Keresés

Részletes keresés

lacostepoloRL Creative Commons License 2005.06.15 0 0 7

farthinggale,

Kérlek keress meg, a többit magánban, köszi

Farthinggale Creative Commons License 2005.06.08 0 0 5
Daikini, hát nem olyan bonbonos dobozra gondoltam, aminek az oldalán az van, hogy Ferrero Roché:-) Egy ilyen kis érdektelen, névtelen bonbonos dobozra:-)
Előzmény: Daikini (3)
Farthinggale Creative Commons License 2005.06.08 0 0 4
Hát valóban hatalmas munka megvarrni egy cipzárt!:-) Nekem ezek a boltban kapható mütyürök nem nyerték el a tetszésemet, ezért írtam le, hogy helyette mi lenne a megfelelő. Vannak még ötleteim, pl. cipőápolással kapcsolatban, ha van olyan, akit érdekel is, az szóljon, és leírom.
Daikini Creative Commons License 2005.06.08 0 0 3
ugy mar mukodik :-))
Előzmény: Farthinggale (1)
Ariane_40 Creative Commons License 2005.06.08 0 0 2
Minek vacakolni a varrogatással, cipzárral? Készen lehet kapni pl. a Rossmannban, de sok más helyen is kb. 200 ft-ért 2 db cipzáros mosóhálót. Évek óta ilyenben mosom a kényes dolgainkat.
Előzmény: Farthinggale (-)
Farthinggale Creative Commons License 2005.06.08 0 0 1
Azt elfelejtettem leírni, hogy egy könyvgerincet kell neki csinálni, azaz egy érdektelen című papírlapot kell odaragasztani. Bár nekem van olyan bonbonos dobozom, aminek az oldalán egy fehér szó van, és piros-fekete a doboz, szóval, pont könyv kinézete van:-)
Daikini Creative Commons License 2005.06.08 0 0 0
"Vegyen mindenki egy doboz bonbont, körülbelül egy könyvméretűt. Egy ki a tartalmát :-), majd pedig szedje ki belőle a műanyag bélést, és ebbe bele tegye a pénzt, majd pedig a doboz méretével azonos nagyságú könyvek közé állítsa be. És észrevétlen marad máris a házi bankocska:-)"

Na neeeeeeee

Ha gyerek lennek, edesseg utan kutatva ezt neznem meg eloszor.

Viszont nincs kiabranditobb egy sutemenyesdoboznal, ami fel van toltve mondjuk zellerrel vagy kaporral. Ha annak az aljara teszi az ember a hutoszekrenyben evekig megmarad. De egyszerubb behajitani a bankba.
Előzmény: Farthinggale (-)
Farthinggale Creative Commons License 2005.06.08 0 0 topiknyitó
Először is, mindenkinek helló, aki bekukkant ide. A topic célja, hogy hétköznapi apró-cseprő jó kis tanácsok, ötletek bölcsője legyen. Mindenki, akárki, bárki-akinek bármivel kapcsolatban jó ötlete van, az írja le ide. Például: házi pénzgyűjtés. Hogyan lehet otthon úgy eldugni a pénzt, hogy azt ne találja meg senki (pl. gyerek). Az én tippem: Vegyen mindenki egy doboz bonbont, körülbelül egy könyvméretűt. Egy ki a tartalmát :-), majd pedig szedje ki belőle a műanyag bélést, és ebbe bele tegye a pénzt, majd pedig a doboz méretével azonos nagyságú könyvek közé állítsa be. És észrevétlen marad máris a házi bankocska:-)
Másik ötlet: finom fehérneműt nem kell kézben mosni, ha erre a célra vesz az illető egy vastag, jó minőségű fehér törülközőt, melynek három oldalát bevarrja, a negyedikre pedig hosszú cipzárt varr. Mikor mos, csak beleteszi ebbe a fehérneműt és a kényes anyagú felsőket, és így teszi a gépbe. Így puha környezetben mosódnak a ruhák, és ráadásul megőrzik fehérségűket. Tipp: fekete alsóneműhöz ugyanígy fekete törülköző illik.:-)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!