Keresés

Részletes keresés

marcipa Creative Commons License 2007.10.30 0 0 39
:-)))
Így van ám ez még mindig.
Előzmény: dys-cus (38)
dys-cus Creative Commons License 2005.02.02 0 0 38
Hogyne fojna a pénz. Már a volt mszmp tag a Huszka Tojás ( Kovács Antika) is aki meg jelenleg szadeszes, ott ül és költi a pénzt, meg a saját jóhírét. Ő ír etikai enciklopédiát? Vajjon mennyiért? Kicsit magába kéne szállnia, mert mikor a régi gabonánál a III/III-as ügynök (személyzetis et.) beosztottja volt nagyon tudta a szovjet himnuszt. Kifordítom, befordítom, mégis veres az istenadta. Hiába szdsz-s most.
marcipa Creative Commons License 2002.02.25 0 0 37
A közlekedés / egyirányúsítás, lámpák, stb./igen szr. nálunk. legújabb városközponti körút nekem most bejött. Szóval az számomra elfogadható.
Előzmény: charlis (36)
charlis Creative Commons License 2002.02.25 0 0 36
Hello, olvastam egy elég régi hozzászólást, miszerint az Andrássy veje=Polár Stúdió. Na most, az Andrássy veje évek óta nincs benne a Polárban, még azelőtt váltott, hogy Andrássy vejévé lépett volna elő. Amúgy a Polár ingyen szerelte a Főtéren az új lámpákat meg adományozott kandellábereket is. Mindegy. Mostanában, ami nem fér össze a nézeteimmel az, hogy muszály volt bevezetni ezt az új parkolásos rendszert, ami miatt kikészült az egész Polgármesteri Hivatal, hoy milyen drága volt és ennek örömére építettek is le a létszámból. Van valaki akinek bejön az új parkolásos téma? Szerintetek kevesebb kocsi van a városban? Ja, meg jó lenne nem Székesfehérvárrá válni, ahol minden utca egyirányú és a változatosság kedvéért az egymás mellett lévő utcák, szóval csak mész és mész és nem tudsz bemenni egy utcába se.
Shylock Creative Commons License 2001.12.14 0 0 35
Azért megint sikerült a valamelyik "okosának" alkotni egy kicsit!

Valaki tudja, hogy a Sajtóház elé kitett pavilonok közé, miért kell egy körhintát telepíteni?

Jó azt tudom,hogyha betéved a szülő a gyerekével akkor a gyereket úgy is fel kell ültetni, de én inkább egy megmagyarázható választ keresnék.

A másik a város karácsonyfája mit keres egy szökőkútban??

Opinio Creative Commons License 2001.09.23 0 0 34
Kedves Süti!
A Partner Rádió még csendes, de monoban már működik, csak nem tisztázott, hogy melyik oldalról!
Előzmény: rigojanos (33)
rigojanos Creative Commons License 2001.09.19 0 0 33
Megszolalt mar a Partner Radio?
Opinio Creative Commons License 2001.09.19 0 0 32
No, tegnap a (talán) királyi' helyi tv, úgy hozta le az átadás hírét, mintha az most történt volna meg először..:)))

marcipa Creative Commons License 2001.09.18 0 0 31
Az a baj, hogy bármit építenek, készítenek, soha nem az számít, hogy az "tökéletesen" meg legyen, hanem vagy nagyon gyorsan kell megoldani (felületesen), vagy bizonyos érdek-ügyek által támogatva történnek a dolgok. A hosszútávú gondolkodás mellőzve. Ez majdnem mindenütt így van, de Kecskeméten különösen.
Így aztán mindig ráfázunk .
Előzmény: Opinio (30)
Opinio Creative Commons License 2001.09.17 0 0 30
Sőt a Hírös forrás is át lett adva már kétszer, de ma úgy láttam, hogy ebből minimum egy "Ludasmatyi" történet lesz. Ma sem működött a kút, és körülötte sündörgött egy pár vízműves legény!!! És az Önkormányzat fizet, fizet és fizet...
Opinio Creative Commons License 2001.08.11 0 0 29
A főtér kész, a tüzijáték megvolt. Erre mit lehet mondani, talán annyit, hogy hála az égnek!
Hogy honnan jön a kő, azt nem kell nézni - Hogy a szennyvíz hova kerül, azt se! Hogy mennyibe kerül ez az egész, azt meg már régen nemtudja senki - hogy ez mennyire gyanús az majd eldől a választáson: Ha a magyarnak mese kell, hát az van.

