Keresés

Részletes keresés

Mijo Creative Commons License 2009.05.25 0 0 146

 

"Fejbe lőtte magát a polgármester?"

 

Mint már előbb mondottam: Isten útjai kifürkészhetetlenek.

Nyugodjék az ő háborgó lelke békében!

 

 

Mijo Creative Commons License 2007.04.07 0 0 145

 

Mint hallik, Dávodon sem olyan rózsás már a helyzet, mint ahogy pár hónappal előbb még gyaníttatták ilyen-olyan dicshimnuszok.

Hát igen, komoly kellemetlenségeket képes szülni a klasszikus helyzet, melyben Isten útjai kifürkészhetetlenek, azaz ahogy mondani szokták: ember tervez, Isten végez.

Ma fent, holnap lent - ez az a sajnálatos alaphelyzet, mely ha tetszik, ha nem, bekövetkezhetőségében mindannyiunk feje felett lebeg. Ezért okos az, aki a csúcson éppen olyan csendes és visszafogott, mint amikor éppen semmilye sincs. És a Magasságos meg nyitott szemmel mustrálván a világot, különösen szereti azokat büntetni, kik ma teli javakkal gőgjükben, képesek azokat ajakukra venni, kiknek momentán meglehetősen lapos a tarsolyuk. Ezek azok kik bután feledik: a szerencse kereke forgandó!

 

Szép, takaros falu Dávod. Jó lenne, ha ilyen is marad(hat)na.

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.09.11 0 0 144

 

HAJRÁ ILLÉS LACI!

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.04.20 0 0 143

 

Kedves Petike Józsi, legjobb emlékezetem szerint sosem "terjeszkedtem" még olyan mértékben sem más némelyekhez hasonlóan, akik a bizalmadba nyalták/nyalják magukat, hogy te engem akár egy kávéval is megkínáltál volna.

 

Tisztázzunk valamit!

Én mint exsajtós, alig harminc éve potoapparáttal a hónom alatt, nyitott szemmel járom a világot, és rendre rá-rácsodálkozom környezetünk szépségeire és csúnyaságaira egyaránt.

Míg a nyomtatott sajtó rendelkezésére álltam, akkor azok révén, az utóbbi cirka hat évben viszont, az internet adta lehetőségek igénybevételével publikálom ezeket.

Ha csak egy mód van rá, igyekszem fotókkal illusztrálni mindenkori mondandóimat.

Józsi, ki gátat épít, ki a gátépítők nagyszerűsének hírét viszi, példaértékűségükkel újabb és újabbakat ösztökélve a gátépítésre.

Mindenki végezze a maga dolgát, én az utóbbihoz értek jobban.

 

Munkámból kifolyólag járom a vidéket, és amint arra lehetőség nyílik, igyekszem az adott településen beszélgetéseket folytatni, igyekszem a látottakat felvételeken rögzíteni.

Ezért én nem kapok juttatást, ezért én senkitől sem kapok költségtérítést, mitöbb, a nemzetiségi misszióm vonatkozásában végzettek költségeit is saját igencsak kongó zsebemből állom (köszönhetően pár szemétnek, akik voltak szerencsések csőbehúzni és átbaszni), és még inkább mitöbb, a szerb kisebbségi képviselőségemet is úgy töltöm be immár kereken hét éve, hogy egy fillért sem kapok abból az állami és települési önkormányzati támogatásból, amit a bajai szerb önkormányzat működésre kap. Nem kapok, mert ugyan választott képviselő vagyok, de az önkormányzat személyi összetétele miatt nem vagyok hajlandó annak tagjának tekinteni magamat.

 

Józsi, te annyi mindent nem tudsz rólam, miért hiszed azt, hogy személyed magasabb piedesztálra emelődik azáltal, hogy engem lépten-nyomon mocskolsz, mocskoltatsz.

Én a te faludat, a te irányításod alatt lévő falut mindig pozitív példaként állítottam követendőként mások elé.

És én ezért soha sem tőled, sem mástól sem anyagaikat, sem hálát nem vártam, hiszen csak a személyes benyomásaimat, saját véleményemet tettem közzé.

De a hálátlanság, a "dávidi hála" mégis irritál!

Ez irritál, míg ideológiai hovatartozásod (ami magánügyed) hidegen hagy.

