Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2007.12.05 0 0 11

 Hello!

 Azt tudom valaszolni erre,hogy ami elromolhat az el is romlik!

  Ne feledd;valaszd az eletet!

Előzmény: Helleluja (10)
Helleluja Creative Commons License 2007.12.05 0 0 10

Lét v. mi? Tél?

 Légy s hopp egy légy, vagy légy egyse? De, itt 1 légy, s észnél légy!? Ténleg, mi lenne, ha minden légy, kidöglene? Kidöglik vagy bedöglik, mégis suba a suba...

Helleluja Creative Commons License 2007.11.28 0 0 9

Hella hella Sunnyt létező, létezők, hol vagytok, ha vagytok, léteztek?

 Lenni vagy nem lenni? Szerintem, mi létezünk, mielőtt testben, (ebben a formában) mielőtt meghellennünk, ami benne van magában egy nagyobb LÉTE zzzz és bebebe apu hogy menn be...? Ugye első kérdés lenne, miért?

 Ime az én vaksám. Itt van ez az anyagi világ, benne vagyok nyakig? Igen, szóval mit kezdel te, vele, de velem?

 Nemtudom hogy érteni fogod-e, mert mondjuk mag a létezés vagy örök, ami lehet egy sötét luk, vagy most egy fénypacnininininini....s a következő már, mármint a sakktábla, ha behunyod a szemedet akkor sötét bábu vagy, de ha nem, akkor se láthatasz semmit, de legalább fehér vagy, s most mellik fog gőzni?

 Gőzninininini.... na most rögtön, én piros fehér zöld, illen a mogor meger főd, pellenkába ugrottam a prondra, amikor állandóan elcudálkozom, hogy a sajátjaim rántanak bele a sárba, jah z betübel, amiért most a létem, metél?

 Mellesleg, mivel Helleluját a falra föstetted a conmolyok ufója, jah? (cak vicc meg cihicás, mert a pichába se vaggtok, ha én meg te nem létezhetünk a porba se, pu) -na, ha kimondod a nevemet, bijja én annak meghellenek?

 ...örülök hogy létezel, s én is lézengek, amint látod?

Előzmény: Törölt nick (8)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.28 0 0 8

 Hello Helleluja!

  Mindig azon a velemenyem voltam ,hogy a vilagon szetterjeddt vallasok tobb kart okoznak a tarsadalomnak,mint hasznot.Jobban mondva,az elvakult hit csak zavargasokat okoz.Most peldaul a muszlinok es a szunnitak gyilkolasszak egymast Pakisztanban.

  Hogyan reagal erre a kereszteny?   Sehogy -hadd oljek egymast ,ez a keresztenysegnek kedvez.

 Szomoru hallani ,hogy a hit tette szet a csaladi harmoniatokat,es meg annal is szomorubb ,hogy eme hitek erosebbek meg a csaladon beluli szeretetnel is.

 Ha Isten igazsagos szamara nem az a fontos ,hogy ki miben hisz,vagy nem hisz ,hanem  mennyi jot cselekszunk eletunkben masokkal szemben.Hogy mennyire vagyunk onfelaldozok.Ha nem igazsagos akkor mindegy minden.

 Olvastam a spiritalizmusrol is nehany konyvet,koztuk Muller Petertol a ''Kigyo es Keresztet' ,-is,jo gondolatok,csakhogy ezek a dolgok nem alkalmazhatok az ember szamara ,mert az ember eletmodja nem leragadt allapotu,hanem eloretoro ,kreativ,dinamikus.

 Az en halal utani eletemet a gyerekeimben latom  ,szamomra igy ertelmezodik a halhatatlansag. 

 Valamikor reformatus voltam ,de mar nagyon reg elvesztettem a meggyozodesen a Hit -rol,inkabb megmaradtam a nyers fizikai vilagban,ontudatosan-hogy a leheto legtobb jot nyujtsam a kornyezetemnek.

  Nem ,nem vagyok szunnita ,a Sunnyt egy mestersegesen eloallitott szervetlen anyag,amely nem fordul elo a termeszetben.

 

  Udv!

Előzmény: Helleluja (6)
kinek Creative Commons License 2007.11.27 0 0 7
Derűs eget :)

kep23

Előzmény: Törölt nick (2)
Helleluja Creative Commons License 2007.11.27 0 0 6

Helló helló Sunnyt létező, létezel?

 Hálla hálla halleluja... hogy létezel, mert irtóra rühelem mikor az én nevem rajta, mármint hell, senki? Ugganés aki elkezd valamit, azt annak kéne beffejelni, fellezni, tejfel fel, a tej fele,  vagy nincs tized, nincs tizedes, ollan nem létezik?

