Keresés

Részletes keresés

foveon Creative Commons License 2009.12.14 0 0 1
vagy fenyerzekeny papirt ragasztasz fel, de ugy hogy leszedheto legyen. ravetitesz aztan ha kesz leszeded elohivod es visszaragasztod. de szoktak lukkamerat is csinalni a lakasbol.
Előzmény: foveon (0)
foveon Creative Commons License 2009.12.14 0 0 0
papirra kinyomod es tapetaragasztoval felkuldod.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2009.12.14 0 0 topiknyitó
Helló!

Nem találtam olyan témát, amit helyesnek találtam megbombázni... Talán a camera obscurások lennének a leginkább vevők rá, de az a téma mégiscsak a camera obscuráról szól.

Szóval van nekem egy régi ötletem, és kíváncsi vagyok hogy más is gondolkodott-e már ilyenen, esetleg csinált-e hasonlót. Tudniillik szeretnék valamilyen módon fényérzékeny felületet machinálni a szobám fehér falára, és diavetítővel nagyítani rá fekete-fehér fotófreskókat. :)

A minőség, élesség nyilván egy ilyen kísérletben másodlagos. Főleg a dolog alternatív, szimatszatyros-csíkossálas művészkedő oldala vonz, meg a technikai bravúr és szokatlanság. :)

Van valakinek ötlete, főleg a fekete-fehéres arcok közül, hogy ezt milyen technikával, vegyszerekkel lehetne megvalósítani? :)

Illetve, mivel szeretem az elvontságot, örülnék ha más hasonló ötletek, megoldások is kerülnének ide, és lenne egy hosszabb életű topik az ilyen elmehagyott dolgok számára. :D

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!