Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.13 0 0 154

De még egyszer mondom, ezt a Perfekto FX-et jónak találom, csak kiemelten kockázatosnak. Ha a tőkém 5, de maximum 10%-a lenne annyi, mint ott a minimum, akkor belevágnék, és természetesen 0% tőkevédelemmel, ugyanis ha magában a cégben nem bízok meg 100%-ban, akkor semmi értelme a tőkevédelmet velük végeztetnem, a tőkevédelmet más befektetésekkel biztonságosabban megoldhatom.

Előzmény: szöcske85 (151)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.13 0 0 153

A svájci bankszámla nem véd meg akkor, ha a kezelő szándékosan le akarja nyúlni a pénzed. Ha nem tudnának hozzáférni a pénzemhez, akkor kereskedni sem tudnának vele.

 

Az évi 50% fölötti hozam pedig mint mondtam, feltűnően gyanús, ami vagy azt jelenti, hogy baromira kockázatos, és -50% is benne van(tisztában vagyok a tőkevédellemmel, mint választható opcióval), vagy azt jelenti, hogy feltalálták a spanyolviaszt, ez esetben viszont nem lenne szükségük lakossági ügyfelekre, mert kizárólag hitelekből és privátbankos ügyfelekkel 10 éven belül a világg leggazdagabb szervezetévé válnának ilyen hozamok mellett...

Előzmény: szöcske85 (151)
margithid Creative Commons License 2012.01.13 0 0 152

Ez a perfecto engem is lehet érdekelne, főleg, mert kis tőkével is elkezdhető.

Szívesen olvasnék még róla infókat!

Előzmény: szöcske85 (151)
szöcske85 Creative Commons License 2012.01.13 0 0 151

Szia!

 

Örülök, hogy belenéztél a blogba és megnézted a Perfecto FX et is!

 

Azonban azt kell, hogy mondjam, nm néztél utána eléggé alaposabban. Ez egy teljesen új befektetési lehetőség és ahogy korábban jeleztem sztem a legjobb most a piacon! Az alapok először is nem hoznak évi 50,23 % ot! A kezelt számlás szolgáltatók a devizatőzsdén kereskednek, amely biztosan a legnagyobb lehetőségeket rejti- ez nem is képezheti vita tárgyát! Amúgy én alapot nm láttam tartósan, a válságos időszakban is jól teljesítani, ami azt jelenti évi nettó 40% felett!

A kommented utolsó részében több részt szeretnék korrigálni: A kezelt számlás szolgáltatók:köztük a Perfecto FX se tudja rátenni a pénzedre a kezüket, mert a saját neveden nyitsz egy svájci bankban egy bankszámlát és annak kezelésével megbízod a Perfecto FX et! A cég újZélandi , amely az egyik legfejlettebb a világon és 2011 ben a legátláthatóbb ország lett a földön!-  itt rendelkezik az összes szükséges engedéllyel a cég! Cégjegyzékszám a weboldalon lapalján- kormányoldalra dob....! A kockázatban igazad van- hiszen ez egy fokozottan kockázatos befektetés, azonban éppen a kockázat ad esélyt a nagyobb nyereségre!

Visszatérve: Nem tudnak lelépni a pénzeddel!Ez tuti- mivel csak Te férhetsz hozzá!

Azt tanácsolom olvasd végig az oldalt részletesen és a végére rájössz nagyon frankó szolgáltatásokat nyújtanak a Perfecto FX nél! Van egy rövid video is-így még gyorsabban tudsz tájékozódni!

 

SZép napot!

Előzmény: Törölt nick (150)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 150

A blogon említettek közül nekem is a Perfecto tűnt a legjobbnak, annak van a legjobb háttere, de még így is veszélyesnek tűnik, a többi meg simán rulett(ciprusi székhely, elérhetőség nélkül, engedély állításuk szerint van, stb.).

 

Az abszolút hozamú alapok egy része is olyan, mint a kezelt számlák, nyilván nem ugyanakkora hozamelvárással, de csökkenő trendben is nyereségesek lehetnek. De nem is ez a kérdés, ez nyilván a portfolió menedzseren múlik.

