Keresés

Részletes keresés

capt.jakobs Creative Commons License 2010.03.25 0 0 564
Sziasztok !
Na nálam ma kezdet betelni a pohár! Számlatartozásom volt OK. saras voltam. Ügyfélszolgálatot felhívtam. Tanács: fizessem be a tartozást, és a visszakötés összegét, írjak egy pár soros szösszenetet és kérjem a viszakapcsolást. Tiszta "Blöff mozi" vágások. Bank be- pénz befizet, vissza fax és telefon. Tanácsokat a hóhér is tud adni, meg az örömlány is.
A kedves urak, hölgyek össze-visza tájékoztattak, Én meg álltam mint Kiszel Tünci szemöldöke ! Vezetőt adni nem tudtak, behajtási csoportot nem lehet elérni, nem kapcsolhatóak stb. Nagyon gáz ez a cég... Mondhatnánk szuaré! Na mindegy, ma ismét felhívtam délelőtt Őket. - Ember mondta, a munkalap kiállítva intézkednek a visszakötésről, telefonszámomat ismételten leegyeztettük- már megvolt nekik, de rend a lelke mindennek, ha többször irják be akkor biztos jó..- mármint nekik. A mai telefonomnak az volt az apropója, hogy 25-ét jelölték meg visszakapcsolási dátumként, mert ma járt le a 15. nap. Kivártak a tetvek, de Bendegúzt nem lehet legyőzni! A Remény hal meg utoljára. Azt is megkérdeztem, miért kell a telefonszámom, hiszen a "lidérc" kijön a kocsijával, vagy BKV járattal, és a szekrényben az utcán matat valamit. Ezt követően az otthon maradt szeretteim, ha delejezik a monitort akkor meg a nagy kékség helyett Hansot látják hogy ledarálja Gitta ujjait a Shéf 2000 turbóval. Ehhez meg minek telefon? Szerencsétlen Ember erre nem tudott válaszolni. Délután 17 óra tájban ismét felhívom a tiszt. közönségszervezőket, hogy még most sem megy a Nótatévé... -így magamat megfelelő színvonalra hangolva- kifakadtam, és szerencsétlen ügyfélszolgálatoson töltöttem ki bosszumat... De túlélte hála az Úrnak!
Kérdésem az volt, miközben szépen, és lassan, parasztosan eldurrant az agyam, hogy ha ma van a 15. nap és ez a bekötési határidő, akkor jó hogy ma éjfélig nem nézem "Kóósékat, Dagadt Lajost meg Dzsymyt, meg a Manika sót, Hozé Barátot és a többi rettenetet, de holnap 00 óra 01 perctől már szeretnék izgulni ezekre a csatornákra!
Komolyra fordítva a szót, kiváncsi leszek arra, hogy mit fognak tenni holnap, mert Én újra felhívom ezt a céget és ........ folyt köv. Szerintetek?
ubi40 Creative Commons License 2010.03.18 0 0 562
Nekem minden előzetes felszólítás nélkül egy 2007-s számlatartozás miatt kötötték ki a netet.Namármost elvileg azóta volt már év végi számlazárás és nem mutatkozott a hiány.Megemlíteném,hogy aznap kb.900 kikötést végeztek környékünkön a huzagolók ami igazán elgondolkoztató annak fényében,hogy 10 ezer forint a visszakötés.Az ügyfélszolgálatnál az anyázás volt a legfinomabb kifejezés a sok dühös ember szájából.Felháborítónak tartom ennek a szolgáltatónak az egyirányú szerződésszegését és arrogáns hozzáállását,még 3 hónapom van a hűségnyilatkozat végéig,de már elkezdtem a visszaszámlálást.
Roe Creative Commons License 2010.03.15 0 0 561
FiberNet Smart kártyát a Conax TechniCrypt modulba és minden müködött!


Kérem látogasson el erre a YouTuber-ra:

http://www.youtube.com/user/roenet#p/u/0/7IrFtLXGz8w

és

http://www.youtube.com/user/roenet#p/a/u/0/ov1KgbeXtXE

másold ez a linket nézzétek meg
Roe Creative Commons License 2010.03.11 0 0 560

Sziasztok!

