Keresés

Részletes keresés

zsoltee0001 Creative Commons License 2009.05.26 0 0 356
Sziaszok,
hogy hívják azt a versenyt amikor ilyen gányolt kocsiszerűséggel kell lecsószni a pályán aztán meg vízbe ugratni? egyszerűen nemigaz, hogy nem találom sehol, nem tok rákeresni ,mert nem tom a nevét
KharpeeT Creative Commons License 2009.01.19 0 0 355
Sziasztok,

bar gondolom sokan megkaptatok levelben is, ide is felrakom, hatha olvassa valaki aki segiteni tud, a RedBull sajtorol jott:


Kedves Ládaderbi indulók!

Fél év telt el a június 1-i Ládaderbi óta, ami bár fantasztikus élmény volt mindannyiunknak a villámcsapás mégis rányomta bélyegét az emlékeinkre.
Sokan talán nem is tudják, de az eseményen az egyik sérült életén közel 50 percen keresztül dolgoztak a helyi mentők, míg végül sikerült stabilizálni.

A fiatalember több mindennek köszönheti az életét. Köszönheti a szerencséjének, a helyi mentősöknek, azoknak, akik a kórházba szállították, az orvosoknak és annak az úriembernek, akit a csatolt képen láthattok. A villámcsapást követően egy ismeretlen ugyanis szinte azonnal elkezdte az újjáéllesztést és kitartott amíg a mentő (40 másodperc) a sérülthöz ért.

A sérült fiú szeretne köszönetet mondani az illetőnek, többek között ezért is keressük őt. A karján látható kék szalag azt tanusítja, hogy valamelyi csapat tagja volt, vagy csapattag hozzátartozó. Ezúton kérek mindenkit, hogy aki tud a képen látható úriemberről, adja meg nekünk nevét és elérhetőségét!



Ha tudsz segiteni, szolj, felvesszuk a kapcsolatot.

Koszi,

K!
Bulirobot Creative Commons License 2008.09.04 0 0 354
Sziasztok!

Remélem mindenkiben él még a ládaderbi iránti lelkesedés.

Szeptember 21-én vasárnap Pomázon a Pomáz napok keretében megrendésre kerül a PomázDerbi.
Pomáz Budapest és Szentendre között van, Budapettôl kb. 10 km.
A szervezôk nagyon megörültek az ötletnek, és két órán át biztosítanak egy lejtôs utcát nekünk.
Úgy tudom szalmabálákat is biztosítanak.

Nem baj, ha tönkrement a felépítményetek, ha vissza tudjátok pofozni az jó, ha nem, az is jó.
A Gederbin is volt csak alváz gép. Úgy is a hangulat a lényeg. Az meg valószínû lesz, tavaly a Pomáz napokon 6000-en voltak.
Ha szétment a kereked reparáld meg. Ezen az úton nem lesz göröngy, szóval egy összekendácsolt kerék is ki fogja bírni.

Ételt mi biztosítunk minden csapatnak (100 adagot fôzünk), de még több mint 50 szervezet fog fôzni, bármelyikbôl lehet enni.
Idén is lesz versenyautók kiállítása a Rallykocsiktól, az offroad szöcskén át a forma 3000-ig. Hôlégballonozás, felnôtt, gyerek, családi programok, koncertek.
Tavaly este Bikini koncert volt, aztán tüzijáték.

Szeretettel várunk mindenkit.

Kérlek jelezzetek vissza, hogy jönnétek-e (akár csak nézônek is) hogy egy nagyjáboli számot majd tudjunk.
A Gederbi nagyszerû hangulatára számítunk, és jó lenne megint találkozni veletek, közelebbrôl is megnézegetni egymás gépeit, sztorizgatni az építés érdekességeirôl, és persze egy jót versenyezni.


Jó fabrikálást mindenkinek!


Retek Norbert (Bulirobot)
Pomázi Ûrhajózási Hivatal
retek.norbert@freemail.hu
Bulirobot Creative Commons License 2008.08.26 0 0 353
Sziasztok,

na végre itt vagyok.