marcipa Creative Commons License 2001.08.07 0 0 28
Ami előzőleg volt, annak a matériája is szebb, mint ez a salakból készült. A Petőfi Népe véletlenül a kezembe került, és ott az ünnepségről szépeket írtak.(Megalkuvók)Persze, nem az avatónak kell szépnek lennie.
Mit tudtok a szökőkutakról? Hol lesz, hány lesz, és milyen lesz?
Előzmény: Shylock (27)
Shylock Creative Commons License 2001.08.07 0 0 27
Senki nem volt a főtér avatásán?
A Népszabadságban valamelyik városházi emberke nyilatkozott (nem emléxem a nevére), elmondta, hogy a polgárok által kért burkolat került lerakásra, csak nem abban a színben amit választottak.
Na igen fogadni mernék, hogy a többség elsőre a színt néztem meg nem az építőanyag fajtáját. Maximum a építőanyagokhoz értők tudtak volna fajtára szavazni.
marcipa Creative Commons License 2001.08.06 0 0 26
Ma este téravatás!
Milyen méltatások lesznek?:-)
Előzmény: Shylock (25)
Shylock Creative Commons License 2001.08.06 0 0 25
A rendőrség előtti körforgalomhoz tartozó szökőkút kész. Lehet, hogy nekem nagyok az elvárásaim, de egy komolyabb szobai csobogó is jobban nézz ki, mint az a két "kavics".

oszibá Creative Commons License 2001.08.06 0 0 24
Bajának már van Sóhajok Hidja.
Miután az egyed átér a vasutat átívelő gyalogos viadukton, nagyot sóhajt, hogy nem tört el alatta a deszka és lábtörés nélkül megúszta
Előzmény: Shylock (21)
marcipa Creative Commons License 2001.08.03 0 0 23
SZÖKŐKÚT!!! Az is lesz? HURRÁ! Azzal mindent helyrehozhatnak. De annak gyönyörűnek kelllllll
lennie!

Az image-építésnek nagyon lelkiismeretesnek kell(ene) lennie.?!Fontos lenne a jövő(nk) szempontjából.NNa! Kevesebbet sikeredett írnom, mint amennyi az agyamban és a szivemben van ezzel a témával kapcsolatban....

Előzmény: Shylock (21)
Opinio Creative Commons License 2001.08.03 0 0 22
Kellene még egy "Sóhajok Hídja" is...:o))) - persze szürke!
Shylock Creative Commons License 2001.08.02 0 0 21
A főtér olyan mint a város, szürke és unalmas! Sajnos!

Talán az új szökőkút majd javít rajta, de nekem nem tetszik.

Előzmény: marcipa (16)
schwabisch Creative Commons License 2001.08.02 0 0 20
nos, ronda, de ugy tunik, ebbe lassan bele kell torodni.

ezek utan mar csak az zavar, hogy a foternek eroteljesen hatart szabtak teljesen ertelmetlen helyeken.

nem ertem. a foter kb 60%at leburkoljak, hogy szep legyen. a tobbit meg hagyjak. ennyit lenyultak volna? vegul is a 40% realis. :-(

sch

Előzmény: marcipa (19)
marcipa Creative Commons License 2001.07.31 0 0 19
Ma is jártam benn, és elfacsarodott a szivem...
Nem szeretem látni.
Előzmény: kérdő (18)
kérdő Creative Commons License 2001.07.22 0 0 18
"Már 250 millió forintnál tartunk, és még nem látszik a vége! Eközben a város közvéleményének a látottakról megoszlik a véleménye. A „szürkeség” pedig már határtalan – nem csak a téren, hanem a fejekben is. Ki és mennyire tudatosan tervezte meg a tér felújítását, amikor olyan területek maradtak ki, mint a Nagytemplom előtti feljáró, az Aranyhomok Szálló előtti járdák, a Liberté Kávéház előtti sétány, stb. "
schwabisch Creative Commons License 2001.07.12 0 0 17
Messziről szép lesz az új tér. Próbáld ki a nagytemplomból :-)

Ez az izé, amit most pakolnak úgy fejmagasságból viszont már elég randa. Ha lenne garázsom kis pázsittal, akkor talán tennék oda,hogy a kocsi be tudjon hajtani, de körülnéznék előtte, hátha van szebb.