Az összes elolvastam a fórumról: http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9193467 tehát én is ma vettem egy Conax CA modult lásd a linket : http://www.betacomszerviz.hu/eshop/product_info.php?products_id=537 az oldalon rendeltem, Fibernetes előfizető vagyok, a digitális családi csomagban, mely beépitett digitális kábelturnerrel (DVB-C) és CA MODUL kártyanyilással (PCMCIA) is rendelkezik,
a kábeltuner pedig a tévémben benne van, az a SET TOP BOX-ból kiveszem a smart kártyát áttettem a conax ca technicrypt modulba, a CA modult a TV-be és máris működött minden set-top-box nélkül! Hang, kép, EPG is nagyon jó király! Tavaly nyáron vásároltam egy SONY BRAVIA KDL-37V5500 LCD televiziót.
stigglinnc Creative Commons License 2010.03.08 0 0 559

 

Ha egyetlen módod is van rá  (inkább  marokkal hord a bitet a gépedbe), NE MARDJ A FIBERNETTEL SEMMILYEN NEXUSBAN!!!

Előzmény: Capucchino (548)
stigglinnc Creative Commons License 2010.03.08 0 0 558

 

A topic címre=kérdésre a válasz IGENIGENIGEN!

 

Ne haragudjatok, hogy nem tudok visszaolvasni, az érdekelne,

 

- hogyan lehet a legolcsóbban leválni a cégről, ha hűségnyilatkozatot írtunk alá nekik?

 -Hol lehet hatékonyságot remélve panaszt tenni?

 

Kérem írja meg valaki, aki már sikerrel járt!

A Fibernet  Ügyfélszolgálat kíméljen!

Mike0088 Creative Commons License 2010.03.06 0 0 557
Csoda történt!
Körülbelül 5 hónap huzavona, rengeteg telefon és email után a mai este aktiválódni látszik az új NETT csomagom.... Komolyan mondom azt hittem már nem érem meg szőrös fejjel, de a kitartásom végül eredménnyel zárult! 3.70/0.89 re már felment kiváncsi vagyok hol fog tetőzni (6/1es elvileg)
6Matt Creative Commons License 2010.02.20 0 0 556
KEREPESIEK, SZILASLIGETIEK

Akinek elege van a Fibernetből és egy normális szolgáltatót szeretne, kérem látogasson el erre a fórumra:

http://sgforum.hu/listazas.php3?azonosito=kerepes&id=1202157943
Capucchino Creative Commons License 2010.02.14 0 0 555
Jövök... jövök.. :)
Előzmény: Zitka (554)
Zitka Creative Commons License 2010.02.12 0 0 554

Gyere máskor is. :-)

 

 

Előzmény: Capucchino (552)
Ákos70 Creative Commons License 2010.02.12 0 0 553
Ugy látom, van itt több Fibernet - topik, beirom ide is az én kis történetemet. :)

