Keresés

Részletes keresés

kábelbúvár Creative Commons License 2007.06.07 0 0 44
Norbi a Rába miatt bojkottájja az osztrák termékeket....
Előzmény: niamano (43)
niamano Creative Commons License 2007.06.06 0 0 43
inkább Norbi legyen divatban mint Ronald McDonald.. Inkább ez az életstílus menjen, ugrálj magyar! Nem túlzottan érdekel, h mennyit keresett vele, lényeg az hogy ha 1 ember is elgondolkodott a fogyáson, már eredmény. És jobb ezt látni a mindenféle bulvár címlapján, mint hogy : Lilu majdnem leejtette a telefonját...
:)

hajrá Norbi
kiabálj csak, hogy sokan hallják!
Előzmény: mazsoláskuglóf (18)
H. Rita Creative Commons License 2007.05.08 0 0 42
Látom már elég régen tetted fel a kérdést,de azért válaszolok rá:annyiban más a Norbi kaja,hogy nem tartalmaz cukrot,finomított lisztet,ehelyett édesítőszer,teljeskiőrlésű liszt,vagy az ő csodalisztje,amit kb aranyárban mérnek!
Előzmény: mazsoláskuglóf (25)
kábelbúvár Creative Commons License 2007.04.14 0 0 40

kinőtte magát

 

Rá is csapnak.....

Előzmény: preator (39)
preator Creative Commons License 2007.04.13 0 0 39
Nem mindegy hány centi magas? Ügyes abban amit csinál. Én még régebbről ismerem, akkor még nem volt fitnessguru. Nem is volt túl jelentős figura, de láthatjátok, hogy kinőtte magát. Az egészséges életmód nem bonyolult: étkezz keveset és változatosat, kerüld a cukrot, a zsírt, az alkoholt, a dohányt és mozogj sokat. Ezzel mindenki tisztában van, de az emberek lusták. Na Norbi ahhoz ért, hogy a lusták egy részét meg tudja mozgatni, rá tudja venni, hogy jobban figyeljenek magukra. Egyszóval ügyes.

kábelbúvár Creative Commons License 2007.04.10 0 0 38

Schobert Norbert üzlettársai hullanak, mint a legyek. A fitneszguru alig néhány napja tette utcára korábbi üzleti partnerét, kísértetiesen hasonló módon ahhoz, ahogyan eggyel korábbi üzlettársával is elbánt. Az eset szereplői egy pórultjárt konyhás vállalkozó, több eltűnt mobiltelefon, ki nem fizetett milliós telefonszámla, letörölt és állítólag ellopott adatbázis és a hóhér, akit akasztanak.

http://index.hu/velvet/celeb/norbiceg0405/

kábelbúvár Creative Commons License 2007.04.03 0 0 37

Budapest - Hiába a szakmai sikerek, az elismerés, lassan a világhírnév, Schobert Norbi (37) a legnagyobb feladatot az élettől kapta: megismerhette a harmincöt éven át halottnak hitt apját. A sors furcsa fintora, hogy Bauer Sándor, akit a fitneszguru egyébként Sanyi bácsiként a család barátjaként ismert, komoly súlyfelesleggel él, és súlyos cukorbetegségben szenved. Norbi most apja egészségéért harcol, miközben munkával könnyíti meg az életét az egykor sikeres fotós újságírónak.

BLIKK

 

kábelbúvár Creative Commons License 2007.01.26 0 0 36

A versenyhivatal szerint megtévesztette a fogyasztókat a NorbiFit nevű étrendkiegészítő reklámozásával Schobert Norbert két cége. A NorbiFitről nem bizonyítható, hogy tényleg fogyasztana, így a részben Norbi, részben a korábban már megbírságolt Avalon tulajdonában lévő két céget összesen 17 millió forintos bírsággal sújtották.

INDEX

Dex77 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 35

Frankon ezt mondta a gyereke? Nem lattam a musort.