No az is csak addig, míg nnak előadása nem zúdul személyes ismerőseimre, barátaimra, esetleg éppen olyanora, akiket én bírtam rá arra, hogy legyenek e fórumok résztvevői, és ezek miatt méla undorral húzódnak a háttérbe, mondván, miféle dzsumbujba csaltál te engem Mijo, ahol következmények nélkül folyhat egyes kiváltságosok részéről a sárdobálás, egyes kipézézett áldozatok egzisztenciális ellehetetlenítésére történő módon is.

 

Egyszóval, Józsi, kérlek, kapj a fejedhez, kapj a naiv fejedhez, nézz körül, és gondolkodj el, mifélék befolyása alatt rágod a gittet, azt a gittet, melynek a Pál utcai fiúk óta tudjuk, hogy csapnivaló íze van.

 

Muity Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.04.18 0 0 142

 

Utóbbit kénytelen vagyok osztani.

Tehetem, hiszen én nem vagyok Fideszes.

De ha az lennék, akkor is tenném.

Alapból vagyok alkalmatlan bármiféle párttagságra.

 

 

Előzmény: jpetike51 (140)
Mijo Creative Commons License 2006.04.18 0 0 141

 

Józsi, Józsi, ne tedd magad nevetségessé, felnőtt ember létedre elszaladsz infantilis módon panaszkodni tolvajaidnak :(.... Szánalmas.

 

 

jpetike51 Creative Commons License 2006.04.18 0 0 140

A mezei polgár nem testületi tag.

 

A Széll Péter programját ejfogadták a képviselőtestületi tagok az alakuló ülésen. Ennek az irányvonalán kellene tevékenykedni és nem pártosdit játszani. A bajai "helyzetért" felelősek a FIDESZ képviselői is.

Előzmény: Mijo (139)
Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 139

 

'A testületi tagok is részesei az önkormányzatnak. Ők fogadják el a költségvetést. Nem a médiákban kell okosnak lenni, hanem a testületi üléseken kell javasolna a "jó megoldást".'

 

Ezt úgy mondod, mintha egy mezei pógár lazán besétálhatna egy testületi ülésre, és nyomathatná azt, ami a lelkét nyomra, ami a szemét irritálja, ami a bokáját ficamítja.

 

Ugyan nézz be egyszer egy közmeghallgatásra, és ne lepődj meg, hogy érdeklődőként magadon kívül senkit sem látnál.

Ennek is meg van a maga oka. Hosszú évek alatt sikerült rászoktatni a népet arra, hogy az ő nevük nem más, mint: KUSS!

 

 

Előzmény: jpetike51 (137)
Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 138

 

"Ha én nem írnék, akkor saját magaddal leveleznél?"

 

Írnak rajtad kívül is, csak nem olyan gyakran.

Egyébként te sem írsz túl sűrűn.

De az ódzkodás sem lenne meglepő, tekintve amit e fórum ellehetetlenítésére igyekvők művelnek folyamatosan.

Tudod, a ketrecezők.

Én eddig mindig azt hittem, hogy a "ketreclakók" be vannak zárva. Holott itt erről szó sincs, éppen fordítva, a klubfórumból némelyek ki vannak zárva. Nyomós okkal, lévén szalonképtelenek.

Te más vagy, téged nehéz megfélemlíteni. Bár neked is volt pár éves pauzád, amin a tőled hallottak alapján abszolúte nem csodálkoztam.

A klubtagok sem félnek, csak éppen nem tudják fölfogni, hogy a klubfórum halálát kívánók milyen privilégiumnak köszönhetően mehetnek el olyan mértékig, amit egyszerű halandók töredékében sem engedhetnének meg maguknak.

Tudod az emberek zöme arra gondol, látván esetenként mit művel a horda velem, hogy ha velem megtehetik, akkor itt bárki sorba kerülhet, ha a kiváltságos drabálisság úgy kívánja. 

 

Gondolom ezt a Fideszes széthullást viccnek szántad.

Ha valami, akkor a mostani Dávidos nemzetárulás még inkább össze fogja a józan gondolkodású, humanista embereket kovácsolni.

Lévén kommunista rendszerben élni idejétmúlt dolog, ha úgy nézzük, egy újabb Gyurcsány-gang vezetés alatt semmiben sem különböznénk pl. Kubától, vagy Észak-Koreától.

 

Megleptél, lám, a Vaskúti út településjelző táblájának a vándoroltatásáról, még te sem mersz még találgató véleményt se alkotni.

Erről valamiért a Várhalmi is mélyen hallgatot.

