Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.11.11 0 0 46

Na, íme a strómanok...gondolom valami nyeretlen másodévesek meg három frissen végzett a jogi egyetemről.

 

Bárányos László
Horváth József
Dr. Laczkó János
Dr. Pálfay Szilárd
Dr. Pere József
Riklik Anett
Szendrő Dénes

Nem ők az igazi bűnösök, hanem akik súgtak nekik, ettől függetlenül remélem minden ügyüket elvesztik majd a jövőben, legyenek átkozottak.

Matt Creative Commons License 2008.11.05 0 0 45
ma küldték el, csütörtökön vagy pénteken kapjuk meg.
Előzmény: Törölt nick (44)
Törölt nick Creative Commons License 2008.11.05 0 0 44
Elbert Gábor főtitkár aláírta, s a Magyar Labdarúgó Szövetség ma délelőtt ajánlott küldeményként postázta az alábbi levelet az FTC Pártolói Egyesületnek: A Fővárosi Bíróság 19.P.21.028/2008/3. ítéletének megfelelően az FTC Pártolói Egyesületnek, mint felperesnek, az alábbiakban megadom a Ferencvárosi Torna Club licencének visszavonásáról 2006. július 16. és 31.-i között határozatott hozó Fellebbviteli Licencadó Testület névsorát.

Külön felhívom a figyelmét a bíróság ítéletében foglaltakra, nevezetesen:

"A bíróság fontosnak tartja rögzíteni azt, hogy a jelen ítélet semmilyen módon nem jelent állásfoglalást abban a kérdésben, hogy a Ferencvárosi Torna Club kizárása jogszerű volt-e vagy sem, miként abban a kérdésben sem jelent állásfoglalást, hogy a sportszervezet valóban megfelelt-e a licencadás feltételeinek. A felperes felelőssége az, hogy a kiadni rendelt adatokkal visszaélésszerű joggyakorlás ne történjék".

forrás: mlsz.hu

Az FTC Pártolói Egyesület köszöni az MLSZ-nek, hogy a Bíróság által
megszabott határidő letelte előtt elküldte a másodfokú licenszadó bizottság névsorát, és biztosítani szeretnénk a közvéleményt arról, hogy a neveket nyilvánosságra fogjuk hozni, és szakemberekkel egyeztetve mindent megteszünk azért, hogy a kiadni rendelt adatokkal visszaélésszerű joggyakorlás ne történjék.
CSABEE Creative Commons License 2008.09.19 0 0 43

FRADI-ÜGY FORDULAT Felesleges titkolózás, hiábavaló pereskedés Tepszics Ignác tudja, kik száműzték az NB II-be az FTC-t

Az írásbeli ítélet kézhezvételéig titokként kezeli a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) a licencadó testület névsorát, pedig úgy tűnik, egyáltalán nem titkosak a nevek. Az élvonalból száműzött Ferencváros korábbi cégvezetője, Tepszics Ignác állítja: valamennyi döntési helyzetben lévő bizottsági tagnak megfelelő jogosítványa volt.

Elképzelhető, hogy feleslegesen fordult bírósághoz az FTC Pártolói Egyesület, mert bár másodfokon is a szurkolóknak adott igazat a Fővárosi Ítélőtábla, a kötelezően nyilvánosságra kerülő nevekkel semmire sem mennek a pernyertesek (a jogerős döntés értelmében az MLSZ köteles kiadni azoknak a nevét, akik 2006 nyarán a fellebbviteli licencadó testület tagjaként megvonták a Ferencváros licencét, s így a legnépszerűbb magyar csapatot az NB II-be száműzték), a lista azonban nem tartalmaz meglepetéseket.

Sőt nem is titkos.

Tepszics Ignácnak, a Ferencváros labdarúgócsapatát működtető zrt. korábbi sportigazgatójának és cégvezetőjének íróasztalfiókjában ott fekszik az ominózus lista – a baj csak az, hogy a sportvezető jelenleg Norvégiában dolgozik.

Az MLSZ egyelőre makacs, csak az ítélet kézhezvételét követő tizenöt napon belül teszi közzé a bizottsági tagok névsorát.

Mint azt Tepszics Ignáctól megtudtuk, az ő ismeretei szerint a bizottság egyetlen tagja sem kötődött közvetlenül a labdarúgáshoz, az élvonalban szereplő csapatokhoz és az őket működtető gazdasági társaságokhoz. A hét tag majd mindegyike jogi és közgazdasági végzettségű, s egy hölgy is tagja volt a testületnek.

„Tőlem soha senki nem kérte, mondjam el, kik hozták meg a döntést – mondta megkeresésünkre Tepszics Ignác. – Nem volt ez titok soha az Üllői úton… A probléma csupán az, hogy Norvégiába nem hoztam magammal azt a papírt. Ha jól emlékszem, valamennyien civilek voltak, akik az MLSZ felkérésére kerültek a testületbe.”

