Keresés

Részletes keresés

szuszetti Creative Commons License 2010.01.19 0 0 3

Szerintem ez a céggel való kompromisszum kérdése is.

 

Mivel neten keresztül tekintetted meg az árut, nyolc napod van arra, hogy ha nem tetszik, visszaküldd, mindenféle indoklás nélkül és a cég visszafizesse a teljes vételárat (30 napon belül). Kérdezz rá az értékesítőnél, hogy tudja-e postázni az alkatrészeket hiánytalanul a nyolc napon belül, ha nem vállalja, akkor visszaküldheted az egész pakkot.

Előzmény: Törölt nick (-)
halaloszto Creative Commons License 2010.01.18 0 0 2
ha nem szemelyesen veszed at, hanem kipostazzak, es ez egy bolt, van szamlad, akkor egyszeru: visszakuldod, es visszaadjak a penzt.

igy viszont nem egyertelmu hogy csomagkuldotol vetted.

plusz mondhatja, hogy egyszer az atvetelkor atvizsgaltad, es akkor minden megvolt, azota tunt el. es nem tudod bizonyitani hogy nem volt hianyos.



en a hiany emlitese nelkul visszaadnam, hogy meggondoltam magam. ha emlegeti a hianyt, akkor ertetlenkednek, hogy en mindent visszaadtam amit kaptam.

a hianyt amugy ugy kell erteni, hogy nem minden volt benne mint amit hirdetett, vagy egyszeruen logikusan kellene meg tartozzon hozza valami?

vajk
Előzmény: Törölt nick (1)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.18 0 0 1
úgy értem a fogyasztóvédelmi törvény milyen állásponton van ezzel kapcsolatban? érdemes hatóságokhoz fordulni, amennyiben, nem adják át ingyen a hiányzó alkatrészeket?
Előzmény: halaloszto (0)
halaloszto Creative Commons License 2010.01.18 0 0 0
szerintem szopo.
Előzmény: Törölt nick (-)
Törölt nick Creative Commons License 2010.01.18 0 0 topiknyitó
Interneten rendeltem egy árut személyes átvétellel, azonban az átvétel után pár órával derült ki, hogy pár alkatrész hiányzik a csomagból. Azt tudom, hogy 3 napig vissza kell fizessék a termék árát, de arra van lehetőségem, hogy után rendelem azokat az alkatrészeket, a kereskedő számlájára (hiszen ők adták át hiányosan a terméket!), amelyek kimaradtak a csomagból?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!