Nagyon köszönjük a meghívást, és teljesen el voltunk ragadtatva, hogy tejben-vajban fürösztöttetek bennünket.
Nagyon jó volt a hangulat, fantasztikus az ellátás, ízletes finomságok.
És jó volt a családias hangulatú verseny.
A Feketéék apjának külön öröm volt, hogy találkozhatott a régi ismerôseivel, és hogy a szülôfalujában ilyen jó programok vannak.

Az csak természetes, hogy mindenkinek drukkoltunk, ilyen családias versenyen, meg a küzdelem is úgy érdekes, ha mindenki megkapja a kezdôsebességét.

Csora törte magát, hogy a többi csapat is jót guruljon, nem tudta a lábaival utólérni magát, így hason csúszással fejezte be a tolást. Ez a szám a derbiben nem annyira hatékony, csak három métert tudott megtenni az aszfalton hason :o)
Bár lassulás tekintetében ez lehetett a rekord :o)
Egyébként az ô taxijának ment neki az alvázunk még az Origós felvételen, szóval rá vigyázunk kell majd a következô futamon.

És ha már itt tartunk:
szervezés alatt van Pomázon a
Pomáz napján szeptember 21-én a Pomázderbi.
Mindenkit szeretettel várunk.
Részleteket majd akkor írok, ha már leszervezôdött.

Végezetül köszönjük a Repülôszônyegnek, Carrerának és a Méhecskének a jó hangulatú versenyt. és a szervezôknek a remek vendéglátást!

Bulirobot
PÜH
Palee (Carrera56) Creative Commons License 2008.08.19 0 0 352
Ja igen, elfelejtettem megköszönni a PÜH-nek a megfelelő kezdősebesség elérését! :) Ez jól látszik az időn, mert először a hugom tolt :P Az utolsó körben pedig még a testi épségüket is kockára tették egy jó eredményért. Mégegyszer köszi fiúk!

Tényleg hihetetlen banda :)
kelehen Creative Commons License 2008.08.19 0 0 351
jaj! még egy kérés:
Ha véletlenül valaki megörökítette amikor a 2. futamon "halált megvető bátorsággal" a kormányt elengedve, két kézzel integetve gurultam (kb féltávnál volt), akkor legyen kedves juttassa el ezt nekem, mert ezt a mozzanatot nem akarják nekem elhinni...
kelehen Creative Commons License 2008.08.19 0 0 350
Nem akartam az előbbit túl hosszúra, de feltétlenül meg kell még emlékeznem a Pomázi Űrhajózási Hivatal "tisztségviselői"-ről, akiknek ehelyen szeretnék egy virtuális Fair-Play díjat átnyújtani. Két okból is megilleti őket ez. Egyrészt azért mert népes szurkolótáboruk egyformán buzdított mindannyiunkat a pálya mellől (nem kis mértékben tovább fokozva ezzel az emelkedett hangulatot). Másrészt pedig azért az önzetlenségükért, amival a 3. körben meg nem különböztetett erőbedobással segítettek mindegyikőnknek lényegesen nagyobb kezdősebességet elérni! Ennek fontosságáról az időeredmények hűen tanúskodnak. :-)
Tolóerejükről még annyit, hogy az indulásnál a sisakom a szemembe csúszott, a két lentemlített önkétes tolóemberem rémülten kapaszkodva lobogott a kaptár mögött én pedig mindeközben kitörő örömmel kiabáltam, hogy "SZÉTESIK! SZÉTESIK!".
kelehen Creative Commons License 2008.08.19 0 0 349
Helló!

Mi is csak azért nem köszöntük meg eddig a szervezést és a vendéglátást ezen a fórumon keresztül is, mert eddig nem tudtam ide belépni...
Most viszont csatlakoznék Palihoz: makszi riszpekt Szabinak és Áginak a szervezésért, Tóth Jánosné Ellának, a sokat emlegetett polgármesternek (akiről az is kiderült miért volt olyan könnyű Szabinak a bizalmába férkőznie :-)))) minden szarvasgedeinek kiemelve "CSéNagyot" és cimboráját akik alkalmi betolóemberként segítettek hozzá minket a dobogós helyhez.
Üdv: BB, mint Bee-zunk Benne, vagy mint Balogh Béla. (Mit kaptunk volna, ha még ezt is kifejtettem volna a Winklernek meg a Karottának...)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.18 0 0 348
Helló!
Itt küldöm a gurulási időket sorrendben:


MÉHECSKE:
39:59
39:59
34:72

PÜH:
28:17
28:96
27:97

CARRERA:
37:00
30:92
30:97

REPÜLŐSZŐNYEG:
47:29
45:23
38:41
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.18 0 0 347
:)

Szerencsésen sikerült!

