Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2008.06.04 0 0 38
Ööö ez nem UL, sima befalap. A Pioneer Investments egy alapkezelő. Jó régi.
Itthon az Unicredit forgalmazza az alapjait.
Előzmény: fLeSs (36)
fLeSs Creative Commons License 2008.06.03 0 0 36
Azok alapján amiket írnak egy rendszeres díjas UL biztosításnak tűnik, persze lehet, hogy nem biztosítás, hanem szimplán befalapokkal spekulál. x időközönként beteszel vmennyi pénzt, ez hozzáadódik a tőkéhez, és kamatozik.
Az oldalról nem derül ki, hogy pontosan mi is ez, hogy milyen papírokkal foglalkozik, szal meg kell keresni őket.
Csodát ne várj, hasonló konstrukciójú befektetéseket lehet találni dögivel a piacon, ez folyamatosan téma volt a Brókernetes topikban.
Előzmény: myways (35)
myways Creative Commons License 2008.06.03 0 0 35
sziasztok!arról lenne szó, hogy szeretnék befektetni pénzt, ez már régóta foglalkoztat, de csak most lett tőkém. a neten keresgélve találtam ezt a pioneer investment dolgot és nem tudom, hogy télleg olyan jó mint amilyennek látszik, vagy van vmi buktatója?próbálta már valaki?

légyszi vki írjon, mert tanácstalan vagyok. emellett a feleségem elött sem akarok beégni:D
HITELHELP Creative Commons License 2007.02.21 0 0 34
Jó napot Uraim!
Segítségüket kérném...
Egy-két hónapon belül trevezek/tervezünk két ismerősömmel egy brókercége indítani.
Sajnos én is tapasztaltam, hogy a paicon jelen levő hasonló cégek, nem egészen függetlenek...
Pont ezért szeretnénk megalapítani egy olyan kft-t, amely valóban feltudja mutatni az összes bankkal kötött szerződését.
Költségvetés, Üzleti terv, 40fős kezdő munkatársi szám, szakértelem megvan.
A héten meg is alakult volna a kft, azonban a csodás törvényeknek köszönheően, ha biztosításokkal is szeretnénk foglalkozni, akkor szükségünk lenne egy olyan emberre, akinek vagy felsőfokú végzettsége van és három év biztosítónál eltöltött gyakorlata, vagy érettségivel rendelkezik és ehez párosul 5 év gyakorlat.
Sajnos, h találunk ilyen embert, akkor ő nem dolgozhat több biztosítónál egyszerre, szóval csak a kftben.
Mi őt csendes társként képzeltük el. Ha Önök között van ilyen ember, vagy ismer ilyet, akkor kérem jelezze.
Fizetés alakulása: Több százezer forintról van szó, amit persze ügyvéd lött szerződésbe is foglalnánk. A KFT vel kacsolatbn semmi dolga nem lenne. Csak a PSZAF miatt lenne szükségünk rá. Máshol, másmilyen trületen mellette dolgozhatna, de ha gondolja, akkor a szakértelmét szívesen vesszük.

Köszönöm
Törölt nick Creative Commons License 2007.02.19 0 0 33
Profilváltás miatt Kelet-budapesten főútvonali üzletsoron komplett számítástechnikai üzlet és szervíz, raktárral, árukészlettel, ügyfélkörrel, webshoppal, bevezetett márkalogoval, szakemberrel eladó.
Más profilú tevékenység céljára maga a bérelt helyiség átadó, a bolti berendezések (pult, polcok, pénztárgép, telefon, ADSL internet csatlakozás ) megegyezés tárgya.
Érdeklődés itt, vagy a webshop2@freemail.hu címen.
binlaci5 Creative Commons License 2007.01.23 0 0 32

Tiszteletem !

 

Kérdésekkel bombáznám a jelenlevőket.

 

Kötvény alapot vásároltam a (HVB-pionír) Két különböző alkalommal vásároltam. Az első a kamatadómentes csomag, a második már a augusztus utáni csomag, tehát adóköteles. Ha szetetnék eladni egy részt, (nem mindet, csak egy kisebb csomagot)  akkor ugyebár megbízást adok a banknak, a bank (vagy az alapkezelő) teljesítíti, de a megbízás során hogyan lehet azt megtenni, hogy abból a csomagból adjanak el, ami augusztus utáni, tehát a második csomagból. Teheát az a rész maradjom meg teljes egászében a számlámon, ami adómentes.

 

Szívesen venném a kimerírő válaszukat, ha esetleg nem érthető a kérdésem jelezzék, hogy pontosíthassam.

