Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2000.09.14 0 0 61
Yoo:
csak hogy tisztázzuk, nem a mobiltelefonos nőkről, hanem az idióta üresfejű libákról, és az ezzel kapcsolatos általános helyzetről beszéltem. Persze van bunkó férfi is, aki ugatva beszél a mobiltelefonon, ez nem is kérdés.
Az más kérdés, hogy azért idegesítő, hogy (a férfiak jóváhagyásával persze (a nők nyomásától hajtva sajnos)) amíg a férfi keresi a pénzt, napi x órában, a nő a háztartás helyett (ami az ő dolga lenne ugye) a barátnőivel cseveg x cm magas cipőben kidüllesztett mellekkel... Te erre azt mondanád, hogy persze, jó ez így?
szóval erre irányult a reflektálásom... :)
rice Creative Commons License 2000.06.08 0 0 60
Megtaláltam! És milyen jó, hogy van!!!:-)))))
Yoo Creative Commons License 2000.06.08 0 0 59
Remélhetőleg a mobiltéma nemsokára a helyére kerül, és nem lesz szálka egyesek szemében. Nemtől függetlenül meg kell tanulnunk viselkedni, be kell tartani bizonyos illemszabályokat. Vajon kinek jut eszébe azzal hencegni pl., hogy van otthon vezetékes telefonja? Pedig még emlékszem arra az időre, amikor lesajnálták, akinek nem volt otthon, akinek meg volt, mindenféle pártfunkcisnak titulálták, merthogy neki meg biztosan azért lett. Az meg, hogy kinek milyen mobilja van, izlés és igény kérdése. Nem kell hülyének nézni, aki örül valaminek, teljesen normális szerintem, hogy férfi vagy nő, mindegy, örül a szerzeményének, pár napig nézegeti, tanulja a használatát, netán még büszke is rá. Főképp, ha mondjuk már régóta vágyott rá, és most épp az olcsó árak miatt megteheti. Nekem például van egy olyan tulajdonságom, szerintem ez jó, hogy nagyon tudok örülni dolgoknak. Akár csak egy apró fülbevalót is el tudok órákig nézegetni.
Ha valaki nem tudja kezelni, annak meg nem szégyen segitséget nyújtani. Amikor megvettem a telefonomat, több mint 4 éve, még viszonylag kevés embernek volt, de nem volt kevesebb vagy több a szememben akinek volt, vagy nem volt.Velem is előfordult az első napokban, hogy ismerősök figyelmeztettek, hogy csörög valami a táskámban, mert még egyáltalán nem voltam hozzászokva, és elég mókás volt a helyzet, hogy nekem meg fel sem tűnt. Nem kevés férfit ismerek, akiknél jobban be tudok állitani egy videót vagy tévét, esetleg jobban tudom kezelni a mobilomat, vagy a számitógépet. Attól még nem kezelem le őket, mindannyian mások vagyunk. Akik a telefonukkal szeretnének többnek látszani, majd lehiggadnak. Ne veszekedjünk.
Üdv: Yoo
Devil Inside Creative Commons License 2000.06.08 0 0 58
Nekem speciel egyáltalán nem a munkámhoz kell, de azért nem ettől akarok fontosnak látszani. Ezt különben azért igyekszik mindenki hangsúlyozni, hogy jelezze, hogy az ő mobilja nem bunkofon, neki is van mer' kényelmes, meg bárhol elérhető, meg már fillérekért utánadobják az embernek, meg ilyenek, de nem abba a körbe tartozik, ahol az határozza meg az embert, hogy milyen autója, telefonja és aranylánca van.
Előzmény: Ernesto Serra (47)
Devil Inside Creative Commons License 2000.06.08 0 0 57
off
Mármint az övre fűzhető bőr-övtáskára gondolok, nem a derékon körbetekerős egyben öv és táska változatra, olyat én is csak nyáron a strandon vagyok képes felvenni, ha semmi más lehetőség nincs az értékeim elhejezésére. (Nomeg elég ezt lenyúlni és máris mindenem oda. :-)))
on
Előzmény: illus (48)
Kilroy Creative Commons License 2000.06.08 0 0 56
Én inkább szeretem bekapcsolva tartani a telót, ha rosszkor hívnak, udvariasan megmondom, hogy most nem tudok ezért vagy azért beszélni. Egyébként egyetértek.
Előzmény: Banita (55)
Banita Creative Commons License 2000.06.08 0 0 55
Azt hiszem, soha nem fogunk tudni megegyezni abban, hogy ki használja jobban, normálisabban a telefonját. Hiszen mindenki a saját módszerét isteníti, nem? :-))
Nekem nem (csak) a munkához kell a telefon, az sem hátrány, ha a számomra fontos emberkék el tudnak érni. Mivel elég hamar megtanultam kikapcsolni is, ezért aránylag normálisan kezelem. Ha csörög, és lehetőségem van rá, akkor felveszem akkor is, ha éppen a Plaza kellős közepén vagyok. De ha előre sejtem, hogy kínos lenne telefonálni (családnak fenntartott idő, megbeszélés, rég látott barátokkal/ismerősökkel töltött idő, stb...), akkor teljesen természetes, hogy nincs bekapcsolva.
Viszont ha már van telefonom, akkor miért ne törekedjek rá, hogy olyan készülékem legyen, ami akár tetszik is. Ettől még nem lesem percenként, a karórámon ellenőrzöm a pontos időt, és nem a délutáni csúcsforgalomban kezdem el megdönteni a rekordomat egyik-másik játékban. Elfogadom, hogy hozzátartoznak a telefonhoz (naná, én választottam), de nem vagyok lelkibeteg akkor sem, ha "csak" telefonálok a telefonnal.
Gica Creative Commons License 2000.06.08 0 0 54
Azért az ov-m (nő)nem egyszerű eset: A fiától kapott egy mobilt, de annyira hülye volt hozzá, hogy egy nagylélegzetű tárgyalás közepén az egyik kolléganőm segítségét kellett igénybe vennie, hogy kikapcsolja a nyamvadt mobilját.
illus Creative Commons License 2000.06.08 0 0 53
Annál édesebb lesz §:-)))))))))))

