Keresés

Részletes keresés

corp Creative Commons License 2006.12.23 0 0 114
Ha feltalálnák az időutazást,legelső dolguk az lenne(mondjuk az amcsiknak)visszamennének az időben és likvidálnák Mohamed prófétát,hogy egyáltalán ne tudja megírni a Koránt és az arab népnek ne legyen ideológiai alapjuk a hülyeségeik terjesztéséhez.Mert a hitüket erőszakkal terjesztik ami a világnak nem jó.
Airbus A380-800 Creative Commons License 2006.09.29 0 0 113
Szerintem ezt koplalás nélkül is lehet csinálni.
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.08 0 0 112

Írtad, hogy egy igen komoly méregtelenítés után jöttek az első ilyen élményeid. Ugye tudod, hogy a szervezettől való drasztikus táplálék megvonás bizony ilyenekhez is vezet? A vércukorszint nagymértékű változása, az éhség szülte kialvatlanság, a nem elegendő energia hihetetlen dolgokra sarkalja az agyad. Főleg ha tartós állapotról van szó.

 

Még edzetlen voltam a koplalásban. Abba most nem mennék bele, h.  az éhezés, vagy a méreganyagok megindulása okozza inkább a rosszullétet. Amikor koplaltam magam, nemigen voltak gondolataim, olyan voltam, mint egy zombi.  A jelenség akkor jelentkezett, amikor elkezdtem egy keveset enni és már jobban éreztem magam. A további napokban azonban nem tudtam kikapcsolni az agyam, nem voltam álmos, a fáradtság is olyan fura volt. Volt egy soha nem tapasztalt gyors mániás és depresszív váltás. A végén alkohollal kezeltem a dolgot, pár nap alatt nagyjából minden a régi kerékvágásba került. 

 

Épp ezekre a hihetetlen agyi dolgokra vagyok kíváncsi. Talán én nem úgy képzelem az isteni, idegen beavatkozást, mint sokan.

 

És sajnos azt is láttam, hogy irigységnek veszed itt sok ember negatív megnyílvánulását.

 

Felszínes voltam, de büntetésből ha akarod, és nem leszek enyire lefekkant, az írások alapján analizálhatok. Lehet, h. itt épp nincs is ilyen. Ennek megállapítására komolyabb emberismeret kell, felvetettem egy általános jelenséget.

 

Nem értem, miért baj a nyitottság? A testenkívüli micsodát sem erőltettem azóta, nem volt hozzá affinitásom.

 

valóság talajára

 

Valóság? :) Az meg mi? Egy dogmamentes definiciót kérhetnék?

 

Ennek fényében meghagyom azt a kiskaput, hogy talán igazad van...

 

Köszönöm, de nem a pszichés és egyéb zavaraim folytán előállt lehetetlen állapot megoldásaként lettem vallásos, a szkeptikusok által is értelmezhető logikai levezetés által. Arra már régen rájöttem, h. szükség lenne a vallásra, mert nagy erő van benne, de taszítottak az eddig látott "cigánykodós" vallások. Tehát az igény, a lélek támogatójára megvolt, de én nem akartam "félelemből" vallásos lenni.

 

Köszönöm a jókívánságot! Már megindult a folyamat, és komoly eredményeim vannak.

Előzmény: SPANYOLVIgASZ (106)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.07 0 0 111
Persze kijavíthatsz, ha tévedek.
Előzmény: Nemugyvana (105)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.07 0 0 110

"Nem éhezni kell csak méregteleníteni."

 

Olvass vaze, szenvedéssel járt neki.... szerinted miért szenvedett? Sok hagymát evett és büdös lett a szája?:-)

Előzmény: Boeing 737-600 (108)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 109
elkültem.

viszont ott ot ne is kezdj vitába. Az ilyenek mint spanyolka és társai okfejtései nem megengedettek.
Előzmény: Nemugyvana (105)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 108
"Írtad, hogy egy igen komoly méregtelenítés után jöttek az első ilyen élményeid. Ugye tudod, hogy a szervezettől való drasztikus táplálék megvonás bizony ilyenekhez is vezet? A vércukorszint nagymértékű változása, az éhség szülte kialvatlanság, a nem elegendő energia hihetetlen dolgokra sarkalja az agyad. Főleg ha tartós állapotról van szó.

