Keresés

Részletes keresés

stgellert Creative Commons License 2006.07.21 0 0 5

- Jovan baxi elmesz a picsaba, akkor beszeljunk meg egy masik idopontot es helyet, oksa. Biztos elmentem:) csorgette is a telom:)))

 

 

:-DDDDD

 

Sajnos ez eladó részéről is fenáll... a vevő mindent megigér, lemondod az első javára a többit... oszt ott álsz megfürödve. Szal az éremnek két oldala van.

Előzmény: optikus (4)
optikus Creative Commons License 2006.07.21 0 0 4

Ilyen velem is megesett. Hirdetett egy csoka (asszem fotomoziban) felhivtam, megvolt a cucc. Mondom mikor hol? O mondta a helyet idopontott, nem volt nekem tul szerencses mert munkaidoben es eleg messze volt de egye fene szuksegem van ra.

Na atmegyek a varos masik vegere varok-varok. Mar tobb mint negyed ora eltelt sehol senki, felhivom mondom mi van mikor er ide. Erre, ja, elfelejtette es nincs is most nala a cucc. Jovan baxi elmesz a picsaba, akkor beszeljunk meg egy masik idopontot es helyet, oksa. Biztos elmentem:) csorgette is a telom:)))

 

Idokozben meg megvettem soosnal a cuccot (igaz egy ezressel dragabban de ennyit mar megert).

 

Előzmény: Ahmet (3)
Ahmet Creative Commons License 2006.07.21 0 0 3

Velem ezt egy magánember játszotta el. Megbeszéltünk egy találkozót, hogy megnézem az objektívet (komoly szándékkal, zsebemben a pénzzel). Egy óra múlva, a megbeszélt helyen, időben topogok, hívom, hogy hol van, amire az volt a válasz, hogy már eladta. Vazze, legalább csörgött volna rám!

Előzmény: Dundy (-)
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.20 0 0 2
:)
Előzmény: optikus (1)
optikus Creative Commons License 2006.07.20 0 0 1

Eloszor azt hittem valami negativ filmel van tapasztalatod.

 

optikus Creative Commons License 2006.07.20 0 0 0

Hat nekem is volt par hasonlo esetem de mar nem is duhongok rajta ez egy ilyen orszag, itt a vevo van az eladoert...

Előzmény: Dundy (-)
Dundy Creative Commons License 2006.07.20 0 0 topiknyitó

Sziasztok!

 

Az alábbi történetet azért osztom meg, mert lehet, hogy valaki hozzám hasonlóan az Aktív FOTÓ-nál szeretne vásárolni. Félretettek egy gépet, egy óra múlva odaértem, s már eladták.. roppant korrekt üzletpolitikával bíró cég.

 

Ma történt:

 

Reggel 10kor, nyitáskor hívom az Aktív FOTÓt (Karinthy Frigyes út), kérdem hogy van-e Panasonic FZ30-as fekete színben ratkáron. Válasz: van.

 

Megkértem, hogy a nap végéig szíveskedjenek félretenni, hamarosan megyek érte. Megbeszéltük, hogy az áruhitelhez minden dokumentum meg van, s szíveskedjek a Tétényi úton levő boltjukba befáradni, majd ha az áruhitel intézése sikeres volt, akkor meg átfáradni vissza a Karinthyra.

 

Mondtam, hogy rendben. Ez volt 10:10 perckor. Egy óra múlva, 11:15 perckor megérkeztem a Tétényi úti üzlethez. Két perc múlva mondják, hogy a gép azt mutatja, hogy nincs készleten ilyen gép. Mondom, hogy a másik üzletben egy órája tették félre a nevemre. Felhívják, s közlik, hogy épp az imént adták el.

 

Felháborító ez az üzletpolitika. Azért utaztam keresztül az egész városon egy órán keresztül, mert tudtam, hogy elhozzam azt, amit 60 perccel előtte telefonon félretettem a saját nevemre. Erre eladták.

 

Össze-vissza magyaráztak, de szerintem a fele nem volt igaz. Természetesen hétfőn megveszem máshol, nem ez a baj, csak nem tudom hogy nem süllyednek el az arcbőrvastagságukkal együtt, hogy más (munka)idejével így játszanak.

 

Szóval csak óvatosan ezzel a céggel, inkább kétszer gondoljátok meg kitől vásároltok, mielőtt elindultok.

 

Sok sikert! :)))

 

Dundy

 

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!