Keresés

Részletes keresés

Helló! Creative Commons License 2008.05.15 0 0 9

Érdekelne hozzászolásotok.

Közel 4 év munkaviszony után munkaadom azonnali hatállyal felmondott.

Felmondás oka 10mill ft sikkasztás,2 mill ft arany ékszer lopás.

Fövárosi munkaügyi bíroságon 2 éve tart a tárgyalás.

Azota nem loptam ,sikkasztottam hanem verekedtem.:-0

Bíroságon tárgyalás idöpontját sem tudom mivel legutolsot is 3 honapja telefonon lemondta a bíroság.

Érdekesség az - pont a volt munkaadom ellen van folyamatban sikkasztás,hütlen kezelés eljárás és bizonyithatóan aláirásomat is hamisitotta a tárgyalásokon.

Még sincs semmi elörrejutás.

Lehet mert fiatal,szegényebb ember vok. ? ÉS?

Több a szegény ember mint gazdag- magyarországon is.

Mindent lehet a cégeknek kitalállni ahoz,hogy nekik jó legyen?

 

Évonya Creative Commons License 2007.06.08 0 0 7
Semmi baj, mostanában csak azt érzem, hogy bántani, kihasználni akarnak csak!
Előzmény: tbando (5)
Évonya Creative Commons License 2007.06.08 0 0 6
Lehet, hogy lúzer vagyok, de kell ilyen is! Miből élne meg akkor a sok léhűtő?
És egyébként csak azért írtam ide, hogy lássák: -Szegény ember vizzel főz, és a víz nagyon drága:((((
Előzmény: Modestinvs (4)
tbando Creative Commons License 2007.06.08 0 0 5
Nem annak szántam. Sajnálom.
Előzmény: Évonya (3)
Modestinvs Creative Commons License 2007.06.06 0 0 4
Az ámerikaiak úgy mondják az ilyet, hogy looser. És senki sem dicsekszik vele...
Évonya Creative Commons License 2007.06.06 0 0 3
Ez pont olyan lekezelő válasz volt, mint ahogy a "törvényesség" bánt velem!:(
Előzmény: tbando (2)
tbando Creative Commons License 2007.06.06 0 0 2
Kedvesem. Ezek nem jogi problémák. Sőt, a hozzászólók számából itélve, úgy láccik, nem is problémák. :((((
Előzmény: Évonya (-)
annyi baj legyen Creative Commons License 2007.06.06 0 0 0
"Öntörvényűnek kell lenni, simán pofán vágni azt aki megsért, vagy rosszul végzi a dolgát?"

néha nagyon j0lesne megtenni
Előzmény: Évonya (-)
Évonya Creative Commons License 2007.06.06 0 0 topiknyitó
Vagy 15 évvel ezelőtt ellopták az autónkat a ház elöl! Az ilyenkor szokásos futkorászás, több órás hivatali üdögélés után a rendőrség széttárta a karját, sajnos ez van. El telt 3 nap és az ismerősöm, hívott telefonon, hogy a tőlünk 3 megállóra lévő MÉH telepre éppen most vonszolják be a trabinkból megmaradtakat. Rohantam mint az állat és láss csodát ott a gyönyörűen felújított trabant kasznija, illetve a maradéka. Hívtam a rendőrséget, meg van az autó darabja. Már 2 óra múlva ott is volt a helyszinelő, aki megkérdezte - biztos ez a maguké? Mondom persze, de ott az alvázszám, a forgalmi meg az én kezembe.... Oké, akkor csinál fotót róla és intézkednek. Mondanom sem kell , a MÉH telep vezetője eltünt, csak a segédje maradt ott a helyszínen. De a lényeg a lényeg, hogy nincs meg az aki eladta a kasznit, nem kértek tőle igazolást, hogy az a sajátja, a MÉH-hes meg nem vétkes hiszen csak egy darabkát vett meg az autóból. Kérdeztem is, hogy ilyenkor nem orgazda? Hiszen lopott holmit vett! Vállrándítás. Az ügy lezárva a tettes ismeretlen. Oké jogos! Csak 3 hónapot dolgoztam azért a kisautóért, mit nekünk.

3 évvel később lányom beteg lett, valami idegrendszeri probléma merült fel kórházba került. Egésznap ott voltunk vele a kórházban, felváltva őrizgettük, tutujgattuk egészen este 8-ig, amikor is szóltak a nővérek, hogy záróra!
Már lefekvéshez készülődtünk amikor jött egy sms, " Azonnal haza akarok menni, megerőszakoltak!" Hívtam az orvost, aki azt mondta nyugodjak meg, csak valami zavar lehet a gyerek fejében. Mondtam neki nem baj, azonnal küldje át a nőgyógyászatra vizsgálatot akarok.
Dobtunk el kaszát kapát futás a kórházba. Szó nélkül beengedett a portás csak egy orvos nevet mondtam. Az éjszakás nővér éppen lábat áztatott a folyosón semmi dolga nem volt. Az orvos éppen nem ért rá velem beszélni.
A lányomat akkor tolták vissza nőgyógyászatról, még mindig állította, hogy szerinte a szobatársának a párja volt az elkövető. Lelet és egyéb dolgok hiányában, úgy döntöttünk, hogy másnap besétálok a rendőrségre és intézem a dolgokat. A rendőrök nagyon segítőkészek voltak, azonnal kiszálltak, megkezdték a nyomozást és mit ad Isten a feltételezett elkövető, nem volt ismeretlen számukra. A kezükbe adtam, az éjszakai nőgyógyászati leletet, amin még laikus is látta, hogy igen történt közösülés, élő spermiumokat találtak.
Megkezdődött a vizsgálat, fizettem az ügyvédet és lassan oda jutottunk, hogy az én lányom a hibás, mindjárt nekünk kellett védekezni, hogy miért is mászott rá arra roppant jóképességű fiatalemberre, akinek az élettársa terhesen azért volt az idegosztályon mert megkínálta egy-két pofonnal, és agyrázkódást kapott! A nő még mondta is a lányomnak, hogy "ne tedd tönkre a családunkat" Ők tönkre tehették a lány életét. Soha nem tudtuk meg, hogy mi volt az a betegség amitől a lányom rosszul volt, amitől kábult, szédült, mert tovább nem foglalkoztak vele a kórházban inkább haza küldték, hogy pihenjen tovább.
Az ügy lényege, hogy a tettes itt is ismeretlen, az ügyet lezárták. A vizsgálat lezázárásáról soha nem láttam dokumentumot, csak az ügyvéd hívott fel. hogy ennyi és nem tovább.

