Keresés

Részletes keresés

szempontpuska Creative Commons License 2009.09.22 0 0 56

sehol senki ?!

 

pedig itt van pár szó a tatabánya nagy időszakának kezdetéről. és Szabó Gyuriról...

 

A magyar foci utolsó nagy korszaka II.

snyggast Creative Commons License 2006.04.01 0 0 55
áááh, ez egy viccc...
snyggast Creative Commons License 2006.03.30 0 0 54

azért szégyen, hogy szeptemberóta senki sem szólt hozzá az itteni dolgokhoz;

bár ha tökéletesen működnek a dolgok akkor minek megbolygatni,ugye?

nah, csak rendes Újpest szurkoló létemre gondoltam benézek ebbe a topicba és elolvasom, hogy egyáltalán várnak-é minket szombaton, vagy mi..

de ahogy látom, ezeknek a "sportbarátoknak" még a bajmokság sem kezdődött el..

hmm..

 

Előzmény: jasu (53)
jasu Creative Commons License 2005.09.05 0 0 53
Egy első osztályű csapat topicjába jár legalább havi 1 hozzászólás.
Wác Creative Commons License 2005.08.15 0 0 52
Igaz Lombard nélkül, de újra NB1-es a csapat!
lao-ce Creative Commons License 2002.03.14 0 0 51
haliho
Agyrizsa Creative Commons License 2001.09.06 0 0 50
Újhegyi Gábor még csak 19 éves és potom pénzért szerezték meg a BKV-től és a jövőre vásárolták most jelen pillanatban Tatán van kölcsönben, nem sztárnak hozták.
Előzmény: Törölt nick (36)
h3o Creative Commons License 2001.07.29 0 0 49
Sziasztok!
Szeretném megkérdezni a lombardosokat, hogy mi a véleményük Bajkusáról, mind nyújtott játékát, mind képességait tekintve (persze magyar szinten), és azt, hogy most hol van.
Köszi
TOMcat Creative Commons License 2001.07.10 0 0 48
Topic OFF

Halihó!

Az az agyament ötletem támadt, hogy szurkolói csoportokra is levetíthetnénk a mi kis góltotónkat (NB1)! Tehát a forduló végén egy szurkolói csoportok átlaga alapján kiszámított tabellát is készítenék! Ehez az szükségeltetik, hogy a résztvételi topicba adja be a jelentkezését mindenki írja oda, hogy Hajrá ....! vagy valami mást ami alapján tudom azonosítani a hovatartozását!
Egy szurkolói csoport min 3 fő!!!!!
Feltétel: Minimum 50 hozzászólásnak kell lennie a játékosnak! Vagy ha ez nincs meg mert új valaki akkor egy "öreg" szurkolótárs ajánlása szükségeltetik! Ez a csalások elkerülése végett kell! Pl.: 3 hozzászólásos nickel ne tudjam a Fradisták átlagát lerontani! :))

Csak azok fognak az átlagba beleszámítani akik itt bejelentkeznek!!!

Remélem urrá leszek a dolognak és lesz értelme a játéknak!

Bocs az OFF-ért

Tomcat

Topic ON

Basszus ennyi topic.... és egy sem fut.... Mind1 úgy sem vagytok 3-an... Hátha!

ADAM17 Creative Commons License 2001.06.18 0 0 47
A heten nagyon szurkolok majd nektek.
Egyreszt nagyon orulnek, ha nyernetek szerdan Ujpesten, es az igy visszanyert onbizalom segithet nektek a hetvegen. Amikor is, mint minden magyar csapatnak a nemzetkozi kupaban, nektek is drukkolok majd.
Ha osszeszeditek magatokat, meg tudjatok verni az ormenyeket idegenben is tobb gollal.
De elobb szerdan leci gyujtsetek be a 3 pontot az Ujpest ellen.
Hajra!
Stuka Creative Commons License 2001.06.17 0 0 46
Hát igen, ez a 2-3 égő. Pláne, hogy a Shirak igencsak szerény képességű (de lelkes) csapat. És minden játékosa egy fejjel alacsonyabb, úgy látszik az örmények ilyen kisnövésű emberek. Az elején úgy tűnt rúgunk nekik egy ötöst. Hát nem.
Továbbjutásra azért tényleg van még esély, de ahhoz teljesen más játék kell. Pláne idegenben.

Bíró Péter a meccs után a már majdnem tüntetni akaró szurkolókhoz jött, és nyilatkozott, a lényege:
Az edzőt ne bántsuk, ez egy gyenge csapat. Elsejéig nem tud mit csinálni, addig ki kell bírni, aztán igazolunk új embereket, lesz új csapat. Ha jó játékosokból sem tud csapatot építeni Ebedli, ő lesz az első, aki elküldi.

Hmm. Hát nem tudom. Lehet hogy szar ez a csapat, de azért valahogy Kipuékkal még nem kaptunk ki mindig egy ötössel. Szóval szerinetm azért Ebedli is sáros kissé. Szétverte a maradék csapatot is. És Vincze hogy került a tartalékba??
Remélem Bíró Peti tudja mit csinál...