 

A kérdés inkább a jogi háttér. Ugyanis egy befektetési alap is nyithat tőkeáttétes pozíciókat, attól függően mi áll a szabályzatban. Tehát amit a Perfecto meg tud csinálni, azt ők is meg tudják csinálni, innentől kezdve elvileg lehetne olyan alap, amely hasonló kereskedést folytat, és hasonlóan jól teljesít. Ezért kicsit gyanús is a dolog(de leginkább arra gondolok, ezek a kezelt számlák nagyobb kockázatot vállalnak, mint az alapok), de nem is ez az, amire ki akaram lyukadni, hanem az, hogy ezek a rendszerek távoli országokban vannak bejegyezve, és ha viszik a pénzed, akkor semmit sem tudsz tenni. Ezt be kell kalkulálni, nyilván így érdemes dönteni róluk.

 

Ami az én döntésemet illeti, nekem is tetszetősek ezek a kezelt számlák, de figyelembe veszem az átverés, így a lenullázás esélyét is, ezért nagyságrendileg a megtakarításaim olyan 5%-át fektetném ilyenbe, viszont ez jelenleg kevesebb, mint a minimum összeg.

Előzmény: szöcske85 (149)
szöcske85 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 149

Szia!

 

Látom elkötelezett híve vagy az alapoknak és nehezen nyitsz új befektetési lehetőségek felé. Meg tudom érteni az érveidet, hiszen az alapok hozhatnak évi 10-15 % ot. És még biztonságosnak is mondható. Korábban ez működött is, azonban 2008 ban minden megváltozott, globálisan eléggé hektikus a gazdasági helyzet. Az alapok nm teljesítenek megfelelően, ingatlan business kuka, mást nagyon nm találni. Kikértem a véleményét néhány szakembernek- akik napi szinten ajánlanak befektetéseket és ők is panaszkodnak. Kevés dolgot tudnak ajánlani és azokat is inkább azért, hogy megéljenek. Én kockáztató tipus vagyok és a kezelt számlához ez kell is. De el is várhatok nagyobb hozamot. Én a Perfecto FX et választottam, kicsivel több, mint 2 hete fektettem be -azóta több mint 4% ot értem el. Jelen befektetés költségmentes, tőkevédett a számlám és az egész mögött egy svájci bank áll! Tudsz ennél jobbat? :)

 

 

Üdv

 

Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 148

Ráadásul még egy baj van ezekkel a kezelt számlákkal. Amilyen hozamokat ígérnek, az alapján piaci hitelből, esetleg saját vagy nagybefektetők tőkéjéből 1 évtizeden belül úgy meggazdagodhatnának, hogy nem lenne szükségük lakossági ügyfelekre. Akkor mégis miért foglalkoznának lakossági ügyfelek beetetésével?

Előzmény: szöcske85 (146)
Törölt nick Creative Commons License 2012.01.12 0 0 147

Megnéztem az oldalt, és az ott felsorolt cégeket. A legtöbb ilyen cég valamely kis szigetországban van bejegyezve, elérhetőségük bizonytalan, engedélyük bizonytalan. Tehát azon felül, hogy jóhiszeműen is bukhatják a pénzt, kockázatosak, mint üzleti partnerek. Nem vinném hozzájuk a pénzem, az biztos...

 

Állampapír, bankbetét pedig 3% fölötti reálhozamot biztosíthat jelenleg, ha ennél többet akarok, van pár jó hazai abszolút hozamú alap, a magyar jogszabályok pedig rájuk vonatkozva meglehetősen szigorúak, így a pénzemet szándékosan nem fogják eltűntetni, így már a kockázat egyik fele elkerülhető.

Előzmény: szöcske85 (146)
szöcske85 Creative Commons License 2012.01.12 0 0 146

Szia!

 

Korábban én is ebben a dilemmában voltam, hogy hova is fektessek be. Sokat kutakodtam az interneten és érdeklődtem ismerősökön keresztül. A tőzsde szele egy éve cspott meg, azonban komoly veszteségek értek. A hihetetlen nagy profit lehetősége végig ott lebegett elöttem és ebből kifolyólag sokat is hibáztam. Mostnara a biztonságot is ugyanolyan fontosnak tartom, mint a profitot. 

