Keresés

Részletes keresés

toborzó2 Creative Commons License 2021.05.28 0 0 337

Mindenképpen tegyen feljelentést. Többen tettünk már

Előzmény: Bela1988 (336)
Bela1988 Creative Commons License 2021.05.28 0 0 336

Köszönöm a választ. Pont ettől féltem, hogy nálam is ez van/lesz. Ha igen, rendőrségi feljelentést fogok tenni, hátha azzal tudok hatni rá.

Előzmény: toborzó2 (335)
toborzó2 Creative Commons License 2021.05.28 0 0 335

Pénzt elkérte, munkát nem fejezte be. Több esetről van már tudomásom. 

Előzmény: Bela1988 (334)
Bela1988 Creative Commons License 2021.05.27 0 0 334

Üdvözlöm! Meg tudná osztani a tapasztalatait Frey Zsolttal kapcsolatban? Nálam is elkezdett egy munkát de néhány dolog miatt kissé nyugtalan vagyok. Előre is köszönöm a választ!

Előzmény: toborzó2 (324)
toborzó2 Creative Commons License 2021.05.17 0 0 333

Rendőrségi feljelentés!!!!! Nem polgári peres elszámolási vita, ez sikkasztás

Előzmény: Gszá (332)
Gszá Creative Commons License 2021.05.13 0 0 332

Sziasztok!

 

Segìtséget szeretnék kérni tőletek/Önöktől! Sajnos mi is àldpzazul estünk egy csaló vàllalkozónak. Neve: Liptàk Tamàs ( Csongràd megye).

Szerződést kötöttünk februàrban, màjusban kezdte volna. Az anyagdìjat elkérte, amit mi (most màr azt mondom, naivan) kifizettünk, hogy megrendeli, hogy arra ne kelljen akkor vàrni+ne dràguljon. Azóta sem megrendelőt, sem az anyagot nem làttuk. A vàllalkozó folyton ìgérgetett. Ma kiderült, hogy màsba forgatta, fizetni nem tud és anyag sincs.

Ilyenkor mit lehet tenni? Mi a bìrósàgi eljàràs menete?

 

Köszönöm a segítséget! Bàrmi ötlet érdekel!

Törölt nick Creative Commons License 2021.05.10 0 0 331

Üdvözlök mindenkit!

 

Érdeklődnék, hogy van-e valakinek tapasztalata a Precíz Bau Kft-vel? 

Még egy áldozat2 Creative Commons License 2021.05.10 0 0 330

Kedves 1aldozat!
Én is sértett lettem az ügyben, szeretném Önnel felvenni a kapcsolatot! 
Kérem írjon az email címemre: Gaspartamas1998@gmail.com
Köszönettel Gáspár Tamás

Előzmény: egy_aldozat (328)
hol vagyok2 Creative Commons License 2021.05.09 0 0 329

Sziasztok, friss eheti élmény:

egy pomázi / budakalászi páros vert át, akiket házfelújítani hívtam: átvették a munkadíj egy részét, 1 hétig dolgozgattak itt, aztán totál eltűntek. Természetesen nem előre adtam át a munkadíj egy részét, hanem a meló egy adott pontján.

Balogh István és Szelczi Sándor a nevük, ha igaz. Tud róluk valaki valamit? Köszi.

egy_aldozat Creative Commons License 2021.05.07 0 2 328

Sziasztok!

 

Varga Sándor ev. vállalkozót (Vs Bau, Vs Bau Mesterfokon, Építőszerkezetek) messziről kerüljétek. Terasz vasszerkezetének elkészítésére csalt ki tőlünk 1.000.000 Ft-ot, nagy ritkán eljött egy-egy órára ezt azt összetákolni, de nem nagyon haladt a munkával, mert nem szeret dolgozni. Folyamatosan bérelt autóval jár, nincs jogosítványa.

Felesége Kubica Viktória nevére állítja ki a fiktív számlákat.