Klikkszellem. Kéz kezet mos! Ahol a pénz, ott a hatalom!

Jó' csinyálod, Józsi!

 

 

Előzmény: jpetike51 (137)
jpetike51 Creative Commons License 2006.04.17 0 0 137

Javaslom, hogy a bajai testületnek írd meg az ut problémákat.

 

A testületi tagok is részesei az önkormányzatnak. Ők fogadják el a költségvetést. Nem a médiákban kell okosnak lenni, hanem a testületi üléseken kell javasolna a "jó megoldást".

 

 

DÁVOD AZ DÁVOD.

 

A Dávid az gondolom Ibolya. Nincs jelentősége, mert vele is vesztene az ORBÁN. Van szerencsém nagyon sok politikusz ismerni az összes pártból. Van véleményem, de megtartom.

A LÉNYEG: Dávod (vagy Dávid) sok pályázaton nyerjen.

 

Dávidnak két lehetősége van. Orbán vagy semleges marad. Orbán, akkor veszt, mert szétverik az MDF-t (akkor is ha nyernek jövő héten). Semleges marad, akkor a FIDESZ-ből sokan MDF-ek és (MIÉP-ESEK) lesznek. A FIDESZ széthullik, ha nem nyer. Egyrésze megmarad, a többi MDF, MIÉP, KDNP, MSZP.  

 

Ha én nem írnék, akkor saját magaddal leveleznél?

 

 

 

Előzmény: Mijo (135)
jpetike51 Creative Commons License 2006.04.17 0 0 136

Dávod község 11 éve anyagilag stabil. A pályázati önrészt elkülönitjük. Nincs hitelünk, nincs tartozásunk. A pályázatainkat magunk írjuk. A nyeréshez szükséges, hogy megfelelő "háttér" legyen. Ez a kapcsolatoktól függ. A FIDESZ idején is sokat nyertünk. Nem a Zsigónak köszönhető. Megismerkedtem a különböző biráló bizottsági tagokkal. Az MSZP alatt közel 100 millióval többet nyertünk. Ezek tények.

 

Természetesen a személyem miatt az ÁSZ, KINCSTÁR, APEH, STB. mindent leellenőriz. Nincs hiba. Ha hibázom "ledöfnek".

 

Nem a két polgármesterről van szó. A DARFT-nál a Király Sanyi a Művelődési Ház felújítására nyert 15 milliót. Széll Péter, Márfai, Dr Balogh a bizottság tagjai. FIDESZES NINCS BENNE. A Sanyi kőkemény FIDESZ tag.

 

 

Előzmény: Mijo (134)
Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 135

 

Józsi, javaslom vidd testület elé, legyen a falu neve a jövőben: DÁVID!

 

 

Előzmény: jpetike51 (133)
Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 134

 

Aha, ez egyenes beszéd, ezt hívják érdekközösségnek, amit már csak pár lépés választ el a klubjellegtől.

 

Csakhogy bennem a szokott módon bújkál a kisördög, és felmerül bennem, vajon milyen érdekeket szolgál leginkább ez a vonzódás: egyéni, vagy közösségi?

Csak, ha őszintén mersz válaszolni, akkor tedd meg.

 

Egyébként ez a "szerelem" fennáll a szekéren ülő részéről is irántad?

Nehogy egyoldalú legyen az epedésed, a mi korunkban pocsék érzés lenne csalódni, meg hát milyen hülyén is festenénk Mónika kibeszélőshowjában.

 

Józsi!

 

"Ahol a pénz ott a hatalom."

 

Hallod-e te lelki füleiddel, mekkorát horkannak most azok, akik ezt a lakónikus megállapításodat olvassák.

Mely megállapítás nem általánosított jellegű, hanem két polgármester egymáshoz kötődő konkrét viszonyát hivatott fémjelezni.

 

Brrrr ...., egy önmaga által hangoztatott szélsőjobboldaliét, és egy közismerten szociét ...., szájam tátva ...., idáig jutottunk, Dávid fertőzőbb, mint a madárinfluemza.

 

 

Előzmény: jpetike51 (133)
jpetike51 Creative Commons License 2006.04.17 0 0 133

Én a Széll Péter szekerét tolom.

 

Ahol a pénz ott a hatalom.

Előzmény: Mijo (131)
Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 132

 

Örömömre szolgál, hogy szebbítő tevékenységre ösztönöztelek!

Valahol talán ez is tevőlegesség :).