Az államopapír vásárlás, befektetési alapokba való beszállás ingatlanozás stb nem áll hozzám közel, mert lehet, hogy nagyon biztonságos, vagy rendelkezik teljes tőkevédelemmel- azonban ekkor szinte semmit se hoz. És lássuk, be ezért akar az ember főleg befektetni. Szó ami szó interneten találtam egy blogot:kezeltszamla.blog.hu  t. Az általam favorizált befektetési irány ezen a blogon alaposan ki lett vesézve. Ha gondolod ez jó segítség ebben. Az ingatlan, befektetési alap, bankbetét és társairól nm tudok információval szolgálni. Az biztos, hogy ez kockázatosabb az imént felsoroltaknál, azonban ha profitot szeretnél elérni- Kockáztatnod kell!

 

Üdv

 

kezeltszámla Creative Commons License 2012.01.11 0 0 144

Szia!

 

Visszaolvastam a bejegyzéseidet és látom, hogy elkötelezted magad a befektetés mellett. A pénzek kimenekítésével nem értek egyet, mert nincs akkora bajban a hazai bankrendszer, hogy pániktól kéne tartanunk. Azonban az elmúlt időszaknak köszönhetően szabadultak fel pénzeim és keresek valamilyen befektetést.

Frissen regisztráltam ide is, hogy majd indítsak egy topicot és a kezelt számláról értekezzünk. Ígéretes lehetőségnek tünik, több szolgáltatót is találtam a piacon és egy blogot is ebben a témában. 

Én egyáltalán nem erről a területről jövök (történelem tanár vagyok) és nincs szakmai ismeretem. Számítok a segítségedre/ segítségetekre, hogy eldöntsem melyik az ideális befektetés. Nem csak kezelt számlás szolgáltatókra gondolok, hanem bármilyen befektetésre!

Előre is Köszönöm!

 

Üdv

Előzmény: szöcske85 (141)
annasam Creative Commons License 2012.01.04 0 0 142

Helló zomgwfbbq, sajnos az általad kérdezett kft-t nem ismerem, egy másikat tudok ajánlani, 11.27-én már írtam rövid ismeretést róla. Én is meg a fiam is ide tesszük a megtakarított pénzünket, gyorsan mobilizálható szükség esetén. Ha profi felvilágosítást szeretnél, akkor megadom annak az elérhetőségét, aki minden infót meg tud neked adni, csak arra kérlek, hogy írjál priviben, mert csak időnként nézek vissza a fórumra. Üdv. annasam

szöcske85 Creative Commons License 2012.01.03 0 0 141

Szerintem ha befektetésről beszélünk, akkor 3000 dollár nem olyan sok, főleg úgy, hogy 1000 dollártól is el lehet indulni ahova én beraktam a pénzem. Ez egy nagyon minimális összeg a befektetési piacon...

Előzmény: Törölt nick (140)
szöcske85 Creative Commons License 2012.01.03 0 0 139

Igen, ilyen az elmúlt 3 évben sokszor előfordult- hiszen komoly spekulációs hatásnak van kitéve az arany. Azonban az is gyakran előfordul, hogy korrigál az árfolyam és hirtelen beesik több 10% ot. Ilyen volt 2011 szeptemberében is. Én a magam részéről egy kezelt számlás szolgáltatást vettem igénybe, amely befektetést bármikor megszüntethetek, a pénzem svájcban van és komoly hozamokat lehet elérni vele. Nem akarok ezzel foglalkozni, ha tudok és ismerek mást akinek ez jobban megy!

 

Üdv!

Előzmény: Törölt nick (138)
trainer88 Creative Commons License 2012.01.01 0 0 137

Rendben,elfogadom.:)Ezért írtam,hogy:"ha jól tudom".

Laikusként csak annyira értek hozzá,amennyit elolvashatok a témával kapcsolatban és ez sem lehet 100% hiteles anyag.

Viszont akkor mibe érdemes fektetni?Nem tervezem,csupán érdekel,hogy a hozzáértők milyen formában kamatoztatnák vagyonukat.

Előzmény: iamtwo (112)
szöcske85 Creative Commons License 2011.12.29 0 0 136

a dollár megmarad, az biztos én abban nyitottam számlát, pontosan az Általad említett okok miatt! :)

Előzmény: Törölt nick (135)
szöcske85 Creative Commons License 2011.12.29 0 0 134

Szervusz!

