Keresés

Részletes keresés

Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.10.14 0 0 45
"Szerintem meg ugyanolyan ember, mint bárki más"    én sem mondtam, hogy nem olyan mint a többi ember.  A szegényémet nem rosszból írtam, hanem kedvességböl.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (39)
rézvirág Creative Commons License 2005.10.13 0 0 44
Bocs, de úgy látom már fáradt voltam az éjjel... Természetesen: valamije! :)))
Előzmény: rézvirág (43)
rézvirág Creative Commons License 2005.10.13 0 0 43
Köszi! A magam nevében szólva,én sikeresnek érzem magam . Tudom, hogy vannak más véleményű emberek, akiket mi úgy sem tudunk megváltoztatni. Amikor érzékeny az ember, fáj valamilye, akkor sokkal mélyebb nyomokat hagynak az ilyen megnyilvánulások. De tudomásul kell venni, hogy mindenki más, másként gondolkodik, másként fordul bizonyos problémák felé.
Előzmény: Törölt nick (42)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.12 0 0 42

Én is sok sikert kívánok nektek! Végre ismét egy értelmes, jószándékú hozzászóló!

De már most szólok, hogy a kötekedőkkel, rosszindulatú egyénekkel ne törődj, mert szegény topiknyitót már sikerült elzavarniuk ezeknek a lelketleneknek...

Előzmény: rézvirág (40)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.12 0 0 41

Bocs, de nem azért kell respektálni, mert fogyatékos, hanem azért, mert lelki vagy egyéb problémái vannak. Pont úgy, mint minden normális embernek vannak problémái, tehát  épp azért hülyeség amit írsz, mert ő is egyenértékű ember.  Joga van ilyen topikot nyitni, és kérni mások segítségét. Ennek semmi köze ahhoz, hogy fogyatékos vagy sem.

De azt még mindíg nem értem, ha téged a másokon való segítség ennyire zavar, akkor minek "jársz" ide?

Előzmény: Wolfhauser Ottokár (39)
rézvirág Creative Commons License 2005.10.12 0 0 40

Kedves topik-nyitó!

 

A bevezetődben leírt jellemzés rám is illik, amennyiben beteg, fogyatékos és gyermekemmel egyedülálló vagyok. Tulajdonképpen csak ennyi nem tükrözi valaki körülményeit. Nekem nagy szerencsém, hogy nem foglalkozom a betegségemmel a szükségesnél többet, viszont a világra nyitottan, vidáman, tele életkedvvel élek. Igaz, hogy be vagyok zárva a házunkba, csak akkor mozdulok ki, ha autóval elvisznek, de az sokszor megtörténik, mert nagyon sok barátom van. Nyüzsgök, szervezek, segítek másoknak, természetesen a saját korlátaim között. Annak ellenére, hogy nem dolgozhatok, szinte teljes életet élek. Amióta rendelkezésemre áll az internet (pár hónapja), már újabb ismeretségeket kötöttem, segítettem már hasonló sorsú társaimnak, felkutattam régi kapcsolataimat, s természetesen még jobban tágítom az ismereteimet.

Bemutatkozásnak ennyi elég is, remélem, hogy elindul majd itt is egy olyan beszélgetés, amiben mindenki (még az egészségesek is) részt vesznek.

Sok sikert magunknak!

rv

Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.10.12 0 0 39
respektálni kellene egy kicsit szegénykémet

Itt kezdődnek a problémák. Mármint, hogy a topiknyitó szerinted szegénykém. Szerintem meg ugyanolyan ember, mint bárki más. S pont a hozzád hasonlók miatt, akik leszegénykémezik IRL és URL egyaránt, ír ide ilyen depressziós faszságokat, miközben ha a té társadalom egyenrangú emberként tisztelné, talán élvezni is tudná az életet.
Előzmény: Irgumburgumfityfirity (37)
Loreto Creative Commons License 2005.10.12 0 0 38
Megértem az elkeseredettségedet, de a topicban bekövetkezett kedvező fejleményeknek, hála a szakszerű moderálásnak, köszönhetően talán érdemes kivárni még egy ideig. Valószínűleg fognak még hozzászólni hozzád hasonló helyzetben lévő, kapcsolatot kiépíteni vagy egyszerűen csak gondjaikat, gondolataikat megbeszélni kívánó emberek is. Hozzáteszem, hogy már idáig is jópáran melléd álltak és támogattak.
Még ne add fel!
Bízzunk a kedvező folytatásban!
Előzmény: betegen (31)
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.10.10 0 0 37

"Hát, kérlek, ez akkor is egy vicces topik, bárki bármit is mond." 