Círus Róbert Creative Commons License 2006.12.23 0 0 31

Tisztelt Uraim!

 

Köszönöm az alábbi ajánlást, de szeretném pontosítani. Nem alakult még meg a társaság, most szerveződik. Tőkeemelés és átalakulás a cél. A www.befektetes2007.uw.hu lapon több  információt lehet szerezni.

 

Minden "konstruktőrnek" - pozitív értelemben -, további sikereket kívánok, s sikerekben sokkal gazdagabb 2007-es évet.

 

Üdvözlettel:

Círus Róbert

 

erbe                                                                                          2006.12.22 08:16:08

Az általam már többször idézett Círus Róbert komoly munkába kezdett.
Megújuló Energia Tematikus Csoport
Részvénytársaságot alapított a kisléptékű megújulós energiatermelő technológiák magyarországi elterjesztésére.
Sok sikert kívánok neki!

vortel Creative Commons License 2006.12.23 0 0 30
Testvéremmel együtt Hajdúszoboszlón üzemeltetünk apartmanházkat, melyekből néhány apartman saját tulajdonban van. Apartmanonként az éves profit meghaladja az 1 millió ft-ot. Keresünk befektetőt, aki 40 M ft-ot tudna invesztálni egy 5 apartmanos apartmanház építésébe. Az üzemeltetést teljes mértékben testvéremmel végezném, ehhez minden kapcsolat megvan (magyar és külföldi utazási irodákkal szerződésben állunk, illetve újságban hirdetve vagyunk külföldön és itthon is, még a fstranddal is kapcsolatban állunk). Saját magunk azért nem tudunk belevágni, mert nincs meg a kellő tőke. Ezért keresünk befektetőt. A szükséges tőke 40 M ft. 5 M ft minimum profittal számolva 8 éven belül megtárül a teljes tőke, és onnantól 5 M ft tiszta haszon évente. Az én és testvérem része pedig jutalék formályában történne kifizetésre, megállapodás szerint. Lassan 10 éve foglalkozunk ezzel, tehát tapasztalat van, kapcsolatok megvannak, csak a tőke hiányzik. Ha van érdeklődő, aki hosszú távon egy biztos befektetésbe fogna és van 40 M Ft-ja, az keressen meg a következő e-mail címen: vortel@freemail.hu De itt a fórumban is várom a hozzászólásokat, akiket érdekel a téma, ne habozzanak, irjanak! üdv midnenkinek!
raber2 robert Creative Commons License 2006.04.03 0 0 28

Úgy veszem ki az írásodból, hogy egyszeri díjas a biztosításod. Ha 5 éves a befizetésed, akkor már nyugisan kiveheted, mert nem kell az adókedvezményt visszafizetned. A biztosítások mindig a futamidő második részében hoznak jobb hozamot, ha persze a pénzpiaci feltételek nem változnának. Ahogy Kázmér is írta, akkorra már levonták a szerzési költségeket.

 

Ezzel együtt mérlegelni kell, hogy nem lenne-e jobb kivenni és egy új egyszeri díjast kötni, mert erre megint igénybe tudod venni az adókedvezményt. (E miatt a javaslat miatt most megint öntik majd rám a szennyet azok, akik nem hajlandóak gondolkodni.) Az egyszeri díjasok nem költségesek egyébként. Nem is szeretnek ilyet kötni az ügynökök, mert 2 % körüli jutalékot kapnak érte. Ha nem tudsz adókedvezményt érvényesíteni, vagy ki tudod másként meríteni az adókedvezmény keretedet, akkor nem érdemes kivenni a pénzed. Ha nem tetszik a jelenlegi portfólió, akkor a biztosítás megbontása nélkül nagyon olcsón át is alakíthatod a portfoliódat az OTP Garanciánál is.