Bö 2 éve köttettük be a netet, akkor nem tünt tul rossz döntésnek, idöközben a sávszélt is duplázták, ugyhogy egész tavaly oktoberig zokszo nélkül viseltük, hogy heti 2-3 alkalommal 1-1 félorára megszünik a net, meg hogy a feltöltés gyakorlatilag nem létezö fogalom (e-mail-hez fényképet mellékelni lehetetlen vállalkozás volt, ilyenkor mindig megszakadt).
Szoval egész oktoberig valami 3700Ft-ért ömlött az informácio immár 1Mb-tel. Aztán megduplázták. Mármint a havidijat. Jött a csekk 7ezervalamennyiröl, fel se voltam rá készitve. Mondom, ez mégis sok lenne azért az 1 Megáért. Telefonos ügyfélszolgálat, 1280... Van megoldás, 4000-ért kapok ezentul 2Megát, csak vállaljak ujabb 1 évet, ha akarom. A 7ezervalahányas számlát meg legközelebb jováirják. Mondom, akarom.
Aztán nézegettem néha a speedtest.net-et, továbbra is ömlött az 1Mega. Levél, uj szerzödés nem jött. Igy telt el egy honap, megérkezett egy ujabb 7ezervalahányas csekk. 1280... Kedves hang, mint mindig, igen-igen, még kicsi türelmet, és megy a 2M, meg a jováirás. Azért ezt még be kéne fizetni. Megnyugodtam, és befizettem azt is.
Aztán néha speedtest (1M), ujabb csekk (7ezervalamennyi), 1280... Másik barátságos hang... azonnal intézkednek a kollégák...
Három napot vártam, majd 1280:
-Szeretném felmondani az internet-elöfizetésemet.
-Igen, pillanat, rendben, hüségidö letelt, semmi akadálya, irásban legyen szives.
-Köszönöm szépen, viszonthallásra!
-Viszonthallásra!
Felmondo nyilatkozat dec.15-i hatállyal ajánlva elküldve. Addigra a másik szolgáltato be is huzta a madzagját, 5M/4000Ft.

Epilogus:
December vége - Fibernet csekk, 7ezerakárhány Ft-os, január (!) honapra - kuka.
Január eleje - Fibernet fizetési felszolitás+ajándék csekk - 1280... együttérzö hang: -alighanem tévedtek a kollégák, egy levelet kellene irni...
Irtam levelet, feladtam ajánlva.
Február 12 (ma) - Fibernet csekk, valami 8900Ft - 1280...
Barátságos, segitökész nöi hang (az egyszerüség kedvéért nevezzük csak rohadt szájbakurt ribancnak) Bö 10 perces kedélyes beszélgetés után megállapitotta, hogy amikor oktober elején kedvezöbb tarifacsomag iránt érdeklödtem, akkor hangos szerzödéskötés (vagy valami ilyesmi) történt, aminek a hüségideje 2010. oktoberében jár le. Arra irányulo kérdésem után RSzR meggyözött, hogy ez a hangos szerzödéskötés (vagy mi) igenis létezö fogalom, nahát.
Mikor az iránt érdeklödtem, hogy ez a szerzödéskötési forma a szolgáltato számára is hordoz-e némi kötelezettséget (a "szerzödésben" foglalt árra és sávszélességre utaltam finoman), vagy csak az elöfizetö részére (ugy mint fizetés), RSzR azt válaszolta, hogy az ilyesmi bizony 3honapot vesz igénybe. Ezután hirtelen elköszöntem. Lányos zavaromban elfelejtettem megkérdezni, hogy az oktobertöl februárig tarto idöszak hány honap lehet.
Capucchino Creative Commons License 2010.02.12 0 0 552
Zitka!

Igen, nagyon sokan adtak jó tanácsokat, ötleteket. Nagyon örülök, hogy ennyire segítőkész kis csapatba kerültem.

Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmem a Budafoki oldalra. Eddig nem is tudtam a létezéséről, mert a FiberNet fórumra a Google keresővel jutottam, ahol fíberes problémámra kerestem gyógyírt.
Előzmény: Capucchino (550)
Zitka Creative Commons License 2010.02.11 0 0 551

Láttam, közben kaptál tanácsokat...

 

Való igaz, nem teljesen lokálpatrióta téma, de mivel a Fibernetre elég sokan orrolunk, meglehetősen gyakran beszélünk róla ott is.

Előzmény: Capucchino (550)
Capucchino Creative Commons License 2010.02.11 0 0 550
Zitka!

Köszi szépen a tippet, bemásoltam a Budafoki topicba is, bár ez talán nem éppen oda való, de remélem valaki majd tud segíteni.

Előzmény: Zitka (549)
Zitka Creative Commons License 2010.02.11 0 0 549

Helló sorstárs! 

Gyere át a budafoki topikba, talán tudnak neked tippet adni az olvtársak.

Nekünk csak a kábeltévé van a fibertől, a net t-online-os.  

 

http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9048586

 

 

Előzmény: Capucchino (548)
Capucchino Creative Commons License 2010.02.11 0 0 548
Sziasztok!