" Ez úgy marhaság ahogy van.....



Nem éhezni kell csak méregteleníteni.
Előzmény: SPANYOLVIgASZ (106)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.07 0 0 107
Ez tény engem úgy kell lehűteni kissé heves vagyok... :o)


Amúgy az embert hatalmába keríthetik olyan erők is amik által csúnya dolgokat csinál vagy gondol.....


Egyébként a szintek elérése rengeteg időbe és energiába tellik.
Előzmény: SPANYOLVIgASZ (97)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.06 0 0 106

Írtad, hogy egy igen komoly méregtelenítés után jöttek az első ilyen élményeid. Ugye tudod, hogy a szervezettől való drasztikus táplálék megvonás bizony ilyenekhez is vezet? A vércukorszint nagymértékű változása, az éhség szülte kialvatlanság, a nem elegendő energia hihetetlen dolgokra sarkalja az agyad. Főleg ha tartós állapotról van szó.

 

És sajnos azt is láttam, hogy irigységnek veszed itt sok ember negatív megnyílvánulását. Nem így van. Ha egy ember be akar téged szervezni egy piramis játékba, te nem irigységből fogsz neki nemet mondani. Hiába bizonygatja, hogy neki is megérte, tisztában vagy vele, hogy nem mond igazat. Egy rendszerbe betölt midenki x ft-ot nem kaphatnak vissza x+y ft-ot. Ez lehetetlen. Ilyen dolgokkal szemben az is baj, ha nyitott vagy. Ugyanilyen az emberi szervezet. X képesség kipréselhető belőle, de X+Y képesség már nem.

 

Azt hiszem elkövettem egy nagy hibát. Azt is megemlítetted, hogy pszichés zavaraid is voltak-ha visszaolvasol láthatod, hogy ilyesmikre rákérdeztem. Én nem vagyok szakképzett orvos, és nem lehet a feladatom az, hogy visszarángassalak a valóság talajára, mert ha egy nem hozzáértő ember teszi, és nem hagy rá megfelelő időt, akkor eszméletlen módon árthat.

 

Ennek fényében meghagyom azt a kiskaput, hogy talán igazad van...

 

Ha nem haragszol azért nem teszek egy Páli fordulatot azzal, hogy sok sikert kívánok a képességed további fejlődéséhez. Azonban egy kiegyensúlyozatabb, problémáktól mentesebb jövőt kívánok neked, amelyet a napok múlásával érsz el:-)-ha már az időutazásról beszélünk.

 

 

Előzmény: Nemugyvana (99)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.06 0 0 105

Ezzel nem is számoltam! Akkor ezek szerint eddig rossz nyomon jártam? :)

Már tényleg kezdtem fáradni...hiába a NaClO2 + a niacin...ehh.

 

A saját bibliáik alatt a dogmáikat értettem...és nem is annyira a "valódi" kutatókra gondoltam, akiket az új felfedezések hajtanak, hanem azokra a pozicíóhuszár akadémikusokra, akik a saját érdekük alapján akadályozzák a haladást. 

Előzmény: SPANYOLVIgASZ (104)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.06 0 0 104

"Számomra akkor lesz bizonyító értékű, ha én is belecsíphetek valakinek a seggébe."

 

Ezt most is megteheted:-))))

 

"Nevezetesen, ez egy szándékos beavatkozás. Képzeld mi történne, ha valakinek többszörösen bebizonyíthatóan, tudományosan alátámasztott paranormális képességei kerülnének felszínre! Az akadémikusok húzhatnák a ***kre a bibliáik."