 

 

Előzmény: jpetike51 (130)
Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 131

 

Magyarán szólva: csak-csak kampányolt!

Nem baj az, teszi ezt ilyenkor mindenki a maga módján (Baján például úgy cepelik körbe-körpe platón a Pétert, mintha a Czája Cirkusz vendégszereplése lenne várható), csak ippeg ami nyilvánvaló, azt nem kéne tagadni.

 

Hogy te milyen nézeteket vallasz, az legyen a te belsőd ügye, de hogy egyértelmű módon a vörösszegfűs szekeret tolod, azt remélem nem vitatod, kedves Józsi!?

Csak jól vigyázz, nagyon odavannak már ennek a lengéscsillapítói!

 

Antitok gyökerei rokonságban állanak az én gyökereimmel.

Csakhogy én vagyok olyan olyan tájékozott, hogy tudjam: a gyökerek leginkább a sűrű, tartalmas trágyát kívánják, és én ezt meg is adom ebben az esetben :).

(Inkább gyökérre erisztve, mint gatyóba ....)

 

 

Előzmény: jpetike51 (129)
jpetike51 Creative Commons License 2006.04.17 0 0 130

Ez önkormányzati temető. Ebben az évben újra festjük és parkolót építünk ki + urnás temetkezési helyeket. Vannak bekerített szemétlerakók, de ez az egyszerű "valakiknek". Jövő héten elszállításra kerül.

 

Az egyházi temetőben új kerítést, ravatalozót épített az önkormányzat.

Előzmény: Mijo (128)
jpetike51 Creative Commons License 2006.04.17 0 0 129

Egyszerű a válasz. Széll Péter tagja a Megyei Területfejlesztési Tanács - DARFT - "PÉNZELOSZTÓ BIZOTTSÁGÁNAK" + Márfai - Dr. Balog.

Baja nagyon sokat nyert (útfelújításokra is), az elmúlt időszakban.

 

Az én feladatom, hogy Dávod minél több pályázati támogatást nyerjen.

 

A Zsigó Úr nyolc év alatt a pénzek közelébe sem jutott.

 

A sérelem mély. 1998-ban nem tudta ki a község polgármestere. Sorolhatnám.

 

Kérdezd meg Tőle, miért nem jelent meg egy Kistérségi Társulási ülésen sem? Megélhetési pártkatona. Nyerni fog, de ez Baja és térségének hátrányára lesz. 

 

Részemről ez nem MSZP - FIDESZ kérdés, mert más nézeteket vallok. Ez egy személyes ügy.

 

A "farkasantit" nem ismerem, ezért fogalmam sincs, hogy milyen gyökerei vannak. Majd megismerem.

 

Üdv. 

Előzmény: Mijo (127)
Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 128

 

Mint már több esetben is rámutattam, Dávod község egyik legimpozánsabban fejlődő település a térségünkben, jól látható rajta, hogy önmagukkal szemben igényes emberek lakják, úgy magán, mint közterületeit gondos kezek ápolják.

 

Alább, Dávod külterületén, az 51-es országos főút melletti katolikus temetőben készített felvételeimmel mutatom be mindezt.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Szép dolog a lakosság igényessége, de még emellett is akadnak olyan hiányosságok, melyek minden igyekezet ellenére is irritáló képet mutatnak.

Csupán egy konténer elhelyezése szükségeltetne ahhoz, hogy az emberek ne kényszerüljenek a temető kerítése melletti kupacra gyűjteni a keletkező hulladékot, hanem rendszerető módon az erre rendszeresített eszközbe dobálják ezeket.

 

Biztos vagyok benne, hogy figyelemfelkeltő törődésem el fogja érni célját, és az arra illetékesek megteszik a szükséges intézkedéseket.

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.04.17 0 0 127

 

Hülyének nézel?

Hát mi a bánatos lócici az, ha nem kampányolás, ha a téeszcsé komcsi gazdája hív meg egy tesót, mint mondod: "bemutatkozni"?

Teljesen "véletlenül" kampányidőszakban!

Ingyézabára ....

Jól őrizzétek meg ezeket a "nem kampányolós" felvételeket, hozhatnak ezek még hűségpénzt a konyhára! 

 

Azt hiszed nem látjuk az 51-es mellett tucatjával kihelyezett cuclista plakátokat?

Erőlködni persze szabad, csak nehogy agyvérzés legyen a vége :(....

És ezt nem Zsigó fogja kapni.