illus

Előzmény: bundee (52)
bundee Creative Commons License 2000.06.08 0 0 52
Szerencsere az ezustszinu Audi TT coupe kicsit sokba kerul ahhoz, hogy kapjon egyet :)))))

(gy.k.: szerelmes ebbe az autoba :)))

bundee

Előzmény: Inner Circle (3590)
Halászkirály Creative Commons License 2000.06.08 0 0 51
Attól függetlenül, hogy a mobiltelefon már nem státuszszimbólum, egy bizonyos másik tendencia nagyon jól megfigyelhető. A nők többsége elkurvul, ha mobilt kap. Aki meg eddig is az volt, az most meg mégjobban. Csak figyeljétek meg! Amíg csak a hapsijuknak van telefonja, akkor nem győzik vágni a sértődött pofákat, amikor megszólal vásárlás, rokonlátogatás, utazás közben. Viszont amikor már nekik is van végre telefonjuk, állandóan a kijelzőn van a szemük és kamatostul adják vissza a csávójuknak a vélt sérelmeiket.
A másik tipikus dolog, amikor a telefon költségei miatt nyávognak. Na annál jobban semmit se utálok. Fizessenek akkor természetben a szolgáltatónak! Vagy akkor már nem nyávognának ennyire?
Eh, a nők kezébe a mobiltelefon helyett inkább valami mást adnék...

illus Creative Commons License 2000.06.08 0 0 50
Kedves bundee!

Már belegondolni is rossz, mi lesz, ha szerez egy saját autót §:-))))))))))

Előzmény: bundee (49)
bundee Creative Commons License 2000.06.07 0 0 49
Udv...