Campi Creative Commons License 2001.06.16 0 0 45
Mar csak azert is mert a LOKI benn FOG MARADNI!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: jasu (44)
jasu Creative Commons License 2001.06.16 0 0 44
Bár a nickünk nagyon hasonlít egymásra, szégyelleném magam ha a Tatabányát Lokinak nevezném.
Igaz, hogy mindkettő kiesik.........
JanusHu Creative Commons License 2001.06.16 0 0 43
Jaj de jó, szépített a Loki, igy kevésbé szégyelhetjük magunkat

Végeredmény
Lombard- Shirak 2-3

JanusHu Creative Commons License 2001.06.16 0 0 42
Megkérdezhetem mi a jó istent keres ez a csapat, aki az NB1-ben összesen kettő gyözelmet aratot, az Intertotóban.

Magyarország szégyene Örmény csapat ide jön győzni!!!
Lombard-Shirak 1-3
ATYAÚRISTEN

Creative Commons License 2001.03.29 0 0 41
DVSC-Lombard április 11.
IKSZ Creative Commons License 2001.03.28 0 0 40
Gratula a Lokinak a MK továbbjutáshoz!

Hajrá ZTE! Hajrá Vidék!

mc_pepperoni Creative Commons License 2001.01.22 0 0 39
Hát ez nem a mi hétvégénk volt! Kár volt előtte annyit szájalni. Nem igazán hiszem, hogy odaérhet a Lombard a nemzetközi kupahelyekre, sűrű a mezőny. Igaz, az igazolások ezen változtathatnak. A Kokot nem kellett volna elengedni, remélem jó árat kaptak érte. A Molnár Balázs talán beválik és talán a két jugó gyerekkel sem járunk úgy, mint a Bajkusával. A Kenő szerintem elúszott!

LOMBARDOSOK ÍRJATOK!!!!!
Hajrá Lombard!!!!:-)

jasu Creative Commons License 2001.01.20 0 0 38
Na, ezt a terembajnokságot se kell megnyerni a srácoknak.
Valami olyasmi volt az ujságban, hogy passzol-e a Pilu a Kiprichnek majd ha ők állnak holtversenyben a gólkirályi címért. Végül is nemsok hiányzott hozzá.
Erre a negyedik helyre jók lennének akkor is ha beneveznének a Tatabányai városi kispályás bajnokság kiemelt csoportjába.És akkor még hízelegtem nekik!
Majd jövöre, vagy azután...talán ha Tatabányán rendezik a csoportmeccseket.
Kola Creative Commons License 2001.01.14 0 0 37
Hi
Keneseiről szerintem le is tehettek.
Nyárig az ETOnál van, esetleg külföldre engedik el.
Kola
Hajrá ETO!
Előzmény: Törölt nick (36)
Törölt nick Creative Commons License 2001.01.14 0 0 36
Nagy Sándor távozása esetén Kenesei Krisztiánnal tárgyalna a Lombard
Molnár Balázs Tatabányára készül

Noha a Lombard FC vezetői már évek óta úgy vágnak neki az átigazolási időszaknak, hogy „csak tartsuk együtt a keretet, az már elég", végül rendre szerződtetnek néhány új játékost, majd belelendülnek, és nemritkán ők szolgáltatják a legnagyobb átigazolási szenzációkat. Elég, ha csak Mészöly Géza vagy Vincze István korábbi megszerzését említjük. Nos azután, hogy a tatabányaiak megszerezték a nyíregyházi Nagy Sándort, a BKV-tól Újhegyi Gábort és előrehaladott tárgyalásokat folytatnak két jugoszláv futballistával, most újabb - magyar szinten - nagynevű labdarúgót környékeztek meg: Molnár Balázst, az Espanyol utánpótlás-válogatott játékosát, aki az elmúlt fél évben a spanyol másodosztályú Elchében szerepelt. Tatabányán úgy tudják, Molnár már hétfőn együtt edzhet a csapattal. A játékos - aki szombaton még spanyol csapatával tréningezett -szintén bízik ebben, de ő még nem kapott értesítést arról, hogy indulhat Magyarországra. Kölcsönadásáról (mert nem eladásról lenne szó természetesen) az Espanyollal kell tárgyalnia a Lombardnak, ahol jó esélyt látnak a megállapodásra.

- Szívesen hazamennék egy fél évre - mondta kérdésünkre Molnár Balázs. - Az Elchénél ugyanis nem a legjobban állnak a dolgok. Feljutásra esélyes csapatot ígértek, ehhez képest a tizenötödik helyen állunk. Az újabb fél évre szóló megállapodást ezért még nem írtam alá. Megpróbálok valamelyik másik másodosztályú csapatba szerződni, illetve hazatérni az NB I-be. Most az a legvalószínűbb, hogy ez utóbbi sikerül.

Molnár Balázst másfél évvel ezelőtt vásárolta meg a Zalaegerszegtől az Espanyol 400 ezer dollárért. A barcelonai klub ötéves szerződést kötött a játékossal, de miután nem lett stabil helye a csapatban, kölcsönadta a másodosztályba. A nagy munkabírású, tehetséges védekező középpályás azonban az Elchénél sem találta meg a számítását, így most megint továbbállna.