 Vicces vagy nem vicces de ez egy olyan  topik amit egy beteg ember nyitott és respektálni kellene egy kicsit szegénykémet, nem pedig elrontani a fórumját.  Remélem, hogy mások érdemben fognak hozzászólni  és talán segítséget vagy tanácsot kapnak bánataikra, problémáikra.

 

 

Előzmény: Wolfhauser Ottokár (33)
Papa Krest Creative Commons License 2005.10.10 0 0 36

Itt nincs nagyfiú. Már.

 

Idő. Pénz. Tarifa. Ajánlat?

Előzmény: Törölt nick (35)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.10 0 0 35

Tudom, persze, az úgynevezett fogyatékos emberek alapvetően érzékenyek

 

Látod, tudod te a választ. Kár, hogy csak tudod, de nem érted/érzed...

 

Egyébként megjegyzem1, hogy elképesztően károsnak tartom az ilyen "szendvedjünk közösen" topikokat

 

Akkor mi a frásznak jársz ide? Valaki ott áll a fejednél egy berettával, és arra kötelez, hogy "szenvedj együtt" a topiklakókkal? Mert ha nem, akkor kár itt szájat tépni!

 

Mellesleg, magam részéről sokkal károsabbnak tartom azt, hogy vannak "emberek", akik képesek az elesettekbe belerúgni. Ha már "nagyfiúskodni" és anyázni akar valaki, akkor keressen magának hasonló okostónit. Ott van pl. a polidili, vagy a drukkerkocsma, ott aztán lehet anyázni bőven.

Előzmény: Wolfhauser Ottokár (33)
Magdi60 Creative Commons License 2005.10.10 0 0 34
Szia, én Téged ismerlek, láttam már a nickedet, egy kedves, humoros pasi vagy, a hozzászólásaidból valóban nem gondoltam volna, hogy mennyi problémád van, de ez itt az indexen lényegében mindegy is. Én nem is úgy szólok hozzá, hogy a nick-ek mögé képzelek embereket, nekem egyelőre az is érdekes, hogy a számítógép válaszol, kommunikál, nem úgy mint egy könyv, vagy a tévé például, ahol eléggé egyoldalúan csak én nézek ki a fejemből. Viszont itt, lehet, ha valaki még új, nem is tudja, mi az a nullázás, és bár az lehet még poénos, az utána következők már nem voltak poénosak. Érzékeny mindenki, függetlenül az állapotától, mikor én elkezdtem itt, még mindent komolyan vettem, és bántott, ha bántottak, volt, hogy még sírtam is, mert az igazságtalanság nagyon tud sérteni, azért azt ismerd el, hogy meg kell bizony itt edződni, és ehhez kell egy kis idő. Ez a helyesírási dolog meg, erről már több helyen is olvastam felesleges hozzászólásokat, amivel csak szétoffolják a topikokat, még gazdikereső állatos topikban is, én már egyáltalán észre sem veszem, mert nem lényeg, de ezt nem érti mindenki sajnos. Talán nem is "szenvedjünk közösen"-nek indult ez sem, de el tudom képzelni, hogy aki fogyatékos, annak lenne mit megosztani másokkal, akár tapasztalatban is. Meg nem csak a kerekesszékeseknek, de a vakoknak, stb. is lehet problémájuk, vagy érdekes nehézségük az életben, közlekedésben, ügyintézésben, vagy megosztani való problémamegoldás, mit tudom én. Például, hogy kezdjem egy érdekes problémával, az édesanyám nagyothalló, de utálja a hallókészüléket, meg neki fül mögötti van, ha ledől tévét nézni, a szemüvegétől mindig elmozdul, sipol, az elem hamar lemerül, ezért kitaláltam, hogy a gyerek régi számítógép hangszóróját, amit be kell dugni a 220-ba, és a tévén hátul az audió-kimenetbe, odavezetem az ágya mellé, ezen szabályozhatja a hangot is, és ott szól a füle mellett, s nem kell a hallókészülék.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (33)
Wolfhauser Ottokár Creative Commons License 2005.10.10 0 0 33
Hát, kérlek, ez akkor is egy vicces topik, bárki bármit is mond. Alapvetően nem értem, hogy miért kell felháborodni egy szellemes nullázáson. Tudom, persze, az úgynevezett fogyatékos emberek alapvetően érzékenyek (azért írtam, hogy "úgynevezett fogyatékos", mert személy szerint rettenetesen dehonesztálónak tartom a fogyatékos jelzőt), de azt gondolom, hogy egy bizonyos kor után ez az érzékenység teljesen felesleges.
Egyébként megjegyzem1, hogy elképesztően károsnak tartom az ilyen "szendvedjünk közösen" topikokat, másrészről pedig megjegyzem2, hogy 18 éves koromban leszázalékoltak, a bal kezem félig béna, egyensúlyzavaraim vannak, májam, vesém nem működik megfelelően, alig tudok beszélni, halláskárosult vagyok, s még van egy, de inkognítóban vagyok ezen a nicken, úgyhogy az maradjon titokban.
Előzmény: Irgumburgumfityfirity (29)
cadena Creative Commons License 2005.10.10 0 0 32

