Keresés

Részletes keresés

Total Creative Commons License 2005.05.10 0 0 110

Te fityma !

Hozzál már föl még pár száz topikot hogy ott is szopathassalak !

 

Előzmény: Törölt nick (109)
Törölt nick Creative Commons License 2005.05.10 0 0 109
Ó, de rég is volt már. Emlékszik még valaki? Vagy csak adjunk hozzá egyet a fradi 121324234253325 aranyérméhez. Mert nekik annyi van. Csak néha nem volt kedvük megnyerni ám.
t12 Creative Commons License 2001.06.23 0 0 108
Távolítsuk el Knézyt topic nyílt!
maci124 Creative Commons License 2001.06.22 0 0 107
Hi everibodri!
Előre kijelentem : Fociszurkoló vagyok, bár nyilván vannak szimpatikus és nemszimpatikus csapatok számomra.
Elég sokat járok mecsekre megyei1 től nb1-ig.
Példa:A pálya szélén a korlátnál nézve, becsúszó szerelés,azt, hogy ki dob, volt-e szabálytalanság, 10 4-5 méterre álló néző 6 féleképpen " látta".
Ez szvsz benne van a fociban. Más kérdés utána(!) 66 kameraállásból kikockázva véleményt nyilvánítani.
Én nem tartom rossz bíráskodásnak, ha egy tizit vagy egy szitut másképp lát a spori.
Akkor szar egy játékvezetés, ha rossz szellemben vezeti( pld: mindent lefuj, nem alkalmaz előszabályt, nem konzekvens, határozatlan, nem tud rendet tartani, stb és róla szól a mecs)
Ezért nemis írom meg a véleményemet a mostani 3 , és az előző mecsen a fradinak itélt esetekről.
Nem hiszem , hogy irányított játékvezetés volt.
Egy biztos : ritka az ilyen sorozat, ahol ilyen kiélezett helyzetben, minden kétes esetben egy csapat javára történik döntés.
Remélem a sors kiegyenlíti a számlát Debrecenben.
Üdv:
Lorinc_d Creative Commons License 2001.06.22 0 0 106
Errol topicot nyitni.. Es fogadjunk hogy akik itt okoskodnak, azok nem voltak kint a meccsen...
Mind a 3 buntetot kozelrol lattam (elso felidoben a 8-asban, masodikban az 1-esben voltam), az elso szerintem nem volt az, a masodik es a harmadik viszont igen!
adi22 Creative Commons License 2001.06.22 0 0 105
A 3-ból talán egy tizenegyes volt jogos.
De a bírók tudják, hogy ha nem lesz bajnok a fradi akkor közel az anyagi csőd!!!

Remélem a Debrecen nyyerni fog.

valleyboy Creative Commons License 2001.06.22 0 0 104
Szerintem a 3-ból 0 volt tizenegyes. Fradi érzelmű vagyok, de így még örülni se tudok a győzelemnek. Gusztustalan volt.
Előzmény: The AVE (103)
The AVE Creative Commons License 2001.06.22 0 0 103
Tegnap a vízilabdameccsről jövet a szigeten beszéltem két fradis sráccal, szerintük is a 3-ból csak egy volt jogos tizenegyes. Szóval aki nem a "zöld ködön" át nézte a felvételeket, az legyen bármilyen szurkoló is, belátja a fentieket... És az egésszel az a legnagyobb gáz, hogy olyankor (20., 21. forduló) kapták meg a segítséget, amikor már nincs módja a Dferrnek tovább javítani...
Dugó Creative Commons License 2001.06.22 0 0 102
A 100! Millákról !
:)
Dugó Creative Commons License 2001.06.22 0 0 101
Erről van szó !

+ a kölcsönpénzekről !

Előzmény: gorillaember (100)
gorillaember Creative Commons License 2001.06.22 0 0 100
Valóban 22 meccsből áll a bajnokság,de amikor egy bajnoki cím mindössze egy vagy két ponton múlik,akkor két meccsen is így segíteni egy csapatot ,az már felháboríto és undorító!
Mindenki láthatta,hogy Bede és Bukovics sporttásak mit műveltek.
Egyszerűen meggnyerik a fradikának a bajnokságot!
Előzmény: Törölt nick (92)
mash Creative Commons License 2001.06.21 0 0 98
én megmondom, segítek
az Aranyos a Gera hátára ugrott
a Zováth meg rángatta a Gera mezét, 2 11-es után lehettt volna egy kicsit több esze is!
Előzmény: delpedro (97)
delpedro Creative Commons License 2001.06.21 0 0 97
Ebben a topicban utoljára szólok hozzá.
CSAK neked, CSAK most, CSAK itt!:)

Sok kérdésedre már megadtam a választ, felesleges tovább ragozni.