Molnár Balázs mellett Tatabányán nagy reményeket fűznek a két kiszemelt jugoszláv futballista szerződtetéséhez is. Csaknem bizonyos, hogy a Lombardnál folytatja a pályafutását Nebojsza Vignjevics és Szrdjan Obredovics, de még egy tüzetes orvosi vizsgálaton részt kell venniük.

Tatabányai hír, hogy vasárnap kínai próbajátékra utazik Nagy Sándor. Nem a Nyírségből szerződtetett védőről, hanem az évek óta a Lombardnál játszó csatárról van szó. Ha megfelelő ajánlat érkezik Hongkongból, a Tatabánya valószínűleg elengedi a játékost. Igaz, ebben az esetben alighanem igazolni kell a helyére valakit. Nem kizárt, hogy a győri Kenesei Krisztiánnal kezd tárgyalni a Lombard, legalábbis erről szólnak a hírek.

A Lombard FC jövő héten napi két edzést tart, és szombaton a Nemzeti Teremlabdarúgó-bajnokság dunaújvárosi fordulójában lép pályára. Olaszországba a tervekkel ellentétben valószínűleg mégsem megy edzőtáborozni Kiprich József együttese, a kelet-európai légiósoknak ugyanis nehéz lenne vízumot szerezni. Ebben a pillanatban egy februári ciprusi felkészülés látszik a legvalószínűbbnek.

A tervek között szerepel az is, hogy Bajnokok Ligája-szereplő Sturm Graz ellen játszik felkészülési mérkőzést a Tatabánya január végén. A találkozót az osztrák-magyar határhoz közel, Ausztriában rendeznék.

(szöllősi)

dolare Creative Commons License 2000.11.09 0 0 35
Nagyon eltűntek a hozzászólások az utóbbi időben. Pedig elég szépen muzsikáltak a fiúk az alapszakaszban. Asszem kimegyek pénteken a Bozsik stadionba megnézni, milyen formát hoztunk a 12 csapatos "éles" küzdelmekre.

Kék-fehér kocsmatagok éledjetek!

Hajrá Lombard!!!

mash Creative Commons License 2000.11.06 0 0 34
pumpido ide irogass a társaiddal!

Ugyan nem vagytok valami sokan!!!
Vagy csak nem vagytok elég aktivak!

ca Creative Commons License 2000.08.07 0 0 33
Nyertünk, de a helyzetkihasználáson javítani kell!!! A játék viszont egész jó volt.

HAJRÁ TATABÁNYA!!!!

dolare Creative Commons License 2000.08.01 0 0 32
Én is örültem a jó kezdésnek. Meg kell azonban hagyni, hogy az összefoglaló alapján simán nyerhetett volna a Nyírség.

a folytatás az ly-nal írandó :-))

Előzmény: ca (31)
ca Creative Commons License 2000.08.01 0 0 31
A bemutatkozás jól sikerült! Nyíregyházán nem sok csapat fog nyerni. Csak a fojtatás is ilyen jó legyen (bár nem a játékra, hanem az eredményre gondoltam). Remélem Vendi sérülése nem komoly.

HAJRÁ TATABÁNYA!!!!

biancoblu Creative Commons License 2000.07.26 0 0 30
Én úgy hallottam, hogy lesz busz Nyíregyházára, a Los Banditos szervezi!
Üdv a Los Banditosos ismerőseimnek!

HAJRÁ MTK!!!

HeGe Creative Commons License 2000.07.26 0 0 29
Lombardosok figyelem!

Nagyon fontos lenne, hogy a következő hazai meccs után összejöjjünk egy kicsit. Sajnos a klub már megint nem tartotta be az ígéretét, így nem indul busz Nyíregyházára (drága lenne).
Hát így akkor nem nagyon tudunk utazgatni az idegenbeli meccsekre. Ez így nem mehet tovább!!! Meg kellene beszélnünk, hogy inkább szervezünk magunknak buszt. Csak jó lenne tudni, hogy kb. mennyien lennénk általában? Ha tudtok valami ismerőst, aki elvinne minket, akkor hozzátok el a nevét, címét egy papíron, aztán megbeszéljük vele. Jó lenne már egy kicsit idegenbe is elmenni szervezetten. Ha ez összejön, akkor beszélünk a vezetőkkel, hogy a kapott ingyenjegyeket megkajuk, és így ingyenes lenne a belépő.

Várok információkat.

Hajrá Lombard!

robi25 Creative Commons License 2000.07.16 0 0 28
Nem tudom milyen "divat" mostanában ez a bíróknál, hogy 100 percig kell vezetni egy kurva meccset....
Előzmény: mash (26)
hool_ Creative Commons License 2000.07.16 0 0 27
Ciao!
A 2-1, idegenben jó eredmény! Főleg, ha a második meccs otthon lesz!!! Mindent bele Lombard!
Szerintem otthon simán győztök, és mehettek Hollandiába!
A vereség ellenére is gratulálok!!
Üdv!
Hajrá Magyarok!
Előzmény: mash (26)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!