Azért ne add fel ilyen hamar! Hidd el, vannak itt normális emberek is, és olyanok is, akik örülnének ennek a topiknak, csak kell egy kis idő, hogy idetaláljanak. Zalagyöngye pedig szintén beteg ember, ez világosan látszik a hozzászólásaiból. Ne hagyd, hogy a hozzá hasonlók tönkretegyék a topikodat, inkább arra kérd a moderátorokat, hogy töröljék a hozzászólásait és tiltsák ki a topikból, és akkor kezdődhet az érdemi beszélgetés.

cad

Előzmény: betegen (31)
betegen Creative Commons License 2005.10.10 0 0 31
Nagyon sajnálom,hogy igy alakult.Én csak a hozzám hasonló embereket szerettem volna szóra biztattni.Mivel az élet ad nekünk naponta olyan "pofonokat"amikkel küzdeni kell,itt erre már képtelen vagyok.Nagyon nehezen találtam egy moderátor cimet akinek ma reggel irtam,és kértem szüntesse meg ezt a topikot.Én többet nem szeretnék irni.
Előzmény: Loreto (30)
Loreto Creative Commons License 2005.10.10 0 0 30
Szerintem várd meg, hogy a moderátorok mit kezdenek ezzel a kötekedő, embernek csúfolt véglénnyel. Ha maradnak a hozzászólásai, akkor levonhatsz bizonyos következtetéseket a fórum színvonaláról.
Ha minden marad a régiben, akkor szerintem próbálj inkább másik fórumon hasonló helyzetben lévő emberekkel kapcsolatot kiépíteni, mert itt előbb-utóbb kicsinálnak az ilyen, zalagyöngyéhez hasonló, erkölcsi pszichopaták.
Előzmény: betegen (23)
Irgumburgumfityfirity Creative Commons License 2005.10.10 0 0 29
Nekem nem tünik annyira viccesnek, inkább szomorúnak.  Egy beteg ember indította (az, hogy nem tud helyesen írni az szerintem nem is annyira érdekes és akit zavar az ne olvassa) és jó lenne, ha nem offolnák szét szegénykém topikját.
Előzmény: Wolfhauser Ottokár (28)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 27

NE bánd. Sokkal több értelmes, jószándékú ember van itt, mint ez a zalafasztuggyaki...

Szerintem nyiss egy új topikot a "Pszichológia" csoporton belül, ott sok rendes ember van, akik közül sajnos többen hozzád hasonló problémákkal küszködnek. Biztos lesznek olyanok, akik segíteni fognak/próbálnak neked, vagy akikkel felnőtt, jószándékú, értelmes EMBER módjára el tudsz majd beszélgetni.

 

Ne törődj a hülyékkel. Épp az okoz nekik kielégülést, ha látják hogy felhúzod magad. Röhögj rajta és kész. Sok sikert a másik topikban!

Előzmény: betegen (23)
cadena Creative Commons License 2005.10.09 0 0 25

Kedves Betegen!

 

Én is csak azt tudom Neked tanácsolni, hogy ne is foglalkozz olyanokkal, akiknek nincs nagyobb öröm az életében, mint beteg emberekbe belekötni. Az ilyenek hamar elmaradnak, és remélhetőleg sok alkalom lesz még az érdembeli beszélgetésre. Üdvözöllek és minden jót kívánok Neked.

cad 

betegen Creative Commons License 2005.10.09 0 0 23

Köszi a tanácsot!