Észérvek - érzelmek.

Én leírtam ki mit csinált.
Ti leírtátok pl. hogy tartotta a kezét, a testét Aranyos a 2. 11-snél? Mit csinált pontosan? Ezeket írjátok le! Ezek lennének az észérvek!

A harmadiknál hogy nézet ki Gera meze?

VÁLASZOLJ!

Előzmény: kharon (96)
kharon Creative Commons License 2001.06.21 0 0 96
Delpedro!
Tettem fel pár kérdést.
Gondoltam válaszolsz. De nem...
Előzmény: delpedro (84)
Mancs_d Creative Commons License 2001.06.21 0 0 95
Delpedro!

Meg jo hogy ebben a topicban senki nem ert veled egyet.
A huje ember is azt mondja, hogy nem o a huje hanem a tobbiek.

Krobika Creative Commons License 2001.06.21 0 0 93
Elég nevetséges volt amikor az egyik sportban az Összeéllt a legerősebb Fradi" címmel megjelent az összeállítás. Majdnem röhögő görcsöt kaptam.(vén , kriston, gyepes) szánalmas. Az viszont még szánalmasabb, hogy valószínűleg még így is ők nyerik meg a bajnokságot.
Törölt nick Creative Commons License 2001.06.21 0 0 92
Mindentől függetlenül ...
Sajnos nem láttam, hogy 11-es volt-e, vagy sem ... Szerintem ezen kár vitatkozni, mert a Fradista azt mondja, hogy az volt, a nemFradista meg azt mondja, hogy nem. Holt vita. Mindenki azzal jön, hogy ezen vagy azon ítéleten meccsen bukik a Debrecen, vagy éppen a ZTE kiesése (á lá Gyárfás), meg a bajnokság végkimenetele. Nos. A bajnokság nem a 21. fordulóból állt, hanem x + 22 fordulóból. Nem lenne itt semmiféle anyázás, ha a Dunaferr nem kapott volna ki a Kispesttől csúfosan anno, vagy a Fradi a Tatabányával nem x-elt volna ...
Tehát egy csapat sorsa nem egy hibás bírói ítélettől függ ...
Más. Külső szemlélődőként sajnos el kell mondanom, majdnem minden hozzászólásról (mind a két oldalról), ebben a topikban /meg a másik 3-ban, ami erről szól/, hogy sokkal alacsonyabb szinvonalra süllyedt az egész topik, mint az egész magyar foci. Pedig az már igen nehéz. Ez az oda-vissza anyázó stílus siralmas.
Mondom, mindkét oldalról beszélek ... Egymást akarjátok meggyőzni ? Pláne így ?
erdély Creative Commons License 2001.06.21 0 0 91
Nem vagyok Fradi drukker, sőt én is úgy látom, a Dunaferr méltóbban képviselne a nemzetközi porondon. Ennek ellenére fölösleges ez a sok hőzöngés, ez nem vezet jóra. Amit már egy másik topicban is leírtam, kinn voltam a meccsen, és az utóbbi két büntetőt érő szabálytalanságot kb. 20 m-ről láttam, s teljesen tiszta tizenegyesek voltak. Mellesleg egyik kamera sem ebből a szögből vette a jelenetet, a bíró viszont jól helyezkedett és tisztán láthatta az akciót Szóval nem lehet szó bírói hibáról, szándékos bírói segédletről pedig végképp nem. Összefoglalva, ezt a meccset a Fradi teljesen megérdemelten nyerte. Az viszont más kérdés, ami az egész magyar labdarúgásra nézve szomorú, hogy ilyen kvalitású csapat, mint a jelenlegi FTC nyerheti meg a bajnokságot. Ez a szint megfelel egy másodosztályú középszintnek, és ami végképp elkeserít, hogy ez a magyar labdarúgás. Ezért mondom, hogy mindenki nézzen szét előbb a saját háza táján, s azután jöhet más csapatok fikázásával. Ami tény, hogy a Fradi ott áll a bajnoki cím elérésének küszöbén, ami részben maguknak, szerencséjüknek, s néha talán kismértékű külső segítségnek köszönhető. Így összegzésképpen megérdemelt az elsőségük, amihez a többi csapatok is hozzájárultak, nem voltak jobbak. Egyedül a Dunaferrt érzem jobb csapatnak, csak nekik is hosszúra sikerült a hullámvölgy. Fogjunk össze, s mindenki a maga módján tegyen, hogy a focink legyen jobb, szebb, látványosabb, s nem utolsósorban eredményesebb. Sajnos a mai Ferencváros nem éri el az olasz, német, angol, spanyol … harmadosztályt sem. Hajrá magyarok!
tot tibi_d Creative Commons License 2001.06.21 0 0 90
Tényleg! Hol van a TABLÓ??????????????
Dzsojszi Creative Commons License 2001.06.21 0 0 89
t12, a szívemből beszéltél, hozzátenni már nem is akarok semmit. Emberek, hova tűnt a 23-as hozzászólás, a "bajnokcsapat" tablója ???
Légyszi rakjátok már be újra, hogy aki még tegnap nem hugyozott be rajta, az most pótolhassa, köszi !!!
BéKa_d Creative Commons License 2001.06.21 0 0 88
Szeritnem az elsőnél egyértelműen dobta magát, ez a Fradi topicban levő képen is látszik, hogy még sehol sincs Kavics és már húzza a lábát és vetődik; egyébként egy jobbkézről érkező fault alkalmából nem illdomos a jobb oldalra esni...
A másodikat én befújtam volna, Imi hülye volt és kirakta a kezét - ilyent csak a magyar-grúzon fújtak még be, tehát mondhatni 100-ból két esetben.
A harmadiknál Gera nekifeküdt Zováthnak, aki kilépett mellőle, erre beesett elé. Az, hogy a cselnél mindkettőjük keze kint volt, szerintem nem szabálytalanság.