Orommel jelentem, a baratno"m mobilrajongasa alabbhagyott - mostmarcsak kb. 20-30 percenkent nezi meg a telefonon a pontos ido"t :))))

Vegre engem simogat, es csokolgat mar tobbet :)))

bundee

illus Creative Commons License 2000.06.07 0 0 48
OFF
Utálom az övtáskát, kényelmetlen.
Múltkor láttam egy csókát öltönyben egy ilyen poliizé övtáskával, nagyon király volt.§:-)))
ON

Üdv illus

Előzmény: Devil Inside (46)
Ernesto Serra Creative Commons License 2000.06.06 0 0 47
Mér kell mindig kihangsúlyozni ilyen mobilos témáknál, hogy "nekem csak a munkámhoz kell, nem vagyok olyan aki fontosnak akar látszani" és ettől a kijelentéstől nem akartok fontosnak látszani?
Egyébként nem értem miért téma ez még mindig, mindenki azért vesz mobilt, amiért akar, nem? már pár ezer Ft-tól lehet kapni, egyáltalán nem olyan dolog, hogy most ettől aztán nagyon menő vagyok. Engem nem zavar, ha plázacicák, izomagyú szolármenek, öltönyös úriemberek, csinos titkárnők, kőművesek, háziasszonyok, diákok stb.. az utcán beszélnek, tegyék ezt akárhogyan, szerintem sok embert azért zavar ez, mert megszokták, hogy önkéntelenül kihallgatják más emberek beszélgetését, és itt csak az egyik felet hallják, ez tényleg idegesítő, savanyodik a tiltott gyümölcs édes íze :)
Jó telefonálást mindenkinek!
Devil Inside Creative Commons License 2000.06.06 0 0 46
off Bazi sok helyen lehet bazi sokféle övtáskát kapni. A másik oldalra érdemes tenni, mint a telefont, hogy egyensúlyban maradj. ;-))) (Ha normális övtáskám van, akkor én is így hordom és egyáltalán nem villogásból, sőt még flusztrál is, ha véletlenül mobillal együtt kerülök valami buliba.)
Előzmény: illus (43)
Yoo Creative Commons License 2000.06.06 0 0 45
Nagyon muris vagy illus!
Üdv:Yoo
Előzmény: illus (43)
Yoo Creative Commons License 2000.06.06 0 0 44
Nagyon muris vagy illus!
Üdv, Yoo
Előzmény: illus (43)
illus Creative Commons License 2000.06.06 0 0 43
Kedves Yoo!

"Én viszont látom a pasik nadrágján fityegni, lehet hogy ez valami szimbólum nálatok? (Ha már más nem fityeg:))))))))))))"

Előző munkahelyemen nekem is volt mobilom és valóban ott fityegett oldalt.

Ez pedig nem kivagyiság vagy szimbólum volt, hanem praktikum (no nem Pannon).

Ennél praktikusabb helyet el sem tudok neki képzelni, kéznél van és nem zavar a mozgásban, ugyanis én nem hordok magammal semmilyen táskát sem a rúzsnak, sem a púdernek. §:-)))))

Bárcsak kitalálnának valamilyen hasonlót a pénztárcámnak is.

MachoN
Ami meg a nem fityegést illeti, valóban nem fityeg más, hanem áll, mint a cövek, mert csak a szűzlányok hiszik el, hogy azért puha és kicsi, hogy ne fájjon. §:-)))))))))
MachoFF

Üdv illus

Előzmény: Yoo (25)
rice Creative Commons License 2000.06.06 0 0 42
Devil, a pasik telefonon is képtelenek megbeszélni az élet nagy dolgait:-)))
Előzmény: Devil Inside (41)
Devil Inside Creative Commons License 2000.06.06 0 0 41
1. Általában a nőknek fontosabb a kommunikáció és egy mobiltelefon az összes ehhez való segédeszközök non plus ultrája.

2. Általában a nők a vonalas telefonnal/telefonon is ugyanezt művelik csak sokkal kevésbé veszed észre.

3. Általában a férfiak nem szeretik (vagy oldószer nélkül nem tudják :) telefonban megbeszélni az élet nagy kérdéseit.

Szerintem nincs is ezzel semmi baj azokon a pillanatokon kívül, mikor a számlát nyújtják be. :-))

hóember Creative Commons License 2000.06.06 0 0 40
Kénytelen vagyok megvédeni az arra érdemes nőket mobiltelefon-ügyileg. Kezdem a sajátommal: hóasszonynak az elsők között volt Magyarországon mobilja, munkából kifolyólag. Nokia2110-es, semmi faxni, színes előlap. stb. Nem akartunk otthonra vezetékest, amig GYESen volt addig is bármikor utól tudták érni, ha sétálni volt hógyerekekkel akkor helyzetjelző, egyszóval kis fontos családtag volt a mobil, semmi több. Amúgy se egy telelocsogós típus, de talán a mobillal még spórolósabb, akkor is ha más hívja.