Mindenesetre az eddigi aszfaltnál szebb lesz, és majd lesz mit hajigálni a rendőrökre az antiglobalistáknak :-)

sch

Előzmény: marcipa (16)
marcipa Creative Commons License 2001.07.10 0 0 16
Mit szóltok az új főtérhez?:-(
Eszembe jutott az, amit a nagyszüleim meséltek. Annak idején kapott a város az ország pénzéből, hogy megcsináltassák Kecskemét burkolását. A városatyák elvették a lojvé nagy részét, aztán megoldották a dolgot sokkal olcsóbban ( Ekkor került Kecskemét utcáira a keramit.)......
Én csak azt mondom, az még mindig szebb volt, mint ez az otromba ócskaság.Felszedték a márványlapokat, lerakják a szürke förmedvényt. El kell ezt tűrnünk?.......
Opinio Creative Commons License 2001.06.19 0 0 15
Nem a korrupciótól bűzlik az eseménysorozat, mert manapság már nincs korrupció, vagyis szegény kicsi gazdák ezt a jelzőt magukévá tették, (vagy tetették?) Mindegy... Ez a szó mára egy eszköz, amivel a csatasor rendezését indokolni lehet, de sem büntivel, sem elmarasztalással nem kell számolni. (példa.: bárki, aki az udvarhoz tartozik (-zott,) és fog tartozni.)

Ez az ügy az antidemokráciát hírdeti, a hatalmat aki akar tesz és megítél. Megmondom őszintén szkeptikus vagyok azt illetően, hogy ama "érdekmentes" elszánt vezetőink esténként hazatértük után jóléreznék magukat. Szerintem úgy vannak vele, hogy egyszer úgyis vége lesz és addigis, amit csak lehet... - én addigsem cserélnék az esténként szembenézésre kényszerítő tükörjeikkel !

rali Creative Commons License 2001.03.29 0 0 14
Nagyon érdekes kérdéseket feszegetsz.Szvsz ez a kábelbábel bűzlik a korrupciótól.
Előzmény: Opinio (13)
Opinio Creative Commons License 2001.03.29 0 0 13
Ez a Téma sok oldalról megközelítve "kápitális"!

1. a székház kapcsán azt gondolom, hogy a csúnya ara mutogatása már sokszor groteszk folyamba torkollott a történelemben...- Tehát ezt (meg)értem

2. Nem értem, hogy ha jól emlékszem az ár 2/5-éről az önki lazán lemondott (!!!)Miért?- azaz akkor, milyen felértékelésről beszélünk?

3. Csúnya dolog a lakosságot ennyire kiszolgáltatottá tenni, a saját vagyonából kreált, saját kezdeményezésű fejlesztésével.

4. Hol a lóvé??? -Azaz mit tesz, vagy kíván tenni az önki azzal a nem csekély 1,5 milliárddal?
Én nem értek hozzá, legyen 'kafa' főtér , de volt már valaki a Széchenyi-városban, Műkert-városban, a Hunyadiban, a Rendőr faluban, Homokbányán, ... mostanság?

rali Creative Commons License 2001.03.28 0 0 12
Húszezer forintos újracsatlakozási díjról regélnek ...
Előzmény: Mogorva (11)
Mogorva Creative Commons License 2001.03.28 0 0 11
Üdv mindenkinek! Jómagam mint tősgyökeres kecskeméti azt az aprócska kérdést próbálom megválaszolni (megjegyzem sikertelenül), hogy miért is kellett éppen az eladás előtt megcsináltatni olyan szép puccosra a telemozi székházát? Könnyen lehet, hogy az eladási ár egynegyedét a frissen felújított épület teszi ki.

Azért az sem utolsó megoldás, hogy a jelenlegi előfizetők belépési díjából kiépítették a rendszert, most meg azzal fenyegetőznek, hogy aki nem írja alá velük március 31-ig az új szerződést, azt csak újabb belépési díj ellenében hajlandóak kiszolgálni. Anyjukat...

Előzmény: Opinio (9)
rali Creative Commons License 2001.03.16 0 0 10
Már el is tűnt a lóvé?Ééérdekes eset....
Előzmény: Opinio (9)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!