 

Az oszinte gyerekszaj...

 

Szoval mostmar tudhatja a sok Norbi-hivo, hogy az istenuk hogyan hivja oket

Előzmény: kábelbúvár (34)
kábelbúvár Creative Commons License 2006.12.21 0 0 34

Este a gyermeke Fábry-nál !

 

- Jársz már oviba? - intézte Fábry Schobert Larához a kérdést.
- Igen - szólt a kimerítő válasz.
- Ki szokott elvinni? - kérdezte Fábry.
- Anyu - nyilatkozta Lara.
- Apu nem szokott? - így Fábry.
- Nem, ő dolgozik - mondta Lara.
- Mit dolgozik? - kérdezett keresztbe a showman.
- Eteti az állatokat! - válaszolt Lara...

Dex77 Creative Commons License 2006.12.21 0 0 33

Most lattam itt az Indexen/Velveten, hogy Norbi 170 cm-es magassagahoz 60 kg-os testsuly tarsul. Ez rohej, egyszeruen ciki egy olyan embernel, aki azzal lett ismert, hogy mozgas meg taplalkozas. Szoval a sajat modszerevel meg egy rendes sportos testalkatot sem tudott elerni!!!!!!

 

Ugyanakkor meg photoshoppoltatja a termeken levo rola keszult fotot, hogy ne az ici-pici keskeny vallacskajat es spagetti karocskajat lassa a potencialis vasarlo, hanem egy szamitogeppel felturbozottat

kábelbúvár Creative Commons License 2006.11.17 0 0 31

Norbi feltérképezi Faludy özvegyének testét

 

Fanny asszony még nem heverte ki a gyászt, sőt lelkileg annyira megviseli, hogy szinte minden éjszaka a több mint két hónapja elhunyt férje tűnik fel álmában. Már járt halottlátónál, de az álmok nem szűnnek. Barátai tanácsára úgy döntött mihamarabb változtat eddigi életén, s a harmincasok tempóját veszi fel. Nem mást kért segítségül, mint Schobert Norbit, aki szívesen vállalta az özvegy testének és lelkének rendbetételét. A tervek szerint hetente több órát töltenek majd együtt.

stop.hu

 

Noneeeeeee !

 

kábelbúvár Creative Commons License 2006.11.09 0 0 30

Schobert Norbertet Spanyolországban érte utol a hír, hogy feltehetően manipulált képet közölt róla a Subba nevű blog. Az Indexhez tartozó internetes napló a múlt héten tette közzé a fitneszguru egyik családi fotóját, amelyen kivehető a családfő nemi szerve is. A szerző kiléte egyelőre ismeretlen, Norbi viszont, ahogy hazajön, többmillióra bepereli az Indexet.

HVG

http://subba.blog.hu/2006/11/02/norbi_rudi

thajdu Creative Commons License 2006.11.08 0 0 29

Másnak is feltűnt, hogy azok, akik Norbi védelmére keltek (manzak és adanimamsuam) kizárólag ehhez a topikhoz szóltak hozzá eddig? Nyilván puszta véletlenségből, fel sem merül bennem más, bár az picit elgondolkodtató, hogy manzak elpuffogtatja az összes Norbi-féle védekezést, bár ez nyilván mind önálló gondolata volt neki...

Előzmény: Éjfekete holló (28)
Éjfekete holló Creative Commons License 2006.08.18 0 0 28

Sóbert Nóbert! Tudd meg,hogy a barack ízű italporod borzalmas ízű! És nyálkás az állaga! Olyan,mintha taknyot innék! Ráadásul nem tom mi kerül benne 59 ft-ba,mert ugyanazokat a vegyszereket és aromákat tartalmazza,mint az összes többi olcsóbb italpor. Ja,van benne egy kis aloe vera. Lehet,hogy attól nyálkás?


makazso Creative Commons License 2006.08.07 0 0 27

 

Azért kiváncsi lennék mi van abban a lisztben???