Hatalmas csaló, kerüljétek el messziről.

adorjanreka Creative Commons License 2021.05.07 0 0 327

Sziasztok!

Szeretném felhívni figyelmeteket SIKÁTORI LÁSZLÓ nevű ”egyéni vállalkozóra”, aki szerződéssel ugyan, de 0 szakértelemmel végezte el a házfelújítást. Miskolc és környékére vonatkozna ez a felhívás, semmiféle munkát nem tud elvégezni szépen. Mikor szóltunk neki, hogy ez így nem jó, halogatta a javítást, de mindig másba kezdett bele és javítás nem történt. A megrendelő mondja el, mikor melyik helységet vagy mit csináljon a vállalkozó, ő pedig mindenbe belekapva dolgozott.. Kezdjük ott, hogy tapétázásról lenne szó, amit kijavítani igencsak nem lehet főleg ha rosszul van felrakva.. Mikor már láttuk, hogy a munkája ocsmány és többszöri felszólításra sem javította a dolgokat (ahogy említettem mindig másba kezdett bele), akkor elküldtem, nem kértem a munkáját. Ezek után ő gyanúsított engem tartozással, ami abban a részben igaz, hogy a szerződés szerint még volt fennmaradó összeg kifizetésre, de olyan munkát nem fogok kifizetni, ami 0 Ft-t nem érne. A tapétázásnál a tapéta nem volt sok helyen leragasztva, gyűrődve tette fel, sok helyen összemocskolta, kiszakította, a padlóra ragasztva helyezte fel! Álmennyezetnél a felrakást középről kezdte el, majd mikor a szoba végéhez ért, a sarkoknál nem bevágta, hanem rányomta ami által az álmennyezet lap széttört.. Fal átvágás volt, amiben sajnos szerintem nem használt vízmértéket, nem vágta ki egyenesen, leejt stb. Új bejárati ajtónkat is ő rakta be, hungarocellre csemperagasztót rakott, ez volt a fal pótlás, szigetelés (?), ki tudja minek szánta. Az ajtó rosszul van berakva, bejön a hideg, túl lentre rakta, a padlót teljesen összekarcolta. Egyébként ez az ajtó olcsóbb volt, mint amit eleinte kinéztünk, de az nem volt, így a fennmaradó összeget is zsebre tette az ajtó árából.. Garázst építettem, teljesen beázik, ajtajait nem lehet bezárni. Még sajnos sorolhatnám.. Több kárt csinált, mint jót. Rendőrség segítségét kértük, fotók náluk, javaslatukra kerestük a vállalkozót egyezkedésre, de az csak úgy javította volna a dolgokat, ha mi a “fennmaradó összeget” kifizetjük. A vállalkozónak saját pénzből kell ezt javítani..

cuckold34 Creative Commons License 2021.04.28 0 0 326

SZIASZTOK!

 

KÖZÉRDEKŰ! Osszátok meg ahol csak tudjátok!!!!

Roma bűnbanda építőipari cégek vezetőitől csal ki pénzt azzal fenyegetve őket durva, életveszélyes formában, ha nem fizetnek megölik őket és rájuk engedik a NAV kommandót, a rendőrséget előtte. Ha fizetsz folyamatosan többet kérnek tőled! Full maffia! Unokázós csalás stilusában építőipari cégek ellen. Azt hazudják tudják hol laksz, milyen a kocsid és megtalálnak. 

Rendőrség bevonva, de már lehet ti is jártatok így!

Telefon számok amiken zaklatnak, megfenyegetnek:

70/ 637 8743

70/414 3342

Tóth Helga nevű számlaszámon követelik a pénzt!

Vigyázzatok mert szemetek és agresszívak.

 

Én már feljelentettem őket!

 

Jó szándékkal...

Daniella2001 Creative Commons License 2021.04.27 0 0 325

Sziasztok!

Találkoztatok már Mezei László nevével, vagy vele? Budapesten a Móricz Zsigmond körtéren lakik albérletben, de tervben volt a költözése!