Ez nem olyan, mint a vízzel hajtott autók vs. olajipar:-) Ha lenne ilyen, a tudósok előtt hihetetlen kutatási anyag állna. De most az erre szakosodott tudósok csak keresnek, de nem túl sokat találnak, pusztán statisztikával magyarázható, az átlagtól szóródó eredményeket. Nem többet. Nekük érdekük lenne, hogy ilyet találjanak. Nem tudom a tudósok mennyire a bibliára alapozzák kutatásaikat, de van egy olyan sejtésem, hogy semennyire:-) Annak idején Darwint sem állította meg az egyház. Ma már azért teljesen más világ van.

Előzmény: Nemugyvana (98)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.06 0 0 103
Azthiszem, h. máshova kellene mennünk ezekkel az offtopic témákkal, és itt megmaradni az időutazásnál.
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.06 0 0 102
Igen, köszi. A mél publikus.
Előzmény: Boeing 737-600 (96)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.06 0 0 101
Aki tapasztalás nélkül hisz valamiben, az bolond. Ezt mondák nekem, amikor egy látó barátjából próbáltam bizonyítékokat, a "hüvös elme" által értelmezhető infókat kiszedni. Haragot éreztem, azután ez volt a megértés mondata.
Előzmény: Boeing 737-600 (95)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.06 0 0 100
Én is ezt látom. Sokan inkább irígységből irnak. De talán nem mindenki. Valaki lehet, h. egy itteni vita által válik nyitottabbá. És lehet, h. az a valaki fog utána rondán fogalmazva "előrébb jutni", és később felelősen felhasználni azt a tudást, melyet majd kap, és vesz. 
Előzmény: Boeing 737-600 (93)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.06 0 0 99

És kell ez is, hogy térben és időben utazz? Ez úgy megy, hogy kell és van? Mire jó, mire használnád? Miért nem jó csak embernek lenni, hisz azok vagyunk. Miért nem jobb inkább az emberi hibáktól megszabadulni, miért jobb az, ha egy új képességed van? Mert ez-még úgy is, hogy nem létezik-könnyebb út?

 

Bár nem kerek mondatokba öntve, ezeket a kérdéseket magamnak is feltettem. A válaszok alapján pedig úgy döntöttem, h. nyitottá válok, és hagyom h. jöjjön, ha akar, ha nem, nem fogok görcsösen szaladni utána. A másik meg, h. érdekel, és nem hagyok ki egy ilyen lehetőséget, csak mert a társadalomnak nem tetszik.

 

De, sajnos az embernél ez igen nagy hajtóerő. Mindenkinél. Hisz individuumok vagyunk. Olyan furcsa az ember, hogy referencia csoportokhoz akar tartozni, ennek a csoportnak felveszi a státuszszimbólumait, és mégis különbözni akar. Ez szorongást vált ki az emberből. Mert van két érzés, a maslowi valahova tartozás és a különbözés. És olyan mélyen benned van, hogy ezt kiirtani nem lehet.

 

Igen, mert ez lehet a legerősebb mozgatóerő. A nyerés, nyerni, én, én. és én, és mi is csak akkor, ha ott van az ÉN. Bizonyosan több vallásnak is lényegi momentuma ennek az énnek a leírtása. A különbözőség egyfajta valahova tartozás, pl. tartozni a non-konformizmushoz. Attól függ, mit jelent a kiírtás. Valami mellett ki kell állni, így valóban nem, azonban az egyén talán leválaszthatja magát a hatalomvágytól, ill. annak beteges mivoltától, hiszen vezetőkre későbbi társadalmakban is szükség lesz, de olyanokra van szükség, akikben erős a közösségi felelősség, saját érdekeiket alárendelik, vagy bonyolítva, alapvető saját érdekük a társaik érdeke.

 

Gondolom a vallásod alapja a biblia.

 

Nem. A vallásom alapja a saját tapasztalatom. Más dolog, h. néha az orrom elé kerültek bibliából kivont idézetek, és nagyfokú hasonlóságot találtam az ott leírtak és a saját nézeteim között. Az utóbbi években nemigen mélyedtem el semmiben, amely külső információfelvétellel járt (állandóan fájt a fejem, ha olvastam).