 Nagyon teccik nekem a táblád irány - szövege, hogy lét vag tél, ez a kérdés válasszatok? Nos ha te létezel, én is létezni akarok, akko miért ne ufózhatnunk egütt, meg egüttesbe benne lenne az egész ökrös -szeker -fogatok? Vagyunk!

 Amit mondol, hogy jövő = füty x fürüttyütyütyütyü... sajnos rötye a vége? Na itt jönne be, én skeptikás vagyok, vagyis bogarat kaptam, mert abba se hiszek többet, hogy meghalok, s mindennek vége, akkor jé hoba hoba haba haba... lötty a jöbő?

 Gondoltam rád, mert az nem lehet, hogy Sunnyit létező sunyitana, vagy sunyita vala, holott itt van számra a jöbő, egy szintén mindenbe, mindenkibe csalódtam, s nem sajnált senki, s ami dögletes, ki sem tudom érdemelni hogy nem sajnálnátok ?-egy gicsit, amikor miért sajnálja mindenki a zsidókat meg a rabokat?

 Na, engem rögtön belülrül érint a dolog, meg a szüleim irtóra de irtóra jönn jönn jönn a messiah ah ah ah... Uj Jerusálom álom - városüsük voltak a szüleim, sőt még édesanyám él, aki inkább kitagad, mint hogy nem hiszek a bibliába, amikor mindenki hisz valamibe, s ami a bibliába van, abba ténleg benne van minden, amit ez az agy, hogy agy velő, az agyj velőt, de miért nem porcogót is meg contot, meg cobákokat mindenkinek?

 Aztán, most választanom kellett, vagy a zsidók mellett, vagy ha ellene, akkor ki vagyok tagadva a családomból, osztán most az öcsém, a nagyobbik, beállt a komcsi pártba, s ki tagadta, devolrszolta édesapám, öcsém devolrszolta az egész családot, mert ataista lett, cseppárti, amikor most hogy a komcsi -párt megszünt, felvette a zsidó wallást, amikor most én mindenkinél hit lerebb meg satali á nabb lettem, s a kisöcsémnek fel lett téve, vagy azt az őrültet váltasztod, vagy őt, itt a nagyobbik öcsémet, aki egyszerüen nem hiv többet bátyájájájájájájájjjjjjj.... sőt, nem létezek a számára, sem én, sem a kis családom, amikor van két fiam, azok se, meg az öcsém, se gyereke. Uhuhuuuuu na most óh mily öröm, óh mily gyönyör, hogy egy létezőre találtam, s nem akarok pártját fogni senkinek, nem akarok a zsidók meg a rabok ellen meg mellette se, mert csak van ott valagi, egy létező, aki csak beszélne má hozzám, mindegy mit, csak hallom hangodat, óh óh óh tündér kaszinó, vetésbe ment a disznó, nem baj, kedvem ott mindjárt más, hol létezik 1 dudás, gis tudás, na ténleg, a katonáknál, rögtön fogdába kerültem, onnan zerltek le, s szószerint dudásnak hivták, aki kiki- kihozott, mert a tiszteseknél volt, hogy sepregesek az erdőbe, mert ó uty láttya, hogy én is jehovista vagyok, (kormánypárti) ami, ha ha ha... ha te ugy gondolod, te mondod, én csak sepregetem  az erdőt, meg a fátul nem látom az erdőt, te látod.... látod?  

 egy létező, mert eddig létezhettünk egy s más számára? -létező x létezőnek, melegen! 

Előzmény: Törölt nick (5)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.27 0 0 5

 

  Hello Helleluja!

  Most,hogy ujra vegigolvastam a hozzaszolasokat az  ''ufokrol-komolyan''-ban nagyon mokas hangulatom tamadt.Tudniillik nehany valamirevalo vedoervelesen kivul  es az innet-onnat osszeszedegetett elmeleteken kivul zoldhagyma az egesz belekurjongatas.

 Hogy vak meggyozodes es hit vezeti a tarsasag 90%-at meg hagyjan,onnattol kezd erdekfeszito lenni ,amikor a kulombozo foldonkivuli elmeletek csapnak egymassal ossze.

  Pont ugy mint a vallasos forumokban,ott is ugyanez tapasztalhato.

  Azt nem ertem,hogy miert a komoly jelzo ,ha minden lazalmot bele lehet irni?Es meg vita is kialakul rajta!

 Tudom;egy dioptrias beszukult latokoru ufohivo sokkal elfogadhatobb ,mint egy mindent megvitatni  akaro szkeptikus vagy a jozan paraszti eszre hallgato,minden ujra nyitott ember. Amolyan jehovista eletstilus.

 Valoban igaz amit irtal,boven eleg lett volna ''ufokrol lazan''--de ennyit az ''ufokrol komolyan''!