 

 

Előzmény: frodo555 (24)
botladozó Creative Commons License 2006.08.07 0 0 26
A BECSVÁGY ÉS A KISEBBSÉGI KOMLEXUSOK  milyen komoly motiváció lehet....   és most BECSÜLHETJÜK, ÉS HÁNYHATUNK TŐLE... EGYSZERRE...
mazsoláskuglóf Creative Commons License 2006.08.07 0 0 25
Hát igen, idáig jutottunk. És sokan megveszik sajnos. Persze mindenkinek magánügye, hogy mit vesz és mit eszik.... csak az bosszant, hogy úgy beszélnek az egész "Norbikultusz"-ról, mintha feltalálta volna a spanyol viaszt. Ide most mondanék egy csúnyát, ha lehetne, de nem lehet. Bevallom férfiasan én is kóstoltam Norbiműzlisszeletet... (bár nem én vettem, hanem vendégségben mutogatták, hogy nézd de szuper, már ilyen is van) nem volt  se jobb se rosszabb a többinél. Megnéztem az összetételét. Nem értek az ételkiegészítőkhöz, nem vagyok vegyész. Mitől más mint a többi? Sztem. csak annyi a különbség, hogy a Norbi  neve van rajta, és ezért drágábban lehet eladni nem? Aki ért hozzá szóljon pár szót. Mitől más a Norbikaja mint a többi?
Előzmény: frodo555 (24)
frodo555 Creative Commons License 2006.08.07 0 0 24
Tegnap láttam a teszkóban norbi lisztet. Fél kiló 968 ft volt...
Előzmény: mazsoláskuglóf (18)
aisa24 Creative Commons License 2006.08.06 0 0 23
Szijjjasztok!
Tuti fogyókúrarecept: fitnessbérlet stepaerobicra (heti 2alkalolm), este 6után nincs kaja. 6előtt mindent lehet mértékkel, akár sütit,fagyit és tuti eredmény. Én barom is update-re költöttem fizetésem, az első 3kg lement aztán ennyi. Ez lényegesen olcsóbb, mint hülye dvd-re ugrálni. (Dvd sem valami olcsó és hervasztó, ha egyet veszel egy hét után rohadt unalmas) Az edzőteremben egyébként személyre szabott tanácsokat kapok, jó a közösség és nem vigyorog Norbi a müzliszeletemen. Akinek súlyproblémája van, annak is tudom ajánlani, a sütit kivéve. Most, hogy pár kg-tól megszabadultam, már tudom, tökmindegy Norbi kenyeret eszek vagy rozskenyeret. Az ár a különbség.
Yesterday Creative Commons License 2006.08.06 0 0 22

Doprcza

 Ez meg mi a fene?

 Schorbi Norbi mindnekinek a magánügye. Akinek bejön ,az boldog, aki meg nem hiszi az menjen Padoss Gyulához. 