Sajnos nálunk iszonyatos munkát végzett! Azt mondta hogy vállalkozó, szobafestő, burkoló! Megkértük szobafestésre, járólapozásra, ajtók festésére és laminált padló lerakására! Megállapodtunk a napi bérezésben, (25.000 forint), a festésnél pedig 400 forint/m2! Kifestett egyszer, rengeteg kívánnivalót hagyott maga után! Volt ahova tett tesa szalagot, volt ahova nem! Sehol nem sikerült neki pontos festés, mindenhol hiányosan festett és foltos volt a fal! Megbeszéltük, hogy a munkálatok végeztével újból lefesti a falakat! Következett a laminált lap lerakása! Férjem segített neki, de ez a munka sem sikerült fényesen! Például a teraszajtóig nem jutott el, kihagyta az utolsó lapokat, nem tudta beszabni! Máshol sem! Mikor férjemmel együtt lerakták, akkor közölte hogy most csinált ilyet először! 😡 Amíg egy délelőtt nem voltunk otthon, lefejtette az ajtókat bordó zománcfestékkel! Megsértődött amikor mondtam neki, hogy akkor talán elmegyek valami normális festéket venni! Lecsiszolta a festéket úgy, hogy teljesen hullámosak lettek az ajtók! De ez még mind semmi! A járólap lerakása viszont rémálommá tette a felújításunkat! Az előző járólapot úgy véste fel, hogy teljesén hullámosra sikeredett a föld! Ezek után úgy öntötte ki padloponnal, hogy nagyon híg lett, még másnap is tiszta víz volt minden! Mikor láttuk hogy rosszul áll a lap, akkor visszaszedettük! Nagyon koszosan dolgozott, a csemperagasztótól nem lehetett látni a padlót! Kicsit megtisztította és úgy fugázott, hogy semmit nem lehetett látni, minden csupa fugázott volt! Nem tudtuk letakarítani! Eljött másnap, nagyjából letakarította, ami 7 órán keresztül tartott (26 m2)! Annyi járólapot pazarolt el, hogy még kellett vennünk 6-8 m2-t! Miután végre valamit láttunk a járólapból, akkor vettük észre, hogy több helyen nem fugázott, megbotlunk a kiálló járólapokban, a sarkok és a hűtő mögötti rész abszolút nincs befejezve! sok lap kopog, mozog, a lerakásról, az illesztésekről nem is beszélve! a fugázás helye, szélessége 2-10mm között változik! A fuga színe abszolút nem látszik! Ja, és 2 hévig ígérgette hogy jön és megcsinálja! A vége az lett, hogy elérhetetlen lett! Rengeteg fotót készítettem erről a moslék munkáról! Nagyon kiborultunk! Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy milyen hivatalos útra terelhetném a dolgot! Köszönöm szépen hogy volt türelmetek elolvasni! Tudok esetleg feltenni egy pár fotót? Most találtam még csak erre a fórumra, és nagyon örülök neki, hátha kapok Tőletek segítséget! Jó éjszakát kívánok Mindenkinek! 😊

toborzó2 Creative Commons License 2021.04.21 0 0 324

Lett. Esetleg Önnek is?

Előzmény: gészilvi (323)
gészilvi Creative Commons License 2021.04.09 0 0 323

Kedves toborzó2

Lett tapasztalata Frey Zsolttal? 

Előzmény: toborzó2 (316)
radiana79 Creative Commons License 2021.04.03 0 0 322

Sziasztok!

 

Szeretném a figyelmeteket felhívni Kálmán Gábor pécsi kőműves munkájára.

Bár nem vagyok meggyőződve hogy szakember..

Egy facebook csoportban Gáspár Barbara ajánlotta (párja)annak ellenére hogy kifejezetten MEGBIZHATÓ ÉS HOZZÁÉRTŐ szakmunkást kerestem egy kiírásban.

A teraszom alá szerettem volna csatornát építeni mivel az esővíz folyamatosan áztatja.