 

  Kedves Helleluja ;tobb helyt olvastam irasidban a zsido ,meg az arab szavak hivatkozasait bizonyos dolgokra.Megkernelek  fejzsd ki bovebben ,ha ezek a nepek kapcsolatban allnak az eletfilozofiaddal.

 A szeretet csodas dolgokra kepes,ambar a bibliai felebarati szeretet lehetetlen,esetleg ha a foldon mindenki biszexualitasra valtana.

 A szivbol jovo oszinte tisztelet az egyetlen remeny ,ami a vilagot tisztabba es jobba tehetne.

 Mas minden teljesen eselytelen.

Előzmény: Helleluja (4)
Helleluja Creative Commons License 2007.11.26 0 0 4

Kedves Sunnyt, létező, vagy létezni akarók!

 Neked is, meg minden létezni akaróknak van mondani valóm, amit mikor mondok, akkor bennem is vicchangra talál, mert engemet is erősit, ami titeteket, akik ti tek?

 Lét vagy tél, ez itt a kérdés? Feltétlen van mondanivalód számunkra, s szivesen olvastalak, sőt ezzel kapcsolatban, hogy hogy vesztjük el magunkat meg egymást, egy érdekes pl. ha nem haragudtok meg, mert én irtózatos fanatikás -friifikás vadok, azért szaladnak előlem, a nyulak?

 Ime ami engemet is meglepett, mert kapcsolatom van az egyik volt táltossal, vagy látó, aki tagja volt annak az magyarhit - egyháznak amit én, egy amcsi egyetemista lelkes gyerekkel, patentóltattunk, amiből szépen kirugtak, mert valamit azért pinálni is kéne,  mert létezünk, de élnininininini... az alkalommal kéne, lenne jó?

 Na,m irtó hajtós vagyok, amikor nagyon megszerettem Attillánkat, (trudom hogy at, de itt tt, mint kettős kereszt, meg ll mint átal mennék én Tiszán ladikon, s bocs, hogy nem tudok komoly lenni, s most a feleségem, pont azért szerettelek meg mert hülye vagy, igy mindenbe van valami igazság) de Attilla szakállára, mi a baj, amiért nem fogadnak el, egy az egybe az embőrek? Nos FANA TAKTIKÁS vagyol, ami abban mogorázandó, amit ő mogoráz, hogy ha mindenkit szeretel, senkit? Amit mérjetek le, az itteni szereplésemből, hogy minden nemzettestvéremet, meg aztán minden embert ugy kell szeressek, nem mint magamat, hanem HONNA VAN A SZERETET MAGJA, A TÜZ BENNEM, na azt megleltem, s azzal szeretek mindenkitkitkit.... igen azt is aki nem szeret vissza!!! Jah, meg a zsidókat is meg az arabokat meg mindenkit ezzal a magyaroknak vancsak Hézus Héizzó tüzzel. ZZZna most fogjatok meg, mert mindenkit keblemre ölelek?

 Megmondom őszintén, nagyon fájt, s most se fogadnak el, de most kéturányu a haccaca, mert vegyük akik velem vannak elméletbe?- azok meg, hallgass el, stoba? Na, ugy érzem, a levegő el lett véve a számtól, mert az igaz Hézusunkat, most meg kell vallanom mégjobban, de a magyarok igaz szüleink vére, meg génje, meg most ez van hozzánk legközelebb!? S amikor géntavaknak kell lennie, ami nyelvtavak, s most szeretlek, mert szépen beszélsz, de ha nem, akkor is, mert mindenki szép?

 Na, azt hittem, hogy tetroconis, akiért kirugtak a comolyak ufójájájájjjjj... ami nem baj, mert mi is tudunk táblát nyitni, hisz van főd bőven, ha elfogyna, átufózunk egy másik bollgóra? Létezni merni kell?

 Ne haragudj, mert azt akarom, hogy jól menjen a hasunk, trudi hass, hizz, meg bizz, de el ne bizd magadat?

 pá

 fel fejjel!

 

Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.26 0 0 3

 

  Minap talaltam egy ekes levezetesu ufoelemzo  leirast,amely egy pap kezei alol kerult napvilagra.

 Dicso hittol atitattonan mutatott a dolgok lenyegere,hogy a S.F es az ufologia mennyire karos az emberi szellemre es ova intett ,hogy ne engedjuk gyerekeinket az ilyen dolgok kozelebe,mert hamis lessz a vilagnezetuk.

  Eloszor nagy ravaszan a tudomany allaspontjai szerint tamadta a rejtelyt,majd ahol kodbe kezdett veszni a dolog , es tudasa elakadt elokapta a Bibliat es abbol folytatta az eloadast olyannyira es oly sokaig ,hogy az eredeti kezdotema teljesen felszivodott a Szentirasban.

 

  Valahogy ugy festett a dolog,hogy nem is az embert felti a ''gonosztol'',hanem inkabb  az egyhazat es a hivatasat.