Előzmény: Törölt nick (25)
kkázmér Creative Commons License 2006.04.03 0 0 27
Látom unit linked és van garantált része. Szerintem kalkuláltasd ki mennyi lesz a garantált hozam, meg nézd meg a biztostáshoz tartozó alap teljesítményét, meg tájékozódj mit várhatsz tőle a jövőben.
Előzmény: kkázmér (26)
kkázmér Creative Commons License 2006.04.03 0 0 26
Szia!
Köszi a kiigazítást.
Nem ismerem a az OTP generációs életbiztosítást. Én nyugdíjas vagyok nem kapom az adójóváírást. Ha már beletetted biztos, hogy jobban jársz, ha otthagyod.
Olvasd el az apróbetűst a kötvényen, vagy számoltasd ki az üzletkötővel vagy a kirendeltséggel "pontosan " a dolgokat. (Az éves kamatot csak becsülni lehet)
Én nem szeretem az életbiztosításokat, de végülis legtöbben az adóvisszatérítést nem adják hozzá a hozamhoz. Te is csak azt mondod, mennyit adnának, de nem számolod mennyi adóviszatérítést vettél fel.
Azért jobb a biztosítási idő végén a hozam, mert az elején vonják le a legtöbb költséget, ami van bőven.
Előzmény: Törölt nick (25)
kkázmér Creative Commons License 2006.03.31 0 0 24
Engem az zavar, hogy a pénzpiaci alapok hozama még betéti kamatnál is kisebb. Persze, ha egyáltalán nem akarod lekötni a pénzed, akkor lehet,hogy ez a jó választás.
Az USB nagyon jól teljesített az elmúlt 3 hónapban, azt láttam.
Előzmény: Elar (23)
Elar Creative Commons License 2006.03.31 0 0 23

Én sajna OTP-s vagyok úgyhogy hosszas töprengés után nyitottam náluk egy értékpapírszámlát.

A fele pénzem pénzpiaci alapba tettem a másikon OTP-USB részvényt vettem.

Aztán meglátjuk :)

Előzmény: kkázmér (22)
kkázmér Creative Commons License 2006.03.31 0 0 22
Mit szóltok az MKB kivételes számlájához ?
http://www.mkb.hu/gray_lakossag/szamlavezetes/mkb_kiveteles_folyoszamla.mkb
Ennek az a feltétele, hogy náluk legyen a folyószámlád és havi min. 90 ezret utaljanak oda rendszeresen és legalább 2 közüzemi számlát onnan fizessél.
Ezért a lekötetlen betétekre is 5% kamatot ad (egyelőre).
Hasonló akció van a HVB-nél is
Előzmény: Elar (15)
Elar Creative Commons License 2006.03.24 0 0 21

Igen. Nem is lenne talán baj, ha tényleg a "összegyüjtöttük a legjobb ajánlatokat" c. történetet követnék és nem a "összegyüjtöttük azokat az ajánlatokat amiért a legtöbb jutalékot kapjuk" elv szerint dolgoznának.

 

Engem egy ismerősöm igyekezett "beszervezni" is az ajánlaton kivűl. Számomra felháboritó volt a módszer.

Az ajánlatról meg már nem is beszélek. Üzletkötő vagyok már 3 éve, de h ennyire ne adjon a cég a jutalékon kivűl SEMMIT - még nem láttam.

Előzmény: Törölt nick (20)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 20
vigyazni kell mert egyre tobben lesznek...
lassan mar tobb fuggetlen penzugyi tanacsado lesz, mint ugyfel
Előzmény: Elar (19)
Elar Creative Commons License 2006.03.23 0 0 19
Én is belefutottam egybe...
Előzmény: Törölt nick (18)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.23 0 0 18

nocsak.

 

egy ujabb Brokernet-est koszonthetunk koreinkben?

 

Független tanácsadó cégnél dolgozom, nem kérek pénzt érte.

 

nem kersz penzt erte?

de azert valaki csak megfizet teged nem?

es az a valaki honnan kapja a penzt?

csak nem az ugyfeltol?

 

addig rendben van hogy tanacsot adtok, csak konyorgom, ne allitsatok mar be fuggetlennek, meg ingyenesnek.

 

mondjatok azt, hogy az altalam ismert harom befektetesi konstrukcio kozul ez, vagy az vagy amazt javaslom, es ez neked kedves ugyfel evi 5% -odba kerul.

 

Előzmény: macskaszemu (17)
macskaszemu Creative Commons License 2006.03.23 0 0 17

Ha befektetést keres valaki (nem résvényeket, hanem befektetési CSOMAGOKAT), akkor keressen meg engem a felekanna@yahoo.com címen. Független tanácsadó cégnél dolgozom, nem kérek pénzt érte.

 

Üdv, m.

Előzmény: Elar (15)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.17 0 0 16
http://www.budapestbank.hu/szolgaltatas/lakossag/ftszamla-bankkartya-befektetesi.php

vagy barmely masik penzpiaci alap
Előzmény: Elar (15)
Elar Creative Commons License 2006.03.17 0 0 15

Sziasztok!

 

Teljesen laikus vagyok és lenne 2 kérdésem: :)

Van kb 1 millió forint amit nem az OTPben szeretnék lekötni évi 2.75%-ért.

