok számának csökkentésére.

Ismét, újra és újra felfedezhetjük a párhuzamot Palesztína és Magyarország között. A szociálliberális kormányzat hatalmi tébolya, ezen belül is a népesedéspolitika -melyet hazánkra erőltettek- árulkodó jelei országrontó törekvéseiknek. Évente 40 ezer magyarral van kevesebb… Ez a tendencia különösen aggasztó akkor, ha figyelembe vesszük azt, hogy a cigány lakosság a magyarét többszörösen meghaladó mértékben szaporodik. Mi lesz itt? 2100-ban már magyarkérdésről tárgyalnak az ország régi-új urai a romák képviselőivel? Egyáltalán: tárgyalnak majd ők valakivel? Nem lehet, hogy az egész csak arra jó, hogy előkészítsék e hazát mások számára? Ide fog lecsapodni a Kelet minden mocska? Jönnek az arabok, a kínaiak, az orosz és ukrán maffiacsoportok? Vagy a megszaporodott zsidóság lesz az, mely szándékaik szerint elfoglalja helyét a magyar nép sírgödrénél?

Lehet…

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 7
Élvezkedel? Miért itt nyitottad a topicot? Moderáld magad ember!

E. Tamás
(a durva)

Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 6
Kinemsz@rjale?
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 5
A fűnyírőm
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 4
Hát szerintem a Torgyán már biztosan ráhajtott. -)))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 3
Kapelnyikov,
Ettől bekakálni fog:-))))
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 2
Én.
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 1
Karabacoglu Recep Ha(l)kan
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 0
Biztos, hogy nem egy 0-ás!!!!!
Törölt nick Creative Commons License 1999.06.01 0 0 topiknyitó
1 Fa Nándor a háborgó tengerről
2 Pamela Anderson
x Galla Miklós
További javaslatok?????????????

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!