 

 

  Most,hogy a kuszoben vagyunk egy foldonkivuli letforma letezesenek bebizonyitasan[Mars meteor],miert kell  meg mindig az egyhazaknak es papjainak ugy viselkedniuk,mintha az a teny,hogy a foldonkivul is van elet ,semmiben sem befolyasolna az oaltaluk hirdetett iget es Teremtest?!

Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 2

 Alltalaban ahol ket embernel tobben kezdenek el velemenyeket alkotni  egy dologrol,tobb mint valoszinu ,hogy semmi erdemleges eredmeny nem fog produkalodni[pont ugy mint a demokratikus parlamentekben] ''sok lud disznot gyoz ''-ahogy tartja a mondas.

 

  Ha valami vilagmegvalto projekten dolgozna a tarsasag  -na ,talan akkor szoba johetne egy egy kitiltas,de igy, csak sejteseket se felteveseket megvitatva szamomra gyerekesnek tunik.Hiszen nem hasznalunk ocsmany szavakat,nem linkelunk porno kepeket ,nem beszelunk rossz dolgokrol,csupan mindenki sajat nezopontja szerint probalja korulhatarolni a misztikus dolgokat.

 

 Evel mindenki igy van,de sokan inkabb nem vitatkoznak mintsemhogy feltuzesedjen a tema,inkabb hagyjak elsatnyulni es kialudni.

 

  Szerintem a rejtelyes dolgokat nem lehet kulonvalasztani egymastol,mar a rejtelyuk miatt is.

 Es meg a valos dolgoktol sem lehet  teljesen elvalasztani mert ez az letelemunk.

 

 A multunk.

  A jelenunk.

    A jovonk.

 

  Ami mind rejtely.

  

  Fel a fejjel!

 

  Udv!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Előzmény: Helleluja (1)
Helleluja Creative Commons License 2007.11.25 0 0 1

Kedves Sunnyt!

 Először is, gratulálok, mert ténleg elvesztünk, s kérdem? Ha elvesztönk, azért veszekedünk, vagy mi köze ennek a kér szónak egymáshoz? Van itt egy magyar összejövetel, ahol hárman vannak, de engemet egyáltalán nem akarnak, s a megokolásuk: n.1. Hézusozik, amit nem lehet, mert mindenki egyforma, kivéve az, aki -na ezt én teszem hozzá, aki most ha Jézus egy forma, akkor hol kezdődik a forma? Na, ezért, ha megismertek, mert én aszondom, kell egy közös nevező, meg KIINDULAT -PONT, ami pont nem doldota meg robata?  n.2. a csapóajtón leghátul csapódik be, mig most legelől, s utunkat ájja, ájj meg ájj meg kis kacsa... s n.3. üldözni fog bennünket, amit nem értek, hisz nem lehetünk jó pajtik, s miért?

 Szóval, el akarom kerülni, hogy töröltessenek meg ki meg letiltassnak, mert nem akarom hogy bünötök zaporozsje? Igen, ha először egy mogor - meger család vaggunk, aggo vagy midemki moroghat, vagy senki!!! Ha a vége, vége?

 A legjobbakat.....

Előzmény: Törölt nick (-)
Drakhon Creative Commons License 2007.11.25 0 0 0
útveszt0
Törölt nick Creative Commons License 2007.11.25 0 0 topiknyitó

 Derus eget mindenkinek!

  Kezdetnek az uforajongok figyelmebe valamit Alan Hale hivatasos csillagasztol.

   ''Rendkivuli allitasok rendkivuli bizonyitekokat kovetelnek meg.A bizonyitast mindig az allitast tevo kotelessege.Nem a ketkedonek kell bizonyitania,hogy az allitas nem helytallo''

 

  Merre-merre emberiseg?

 

  Visszatekintve az elmult korszakokra,az emberi faj semmivel sem lett fejlettebb szellemileg jegkorszaki osetol---ugyanugy nem tud a mai nap sem kulombseget tenni a jo es rossz kozott, a jovojet nezve a hasznos es karos dolgok kozott,nem becsuli a nagyapjat es nem becsuli az unokajat.

 A Jelennek el,jolete erdekeben lop,csal,hazudik,haborukat sziit es gyuloletet terjeszt-latba veti az osszes ravaszsagat csakhogy embertarsai vallan taposhasson es eloskodjon.

  Amennyire visszamaradott szellemileg olyannyira elorehaladottabb a tekhnika teren,amelynek sokoldalusagat harcias magatartasanak es halalfelelmenek koszonheti.

  Annyira hisz az egyre fejlodo tudomanyok es a piacgazdasag mindenhatosagaban,hogy nem veszi eszre az igazi vegzetet ,amely a sajat nyakara telepedett es a veret szivja,onmagat.

 

 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!