 

Én elsősorban azért válaszoltam Neked, mert az aranyat se tartom olyan nagyon biztonságos befektetésnek, mert az ára is egy lufi- spekulációs nyomás alatt van már az elmúlt 4 évben. Nem áll az árának megfelelő felhasználásbeli növekedés... Ezt nem is részletezem tovább. A másik ok, hogy a fizikai arany megvásárlásával feltételezhetően nagyon nagyon hosszútávon lehet elérni profitot -persze, ha azt vesszük, hogy az infláció is jelen van- csupán értékállóságról beszélhetünk. Azonban a félelmünk hasonló az itthoni helyzettel szemben, így olyan befektetés után néztem, ahol a pénzem külföldön van, biztonságos és jól jövedez. Bár még az elején vagyok a történetnek- bizakodok! Itthon tuti, hogy nem tartom az összeszedett pénzemet!

 

Üdv

 

szöcske85 Creative Commons License 2011.12.28 0 0 132

A fizikai aranyat már évezredek óta használja az ember és az értéke folyamatosan emelkedik az elmúlt években. Sokan döntenek úgy, hogy befektetnek oda, vagy mint Te is fizikai aranyat vesznek. A tárolásért komoly költségeket kell kifizetned és az árfolyam árában is komoly változások jöhetnek létre, pl a válság alatt is több mint 30% ot esett az értéke. Nem hiszem, hogy ez lenne a legjobb befektetés

 

Üdv

Előzmény: Törölt nick (129)
Daniel Jackson Creative Commons License 2011.12.27 0 0 131

A neked való szaktopik:

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9007103

 

 

Előzmény: tamas1407 (130)
szöcske85 Creative Commons License 2011.12.12 0 0 127

Szia!

 

Sztem érdemes felmenned a kezeltszamla.blog.hu oldalra. A blogger már be is fektetett a Perfecto FX be. Ha végigolvasod részletesen ki van elemezve a 4 befektetési lehetőség. Sztem biztos találnék a neten más hasonló kezelt számlás szolgáltatót, azonban ezzel a 4el találkozhattak a legtöbben. Érdekes, hogy pont az lett kiválasztva, amelyet nm ismertem. A másik háromról már hallottam, sőt az egyiknek az előadásán már voltam is.

 

 

üdv

Előzmény: Kanalas Dzsoki (126)
Kanalas Dzsoki Creative Commons License 2011.12.11 0 0 126

Ez érdekelne, lehet erről többet tudni? Feltételeket, kondiciókat, garanciákat, nem a marketing részt.

Előzmény: Saibinu (123)
szöcske85 Creative Commons License 2011.12.09 0 0 125

Sziasztok!

 

Igen pontosan a magas hozam és a korábbi csalódások vezettek el engem új vizekre ésnéztem más befektetés után. Az interneten ha beírom a kezelt számlát kidob néhányat. Meg egy blogot is -a melyet el kezdtem olvasni, ez különösen érdekes, mert 4 különböző szolgáltatót elemez objektív szempontok alapján. Akit érdekelnek a befektetések erről a területről nem árt jól informálódni.

 

üdv

Saibinu Creative Commons License 2011.12.08 0 0 124

Bár vannak olyan befektetések, amibe magyaroknak szinte lehetetlen bekerülni. A befektetési összeg nagysága miatt illetve magyarokkal nem is szivesen állnak szóba.

Előzmény: szöcske85 (122)
Saibinu Creative Commons License 2011.12.08 0 0 123

Forexszámlákkal dolgozó intézmények, letéti bankok. Ezek megoldások lehetnek. Traderek kereskednek helyetted, nem neked kell figyelni az árfolyamingadozásokat. Külön megbízásokat adhatsz nekik. Egész szép nyereséget tudnak elérni, viszonylag kevés pénzzel. Néhány letéti bank is kereskedik neked, illetve a pénzed bizonyos hányadát, már eleve aranyba, ezüstbe vagy egyéb nemesfémbe rakják. Értékálló és infláció követő lesz a pénzed, plusz ha kereskedésre adsz ki megbízást, akkor is nyereséget érhetsz el, úgy hogy az alaptőke garantálva lesz.