 

 "Segíts magadon, Isten is megsegít."

 

Én is azt gondolom, h. nem lehet egy felsőbb hatalomra várni, h. gyere wazze, hiszek mán, na mire kő még várni, gyógyítsá, meg tegyé boldoggá. Mostmá akkor megtértem, jön már akkor az az áldás? 

Hát engem ez taszított, ezért nem is tudtak a hagyományos értelemben megtéríteni.

 

Ezekben a csodákban bízni és várni, hogy legyen egy képességem... nem segít.

 

Nem bízni, nyitottá válni. Éppen ez a belső, titkos vágy, bizalom, ami miatt most nem tudok tovább lépni, sztem.

 

Csak emberi dolgok által változhat az ember.

 

Azokat az emberi dolgokat kéne magában erősíteni az embereknek, melyekre ennél a sornál gondolhattál.

Mint írtam, én egy méregtelenítés után jutottam ezekhez a fura élményekhez (amiben volt szenvedés), utána nyomták kezembe ezt a könyvet.

Fél éve még a vallásról - noha érdekelt - tömören annyit gondoltam, h. társadalmi infantilizmus.

 

mégrosszabá a helyzet, mikor már nem tudod és újra előtör. 

Talán ez lehet a vízválasztó. Ezt tartom most szem előtt.

 

Előzmény: SPANYOLVIgASZ (90)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.06 0 0 98

ha ez így lenne, akkor az a bizonyos érettség elérése után tömegesen tapasztalnák ezeket a képességeket.

 

Lehet, h. az érettség nem a társadalmi standard alapján értendő, tehát egy gyerek lehet érettebb, mint ő maga felnőtt korában.

Egyébként értem mi a problémád, és nem ragaszkodom az elképzelésemhez, nyitva hagyom, írtam is látok benne logikát...

Én csak annyit írtam, h. a jelenség hajazzott arra, amit  könyvben közölt az író. Egyébként meg sem közelítettem azt, amikről beszámolt. Számomra akkor lesz bizonyító értékű, ha én is belecsíphetek valakinek a seggébe. Más dolog, h. addigra már hallgatni fogok ezekről, mint a sír. Most még azért jár a szám, mert nem vagyok teljesen tisztában azzal, miért is kell hallgatni bizonyos dolgokról.

 

Még SOHA egy ilyen emberről sem derült ki, hogy igaz, amit mond. Fura módon csak általuk lekövethető szuperképességet fejlesztenek ki, mások által nem érzékelhetőt.

 

Igen, ez engem is sokáig dogmatikus erejű hitetlenségbe taszított, de aztán született egy elképzelés, ami másként világítja meg a dolgokat. Nevezetesen, ez egy szándékos beavatkozás. Képzeld mi történne, ha valakinek többszörösen bebizonyíthatóan, tudományosan alátámasztott paranormális képességei kerülnének felszínre! Az akadémikusok húzhatnák a ***kre a bibliáik. Erre még éretlen a társadalom. Az atombomba elég "lecke" volt a fentieknek.

 

Ha a képességük nem is segít nekik, de az, hogy mondogatják, hogy van, bizony pénzt hoz: kuruzslók, akik a haláltusájukat vívó emberekből sajtolnak ki pénzt, kihasználva  a kétségbeesést. Könyveket adnak el, előadásokat tartanak az állítólagos képességükről, és beépített emberekkel támasztják alá mondandójukat.

 

Az ilyeneket el kéne altatni.

 

Miért nem tudják ezeket ingyen adni, ha téyleg ilyen jó? Nagyobb tömeget érnének el. Ha azt nézzük a vallás alapelemei a szeretet, békesség, a másik tolerálása, a bűnök elkerülése dícsérendő dolgok.

 

Ez engem is zavar, de ez még nem zárja ki a pnor.kép.ek létét, csupán azt láttatja, h. sokan pénzt látnak ebben is, nem fogták meg a képességekkel járó felelősség esszenciáját.