Jöttek a jobbnál-jobb verziók, még mindig a 2110-est cipeli.

Már van otthon vezetékes is, sőt nekem is mobil-persze ügyeleti-hivatali, akkor van baj, ha mindenik egyszerre csörög:-)

Szóval ha valaki nem kivagyiságból, hanem azért "tart" mobilt, mert arra tényleg szüksége van, neadjisten arra használják, hogy munkaidő után a gyerekek begyűjtési útvonalát egyeztessék, akkor legyen a nőnek mobilja. Mindegy milyen színű. Valószínű:-o)

hóMbR

dalia Creative Commons License 2000.06.06 0 0 39
A nők meg a mobiltelefon témában egy kis bájos történet:
Öcsém vett magának egy új telefont, ezért a régit, egy Nokia 6110-est nekem adta. Vagyis anyunak. Nekem volt egy 5110-esem. Kértem anyut cseréljünk, ő úgysem használmá a 6110-es azon kis praktikus dolgait, ami miatt jobb mint az 5110-es. Azt mondta, hogy nem, mert a 6110-es szerinte szebb...
Másnap vettem az 5110-esre egy narancssárga előlapot, meg fényes fekete billentyűzetet, rögtön "rábukott" az anyu, így már szívesen cserélt....:)))))))))))))))))))
rice Creative Commons License 2000.06.06 0 0 38
Ebben a sorrendben:-)))))
Tudtam, hogy nem kell nekem telefon:-((
Előzmény: okoskata (37)
okoskata Creative Commons License 2000.06.06 0 0 37
Mit?

- fonalat
- telefonodat
- szüzességedet :)

Előzmény: rice (36)
rice Creative Commons License 2000.06.06 0 0 36
Az egészhez csak annyit tennék hozzá: elvesztettem:-((
okoskata Creative Commons License 2000.06.06 0 0 35
Ehhe...

"sőt, ma alig kb 8(!) éves leánygyermek mobiltelefonált a nyugati centerben...! hát..."

Erre csak annyit, hogy volt egy ismerősöm Japániában és azt mesélte, hogy a gyerekeknek a kulcstartójukon lóg a telefon... És ez teljesen természetes.
Tudom, messze vagyunk még attól a szinttől mindenféle téren, de eljutunk mi is oda.

Yoo Creative Commons License 2000.06.05 0 0 34
Eszter! Te az okosabb vagy! Csak nehogy te is belemenj olyan buta vitákba, mint én. Eztán én sem teszem.
Előzmény: EsztEr (33)
EsztEr Creative Commons License 2000.06.05 0 0 33
Tényleg az a legszomorúbb,hogy még mindig ott tartunk,hogy a mobiltéma ekkora dolog.
Kb.két hete van mobilom,nem a plazaba megyek vele telefonálni és nem vagyok belé szerelmes,be tudom kapcsolni és ettől függetlenül még el tudok mosogatni.
Miután még tanulok,nem munkaeszköz,de végre el tudnak érni ugyanis elég keveset vagyok otthon,a család is nyugodtabb(ja azért nyolc éves elmúltam:-)))Nos?
Én most akkor melyik kategória vagyok????
okoskata Creative Commons License 2000.06.05 0 0 32
Ehhe...

Bocsánat Yoo és Thomas, ez a topic nem erről szól, hogy ti itt viaskodtok. Különben sem ismeritek egymást, akkor meg minek balhéztok.
Pláne, ha nem is ugyanarról vitatkoztok... :)

Egyébként... Magyarország még nem teljesen érett a mobiltelefon elterjedésére. Nem a szerves élet részeként foglalkoznak az emberek a telefonnal, hanem mint státusszimbólum... Ez szomorú... :(
De ez nem csak a mobillal van így... :)

Sebaj majd lesz ez még így se...:)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!