 

Mondja a mindinkább gyökerei felé kacsingató Antifarkas, miután látta attakodat: na, csak kibújt a szög a zsákbú!

Utalva valós énedre.

Úgy tűnik, valóban igaza van eftástoknak.

Bizony az észrevételét erősíted, ahogy én látom, belőled olyan fajta sértettség szól a Zsigóval szemben, mint Dávidból Orbánnal szemben.

 

Egyébként, ha szabad érdeklődni, honnan vannak neked olyan látnoki képességeid, hogy előre meg tud ítélni valakiről, miként lenne képes jobban betölteni azt a tisztséget, amiben még életében nem volt?

Az irányítása alatti város képe, helyzete ezt biznyítja neked?

Vagy egyéni látásmódodnak, egyéni okai vannak?

Mint Dávidnak?

Se kedvem, se okom nincs szmájlizni!

 

Mijo

 

 

Előzmény: jpetike51 (126)
jpetike51 Creative Commons License 2006.04.16 0 0 126

Nem kampányolt. Az Mg. Zrt. vezetőjének (MSZP tag) meghívására jött el bemutatkozni. Kép és hangfelvétel készült.

A rendezvénytől függetlenül alkalmasabb képviselőnek, mint a Zsigó Úr.

 

 

 

 

Előzmény: Mijo (124)
Mijo Creative Commons License 2006.04.05 0 0 125

 

Józsikám, annak, azoknak van lehetőségük törölni, kik szemét módon megkörnyékeztek téged, kik szemét módon ellopták a nicknevedet!

Látom, egy pitiáner kis thetű pofátlanul még meg is akarja fordítani a szekér rúdját, a maga primitív módján csőbe akar húzni téged velem kapcsolatban.

 

Valamit itt tisztáznék veled!

Valóban nyújtottam neked segítséget, fóromozásod kezdetén úgy, mint a közelmúltban, de ez közvetítői jellegű volt mindkét alkalommal, és ezt rajtad kívül az tudja legjobban, aki felé kérésedre kevésbé jártasként egyengettem utadat.

Aki kizárólag annak ad jelszót (kérésre), aki arra illetékes!

 

Ez azt jelenti, hogy én soha nem adtam neked jelszót (nem tudom honnan az apám bánatos faszából lettem volna erre képes), továbbá soha nem rendelkeztem a te nickneved jelszavával!

 

Egyet kijelenthetek: te voltál az utolsó, akinek fórumozás terén jószándékkal segítséget nyújtottam!

 

Szóra sem érdemes.

 

Amúgy meg csak enyelegj tovább azzal, aki meglopott téged, hiába sikálta el septében ennek nyomait a cimborája (amint nyilvánosságra hoztam e körülményt), még időben lementettem mindent, ami rajtad kívül az arra legilletékesebb asztalán is ott van. 

Mintha legalábbis nem totálisan véletlenül került volna ez a maga ékesen beszélő jellegében felszínre, amiről én azt hittem, hogy "jótékony kezek" már réges régen eltüntették a nyomait.

Kissé elméláztak a népek, így maradhatott meg az aljasság napjainkra is.

Megismétlem, nem egyedi az eseted, volt számtalan ilyen "savanyú a szóló" jellegű kompromittálási kísérlet, de ilyen nyilvánvaló buktás egy se, mint ez.

 

Mijo

 

 

Előzmény: jpetike51 (122)
Mijo Creative Commons License 2006.03.31 0 0 124

 

 

Széllel szemben ..., a bálozó dávodi nyugdíjasok.Kedves Petike Józsi, kérlek segíts tisztázni a látottakat!

 

Mint honlapotokról kitűnik, falutokban nyugdíjas bálat tartott a TSZ, és az erről készült számtalan fotó egyikén, számomra leginkább úgy tűnik, hogy a bajai polgármester nótaénekesi minőségben adta elő magát (szólózhat éppen, lévén mögötte a zongorista éppen pauzázik).

 

Olyan izléstelenségre nem is merek gondolni, hogy esetleg egy vállalati rendezvényt használt volna fel választási kampányolásra.

 

Józsi, mi az igazság?

(Emszí Palika nem lépett fel? Úgy hallottam, ő is a vörösszegfű mellett vonultatja fel mélyenszántó érveit :).)

 

Mijo

 

 

Mijo Creative Commons License 2006.02.26 0 0 123

 

Ezt majd, mint közvetlenül érintett tudhatod meg direkt.