 

Akár tagadjátok, akár nem: mindig oda jukaduk ki, hogy valamiben különlegsek vagytok, eltértek a többi embertől. Akár tudat alatt, akár tudatosan, de akkor is különlegesnek érzitek magatokat. Erre valami miatt szükség van. Talán betegség? Valami komolyabb baj? Önértékelési probléma?

 

Erre jó figyelni. Átrágtam magam ezen a kérdéskörön, és nem jutottam eredményre, nyitva maradt. Tény ugyanis, h. két éve még mindenféle fóbiával küzdöttem, ezek között, ott volt az önértékelési zavar. Mivel az átalakulás javában folyik, ez még most is jelen lehet. Azonban mindez nem magyarázat a parakép. kitalálására, csak egy lehetséges ok.

Előzmény: SPANYOLVIgASZ (89)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.06 0 0 97

"mint amit ezek ketten csinálnak pölö"

 

:-)

A heveskedés rád jobban illik. Most, hogy megemlítette, hogy el kell érni, egy szintet, hirtelen te is visszafogotabb lettél. Egymásnak találtok ki dolgokat, valamit ír az egyikőtök, amit SZERINTE átélt, és hirtelen a másik is tapasztalta, bár addig egy büdös szót nem szólt róla.

 

A te "szintedhez" hozzátartozik a gyűlölködés is. Meg kell nézni airbus néven miket írtál. Egy egész népocsoportot akartál kiirtani, hülyézted a tagjait. Biztos vagyok, hogy ez nem lenne megengedhető egy olyan szinten, amiről ti beszéltek-ha létezne, de valójában nincs is.

 

Bocsánat, ezek szerint tévedtem az UFOkkal kapcsolatban. nem téged, hanem egy ismerősöd vitték el.:-))))

Előzmény: Boeing 737-600 (96)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 96
Valóban igazad van. A heveskedésnek (mint amit ezek ketten csinálnak pölö) nem jó valóban el kell érni egy bizonyos szintet ahhoz hogy az ember spirituálisan fejlődhessen. (nyugalom , türelem stb) És nem a görcsös akarás hogy én ezt mindenáron bizonyítani akarom és meg akaírom nézni.

ui. van egy egész jó ezoterikus site. Kell a címe?


(mail-ba)
Előzmény: Nemugyvana (88)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 95
No, erre lennék, pl. borzasztó kíváncsi.

Miből gondolod, h. ők vitték el?

Írhatsz a körülményekről, stb.?
Anyukám barátnőjének a lányát vitték el azt hogy hogyan mi módon én se tudom mert nem beszéltem a csajjal.

Én nagyon kíváncsi lennék az élményeidre a lehető legrészletesebb előadásban. Vagy volt ilyen itt már leírva? Konkrétan milyen élményre? volt pár :)


Egyébként aki így áll hozzá mint ők annak nem valószinű hogy sok ilyen élménye lesz...
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 94
Egyébként ez valóban nem tgúl vicces mint ahogy te és fiatal tini barátod mutatjátok.


VAN SÖTÉT OLDAL IS.


bár nem ez a neve.
Előzmény: SPANYOLVIgASZ (80)
Boeing 737-600 Creative Commons License 2006.09.06 0 0 93
Nem nézek le senkit ha úgy tűnt az véletlen.


Egyszerűen ők lesznek szegényebbek ha mindenáron a bizonyítható kézzel fogható (fizikai)szemmel látható dolgaikhoz ragaszkodnak.

Van mit tanulnom. Nekem is :)
Előzmény: Nemugyvana (83)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.05 0 0 92
Te jó ég! jukadunk=lyukadunk.
Előzmény: SPANYOLVIgASZ (89)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.05 0 0 91

Nem tudom láttátok-e azt a south-park részt mikor a dagi azt mondja magáról, hogy lát távoli dolgokat, látja a gyilkost stb. Az FBI felhsználja a nyomozásokhoz. Média sztár lesz. Látva ezt a többi kókler irigy lesz rá, és megpróbálják megállítani. Összetalálkoznak, mondják a daginak, hogy rontod a szakma hírnevét, kókler vagy. Ti vagytok kóklerek.