Tepszics Ignác nem tudott nevekkel szolgálni, ám rövid nyomozás után rátaláltunk a tagok egyikére, a vidéki nagyvárosban jogászként dolgozó P. Szilárdra, aki elismerte, részt vett a testület munkájában a Fradi licenckérelmét tárgyaló időszakban. Mára messze került a labdarúgástól, de megerősítette, ismeretei szerint valamennyi tag megfelelt a licencadó testülettel szemben támasztott követelményeknek, előírásoknak. A Fővárosi Ítélőtábla ítéletét nem kívánta kommentálni, s mert tiszta a lelkiismerete, egyáltalán nem tart a névsor nyilvánosságra kerülése esetén a szurkolói atrocitásoktól.

„Ha valóban hozzáértő és megfelelő jogosítvánnyal rendelkező civilek döntöttek a Ferencváros sorsáról, részünkről lezártnak tekintjük az ügyet – mondta Budai Máté, az FTC Pártolói Egyesület szóvivője. – Mi nem a licenc megvonásának jogosságát vitattuk, csak a nevekre voltunk kíváncsiak, s a bíróság nekünk adott igazat. Senkit sem kívánunk pellengérre állítani, viszont fontos, hogy az MLSZ jogszerű keretek között működjön.”

A fentiek ismeretében érthetetlen az MLSZ makacssága: miközben a licencügyben érintett klubok, szervezetek tagjai megkapták a döntéshozók névsorát, miért nem engedett már korábban a szurkolói óhajnak. Érthetetlen, hogy az elsőfokú ítélet után miért fellebbezett az MLSZ, illetve a szurkolók miért ragaszkodtak a perhez, hiszen kis utánajárással bárki számára hozzáférhetővé válhatott volna a fellebbviteli licencadó testület tagjainak névsora.

De ha minden ilyen egyszerű, minek kell várni a bíróság levelére – mit kell itt rejtegetni?...

Nyugdijas_szektor Creative Commons License 2008.09.18 0 0 42
Szerintem egy darab ismert név nem lesz rajta. Az ismerteket nem fogják ráírni, az ismeretlenek meg bárkinek lehetnek a strómanjai.
Előzmény: Törölt nick (-)
Matt Creative Commons License 2008.09.18 0 0 41
Lehet, de a PE kontra MLSZ per szempontjából a kérdés lényegtelen, mivelhogy nem azért pereltünk, mert jogtalan volt a Fradi kizárása, hanem azért, hogy kik alkották azt a bizottságot.
Előzmény: Angel from heaven (39)
Angel from heaven Creative Commons License 2008.09.17 0 0 40

Amivel a többeik tartoznak azt ön magára vállalja?:)))

Hülyét csinált Helmiből.

Előzmény: Angel from heaven (39)
Angel from heaven Creative Commons License 2008.09.17 0 0 39

Jó kérdés. 1 millióval tartozhat egy milliárddal nem?

 

Az elnökség legjobb tudomása szerint a többieknél rendben van....

Merő hazugság az egész beszélgetés.

Előzmény: Matt (36)
navikzsaf Creative Commons License 2008.09.17 0 0 38

Jó ez a videó. A haveri kutya itt is színjózan volt...

Hihetetlen, hogy ez az ember még bárki számára felvállalható, bármilyen formában is. Egy kiló kenyérért nem küldeném le a közértbe.

Előzmény: Matt (36)
Pride01 Creative Commons License 2008.09.17 0 0 37

Matt,

 

Ez így egyre zavarosabb....De ki kell deríteni, kik voltak a Szódásüveg Laczkó társai, és hogy jogosan voltak-e a bizottságban, és hogy volt-e jogosultságuk kizárásról dönteni...

Előzmény: Matt (36)
Matt Creative Commons License 2008.09.17 0 0 36
egy nevünk van: Dr. Laczkó János

itt az interjú, ahol felvállalja:
http://napkelte.wildom.hu/naptv/naptv.visszanezo.page?nap=20060730#
Pride01 Creative Commons License 2008.09.17 0 0 34

Tényleg, Kiss Zsolt....Már el is feledkeztem róla. Anno ecsetelte, hogy komoly lobbi folyt a Fradi kizárása mellett, sztem megérné vele egy riportot készíteni ( PE,FSZSZ ) had izzadjon az MLSZ...

 

A lehetséges listán sztem rajta lesz: Fröccsös, Szima,Kovács,Tarsoly,Petrocelli,Klein..

 

A listát adnak ki, akkor okirathamisdítás, ha valósat, abban meg biztos lesz összeférhetetlenség, ami további pereskedéshez vezethet...szóval szvsz sehogy sem fognak belőle jól kijönni...