A 22. kerületben lakom, itt sajnos nincs más internet szolgáltató, csak a FiberNet. Hamarosan lejár a hűségidőm, így szerettem volna szolgáltatót váltani, mert itt bizony elég húzósak az árak. egyik fórumon olvastam egy másik szolgáltatóról (EuroNet) ahol szuper árak vannak. Itt a kerületben is elérhetőek, de sajna amerre én lakom (Camponával szemben) nincs és nem is tervezik a gerinchálózat kiépítését.
Hát rendesen le vagyok lombozva :(
Internet Maxi csomagért 10.000 Ft-ot fizetek és mellé még a tv családi előfizetés. Hát nagyon durva. Láttam új csomagokat is a FiberNet oldalán, nem tudom, hogy a húségidő lejárta után lehet-e váltani egy nagyobb sebességű, ám, de olcsóbb csomagra.
Levélben már nem érdeklődöm, hiszen a levelekre soha nem válaszolnak. Ezért érdeklődöm itt, talán valaki tud majd válaszolni a kérdésemre, olyan, akinek már van tapasztalata ezen a téren.

Minden választ köszönök előre is.
Zitka Creative Commons License 2010.02.04 0 0 547

Sajnos. :-(((((

 

Nekem úgy tűnik, hogy "kikukázzák"  a műholdas kínálatból az ingyenes, vagy ócccsóóóó adókat, aztán azt kínálják fel. A XXII. kerületben most már 6666 ft-ért (családi csomag). Agyrém. :-(

 

Nagyon hiányzik a Discovery, az Animal Planet...  A korábban eltávolított 3Sat, Pro7, Sat1, RAI UNO és társairól már nem is beszélve! :-(((

Előzmény: ubi40 (546)
ubi40 Creative Commons License 2010.02.04 0 0 546
Az összes értelmes ismeretterjesztő csatornát kivették és helyette a lehető leggagyibb adókat tették.Ezeréves sorozatok,igénytelen muzsika TV,két celeb adó,de lehet még több is, már csak a sportadók nézhetők.Ha panaszkodok a válasz: erre van igény,persze még ennél is jobban lebutítani az amúgy is birka népet.Sajnos itt tartunk!!!!!!!!
Mike0088 Creative Commons License 2010.01.31 0 0 545
Üdv gufo!

Úgy látszik egy hajóban evezünk én október közepén rendeltem meg egy új net csomagot és azóta se történt semmi. Emailekkel ne is próbálkozz én írtam nekik az ügyfélszolgálati címre is sőt még panaszbejelentést is tettem de semmi válasz. Telefonon el tudod érni őket kis szerencsével pár perc zene után kapcsolnak is valakit, és jajj de kedvesek már sürgetik a felelőst.... A 3-ik alkalom után már azt mondtam nekik hogy felháborító amit csinálnak és találják meg végre az illetékest mert választ akarok kapni... Ezután a kiscsaj igérte hogy hív. Hát azóóta is hívnak b-ssza meg!!!
voom Creative Commons License 2010.01.29 0 0 543
http://www.sat-tv-radio.hu/friss-hirek/meghibasodas-az-eutelsat-w2-on.html?Itemid=2
Előzmény: voom (542)
voom Creative Commons License 2010.01.29 0 0 542
Az a műhold, melyről az AXN, az AXN Crime és az AXN Sci-Fi csatornákat veszik január 27-én meghibásodott, ezért országos hibát okozott ez a hiba. Ez kivételesen nem a szolgáltató hibája.
Előzmény: Nea Necc (541)
Nea Necc Creative Commons License 2010.01.28 0 0 541
Nos, én is döbbentem tapasztaltam, hogy ez csodafiber eltüntette a Viasat History-t, (talán túl kritikus hangvételű volt némely egyházi kérdésekben?), és a Discovery-t. Nem is beszélve a BBC World-ről, ez egyik legszínvonalasabb angol nyelvű hírműsorról... Én látok némi irányzatosságot érzek ezeknek az adóknak a megszüntetésében... :(

