Keresés

Részletes keresés

tamás69 Creative Commons License 2010.04.07 0 0 15
De jó, hogy ide találtam, most kerestek meg, de az eddigi BCI és hasonló dolgok miatt ( abba egy haver belelépett -ha kutyapiszokba lépsz akkor egyszerűbb és olcsóbb megszabadunli tőle)
-Akkor ez is a fizess, aztán válogass a drága szarból amit elédtolnak barterként.
Egyenes beszéd Creative Commons License 2010.03.31 0 0 14
A poén a dologban az, hogy a cég haszna nem is annyira a forgalom utáni százalékokból áll, hanem a belépők 300 ezer forintjaiból. Mivel ugyanis az EBF-et nem váltják vissza forintra, a befizetett pénzek biztosan ott maradnak a szervező cégnél tiszta haszonként. Aki befizeti, ha elég gyorsan reagál, az le tudja vásárolni a befizetését más tagokná és így nem bukik annyitl - de aki nem, az a végén ott áll több millió forintnyi EBF-fel és nem tudja már kinél elkölteni. Ők fizetik a szervező cég igazi profitját.
zolinto Creative Commons License 2010.02.18 0 0 13
Sziasztok!

Ne haragudj Skorpió,de elég gyanús a hozászolásod,szerintem te egy ott dolgozó személy lehetsz,és próbálod kifényesíteni a dolgokat.Engem is megkerestek hogy szükség lenne a szolgáltatásomra és hogy bekéne mennem a Pesti irodájukba,háromszor kérdeztem meg őket hogy kell-e befizetni pénzt,hogy ne menjek fel hiába,mert messziről mennék,mert hogy ha kell,akkor fel sem megyek.Csak a hülye fejemmel nem is néztem utána a neten a cégnek.Na mindegy a lényeg hogy mind a háromszor azt mondták hogy nem kell fizetni,konkrét ajánlatuk van.Jól van,felmegyünk,beülünk az irodába,megy a mellébeszélés,kb. 5-ik perc után kinyögi,hogy be kell fizetni közel 300-ezer Ft-ot.És hogy ez milyen jó nekünk,mert hogy ezt a pénzt lelehet vásárolni az ő partnereinél,aztán fel világosítottam,hogy nem lelehet,ha nem "le kell" vásárolni,mert hogy azt mondta ez a pénz már nem lesz még egyszer a saját zsebembe,szerintem különbség van a két szó közt!!Miért kéne nekem azért fizetni,hogy dolgozhassak,az már egyik ilyen cégnek sem jó,hogy ad konkrétan egy munkát,a végén kap belőle 5%-10% százalékot,és mindenki örül.Szerintem ezerszer hatásosabb lenne egy ilyen hozzá állás!A másik, hogy mutatja nekem a sima kis mezei papíron hogy 100% fizetési Garanciát vállalnak,bármit rá lehet írni egy papírra,az a lényeg hogy a szerződésben mi van,mert hogy megmutattam az ügyvédemnek,és ott pedig két pontban is az áll,hogy semmilyen Garanciát nem vállalnak a partnerek közt!!
Az Én történetem dió héjban ennyi!
skorpió1 Creative Commons License 2009.09.08 0 0 12

Engem 2009 kora tavasszal hívtak fel,szükség lenne a szolgáltatásomra,miután meghalgattam az ajánlatot én ott helyben azonnal aláírtam,és minden az elmondottak szerint történt.

Számomra vissza utasithatatlanok voltak a feltételek,és valóban azóta több partnerrnak is dolgoztam.

Ilyen kedvező feltételeket eddid még valóban nem kaptam senkitöl.

Nincs itt semmi csalás,tisztességes feltételek mellet lehet dolgozni.

 

febeee Creative Commons License 2009.06.24 0 0 10
Na akkor tegyük tisztába a dolgokat, az Ebanctrade 270e Ft+Áfa-t kér előre. Az elvégzett munka után a pénzed egy részét pénzben, egy másik részét bartercsekkben kapod! Csak azoknak jó ez, aki pontosan tudja kezelni a barter csekkeket, tehát szeretne vásárolni is valamit! Lásd volt már ilyen cég BCI aki később Intiago-ként szerepelt! A baj az hogyha te nem akarsz vásárolni a barter csekked-el akkor ott áll a pénzed benne! Volt olyan cég a BCI-nél akinek több milliója állt ilyen "csekkekben"! Aki akarja próbálja ki, akit ez az egész visszatart az pedig ne! Én csak elmondta amit tudok!
Előzmény: alezredes úr (9)
alezredes úr Creative Commons License 2009.05.20 0 0 9
Komolyan mondom a pilótajátékoson nevetek a legjobban!!!!!