Előzmény: Kcsita (33)
Kcsita Creative Commons License 2008.09.17 0 0 33
Kiderül kik lobbiztak a Fradi kizárása mellett. Emlékeztek Kiss Zsolt, a Bp. Honvéd egykori kisebbségi tulajdonosára? Hamarosan kiderül az igazság!
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 32
Ezzel pedig kisfiát és egyetlen Vasasát segítve az nb1-be, ennyit a független bizottsági tagokról, nagy bukta lesz ebből!!!
Előzmény: Törölt nick (22)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 30
Ezzel a hsz-szel már meg is magyaráztad hogy miért kell (ki)törölni a kommentjeidet. Tudod vannak dolgok amiket ki kell törölni, ha érted mire gondolok.
Előzmény: Törölt nick (27)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.17 0 0 29
Derüljön ki az a lista, aztán majd meglátjuk mi lesz. De hogy a tegnapi bírósági határozat újabb szög a kisteleki-mlsz koporsójába az biztos.
Előzmény: Törölt nick (20)
pzkpfw VI Creative Commons License 2008.09.17 0 0 24
Az a baj,hogy bármi kiderül úgy sem történik semmi.A miniszterek lopnak,hazudnak,a gyárfás rendkívül jól megél a sportból de még a saját maga érdekein túl egy gyufaszálat sem tett keresztbe a sportért,a bankár ellop kb (140 milliárdot)? és 3,6 millióra büntetik,a volt ávósok most brókerek és ügyvédek,a gyerekeik meg a szadeszban ülnek,itt semmi nem történik.
Előzmény: Törölt nick (21)
Sharpshooter1920 Creative Commons License 2008.09.17 0 0 19
Nézd, ebben az országban a költségvetési számokat is vissza lehetett tartani a választás előtt mindenféle következmény nélkül.

A feladat most az a rend, törvényesség. fegyelem kht-ban, hogy produkálni kell egy listát 15 nap alatt amihez senki sem akarja adni a nevét (ha ott volt akkor azért, ha nem volt ott és kamu listával próbálkoznak akkor meg főleg). Egyetértek azokkal akik az 50-es, a haveri kutya és a Kazinczy díjas alkotta trióra gyanakszanak bár legkevésbé sem leszek meglepődve, ha a "kiderül", hogy az MLSZ vécésnénije, portása és a gépkocsivezetője alkotta a bizottságot.
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 18

Ha kamu listát adnak ki, visszadátumozva a jegyzőkönyvet akkor az okirathamisítás, már mehetnek is a sittre.

 

Ha meg nem volt bizottság akkor már holnap reggel fel kell keresniük a bárándy elvtársat.

Előzmény: Hát ne éljen Eduárd? (11)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 17
na ez az, tarsoly, rá gondoltam, szerintem ő is érintett.
Előzmény: sergiototta (14)
Jaguar_Paw Creative Commons License 2008.09.16 0 0 16
Google-be beírva: Kovács Péter újpest tulajdonos

1. találat: Gera felháborít! Többszörösen meg kell büntetnünk! :))
Előzmény: Törölt nick (4)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2008.09.16 0 0 15
Ha jól rémlik a pártkeltében is bent volt a gyárfásnál.
Előzmény: Törölt nick (12)
sergiototta Creative Commons License 2008.09.16 0 0 14
én is azt gondolom, hogy nem volt semmilyen bizottság
klein, mészöly, helmeczy, gyárfás szépen megdumálta
lehet telefonon bekapcsolódott szima meg tarsoly is
Előzmény: Hát ne éljen Eduárd? (11)
Ljungberg Creative Commons License 2008.09.16 0 0 13
szőke szikla!?
Előzmény: Törölt nick (12)
Hát ne éljen Eduárd? Creative Commons License 2008.09.16 0 0 11
A kiadott listán Hapci,Tudor,Vidor,Morgó,Szende,Szundi meg a Kuka lesz rajta.

Egyébiránt szerintem nem is volt semmilyen testület,egyszerűen kizártak minket kistulokiék két pogácsa meg 1 liter nagyfröccs között.
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 9

Az a kretén már a múlt héten is ott dadogott arról hogy milyen elégedettek voltak a "gazdasági szereplők" a dán meccs után (mert hogy kint volt 15ezer ember), a műsorvezető meg jól helyretette hogy ezzel a szurkolók nem sokra mennek...

 

Ha meg olyan feddhetetlen/független az a lista akkor miért volt hétpecsétes titok? Ha a dózsás tulaj kovács, Szima, vagy az a győri faszi, na annak sem jut eszembe a neve, klubigazgató vagy mi ott Győrben, szóval ha ezek közül csak egy is benne volt akkor komoly per(ek)nek néznek elébe, a biztos vereségük tudatában.

Előzmény: Ljungberg (8)
Ljungberg Creative Commons License 2008.09.16 0 0 8
Pont FM-en nyilatkozott vmi funkcionárius vagy szóvivő, fingom nincs. Azt mondta, h egy dolgot nem ért: miért fontos, h ez a lista nyílvánosságra kerüljön? Meg akarják lincselni őket, vagy felgyújtani a kocsijaikat, stb.? Meg azt is mondta, h 1000%-ig biztos benne, h abszolút feddhetetlen és független emberek hozták ezt a döntést.

Kinyalhatják a seggem!
Lebenstod Creative Commons License 2008.09.16 0 0 7
Balabán Péter?
Előzmény: Törölt nick (0)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 6
Szerintem a Szima nincs benne, meg a kis Mészöly sem.
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2008.09.16 0 0 5
Nem csodálkoznék ha ebből mind bejönne, telitalálatosnak tűnik.
Előzmény: Törölt nick (1)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!