Ja és Kabát Peti lesgólját is talán érdemes lett volna a gólösszefoglalóban egy kicsit elemezni..., meg amikor Csiszár megborította a bírót.

Stimpy!
Sose legyen nagyobb örömöd. De ha te voltál az, aki a sajátjai ünneplése helyett Thomas mezét kezdte el rángatni, akkor egy pillanatra gondolkozz el azon, hogy miért élsz.
Megvolt? Biztos? És ezért érdemes élni? Boldogok a lelki szegények...

t12 Creative Commons License 2001.06.21 0 0 87
Kedves Mindenki !

Nekem az iskolában meséltek arról, hogy az átkosban a politika beleszólt a sportba. Gusztustalannak tartottam... Arra viszont gondolni sem mertem, hogy ez mégegyszer előfordulhat...

S lám a fradi megérdemelten nyeri a bajnokságot..

Rendre gólokkal vágja haza a riválisokat, a meccs finisében Csank mester csatárokkal frissíti a csapatot, hogy kiszolgálja a nézőket, nem pattan a fradisták elé hihetetlen szerencsével a pettyes, nem élveznek a kritikus helyzetben bírói támogatást, makulátlan a gazdasági hátterük példamutatóan fizetik a játékosaikat és nincs szükségük a szezon közeben hitelre melyből meghatározó játékosokat igazolnak és méltán közvetíti a TV az ÖSSZES meccsüket (Jenő elfogulatlan kommentálásával)... stb stb

Örömünk tehát legyen felhőtlen, mert az a csapat lehet a bajnok aki azért nagyon megküzdött így méltán fogja képviselni nemzetünket a nemzetközi kupában, szerezve hírnevet a magyar focinak (botrány, balhé, huhogás, verekedés és közben megsemmisítő zakó...)

Akinek pedig a fentiektől kinyílik a bicska a zsebében és lázadozik az igazságérzete azoknak javaslom hogy nézzék vissza az MTK-fradi meccset videón ahol azt kapta a "nemzeti kincs" amit megérdemelt illetve menjünk Debrecenbe és buzdítsuk a LOKIT, hogy emelt fővel távozhassanak mint kupagyőztes és kérjük őket, hogy szolgáltassanak igazságot azaz verjék szarrá a fradit, hogy inkább a Dferr próbálkozzon a BL-ben és legalább olyan jól képviseljen bennünket mit ahogy tette azt az elmúlt évben.