Szeretnék én is gratulálni a dobogósoknak! :D (Magamnak most nem gratulálok. :))

Ki szeretném itt emelni a:

Hivatalt (Pomázi Űrhajózási),
Carrera-t,
Bee-Zunk Benne

csapatokat.
Én a sereghajtó szerepét öltöttem magamra. :) No! Nem direkt!!! :D
Természetesen ez a helyezési sorrend is.

Szívesen várunk téged s csapatod!
Természetesen jövőre is megrendezésre kerül! :)

Ezen a héten igyexek majd minél több anyagot feltenni a hálóra a Gederbiről.


Előzmény: Puppy85 (346)
Puppy85 Creative Commons License 2008.08.17 0 0 346

Sziasztok!

 

Örülök hogy sikerült összehozni a gurulást! Grat az indulóknak! Hány csapat indult? Jövőre mi is tervezzük az indulást.

 

Lemezlovasokk 23

Palee (Carrera56) Creative Commons License 2008.08.17 0 0 345
Valamiért nem tudok képet feltölteni, akit érdekel az dobjon e-mail-t. Igaz csak három képünk van, egyik a Keleti gyors masinériája, a másik a Pomázi Űrhajózási Hivatal boksza, a harmadik pedig a Carrera kissé hiányos gépezete. De mindhármat elküldöm akárkinek. :)
Palee (Carrera56) Creative Commons License 2008.08.17 0 0 344
Keleti kényelem :)
Palee (Carrera56) Creative Commons License 2008.08.17 0 0 343
Mi pedig szeretnénk neketek, a Keleti gyors-nak megköszönni, a meghívást és a szervezést, valamint a szarvasgedeieknek azt a kedvességet és vendégszeretetet, amivel fogadtak minket. Egyszerűen tényleg, tényleg remekül éreztük magunkat. A többi csapattal végre alkalmunk nyílt jobban megismerkedni, mentek az anekdotázások, a történetek az építésekről, karambolokról, tapasztalatot cseréltünk stb. Remek volt, ezt kb még húszszor leírnám, de még akkor se tudnám kifejezni ezt a napot. Akik nem tudtak eljönni, tényleg sajnálhatják, fantasztikus volt. De lesz még alkalom ezek után, úgy gondolom :)

Próbálok feltölteni pár képet, bár csak egy-két fotót csináltunk :(
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.17 0 0 342
Először is köszönetemet szeretném kifejezni a csapatoknak, akik megtiszteltek minket és emelték fényét a falunapnak!
A falusiaktól csak pozitív visszajelzések jönnek! :) Ilyen őrültséget még nem láttak!
Már hallottam olyanról gedeiről, azt tervezi, indulni fog a következőn! De biztos vagyok benne, hogy még sokan fognak hozzá csatlakozni!
Tanultam és leszűrtem tanulságokat a szervezéssel kapcsolatban... Próbáljatok minél több időt szánni a készülődésre, mert 1 hónap nagyon kevés!
Ha lesz valahol még legális gurulás, szóljatok, mert szeretnénk menni! :) Addig építünk egy ennél gyorsabb verdát, mert ez igen ráérősen gurult...
Apropó gyorsabb-lassabb! Az időket nemsoká beszerzem!
Én borzsaztóan örülök, hogy ilyen őrült-kedves embereket ismerhettem meg és még1X szeretném megköszönni, hogy eljöttetek! :)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.16 0 0 341
A szarvasgedei gurulás a templom előtti lejtős szakaszon lesz. Aki Szarvasgedére érkezik, akár Apc felől, akár Jobbágyi felől, annak csak "toronyirányt" kell jönni! Messziről lehet látni, akárhonnan jöttök, lehetetlen eltéveszteni. A templom mellett van a kastély és ott van a rendezvények javarésze. Ott már csak a polgármestert, vagy Tóth Szabolcsot kell keresni, de bárkit megkérdezhettek, segíteni fognak. :)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.15 0 0 340
Gurulás-indulás 16.00!
Előtte kaja-pia, utánna kaja-pia, közben buli.
Majdnem meghiúsult a Gedederbi, de feltámadt hamvaiból!
Eddig 4 induló csapat van, de nem baj, ha jönnek még! :)
Előzmény: Bulirobot (338)
kustib Creative Commons License 2008.08.15 0 0 339
Holnap jó bulizást/gurulást mindenkinek! :)
Bulirobot Creative Commons License 2008.08.14 0 0 338
Mi valószínû több, mint 20-an leszünk.
Mikor kezdôdik a gurulás?
Kik jönnek még?
Palee (Carrera56) Creative Commons License 2008.08.13 0 0 337
Keleti gyors!