Még jó hogy ilyenek nem csatlakoztak hozzánk!!
Ilyenek ezek a jó fej, jövő képet építő vállalkozók!

Értelmes ember ebben felismeri a lehetőséget. 1000 vállalkozó akkor totál hülye volt Magyarországon. A világon meg 19000 mondta hogy " EZ PILÓTAJÁTÉK".

Tudod mennyi beruházás,projekt valósult meg? Gőzöd sincs róla. Mennyi adományt adott az E Banc iskoláknak, alapítványoknak. És azokon a beruházásokon Mi vettünk részt, csak azért mert E Banc partnerek vagyunk!!!! És ez így is lesz.

NEM KELLENEK ITT ILYEN PILÓTAJÁTÉKOSOK!
Ti csak fórumozatok, csak legalább valós dolgokkal foglalkoznátok!!!

Előzmény: sitonthefence (6)
alezredesur Creative Commons License 2009.04.11 0 0 8
Csabeyy!

Nincs is keresnivalod az E Banc Trade partnerei kozott.

Előzmény: csabeyy (7)
csabeyy Creative Commons License 2008.12.16 0 0 7

Üdv!

 

Enegem is megpróbáltak behülyíteni. Elképesztő az az iszonyat erősen kikent, kifent picsaszájú, nagypofájú nő, aki azt hiszi, hogy ő valaki. Pedig, ha megkérdezném mihez ért, nem tudom mit mondana.

 

Az én történetem dióhéjban annyi, hogy felhívtak, szeretnének munkát adni nekem, meg is beszéltük az időpontot. Aztán elkezdtem utánajárni a cégnek és láss csudát, megtaláltam ezt a fórumot, elolvastam az ő lapjukat és azonnal tudtam, hogy mi újság.

 

Ezek után direkt felhívtam őket, hogy nem akarok barterezni, meg fizetni előre, csak akkor megyek el hozzájuk, ha konkrét ajánlattal állnak elém. Azt mondták persze persze, konkrét ajánlatunk van.

 

Kimegyek jó hiszeműen, és elkezd pofázni az az idióta picsa, mindenféle mellékszöveget. Tipikus mellébeszélő porszívóügynök.

 

Gyerekek, ebanctrade ne!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Eszetekbe se jusson, átver titeket az EbancTrade

 

www.ebanctrade.com átverés

 

http://www.ebanctrade.com/home/index.php?CID=12&LID=hu&enter=1  olvassátok el magatok is.

Előzmény: zeegha (5)
sitonthefence Creative Commons License 2008.09.10 0 0 6
Pilótajáték-szaga van a dolognak.
Pénzt kér előre, arctalanul. Aztán majd nyújt valamit. Ha ...

Értelmes ember ilyennel egy másodpercnél többet nem foglalkozik.
Szerintem, persze.
Előzmény: zeegha (-)
zeegha Creative Commons License 2008.09.10 0 0 5

Weblapjuk:

www.ebanctrade.com

 

Előzmény: missparker (4)
missparker Creative Commons License 2008.09.10 0 0 4
Hát, az e-cegjegyzek.hu-n nem találtam ilyen nevű céget. Bár más cégneve is lehet éppen.
Előzmény: zeegha (3)
zeegha Creative Commons License 2008.09.10 0 0 3

Köszönöm. Ez tényleg jó tanács. És valójában ma már néhányat fel is hívtam. De nem lettem sokkal okosabb tőle. Ők különböző módokon kerültek bele, vegyes a véleményük, egyik sem tisztán pozitív, nem igazán használják a tagságukat.

Gondoltam megröppentem a témát itt a fórumon.

Előzmény: missparker (2)
missparker Creative Commons License 2008.09.10 0 0 2
Nagyon csalásízű a dolog. Itt vannak állítólagos partnereik, én végighívogatnám őket:

http://www.ebanc.hu/hirlevel/ebanc_hirlevel_04.doc
zeegha Creative Commons License 2008.09.10 0 0 1

Ez egy barter partneri közösség.

Érdekelne van-e valamelyikőtöknek tapasztalata velük.

Előzmény: kaktusz7 (0)
kaktusz7 Creative Commons License 2008.09.10 0 0 0
vicces ajánlat
Előzmény: zeegha (-)
zeegha Creative Commons License 2008.09.10 0 0 topiknyitó

Mit tudtok róla? Van-e tapasztalatotok?

A cégemet megkeresték azzal, hogy munkát ajánlanak, mert éppen ránk van szükség. A partnerrel viszont csak azután hoz össze, ha befizettél több százezer forintot.... 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!