Előzmény: szöcske85 (122)
szöcske85 Creative Commons License 2011.12.08 0 0 122

Igen! Ebben igazad van, viszont ha eleve olyan befektetést választassz ki, ahol adott esetben van egy bizonyos tőkevédelem - sokkal nagyobb biztonsággal fektethetsz be. Miután a különböző befektetési alapokban csalódtam elkezdtem más befektetési lehetőségek után érdeklődni. Egyre több kezelt számlás szolgáltató nyílt az emberek felé az elmúlt években és komoly profittal kecsektetnek. Hallottatok ilyenről?

 

üdv

 

 

ui: nekem fontosabb h átlátható kockázat mellett jelentős profitra tegyek szert még akkor is, ha fokozottan kockázatos a befektetés.

Saibinu Creative Commons License 2011.12.08 0 0 121

Ha valóban nyereséget akar realizálni az ember a kevéske pénzével, érdemes elgondolkodni a kockázati szint emelésén. Hogy egy kicsit magasabb kockázat bevállalható-e az ember részéről vagy sem.

Előzmény: szöcske85 (120)
szöcske85 Creative Commons License 2011.12.08 0 0 120

szia!

 

Nekem is pontosan ilyen problémám volt az elmúlt kb. egy évben. Lekötöttem egy nagyobb összeget, feltörekvő piaci alapokba valamint kevésbé kockázatos állampapirokba. Ezt a kombinációt a brókerem vezényelte le, azonban 3 év alatt évenként levontak 3% ot és a hozamszintem nm haladta meg a nullát. Most arra játszok, hogy kijöjjek egy kis veszteséggel és átrakjam más befektetésbe a pénzt.

 

üdv

Előzmény: year07 (117)
Saibinu Creative Commons License 2011.12.08 0 0 119

Igen. Ha párezres kamatozást szeretnél, akkor a legtöbb hazai banknál erre találsz megoldást. Ha egy kicsit kockázattűrőbb vagy akkor érdemes szét nézned néhány speciális szolgáltatást biztosító banknál érdeklődnöd, pénzintézetnél. Forex számlák és kereskedés.

Van néhány bank amik kimondottan ilyen és ehhez hasonló szolgáltatásokra specializálódtak. Néhány Magyarországról is szívesen fogad ügyfeleket, ezek többnyire rendelkeznek valamilyen képviselettel is itt vagy fiókirodával, vagy értékesítési partnerrel.

Előzmény: year07 (117)
iamtwo Creative Commons License 2011.12.04 0 0 118

Perpillanat ezt pár betét is tudja.

Előzmény: year07 (117)
year07 Creative Commons License 2011.12.04 0 0 117

Üdv!

 

Olyan befektetésre lennék kiváncsi, ami pár száz ezer lekötött forint után a kamat hozna havonta pár ezret és ezt a későbbiekben ha lehetőségem van rá bővíteném. Mik a lehetőségeim? 

 

A válaszokat előre is köszönöm!

annasam Creative Commons License 2011.11.27 0 0 116

Helló, Magyarországon is lehet befektetési aranyat venni, és szükség esetén el is lehet adni.

Van egy cég, amelynél egyedülálló módon tört grammos, tört unciás mennyiségeket is lehet vásárolni. A  vásárlók un. kilós gramm áron jutnak az aranyhoz, nem normál gramm áron. A sok havidíjas befektető részére ugyanis egyszerre vásárolnak nagy tételben, a normál világpiaci gramm árnál jóval kedvezőbb, ún. kilós gramm áron jutnak az aranyhoz. Ez az árelőny havonta változik, de átlagosan a 35-40% közötti sávban mozog, és ennek a megtakarításnak a döntő többségét a kft átengedi a partnereinek.

Szükség esetén bármikor, bármilyen pénznemben rövid úton hozzáférhetünk aranytartalékunk egy részéhez, vagy akár egészéhez.
Az arany "négy kilences", azaz 999,9 ezrelék tisztaságú.
A kft-nek van Nemesfémvizsgáló és Hitelesítő Intézet (NEHITI) engedélye, ez egy megbízhatósági tanúsítvány, amelynek hiányában senki nem folytathat aranykereskedelmet.

Én ezt biztos befektetésnek tartom, a tőzsdézéshez nem sokat értek, a banki kamatok meg elég alacsonyak. Ha valakit érdekel, írjon priviben, küldök még infót.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!