 

Egyébként én eddig azt hittem, hogy az arra felhatalmazottaknak.

Én is kíváncsi vagyok hidd el, lévén amikor ITT szólalok meg, akkor vagy senki sem válaszol, vagy kategórikusan megfenyegetnek (ugyan próbáld meg kiszűrni, vajon erre ki illetékes).

 

Ha unatkozol, ezt érdemes visszamenőlegesen átolvasni, sokat tanulhat belőle mindenki, példa okáért, itt maradandó lehet az édesanyám lebugrisozása is :(....

 

Engem tizedéért felkoncolnának!

 

 

Előzmény: jpetike51 (122)
jpetike51 Creative Commons License 2006.02.26 0 0 122

Jó reggelt.

 

"jótékony takarítóknak köszönhetően" .

 

Kinek van lehetősége törölni?

Előzmény: Mijo (121)
Mijo Creative Commons License 2006.02.26 0 0 121

 

Itt arra történt utalás, hogy egy kép címablakában lévő szöveg szerkesztésére egy halom karakter nem alkalmas, azt nem jeleníti meg, ilyen például az idézőjel is, aminek időnkénti elmaradása megtévesztő jelentést tárhat az olvasó elé.

 

Egyébként az, hogy alább azt írtad, miszerint "Ezt nem én írtam!!!", azt bizonyítja, hogy ma a petikejozsi nicknevet jogos tulajdonosa használja.

 

Aki képes az összes hozzászólását lekérve kiszűrni, mi származik tőle, és mi egy nicknevével visszaélő illetéktelentől.

Ilyen tegnapelőtt még három volt látható (mindhárom a 2005-ös évben jegyezve), amiből időközben egy "jótékony takarítóknak köszönhetően" már csak egy maradt.

 

Ilyen időket élünk :(....

 

 

Előzmény: jpetike51 (112)
Mijo Creative Commons License 2006.02.24 0 0 120

 

Pedig érthetnéd, nem olyan bonyolult ez.

Figyelj, javaslom, ami biztos biztos alapon ments le te is mindent, ami ezzel kapcsolatban fellelhető, hidd el, nem képzelődök, mocskos dolgok zajlanak a kulisszák mögött. És gondold meg többször is, kikkel milyen beszélgetést folytatsz körülötted forgolódók közül.

 

Én ezekről neked még sosem panaszkodtam, de az sem az én szokásom, hogy nyaljam a segged, ugyanakkor előfordulhat még, hogy ilyenek viszonylatában szükségünk lehet egymásra.

És most hagyom azokat a módszereidet, melyek visszatetszők számomra.

 

 

Előzmény: jpetike51 (119)
jpetike51 Creative Commons License 2006.02.24 0 0 119

Nyugodt vagyok. A betegségeket és a kórházakat megszoktam. Ettől függetlenül nem értem, hogy mi történt és kik játszottak a nevemmel? Megint elindult egy folyamat, mert a napokban kikezdték a családomat is. "HALLGATNI ARANY". Volnának ötleteim Bajával kapcsolatban, de most a dávodi biogáz, biodiesel üzem beindítása a fontos.

 

Üdv.

Előzmény: Mijo (118)
Mijo Creative Commons License 2006.02.24 0 0 118

 

Ezt a játékot 2005-ben űzték a nickneveddel, csak szóváltásainknak köszönhetően most bukkant elő.

Megnyugtatlak, nem csak a tiéddel.

Sok nicknév esett hasonló módon áldozatul.

Már bánom, hogy az esetek zöme ahogy rájuk mutattam, törlésre került.

Igaz, én akkor azokat lementettem.

Van még a tiéden kívül is, mely még hasonlóan "él".

Ha kíváncsi vagy rá, egyszer megmutatom mindazt is, amiket velem művelt ugynanaz a jól behatárolható perverz kör.

Valójában nem beszélhetek múltidőről, egy szünet nélküli folyamatról van szó.

Pihenj, és ne idegeskedj.

 

 

Előzmény: jpetike51 (116)
Mijo Creative Commons License 2006.02.24 0 0 117

 

Ha nem boldogulsz, az eddig lezajlottak ellenére majd élőben is rámutathatok neked a történésekre (igaz, nem vagyok tanult és dörzsölt informatikus), már amennyiben igényled ezt.

Bár a dogok önmagukért beszélnek, mint láthattad, még a Farkas Anti is megértette mi történt.

 

 

Előzmény: jpetike51 (113)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!