Keresés

Részletes keresés

Gonosz Gumi Creative Commons License 2004.11.21 0 0 4
Ez az Index Fórum egyik legjobb topiknyitója. A megfélemlített csürhe nem mert hozzászólni a hátétépéhez, mint ahogy mára a matula.hu-ra is csak eldugott, kézikapcsolásos-telefonos ukrajnai netkávézókban mernek ráklikkolni két cujka vagy sztolicsnaja vodka között megdőlve.

Fél a nép!
Előzmény: Szivárványszagú Csótány (-)
mellékhatás Creative Commons License 2004.11.14 0 0 3
Itt kezdtél megzuhanni, bazze!
Előzmény: myofibrillum (2)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.29 0 0 2
ja ujpetit láttam a tévében, aztán hallottam, hogy szegény milyen vállalkozást vezet..
az első műsor volt a legjobb, mikor a mellette lévő kollégákkal végigröhögték az egészet, és valaki próbálkozott intellektuális humorral, de a nézőközönség átlag iq-ja nem volt rá vevő, én meg otthon röhögtem, hogy milyen dinka az a két fickó. aztán nem próbálkoztak többet a dologgal, mikor tényleg nem értették őket (a taps és nevetés gép nem aktiválódott a spontaneitás értékelésére). hiába no, az olcsó poén, az olcsó poén. sajnáltam is a későbbiekben...
még a herczeg is jó fej lett volna, ha valaki vevő lett volna a sajátságos meglátásaira. ez ugyan off, de csak mer' a zindexről jutott eszembe...

a múltkor volt egy riport is, többek között az agyahagyott kreatív bandáról is. zavart, hogy az egész műsorban - valami éjfél körüli netes riport műsor - a képet ezerféle trükkel bontották, nyúzták. a szemem belesajdult...ott is beszélt a fülbevalós..

minket nem tudtak értékelni. nem vagyunk elég színvonalasak.

a blogerek a nyarők, és a saját újságot szerkesztő kirtikus fiatalság. minket moderálni kell, mégis a modus hívők karmaiban vagyunk...

Előzmény: Szivárványszagú Csótány (-)
myofibrillum Creative Commons License 2003.07.29 0 0 1
Maga barom, a szűzességemet már rég elvesztettem, ne rontsa a hitelemet a luxus kurváknál!
Előzmény: Szivárványszagú Csótány (-)
árny Creative Commons License 2003.07.29 0 0 0
hápersze, ha mészárolni köll, akkor vállvetve.. de utána megint lehet utálni, ugye? nem szeretnék oszlopos metaminiszter lenni egy friss topikjogrendben..
Előzmény: Szivárványszagú Csótány (-)
Szivárványszagú Csótány Creative Commons License 2003.07.29 0 0 topiknyitó
befigyelmeztetek!

senki se gondolja, hogy lilah2 és addams kisasszony (az arabnegyed borotvásai) nem válvetve öntenék a szurkot a cigány-zsidó-germán rasszistákra, senki ne higyje, hogy myo nem kínálná fel a szüzességét a hódítónak, hogy demoralizálja, dekoncentrálja, és senki ne higgye, hogy http és deadcrow a buzogányaikat vállvetve nem róma ellen fordítanák!

de ne ám!

a metán már itt a mein kampf linkje, pornóképek, nickhamisítások, indexgyalázások, sztalinportrék, minden, ami bizonyítja, hogy ez nem egy tényleges fórum, hanem egy szomorú és sírdogáló fegyőrnő által ellenőrzött alcatraz.

gyűlöljük egymást, de ha a börtön-zártosztály rácsait alámossa a semmitmondás begyűrűző mocsara, a legnagyobb meglepetésre nem elmebetegek törnek majd az elhízott és elbutult indexre, hanem gladiátorok és amazonok metszik le uj Péter fülbevalós és wágner úr sörhabos fejét.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!