Majd valamelyik felkiállt, hogy rendezzük le: agycsata! A dagi benne van.

Felállnak egymással szembe, becsukják a szemüket és azt kiabálják:

-Nyenyenyenyenyenyenyenynenyenye.

Percekig kiabálják hasztalanul, hogy: nyenyenyenyenynenyenye

Majd elhallgatnak és az egyik azt mondja:

-Azt hiszem, ezt a csatát a bíróságon fejezzük be:-)

SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.05 0 0 90

És kell ez is, hogy térben és időben utazz? Ez úgy megy, hogy kell és van? Mire jó, mire használnád? Miért nem jó csak embernek lenni, hisz azok vagyunk. Miért nem jobb inkább az emberi hibáktól megszabadulni, miért jobb az, ha egy új képességed van? Mert ez-még úgy is, hogy nem létezik-könnyebb út?

 

"Nem hajtat az, h. majd több leszek mint mások, mert a fene megeszi akkor az egészet."

 

De, sajnos az embernél ez igen nagy hajtóerő. Mindenkinél. Hisz individuumok vagyunk. Olyan furcsa az ember, hogy referencia csoportokhoz akar tartozni, ennek a csoportnak felveszi a státuszszimbólumait, és mégis különbözni akar. Ez szorongást vált ki az emberből. Mert van két érzés, a maslowi valahova tartozás és a különbözés. És olyan mélyen benned van, hogy ezt kiirtani nem lehet.

 

Gondolom a vallásod alapja a biblia. Bár vanak benne csodák, de az igen ritkán kötődik emberhez-inkább isteni beavatkozás. Amit kihangsúlyoz az inkább a küzdelem-magunkkal is-és nem a csodák által megjavult világ. "Segíts magadon, Isten is megsegít." Ezekben a csodákban bízni és várni, hogy legyen egy képességem... nem segít. Nem emel ki, nem leszel több, nem leszel más. Csak emberi dolgok által változhat az ember. És van, hogy az sem segít. Lehet bitang nehéz elfogadni magunkat, a problémánkat, a helyzetünekt. Egy illúzió által csak illúziót nyersz, és megpróbálhatod eltemetni a bajt, de akkor válik mégrosszabá a helyzet, mikor már nem tudod és újra előtör. 

Előzmény: Nemugyvana (88)
SPANYOLVIgASZ Creative Commons License 2006.09.05 0 0 89

"Ezért tartom logikusnak, h. bizonyos képességek eléréséhez, bizonyos érettség kell."

 

ha ez így lenne, akkor az a bizonyos érettség elérése után tömegesen tapasztalnák ezeket a képességeket. Talán te is látod, hogy "képességtársad" bizony kevésbé érett, nem nagyon érte el azt a szintet, amit egy ilyen képesség birtoklásához elengedhetetlen lenne. De nem érte el-nincs is mit elérni- ezért nem múlhat az "érettségen", akármilyen értelemben is mondjuk ezt. Pedig ő váltig állítja, hogy igen. Akárcsak te.

 

Nem tudom, hogya szexualitás, vagy a hatalomvágy-e a fonotsabb, és melyik alakul ki előbb, ennyire mély ismeretem nincs a témában. Csak kevés ideig hallgattam pszichológiát és az is szakosított volt. De egy tuti: már 3-4 éves korban átesik a legtöbb fiúgyermek az Ödipusz-komplexuson, ami inkább szexuális természetű. talán ekkor még nem "szocializálódtak bele" a birtoklási- és hatalomvágyba. Az állatoknál is csak bizonyos értelem felett van meg a hatalomvágy, pl. a dolgozó hangyáknál nem tapasztalható. Igaz, tény, a kettő alapvető jelentőségű és gyakran összefonódnak (pl.  a ffi a partnerét uralni  akarja-mindegyőnkre igaz)