Az elejétől kifejezetten kértem hogy legyen számla mind az anyagról mind a munkadíjról mert szükségem van rá.Az anyagról kaptam a munkadíjról folyamatosan félrebeszélt.

Vetetett velem egy lemezből gyártott „vízvetőt”aminek az lett volna a szerepe hogy beleirányítsa a vizet a csatornába ez eddig talán logikus is.

A felszerelés után kiderült (először az oldalára szerelte)hogy a teraszról lefolyó víz a csatorna és a kampó között elfolyik tovább áztatva a falat..Kértem hogy fussunk neki mégegyszer mert egyáltalán nem látja el a funkcióját..

Majd miután szétfurkálta a terasz oldalát a csatorna végül alulra került ahol a helye van egy „apróbb”funkcióbeli hibával,így már a csatorna picinek bizonyult es a fele víz még mindig melléfolyik a falra.

A csatornaelemek toldását a víz folyásirányának ellentétesen tolta össze így nincs az a szilikon vagy bármi ami a csöpögést az illesztéseknél megállítaná..

Akrilt húzott az illesztésekhez is..amit végig szilikonnak hívott..

Az állitólagos lemez „vízvetőt”leszedtem mert a falra irányítja a vizet és a kukában landolt.

Az már csak a történet csúcsa hogy az ajtó feletti előtetőt is leszedte és nem rakta vissza az egyetlen falszakasz ami nem ázott..

Szerencsésnek érzem magam hogy kiderült mennyire „tehetséges”mivel a kéményt a kocsi beállót és a vízszigetelésem is neki kellett volna megcsinálni.

Amikor leesett neki hogy ez a probléma csatornacserével orvosolható elérhetetlenné vált a megbeszélt időpontban nem jelent meg és fel sem hívott kinyomott,üzenetre nem válaszolt.

Több tanúm van hogy itt dolgozott valamint fotóim munka közben.

Természetesen a megfelelő hivatalos lépéseket megteszem.

Ne járjatok úgy mint én naív voltam nem mindenki az aminek látszik ne fussatok bele sem hasonlóba.

Aki azt mondja hogy csináltam már ilyet annak mutassátok meg az ajtót!

Azt sem tartom normálisnak ha valaki a barátnőjével jön dolgozni.

Sejtem hogy nem véletlenül van 2 facebook profilja.

Tanultam a történetből referencia és ajánlás nélkül senkit nem engedek be a házamba.

 

Vonatpótló Creative Commons License 2021.03.19 0 0 321

Kedves momogazdaja: Nekem is gondom lenne ezzel a "Német Zoltán" nevű úrral, ha ugyan arról az emberkéről lehet szó. Szintén feljelentést tettem, érdekelne, hol tettek feljelentést, hátha az ügyek egyesítése jelent valami előre lépést az ügyben. Előre is köszi.

Előzmény: momogazdaja (297)
Qwertpoiuz Creative Commons License 2021.03.19 0 0 320

Sziasztok,

 

Szeretném jelezni, hogy VARGA ANDRÁS E.V-val (vámosoroszi településről) szintén vigyázzatok. (NAV oldalán lehet ellenőrizni az adószámát a neve és település alapján).

Budapesten és most már az ország egész területén is lakásfelújításokat vállal. Előadja magát, hogy mennyire megbízható, szakszerű munkát végez. Minden olyat megígér, amit hallani szeretne a gyanútlan megbízó.

Ehhez képest, több mint 3 MFt-ot vett el, munkát mindenféle indokkal húzta vonta, nem teljesített, több pénzt követelt, majd mikor jelezve lett felé, hogy ez nem az amiben megállapodás törént, eltűnt. A pénzt vissza nem volt hajlandó adni.

Rendőrségi feljelentés megtörtént.

binci Creative Commons License 2021.02.09 0 0 317

Kedves Replay és Xtrem_Ave! Köszönöm szépen a hozzászólásotokat.

toborzó2 Creative Commons License 2021.02.08 0 0 316

Frey Zsolttal valakinek van tapasztalata?

