Keresés

Részletes keresés

Mr Július Creative Commons License 2009.09.05 0 0 5
Szerintem mini DV vagy memória. DVD nem
optikus Creative Commons License 2004.12.27 0 0 3

Javaslom a digitalis videokamerak topicot.

 

A video attolteshez mindenkepp a dv kimenetet kell hasznalni. Ahhoz kell egy firewire kartya (8..10e-tol) es egy firewire kabel (2e). Az usb csak a kepek attoltesehez es a webcamera funkciokhoz szokott mukodni. A fw alkalmas video streamingre ezt tudjak fogadni minosegvesztes nelkul az editor progik (pl. az xp-ben levo wmm). Ha van dv-in akkor a kazira vissza is tudod irni minosegromlas nelkul.

 

Előzmény: Macsek-007 (2)
Macsek-007 Creative Commons License 2004.12.27 0 0 2
A Panasonic NV-GS11EG tipusu miniDV kamerabol, hogy lehet a videot attolteni a szamitogepre?

A geppel USB kabellel lehet osszekotni, a hozza kapott szoftver viszont csak a gep altal keszitett fenykepeket akarja attolteni! (Windows XP, a szoftver: DV Studio 3)

A hasznalati utasitasban is csak azt irje, hogyan kell a fenykepeket attolteni, de azt nem akarom elhinni, hogy egy digitalis kamerabol nem tudom a videot PC-re menteni! Van a kameran egy DV kimenet is (ilyen viszont nincs a szamitogepemen, es zsinor sem volt tartozek)

Probaltam meg a Windows Movie Maker 2-vel es a Canon fenykepezogephez kapott VideoImpression 2-vel is attolteni, de bar latjak a kamerat (illetve nem is egy kamerat latnak, mert felismerik WebCam-kent is), de nem tudom a szalagon levo adatot a gepre varazsolni :( Mi a megoldas?
coolair Creative Commons License 2002.09.18 0 0 1

Bízok bennetek ,hogy még több hozzászólás,vagy értékelés fog érkezni.
Vannak itt profik akik sok mindent ismrnek,illetve tudnak,szeretnék tőlük is hozzászólást kapni.

köszi:coolair

Mirrmurr Creative Commons License 2002.09.17 0 0 0
Nekem van egy ejtőernyős haverom, ő mondta, hogy pár másik ejtőernyős srác vett az ugrásokhoz kamerát, a viszonylag kedvező ára miatt többen a JVC mellett voksoltak. Eddig három kameráról tudok, amelyik megfeküdt, de nem az ugrások miatt, elektronikus gondok merültek fel. A Panasonicot nem ismerem.
Nekem egy Sony DCR-TRV 10-es kamerám van, két éves, mostanában kezd egy kicsit kopni a szalagfeszítő görgője, de ezt Pesten 10 perc alatt ingyen korrigálták. Ez az alkatrésze hajlamos a rendetlenkedésre, kb. 10 000 forintos tételt jelent (majd). Nagyon meg vagyok vele elégedve, szépek a színei, a mikrofonja meg egész egyszerűen kategórián felüli, pár koncerten már bizonyított. A haveromnak most egy PC9-es modellje van, szintén kiváló darab.
Amit tudok javasolni, hogy nézd meg, a kiszemelt modellnek van-e "DV in" opciója, mert ez nem általános. Enélkül számítógépről nem tudsz visszaírni a kezettára - igaz, nem tudom, kell-e neked ilyen opció, amúgy nagyon hasznos dolog.
Ha csak teheted, ne Magyarországon vásárolj, mert itt az égben vannak az árak. A garancia persze fontos, de a Sony megbízható, és még az is lehet, hogy egy német származású példány esetleges javítása még akkor is olcsóbb, mintha itthon vetted volna.
Ezek a tapasztalataim, hátha tudtam segíteni.
Előzmény: coolair (-)
coolair Creative Commons License 2002.09.17 0 0 topiknyitó
Mini dv-étszeretnék venni,de nem tudok választani ,hogy milyet ,és hogy kitől.
Kinéztem egy panasonic NV GS3EG-t 233800Ft
NV GS1EG-t 224800Ft

Illetve:JVC GR-DVL167 217800Ft

A kérdés ,hogy melyiket válasszam?

Az árakat a netdepón láttam.
Ismeritek -e ezt az áruházat,és megbizhatók -e
mert ezek az árak jóval olcsóbbak a többi netes
áraknál.Vagy vegyek-e más üzletbe,ahol én is jelen vagyok.Hozzáteszem én Gy-M-S. megyei vagyok.
Egyszer akarok jót ,viszonylag olcsót ,és a garancia se legyen problémás.

Előre is köszönök minden segítő hozzászólást.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!