A bukovicsnak üzenem, hogy ő a bal kéz, amivel az ember a seggét törli és hogy Magyarországon több a jóérzésű (nem fradista) ember mint azt gondolná ezért remélem, hogy rövid játékvezetői pályafutása során minden pályán megemlékeznek majd a tegnapi ténykedéséről.

isz-akos Creative Commons License 2001.06.21 0 0 86
és te leállsz egy 0-val vitatkozni? ez ám az értelmi szint...megtisztelésnek veszem hogy onnan fentről egyáltalán szóba áll velem...Istenem hogy érdemeltem ezt ki???
Amugy az ország szemében meg ti vagytok a 0-ák csakhát fáj az igazság mi?
nahh mind1 szombaton igazságot rendel az Úr!
vagy ha nem akkor akkor majd a bl selejtezö elsö körében egy ismeretlen csapat ellen:-))
Előzmény: delpedro (84)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.21 0 0 85
ha viszont valaki létre hozna Vidi gyalázo topicot biztos nem irogatnék bele hanem hagynám hogy elsullyedjen a picsába...viszont TI (ott felül) nem birjátok elviselni ha nem a tietek az uccsó szó...bocs de ez kisebbségi érzésre utal...
amit mondjuk jol hisztek hiszen egy egész ország ellenetek...nem lehet könnyü ott fennt a magsban-ahonnan jo nagyot lehet zuhanni:-))
na pá - lennt találkozunk:-)
Előzmény: delpedro (80)
delpedro Creative Commons License 2001.06.21 0 0 84
ne erőlködj már zabigyerek!

Ha igaz lenne már a mondokád, már a média rajta fröcsögne!

Te terjeszted itt az álhíreket, amit már mindenki megunt! A DK-ban egy-két vidis haverodat leszámítva, mindenki szemében egy 0 vagy. S akkor finoman fogalmaztam.

SHAME!

Előzmény: isz-akos (81)
VIOLA_ Creative Commons License 2001.06.21 0 0 83
Az újság még megjegyzi,

Bocs... Ez az az újság, amelyikről elfogadjátok azt a bírálatot, hogy többnyire és látványosan rátok építik az anyagát, amire mondjátok, ha 1x ezzel adják el.

a kapu mögötti kamera mutatja, akkor számotokra is egyértelmű lenne a 11-es!

Haha! A bíró is a kapu mögül látja az esetet, hoz ítéletet?

Előzmény: delpedro (75)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.21 0 0 82
az meg talán nem hazugság amit egyszerre állit több tucat Vidis...mig a fradisok elsöre nem is hallottak a dologrol (lásd fradi topic) majd fél nappal késobb ugyanezek biztosan állitják hogy semmi ilyesmi nem volt...+20 föröl beszéltetek én ma kaptam képeket a meccsről amin minimum 50 ftc-st lehet megszámolni? most akkor ki hazudik?
Vagy esetleg azt akarod hogy a képet bescanneljem és beragasszam mind1ik topicba hogy mindneki lássa hogy a fradisok nem tudnak számolni?
Előzmény: isz-akos (81)
isz-akos Creative Commons License 2001.06.21 0 0 81
Miröl beszélsz?
Arról hogy semmi nem lett bebizonyitva csupán le lett hozva egy cikk amit egy fradista adott elö...
szombaton te leszel qrvára kibukva...mit nem adnék ha láthatnám azt a sok zöldet amint ott sirnak egymás vállán:-))
Előzmény: delpedro (79)
delpedro Creative Commons License 2001.06.21 0 0 80
Kultúrfölényünkről mindent elárul, hogy mi FRADISTÁK nem hozunk létre más csapatokat fikázó topicokat (legfőképp azért, mert a közelünkbe se értek), nektek viszont beteges mániátok.

Függő helyzetbe kerültetek tőlünk. Hatalmi játszma. Mi fölül, ti alul. Sorry.

delpedro Creative Commons License 2001.06.21 0 0 79
Mi van te kis parazita?

te már egyszer lejárattad magad a késelős hazugságoddal, húzzál mélyre!

BUKOTT EMBER VAGY!

Előzmény: isz-akos (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!