Xtrem_Ave Creative Commons License 2021.02.07 0 0 315

Ahogy a Showder Klubban szokták őket/ezeket nevezni - Puerto Ricói-ak - , azokat pedig ember nem szívesen enged be a házába. Beszélni, hitegetni, behízelegni azt tud a Kálmán - lehet diplomatának kellett volna mennie, és nem egy újabb kontár trógernek állni - persze tudom az emberek becsapása, átverése és meglopása a legegyszerűbb pénzszerzési mód...

 

Csak azt tudom mondani, hogy messze kerüld el, és egy fillért se fizess neki. Kispórolt anyagok, silány - életveszélyes - munka, átver, lehazudja neked a csillagokat is. Ígérget, hiteget - aztán a nagy semmi.

A behízelgő modorával nincs gond, ameddig tartozol neki - utána eltűnik, hatalmas káoszt és koszt, mocskot hagyva maga után - és többet nem tudod elérni. Max ígérget, de a pénzedet - vagy annak akár csak egy töredékét is - sohasem látod viszont.

Semmihez nem ért, ahogy a "brigádja" sem, még kifesteni sem tudnak anélkül, hogy ne mázolták volna össze a kapcsolókat, csillárokat, a szőnyeget, a külső festéssel sikeresen tönkretették a garázsajtómat is, annyi festék meg anyag csöpögött rá meg a betonra is.

Ja, és persze a garázsból nyoma veszett 1-2 értékes szerszámomnak is (Bosch) csak úgy mellékesen... Szóval a pénzemen kívül ilyen fizikai értelemben is megloptak. 

Nekem a mai napig nem fizetett vissza egy fillért sem, pedig elismerte a sz@r munkáját, lassan 2 éve lesz már ennek...

 

De az új elérhetőségeit leírhatod ide, szívesen elbeszélgetnék vele, ha már egyszer magától nem akar engem hívni ez a "derék, talpig becsületes úriember"...

Előzmény: binci (313)
Replay Creative Commons License 2021.02.07 0 0 314

Ha visszaolvasol, többen is azt írták, hogy a minőséggel volt a baj, vissza kellett a munkáját bontani, mert nem volt megfelelő.

Előzmény: binci (313)
binci Creative Commons License 2021.02.07 0 0 313

A minap tetőfedésre kerestem szakembert, ennek kapcsán járt nálam Rézműves Kálmán (Kenderesről, ha jól értettem). Találkoztam itt a nevével, ezért szeretnék beszélni azokkal, akik már ismerik! Legyetek szívesek jelentkezni a binci@webmail.hu címemen, köszönöm.

 

Egyébként egy másik fiatalember hozta el, először vele tárgyaltam, és szintén fenn van a Jószakin. Vállalkozási szerződést ajánlottak, a tetőcserépen és a tetőablakon kívül mindent hoznak (léc, festék, fólia stb.), a nevemre kérnek minden számlát és először félkész állapotban kell fizetni 60%-ot. Hol lehet itt átverés? Ha itt nem találkozom a nevével, biztos felfogadom.

buglyokrisztian Creative Commons License 2021.02.02 -1 0 312

Kedves ismeretlen,

 

Amennyiben tovabb folytatja nyilvanos lejaratasomat az index es egyeb mas webfeluleteken, akkor garantaltan jogi utra terelem a dolgot es elobb vagy utobb a hatosagok felfedik a kiletet. Amint latja en felvallalom a nevem, nem alneven kommntelek ahogy on. 

Előzmény: Csapigin (305)
Xtrem_Ave Creative Commons License 2021.01.22 0 0 310

Sajnálom, hogy te is így jártál.

És az a baj, hogy ezekkel szemben - törvényesen - az égvilágon semmit se lehet tenni.

