Keresés

Részletes keresés

s-zoli Creative Commons License 2005.06.10 0 0 4
Nincsen vkinek felesleges hibás MSI optikai meghajtója?
Medveczky Creative Commons License 2001.04.02 0 0 3
Passz, mar vagy 10 szamot felhivtam, de sehol nem akarjak elvallalni. Elkernenek 5000 Ft-ot /ora a javitasert, es ha elszaroznak vele fel napot, akkor mar jobban jarok, ha veszek egy ujat. :( Garanciat meg ugye nem tudnak adni, hogy 1 ora alatt kesz lesz...
Előzmény: waters (2)
waters Creative Commons License 2001.04.02 0 0 2
Nekem is,ráadásul garanciális...
Már 3x voltam a szervízben és ott működik!
Én meg kipróbáltam már 3 másik gépben és KO!
Most mi a fuck-ot csináljak?
W
Törőlt_nick Creative Commons License 2001.04.02 0 0 1
a kutya nem fogja megjavítani. Se alkatrész se hajlandóság. Nekem is beszart tavaly - vagy előtte? mindegy - a cd olvasom, nem olvasosott egy kukkot sem. "Ennek már úgyis mindegy!" felkiáltással kölökkoromból örökölt hajlamomtól vezérelve nekiestem és ripityára szedtem. A nagy bütykölés közepette aztán megakadt a szemem egy trimmeren ami a lézerdióda-egységen lapított. Na - mondom magamban - ez már csak jobb lehet, azt elkezdtem nagy tudományosan tekergetni az ominózus trimmert észak-déli irányba és láss csodát, a cucc úgy elkezdett olvasni, mint annak a rendje. Persze közben vettem egy másik olvasót, mert mondanom se kell, a szétszedés és az összerakás között eltelt jónéhány nap és szidtam magamat, hogy miért nem előbb fedeztem fel azt a kis bizbaszt a fejen. Aztán kérdezgettem értelmesebb egyéneket akik azt mondták, hogy a lézer energiáján állítgattam és valszínű, hogy azt tett jót a műszernek, mert elkezdhetett homályosodni a lencse.
Na szóval ez volt nagy kalandom északon. De aztán ezek után nehogy nekiessetek a gépnek és leutánozzatok, mert nem vállalom a felelősséget a technika pusztulásáért! :)
TOMcat Creative Commons License 2001.03.29 0 0 0
Biztos nem 0 Ft-ért javítják meb. :))

De van egy jó CD olvasód :))

Tomcat

Előzmény: Medveczky (-)
Medveczky Creative Commons License 2001.03.29 0 0 topiknyitó
Hat ez tortent. Olvas, de nem ir. Fura hangokat ad, amikor ugy tesz, mintha irna. Sajnos mar nem garancialis, szeretnem megjavittatni. Tudtok megbizhato szervizt ajanlani, illetve javitasi arakat mondani? Budapesti szerviz kene.
Elore is kosz!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!