Ami azt illeti, nem tudom hova tenni azt, hogy tegnap este 9-kor viszont egy szemvillanatás alatt eltűnt két csatorna: az AXN és az AXN SciFi a képernyőről - azóta is csak "no signal". Ha ezeket minden külön értesítés helyett kivették a csatornaválasztékból, akkor az több mint disznóság. Ha csak technikai hiba, amit remélek, akkor igyekezhetnének helyrehozni. :(

Húú, de illene ide egy cifra káromkodás! :)
Teaway Creative Commons License 2010.01.25 0 0 540
Nekem a felfelé váltáskor aktiválták azonnal, igaz, személyesen mentem be. Mire hazaértem, már az új sebesség hasított.
Előzmény: gufo (539)
gufo Creative Commons License 2010.01.25 0 0 539
Üdv!Olvasom a hsz-at és elmegy a kedvem az egész Fibernet-től,a lassú ügyintézés miatt.Azt hittem csak velem kivételeznek,elmarasztalnak,mivel 2 hónapja rendeltem náluk net-en egy új internet csomagot,persze felfelé drágábbat,mivel a jelenlegi lassú. Ezidáig annyi történt,hogy kaptam egy E-mail-t.Köszönjük a rendelését,kollegánk telefonon felveszi önnel a kapcsolatot.Na a kollegájuknak biztos nem vagyok szimpatikus,mert ezidáig nem hívott.Meddig tart ez náluk? nem kell nekik a többlet pénz?Újabb E-mail megkeresésemre nem is reagálnak.Váltanék szolgáltatót,de sajnos más lehetőségem nincs.Ezt biztos ők is tudják /MONOPOL HELYZET/.Megvan a véleményem,amit itt írásban nem közölhetek.Azt tanácsolom akinek van lehetősége ne a Fibernet-et válassza.
Zitka Creative Commons License 2010.01.23 0 0 538
Ma megnéztem, nálunk is az van. :-( Éppen Pataki Attila énekelt valami "magyarnótát" egy cigányzenekar kíséretében. Hát nem az én műfajom.... :-))))
Előzmény: Teaway (536)
marcipa Creative Commons License 2010.01.23 0 0 537
Sziasztok!
Nekem az ANIMAL PLANET nagyon hiányzik. 11 után már nem filmet nézek, hanem azt.
Nekem a Nacional Geog. Wild nem pótolja. (Remélem, jól írtam!) :-)
Teaway Creative Commons License 2010.01.20 0 0 536
Nóta tv? Nekem ilyen nincs. De van helyette Muzsika tv...az se lehet jobb.
Előzmény: Zitka (535)
Zitka Creative Commons License 2010.01.20 0 0 535

Érik a szakítás velük....

 

 

Jó hír viszont, hogy visszatették a Sport 1-et és bővítették az alapcsomag kínálatát olyan adókkal, mint a NÓTA TV és a NICKELODEON. A családi csomag is bűvült: a BBC ENTERTAINMENT, FISHING & HUNTING, OZONE NETWORK és a LIFE NETWORK csatornákkal.

 

 

Ja, Discovery és Animal planet helyett  ez a két "network".

 

Kb. bélszín helyett adnak csirkelábat... :-((((  Persze a bélszín árában.

Előzmény: dojle (534)
dojle Creative Commons License 2010.01.20 0 0 534
Nem is értem... Gondolom nem volt hozzá képük, hogy a Sport1 régebbi kivétele után a mostani csatorna kivételekkel párhuzamosan ne adjanak vissza egy csatornát... Hát visszaadták a Sport1-et... Annak idején milyen indokkal is vették ki ezt a csatornát a kínálatból?

Ismét csatornákat vett ki kínálatából a Fibernet
Tucso69 Creative Commons License 2010.01.20 0 0 533
Igen,én is így jártam.
Nem is értettem,hogy miért emelkedett a havi díj.Nem volt érkezésem,hogy utánamenjek,sok hónapig fizettem a magas díjat.
Tetű banda!
Előzmény: csiri bá (532)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!