Mit érdemes vennem - mibe érdemes betenni a pénzt rövid határidőre?

Hosszúra nem merem, mert mindig történik valami ami miatt hozzá kell nyúlni (Apeh, kocsitörés :)  ), de az OTPben nem hagynám.

Tudnátok tanácsot adni?

raber2 robert Creative Commons License 2006.03.11 0 0 14
Évi 500 ezer forint megtakarítást adókedvezmény igénybevételével a normál befektetési alapokhoz képest legalább 8-9 %-os hozamtöbblettel lehet kamatoztatni. Részletek a www.biztositasitippek.hu weblapon az SZJA hozamnövelő hatása menűpont alatt.
SliDe Creative Commons License 2006.03.09 0 0 13
Befektetőt keresünk - 35M

Televíziós Média ügynökség keres befektetőt, filmes tartalomszolgáltatás beindításához, webes projektekhez.

Éven belüli exit lehetőség, magas hozammal!
35M szükséges.

Nem hitel kell, nem fizetünk havi 10-20% kamatot, hanem befektetés.

Abból viszont a jobbik fajta.
info@yourservice.hu
KisssssMo Creative Commons License 2005.07.27 0 0 12
Üdvözlet!

 

Ha befektetésekről, brókercégekről, bankokról, stb. szeretnétek információt, adatokat, tanácsot kapni, akkor írjatok a Befektetési Tudakozónak:

 

befektetesitudakozo@faluvegilajos.hu

 

vagy nézzétek meg a weboldalukat:

 

www.faluvegilajos.hu

 

Az a jó a dologban, hogy független, nonprofit szervezetről van szó, ezért fizetni sem kell érte, még a neveteket sem kell elárulni. Sajnos egyelőre csak e-mail-en válaszolnak, azt ígérik lesz telefon is.

torpi Creative Commons License 2005.07.21 0 0 11

Sziasztok!

 

Aki szivesen fektet be lakásba, annak erősen ajánlom az alábbi weboldal megtekintését.

 

Üdv.

 

 

www.eladolakas.firmcenter.com

ijedos Creative Commons License 2003.04.29 0 0 10
Sziasztok!

A kérdés a következő lenne:

tegyük fel van az embernek nettó 2mill. forintja, amihez 1, max. 1és 1/2év múlva szeretne hozzányúlni. Hova lenne érdemes most befektetni?? nagy rizikójú akciók kizárva! Mi jöhet mostanság számításba??

Geyza Creative Commons License 2002.06.07 0 0 9
Sziasztok!

A BUX megint a választások előtti szintre esett vissza!
Annak, akinek van fél-1 évre nélkülözhető pénze, mostanában érdemes részvényalapú befektetési jegyet vásárolni!

Előzmény: stamina (8)
stamina Creative Commons License 2001.08.28 0 0 8
Veletlenul tevedtem ide es erdekelne, hogy egyreszt az alabbiak manapsag mennyire ervenyesek, masreszt hogy van-e valakinek valami jo otlete, hogy mibe erdemes mostanabn befektetni.
Tappancs Creative Commons License 1999.11.30 0 0 7
Kedves rajzolo! Jövőre az 50% 30-ra csökken. Vagyis idén még tudsz 10 ezer forintból 96 ezret csinálni, jövőre viszont 30 ezer kell a 96 ezerhez, de a 320%-os hozam se hangzik rosszul.
Kedves Plebejus! A legújabb hírek szerint megmenekül a London-bróker :)
Előzmény: Törölt nick (3)
Tappancs Creative Commons License 1999.09.28 0 0 6
Kedves plebejus! http://www.hvg.hu/new archívum BEVA

HVG - 1999/18. - 1999. május 8. - 21. oldal • Hét Nap • hír Fizetésképtelen Beva
HVG - 1999/13. - 1999. április 3. - 21. oldal • Hét Nap • hír Kiürül a Beva
Azok a károsultak, akik nem kapják meg az értékpapírtörvény szerint nekik járó összeget, legfeljebb a bírósághoz fordulhatnak.

Nem lesz elegendő pénze a károsult befektetők (személyenként és brókercégenként maximum egymillió forintos) kifizetésére a Befetető-védelmi Alapnak (Beva)...

Sajnos csak rossz híreket tudtam előtúrni. Olvasd el, légy szíves, a cikkeket alaposabban. Sajnos (szerencsére) nem vagyok járatos ilyesféle ügyekben; amikor brókercégeket választottam, fontos volt a banki háttér, még a jutalék alacsonyságánál is fontosabb.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!