 

Még SOHA egy ilyen emberről sem derült ki, hogy igaz, amit mond. Fura módon csak általuk lekövethető szuperképességet fejlesztenek ki, mások által nem érzékelhetőt. Ha a képességük nem is segít nekik, de az, hogy mondogatják, hogy van, bizony pénzt hoz: kuruzslók, akik a haláltusájukat vívó emberekből sajtolnak ki pénzt, kihasználva  a kétségbeesést. Könyveket adnak el, előadásokat tartanak az állítólagos képességükről, és beépített emberekkel támasztják alá mondandójukat. Ők az illuzió akrobatái. Egy-egy ilyen eset szórakoztató is lehetne, ha nem tudnánk mire megy ki.

 

Miért nem tudják ezeket ingyen adni, ha téyleg ilyen jó? Nagyobb tömeget érnének el. Ha azt nézzük a vallás alapelemei a szeretet, békesség, a másik tolerálása, a bűnök elkerülése dícsérendő dolgok. Mi lenne ha az egyházak ezeket pénzért tanítanák a híveknek? (tekintsünk el az adományoktól és a vagyonuktól, mert ha akarsz végihallgathatsz egy misét ingyen, viszont gyógyító ingyen nem kezel)

 

Akár tagadjátok, akár nem: mindig oda jukaduk ki, hogy valamiben különlegsek vagytok, eltértek a többi embertől. Akár tudat alatt, akár tudatosan, de akkor is különlegesnek érzitek magatokat. Erre valami miatt szükség van. Talán betegség? Valami komolyabb baj? Önértékelési probléma?

Az üldözési mániában szenvedő is meg van győződva arról, hogy a rögeszméje igaz... Nála is valami külső, vagy belső ingerre alakul ki. És ugyanilyen torzult lesz a valóságérzékelés.

Előzmény: Nemugyvana (87)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.05 0 0 88

Azt nemtudom, h. B.-vel kapcsolatosan ez igaz-e, azonban azt igen, h. ezt fontos meglátni, a vallásomban is alapelem.

Ebben még nagyon sokat kell fejlődnöm. Nem hajtat az, h. majd több leszek mint mások, mert a fene megeszi akkor az egészet. Ez az egész pozíciósdi megöli szerintem a lehetőségeket.

Nekem azthiszem kell egy ilyen balansz, mit Te is képviselsz.

Előzmény: SPANYOLVIgASZ (80)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.05 0 0 87

Ez szerintem nem olyan vicces. Tényleg létezhet az erőnek sötét oldala.

 

Ha igaz, amit a fickó a testen kívülis könyvében írt - az első fázisokat én is tapasztaltam -, akkor nem örülnék neki ha felelőtlen emberek ide-oda látogathatnának.

Ezért tartom logikusnak, h. bizonyos képességek eléréséhez, bizonyos érettség kell.

Pl. a hatalomvágyat kordában kell tartani, ami az egyik legerősebb rejtett mozgatóerő, még a szexualitásban is fontos szerepet játszik, annyira alap az állatoknál, és persze az embernél is.

Előzmény: SPANYOLVIgASZ (79)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.05 0 0 86

No, erre lennék, pl. borzasztó kíváncsi.

Miből gondolod, h. ők vitték el?

Írhatsz a körülményekről, stb.?

Előzmény: Boeing 737-600 (78)
Nemugyvana Creative Commons License 2006.09.05 0 0 85

Felesleges "bántani" őket. Csak olaj a tűzre. Ellenállást vált ki befogadás helyett.

Vannak dolgok, amiket még akkor is nehéz elmagyarázni, ha a másik fél igen nyitott rá.

Én nagyon kíváncsi lennék az élményeidre a lehető legrészletesebb előadásban. Vagy volt ilyen itt már leírva?

 

Persze csak akkor, ha nem "kell" valamit eltitkolnod.

Előzmény: Boeing 737-600 (77)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!