Keresés

Részletes keresés

rushefi Creative Commons License 2009.03.22 0 0 5
Cégünk pelletálással foglalkozik. A pellet 8mm átmérőjű, 10-20mm hosszú préselvény, mely készülhet alapanyagtól függően tüzelésre, alomnak, takarmánynak, stb. A fűrészpor és mezőgazdasági melléktermékek is alapanyagaink közé tartoznak. Ezek tudatában tevékenységünk hulladék újrahasznosítás. Erre ha jól tudom jár állami pénz, amelyet szeretnénk esetleg visszamenőleg is megkapni.

Kérem ha valaki tud segítsen.
Gabóca21 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 4
Köszi a reagálást.Lehet,hogy nem lesz más út. De hát nem pofátlanság amit csinálnak?!
Előzmény: Törölt nick (3)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 3
Akkor nincs más, mint a per. Vissszamenőlegesen is, perköltséget úgy is a vesztes fizet. Akkor talán meggondolják magukat, ha többe kerül, mint emennyi hasznuk van belőle.
Előzmény: Gabóca21 (2)
Gabóca21 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 2
Hát ez az! A tház megkapja,de anyunak továbbra is mindig a teljes,magasabb összeget kell fizetni...  Az alapítvány elirányított a Főv.Önkormányzathoz (mert mi bérlők vagyunk,és ők a tulaj),az önk. elhajtott a tházhoz,hogy ők a mi befizetett lakbérünket átutalják a tháznak,közös költség címén... A tház lerázott,hogy hozzon határozatot az önkorm.,hogy kevesebbet kelljen fizetnünk. Az önkorm. pedig azt állítja,ez a tház dolga lenne,meg az is,hogy a náluk összegyűlt támogatást visszautalják. De mondom,senki nem tesz semmit,több mint egy éve. Rohadjanak meg,hogy lepumpolják egy halálos beteg ember havi 500Ft-ját...
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2008.10.19 0 0 1
Nem tiszta teljesen. Ha a ház megkapja és anyukádnak ennyivel kevesebb szemétszállításit kell fizetni, akkor rendben van az ügy. Ha nem kell kevesebbet fizetnie, akkor nincs. Akkor aki folyósítja a támogatást, szerintem annál kezd a reklamációt!
Gabóca21 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 0
 Bocs,nem 50,hanem 500 Ft...
Előzmény: Gabóca21 (-)
Gabóca21 Creative Commons License 2008.10.19 0 0 topiknyitó
Támogatással kapcsolatos segítséget kérnék.Édesanyám JOGOSULT többek között szemétdíj-kompenzációra,ami havi 500FT,és az alapítvány rendre átutalja a társasház számlájára.A tház viszont nem adja vissza anyukámnak.Több mint egy éve minden létező fórumon jeleztem a problémámat,de magasról tesznek rá. Így a tház számláján szépen gyűlik anyukám pénzecskéje,de képtelenek vagyunk hozzájutni. Havonta lakbért fizetünk,benne a szemétdíjat, aminek az összege xFt, és ez a lakbér összeg aztán a tházhoz kerül,tehát világosan látható,hogy mindig befizetjük. Ezután jön a korrekciós számla,hogy az alapítvány jóváír 500Ft-ot, mindenki kap ilyen számlát, és a tháznál jelentkezik a többlet ugyebár. Mégsem kapjuk meg ezt az összeget. Van valami jogi lehetőség,hogy érvényesíteni tudnánk a határozatot,miszerint igenis jár vissza a havi 500Ft? Véleményem szerint kéne hozniuk egy olyan saját határozatot,hogy nekünk havonta a csekken 50Ft-tal kevesebbet kelljen befizetni a szemétdíjra,és meg is oldódna a dolog. De egy éve nem sikerült ezt elérnem... Köszönöm előre is a jó ötleteket!          Gabi

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!