Küldtem mail-t, mi is jelentkeznénk, ha nem csúsztunk még ki az időből :)
Bulirobot Creative Commons License 2008.08.11 0 0 336
Igen megyünk.
Hogy pontosan mennyien, még nem tudom. De szerintem szép számmal jön a PÜH.
Előzmény: Keleti gyors (335)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.10 0 0 335
Bulirobot! Jöttök?
Ha igen, légyszíves írj nekem a tszj@citromail.hu e-mail-címemre (mennyien, mikor,...), hogy tudjak készülni a fogadásotokra!
Előzmény: Bulirobot (317)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.08 0 0 334
Minél több mindent fel szeretnénk venni, le szeretnénk fényképezni, hogy fel tudjuk valahova tenni és így minél több mindenkinek megjöjjön a kedve a következő évi gurulásra! Az, hogy 1 év múlva megrendezésre kerül ugyan itt, az 99,99 %!
Előzmény: kustib (333)
kustib Creative Commons License 2008.08.08 0 0 333
Nem a csináláson volt a hangsúly, hanem, hogy mi is megnézhessük! :P :DDD
Előzmény: Keleti gyors (332)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.08.05 0 0 332
Hááát nem tudom...
:)
Persze, hogy csinálunk! Jó sokat, hogy irigykedjetek! :D
Előzmény: kustib (331)
kustib Creative Commons License 2008.08.05 0 0 331
Ugye majd csináltok sok-sok képet, meg videót, amit mi is megnézhetünk? :P :)
Előzmény: Keleti gyors (328)
kustib Creative Commons License 2008.08.05 0 0 330
Hát nekünk sajna nem fér bele! :( De amúgyis csak egy alvázzal tudnánk gurulni, a kasztni már a múlté lett lényegében a verseny utáni esőben! :D
Előzmény: Keleti gyors (312)
kustib Creative Commons License 2008.08.03 0 0 329
Rajtszámunkat nekünk is elírták, nem is értettük, hogy sikerült! :o
Előzmény: Puppy85 (305)
Keleti gyors Creative Commons License 2008.07.31 0 0 328
Üdvölet!

Akik jönnek a szarvasgedei gurulásra, írják meg nekem ( tszj@citromail.hu -> itt akár a telefonszámom is megadhatom, a könnyebb kommunikáció végett), hogy mennyien jöttök, mikor érkeztek kábé, illetve mire van szükségetek, hogy tudjak készülni.
A koszt-kvártély még mindig ingyenes!!!
További programok is lesznek aznap!
A Terv: délutáni kezdés, több körös verseny, szlalom, ugrató, garantált díjazás, pezsgő- és konfettieső, "verdalenemszólás", vidéki kaják!
Kérdésekkel is lehet bombázni! Mindenre tudok válaszolni! :D ..., vagy meg tudlak győzni! :D

Tóth Szabi
kelehen Creative Commons License 2008.07.29 0 0 327
Én ugyan e-mailben már visszajeleztem, de itt is megerősítem a szándékunkat (hátha ezzel kedvet csinálunk másoknak is): Szeretnénk indulni a kaptárral Szarvasgedén!
Az ugratót nagyon preferálom, de lehetne olyan megoldással, hogy aki nem vállalja az kikerülheti, csak kap érte mondjuk 30mp "büntetést". Nem rossz mi?
(na, ha hazamegyek ki is próbálom, hogy hogyan bírja :-)))
másik ötlet: ha kevés lesz az induló, akkor mi például szívesen rajthoz állnánk 3szor is más-más pilótával...
Előzmény: Keleti gyors (326)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!