Keresés

Részletes keresés

Mr. WHITE Creative Commons License 2007.01.19 0 0 10

Itt be is zárhatjuk a topicot,köszi. Fene se gondolta volna,hogy valaki ilyen gyorsan rátapint  a lényegre.:)

 

: = 

Előzmény: maydayray (6)
istenjobbkeze1 Creative Commons License 2007.01.19 0 0 9
Szili viszont magyarország legnagyobb kurvája. Elmondhatja magáról, hogy megfordult Újpest, Ferencváros, Vasas, Kispest szineiben is.
istenjobbkeze1 Creative Commons License 2007.01.19 0 0 8
Focikurva legmegtestesített példánya Árgyelán volt. Anno Sport plussz 10 éve írta Árgyelán partizánakciói. Mindenkinek eladta a lelkét, fél évente cserélt klubot de jelenleg Schindlert, Ferenczit és Vincze Zoltánt sorolnám ide, ja és Bárányost valamint Rósa Henriket.
CSOREL Creative Commons License 2007.01.19 0 0 7
Erős négy éve ugyanannál a csapatnál szerepel ellentétben Bárányossal aki fél évenet cserél csapatot néha egyszerre két helyre is elszerződik szóval ő a focikurva mintapéldánya.
Előzmény: Törölt nick (2)
maydayray Creative Commons License 2007.01.19 0 0 6
esetleg valami kérdés formában, hogy tudjam, mire vársz példát? focikurvára? nem tartom magam idiótának, tehát nálam ilyen nincs. de aszittem ez egyértelmű a hsz-ből.
Előzmény: Törölt nick (5)
maydayray Creative Commons License 2007.01.19 0 0 4
én Barca rajongó vagyok kábé asszem 4 éves korom óta. de nem tartottam Figo-t focikurvának egy percig sem, mert eligazolt. profi világ van, vagy mi. ha meg tudják tartani, marad, ha nem, nem.
focikurva definiciója nálam tehát: a sértődött, idióta fociszurkolók überkedvenc csapatának egykori kedvence, akinek volt pofája nyugdíjazása előtt otthagyni az überkedvenc csapatot.
Előzmény: Mr. WHITE (3)
Mr. WHITE Creative Commons License 2007.01.19 0 0 3

"Definíciója szerint a kurvákat az különbözteti meg a rendes nőktol, hogy pénzért basznak és csiricsáré módon öltöznek, festik a szájukat. Többet nem tudott róluk. Következtetés: a rendes nők nem pénzért basznak. Feltehetőleg áldozatból, hősiességbol, mert ez lehet a pénzért való baszás ellentéte."

 

Ha a kurva szót igyekszünk közel kezelni hétköznapi értelmezéséhez,akkor a focikurvánál sem lehet eltekinte tőle, hiába lehet megmagyarázni jól hangzó érvekkel csomó klubváltást és mondjuk a maradék közül nagyon pofátlanokat(mondjuk Figo) lefocikurvázni,akkor ott már valami sunnyogás van.

 

Vagy mindenki focikurva,aki a több pénzért igazol egyik csapatból a másikba vagy valaki álljon elő egy olyan definícióval,ami kiköti,hogy rivális csapatok közötti túl gyakori klubváltás minősül focikurvulásnak. De nem ám ilyen pongyolán,hanem legyen lefektetve,hogy melyik csapatnak hány riválisa van(nevesítve),illetve hány évet takar az a gyakori átigazolás(1,2...5?) . Vagy valami egészen más általánosan elfogadott körülírás is elég nekem,de kezd kicsit uncsi lenni a dobálózás a szóval,attól függetlenül,hogy értem a nagy többség mire gondol,mégis az egész mérhetetlenül következetlen. 

 

Ha pedig valaki fix ideológia alapján meg tudja nevezni a futballkurvákat,akkor legyen következetes és Zlatan,Vieira,Vieri,Emerson,Capello stb. mellett legyen a kedvenc csapatának pl. Panuccija, Bozsinovja,Crespoja is kedvesen megjelölve ezzel a dícséretes állandó jelzővel.

 

: =

Törölt nick Creative Commons License 2007.01.19 0 0 2
Nekem az Erös karcsi az!
sasmadár77 Creative Commons License 2007.01.19 0 0 1
kisteleki
enzo-gigi Creative Commons License 2007.01.19 0 0 0
Én speciel kiváncsi vagyok a te véleményedre.
Mr. WHITE Creative Commons License 2007.01.19 0 0 topiknyitó

1. kérdésem,mi a kurva definiálása

 

: =

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!