Másfél évvel ezelőtt kicsi unokám sokszor volt náthás, lázas beteg, jártunk orvostól orvosig, hogy hééé! valaki segítsen már. Semmi baj, mondták a dokik ez olyan bölcsis betegség náthával, középfülgyulladással majd kinövi. Igen ám, de az addig mozgékony, egy percig helyén maradni nem tudó kislány többet feküdt, nem akart játszani, nem volt mosoly az arcán. Kórház, vérvétel semmit nem találtak, bár a fejét félre tartja, de a röntgen alatt elmozdult, tehát semmit baj. A fülész azt mondta szimulál, nem akar bölcsibe menni. A kislány állapota csak nem javult sőt még rosszabb lett és maga 2 és fél éves nyelvén mondta, hogy fáj a füle. Nem tudom, hogy jutott el az agyamig, hogy van egy ideggyógyász ismerős, nézessük meg mi lehet a "szimulálás" oka. A Kedves Ismerős meglátta a gyereket, megkopogtatta a koponyáját és azonnal küldte az illetékes osztályra, CT vizsgálat. Onnan szirénás mentő, MR, és készüljünk fel a műtétre! A 2 és 1/2 éves kislánynak agydaganata van! Senkinek nem kívánom azt az érzést, ahogy összeszurkálva, becsövezve láttuk a gyereket. Műtét után sem önállóan enni, sem beszélni, se járni nem tudott a kislány, szondán keresztül etettük, két hónap múlva próbáltuk megmutatni neki, hogy igen Ő tud járni, és fekészítetük az embert próbáló kemoterápiás kezelésre, hogy igen szúrni fognak, feküdni kell....
De a lényeg megint az igazság! Orvosetikai bizottság, kérem szépen mint kiderült ez a daganat már látszódott volna egy normális röntgenen, a fej félre tartása tipikus tünet.
A láss csodát, senki nem hibázott! Minden úgy történt ahogy kell, nem volt műhiba!

Tavaly megjelent egy szexhírdetés a nevemmel, címemmel, telefonszámommal. Rendőrségi feljelentés, kifotózott oldalakkal, a feltételezett nevével címével, elérhetőségeivel.
A vicc! a tettes ismeretlen!

És akkor ebben az évben, mindjárt január elején felmondtak a munkahelyemen. Csak néztem ki a fejemből, hogy mi is történt, reggeltől-estig dolgoztam és gazdasági okokból nekem mondanak fel, akinek a legkevesebb a fizetése a cégnél. / minden járulékkal együtt, nem érte el a 200.000,-Ft-ot / Na mondom, én ezt nem hagyom annyiban, megírtam a keresetet a bíróságnak, hogy helyezzenek vissza az állásomba. Vártam, hogy jöjjön az idézés, mert a törvény úgy szól, hogy ha valaki kéri a visszahelyezését 15 napon belül választ kell kapjon. Jött is az idézés 30 nap múlva, hogy majd május végén lesz a tárgyalás.
Akkor most a tárgyalásról. 9 órára volt kitűzve. Negyed 10-kor kijött a bíró aki addig már túl volt egy tárgyaláson és közölte, hogy nincs ülnök, jöjjünk vissza 11 óra felé. Az ülnök barátnő ahogy a bírónő nevezte már meg is jött fél 12-re és a tárgyalás, vagy békéltetés tartott 10 percig. Rendesen befenyítettek, hogy a munkáltató jogosan járt el, a bíróság nem bírálhatja felül, és ha nem tetszik akkor folytathatjuk, de én fizetem az ügyvédet, mert én vagyok a vesztes fél. Semmit nem tett a cégem, minden jogos, ők a jók, hiszen csak azért tettek utcára mert rosszul állt a hajam. Munkakör megszüntetése a cégek magánügye, a melós meg mehet ahová akar. Helyettem most minimum 4 vállakozó dolgozik.... tényleg így igazságos és milyen olcsó!

Na szóval! Három a magyar igazság, egy a ráadás.... Hol van itt a kisembernek szava, hol talál igazságszolgáltatást? Öntörvényűnek kell lenni, simán pofán vágni azt aki megsért, vagy rosszul végzi a dolgát?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!