Szeretnék helyesen irni,mikor még láttam nemvolt probléma,de most ennek is örűlök hogy igy tudok emberekel kommunikálni,de azért fáj hogy tudatlanul igy bántanak embereket.Ami célja lett volna e topiknak,ha beleolvas egy hasonló ember ide már soha nemfog irni.Nagyon bánom,hogy elkezdtem.

Előzmény: Törölt nick (21)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 22

Hogyne!

Itt van a monitoromon, és zalagyönygye néven fut éppen.;-)

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 21

Fel ne húzd magad ilyeneken. Ezeken röhögni kell. :-D

Az ilyen viselkedés egyfajta faszhosszabbítás, itt élik ki magukat. Etikailag és morálisan persze erősen megkérdőjelezhető ez a viselkedésforma, dehát nem vagyunk egyformák. Ő úgy gondolja attól lesz valaki jó ember, hogy milyen a helyesírása. Valszeg ha Sztálin helyesen írt, és ismerte volna személyesen, akkor puszipajtások lettek volna, mert a jelek szerint ilyen eccerű a mércéje. Valóban, pici agyra vall az ilyesmi, de el kell fogadni, van ilyen is. Pl. van aki a másik topikban meg atombombát akar dobálni mindenkire az elvei miatt. Van ilyen is.

Az egész fórum egy játék. Ne vedd komolyan. Az ostobákat meg sajnálni kell, vagy röhögni rajtuk, de felhúzni magad semmiképp ;-)

 

Én jól szórakozom :-)

Előzmény: betegen (17)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 18

Képességről ne okítson egy foci drukker!

Na, most pedig gyógypedezzen veled tovább akinek ez a szint élvezetet okoz...;-)

Előzmény: Törölt nick (16)
betegen Creative Commons License 2005.10.09 0 0 17

Neked soha!

De nemvagyok értelmi fogyatékos,de ha azis lennék ők is érző emberek,akik nem érdemelik meg hogy egy ember igy szorakoztasa magát.Ez a legcsunyább dolog beteg,kiszolgáltatott embereken gyunyolódni.Bármikor kerülhetsz ilyen helyzetbe te is.Ezzel a veledvaló "társalgást"én befejeztem!

Előzmény: Törölt nick (12)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 15

Látom okosodsz. 

Nos, akkor én is kérdeznék valamit...

Két, anyázással teli fradi vs. dózsa meccs közt is vered a farkad azon, hogy beteg emberekkel gecizel, vagy csak néha jön elő ez az ici-pici porbléma nálad? :-D

Előzmény: Törölt nick (14)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 13

erre nem is számitottam,hogy képes lesz ember igy viselkedni

 

Pedig itt a zindexen elég sok ilyen van. Én az ilyet nem nevezném embernek.

Ignoráld, azt kész. Ezekkel másként nem lehet. Majd lekopik, hisz van neki elég baja saját magával is.;-)

Előzmény: betegen (9)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 10

Hehe :-)

Nem látom a topik címében a "nyelvtan szót"...

Javaslom, ha a nyelvtan téma annyira a szíved csücske, akkor keress fel egy nyelvész topikot.

Itt nem kíváncsi rád senki. ;-)

Előzmény: Törölt nick (8)
betegen Creative Commons License 2005.10.09 0 0 9
Én nem ezért hoztam létre ezt a topikot,erre nem is számitottam,hogy képes lesz ember igy viselkedni,keresd a hibákat zalagyöngye és SZÉGYELD magad.Ha tudnál gondolkodni és átgondolni ki irja és hogyan ezen sorokat,biztosan szégyelnéd magad!
Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.09 0 0 5

Nincs itt elég topik, ahol kötöszködhetsz másokkal? Épp egy nehéz helyzetben lévő embert kell csasztetned?

Nézz már magadba "ember"!

Előzmény: Törölt nick (4)
betegen Creative Commons License 2005.10.09 0 0 1

zalagyöngye!

Ez itt nem a humor oldala!Valamint ezzel nemkéne viccelődni,mert ma én,holnap esetleg TE.Egyáltalán ismered hogy mit jelent fogyatékkal élő ember?!

Előzmény: Törölt nick (0)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!