Nekem 2 számom volt tőle, de gondolom azóta már váltott: 20/9615373 és 70/6268539 illetve a kalmika1212@gmail.com és a szakerto2019@gmail.com mailcímek. Azért vicces a "szakértő" az ő esetében, a kontár felhasználónév már biztosan foglalt volt...

 

Én eljutottam hozzá egy kisebb nyomozás után Kenderesre a putriba még 2019-ben, persze megígért fűt-fát, papírra is vetette, hogy tartozik, de azzal is kb csak kitörölni tudom...

 

Remélem egyszer győz az igazság, és rács mögé kerül az ilyen szar alak. Tudom, álmodozó vagyok, de hátha egyszer, egy szebb világban...

Előzmény: Geault (299)
Afrikaans8 Creative Commons License 2021.01.21 0 0 309

Amerikai csempéről, vinil falburkolatokról, új típusú PVC padlóról vannak valakinek tapasztalatai? Ahol ezeket a mocskokat (az ún. "mestereket") ki lehet hagyni a játékból?

Előzmény: atrego (301)
SecondAid Creative Commons License 2021.01.21 0 0 308

Kedves sorstársak!

Tanácsot szeretnék kérni. Egy "építési vállalkozó" sajnos több, mint egy millió forintot kicsalt tőlünk változatos munkákért előleg és anyagbeszerzés címén. Sajnos szerződést nem írtunk... Számlákat adott, állítása szerint a saját cége nevére, de mint utólag eszmélve rájöttünk, a nevezett cég egy másik "szaki" nevén van, aki amúgy szintén dolgozott nálunk a felújítás során. A "kivitelezőnk" ígérgetett, eleinte haladt is a munka (volt, amit szinte befejeztek, ami így utólag nagy szó!), majd változatos problémákra hivatkozva egyre inkább elmaradtak a munkások. Több hónapos csúszás, késések, lemondott találkozók, mindig újabb kifogások, végül a "vállalkozót" elzavartuk, meghagyva, hogy mennyi pénzt kérünk vissza. Ezt követően nagyritkán még felvette a telefont, de érdemben nem lehet beszélni vele, mindig van egy újabb kifogás.

A kérdésem az lenne, hogy milyen hatósághoz érdemes fordulni ebben az ügyben? NAV? Rendőrség? Tudom, hogy valószínűleg nem látjuk már viszont a pénzt, hiába lenne nagy szükségünk rá, de szeretném, ha ez a kedves "szakember" izzadna egy kicsit legalább, lehetne neki is egy pár álmatlan éjszakája. (Szerencsére ő nem olyan nagypályás csaló, mint amiket itt olvastam, így hátha meg tudja valamilyen hatóság még emelni a pulzusát.)

Yorijoshi Creative Commons License 2021.01.20 0 0 307

Szép estét!

Valaki esetleg találkozott Nagy Ferenc ablakossal Mezőtúrról? Vagy az Nfablak-kal?

momogazdaja Creative Commons License 2021.01.07 0 0 304

Épp most ezt teszi a férjem, az íróasztal mellől felállva vakol és ajtót épít be, amit szarul csináltak meg azt is, és már nem merünk megbízni senkit. A milliós fizu nem stimmel sajna, a többi igen. Nem ért hozzá, ezért nem könnyű, de kezd belejönni...

Előzmény: atrego (300)
atrego Creative Commons License 2021.01.05 -1 1 303

Hadd mínuszolgassanak:)

Ez akkor is igaz.

  A lustasàg drága dolog.Én más kàràn tanulok...,vagyis volt egy eset,a tető egy része túl meredek volt az akkor 65 éves(elektroműszerész)apàmnak.Oda tetőfedőket hîvtunk.

 Szebb lett,mint ahogy mi meg tudtuk csinàlni a többi részét.Viszont rohadt dràga volt és tele volt beàzással...

 Amit apàmmal csinàltam,az mi a lófuvolàért nem àzott be sehol???

 Talàn,mert az ember amit magànak csinàl,abból sem a melót,sem az anyagot nem sajnàlja....

 

Előzmény: Afrikaans8 (302)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!