Előzmény: Dorcza (21)
Éjfekete holló Creative Commons License 2006.07.21 0 0 19
Sajnálom,hogy súlyproblémáid vannak. Azt javaslom,hogy fogyj le magad és ne tömd degeszre ennek a paprikajancsinak a zsebét. Egyél kevesebbet,mozogj többet és meglesz az eredménye. Hidd el,nélküle is boldogulsz. Csak akarni kell.
Előzmény: manzak (16)
mazsoláskuglóf Creative Commons License 2006.07.21 0 0 18
Na most akkor a Norbi olyan nagy dolgot csinált? Mi kell a fogyáshoz? Ne egyél többet a kelleténél, nézd meg mit eszel, és mozogjál sokat. Ennyi. Ezt minden ép eszű ember tudja. Csak lusták ám az emberek megmozdulni. Jött egy ilyen "tűzrőlpattant" legény, és megmozgatott pár embert. Nevet szerzett magának bizonyos módon, és most már sok ember mozdul meg az ő neve miatt. Főleg média "sztárok". De ők sem azért, mert fogyni akarnak (ha akartak volna, korábban is megmozdították volna a kényelmes kis popsijukat) hanem mert így a címlapra lehet kerülni, mert divatba jött a "Norbi" és divatos a Norbival fogyni.... csak és kizárólag ezért. Mert itt ma Magyarországon olyan világ van, hogy valamiből divatot kell csinálni, és akkor a sok birka követni fog és ebből jön a lóvé. Érdekes, XY-ról aki mondjuk szülés után vagy egy-két laza év után kövérnek érezte magát és elkezdett diétázni és sportolni, hogy lefogyjon, (és ez kitartással sikerült is neki) miért nem írnak a lapok? He? Hány ilyen magyar állampolgár van, akinek sikerült lefogyni és fittnek lenni? Ez az egész arról szól, hogy ez a Norbi gyerek jó érzékkel teremtett egy új divatot egy olyan országban, ahol az embereket lehet vezetni mint a birkákat.... aztán egy-két birkának kinyílt a szeme, és most átment támadásba a dolog. Az emberekkel azt lehet megcsinálni, amit hagynak, hogy megcsinálják velük. Túlzásba vitte a Norbi? Hát lássuk be, ennyire birkák vagyunk. Eddig hagytuk vezetni magunkat....
manzak Creative Commons License 2006.07.21 0 0 17
Ha hiszed ha nem te sem fiatalodsz! Nem mindegy, hogy az ember milyen magas? Nevetséges vagy.
Előzmény: Éjfekete holló (15)
manzak Creative Commons License 2006.07.21 0 0 16
Remélem megszoknia és megszöknie sem kell. Nem tudom küszködtél-e már felesleges kilókkal? valószínűleg nem. Amit Norbi csinál az működik és ezt sok-sok ember igazolja . Szerinted hülyék azok az emberek akik kipróbálták és most jól érzik magukat? Nem vitatom, hogy milliói vannak de megérdemli. Miért nem neked vannak millióid? Te miért nem tudtál ebből sikert kovácsolni? Mindenkinek az fáj, hogy nincs mögötte nagybácsi, politikus stb. Ezt saját erőből teremtette meg. A magyarok ilyenek, ha valaki önmagától ér el dolgokat nem tudnak a háttérbe belekötni akkor keresnek valami mást. A sok elhízott amerikaiakra is ráférne egy kis súlyleadás. Ha olyan sok Norbi szaladgálna, akkor nem lenne ilyen elhízott az a híres Amerika.
Előzmény: Éjfekete holló (13)
Éjfekete holló Creative Commons License 2006.07.20 0 0 15
Most akkor 160 vagy 170 centi? Az adatlapján 170 van,de szerintem nem látszik annyinak. Amúgy az elmúlt 1-2 évben nagyon megszottyadt. Hiába a sport és a diéta,ő is csak megöregszik:)
Éjfekete holló Creative Commons License 2006.07.20 0 0 13
Egyetértek:) Ne nyafogjon a k..va ha d.gják. Aki a nyilvánosság elé lép,annak a negatív kritikát is el kell viselnie. Szép is lenne agyonajnározva,milliókkal a zsebben ripacskodni.
De az emberek nem hülyék.
Külföldön millióegy Norbi van,ott éhen halna. Nekünk csak egy jutott belőle,de néha az az érzésem,hogy még ez az egy is sok...
Megszoksz vagy megszöksz-rajtad áll!
Előzmény: Törölt nick (12)
Iceman76 Creative Commons License 2006.07.20 0 0 11
vagy csaló?
Előzmény: Törölt nick (10)
Éjfekete holló Creative Commons License 2006.07.19 0 0 8
Tényleg zsidó? Nem mintha baj lenne,csak kérdezem. Kíváncsi vagyok,hogy körül van-e metélve...
Törölt nick Creative Commons License 2006.07.19 0 0 7

....

 

160cm. nem sok...

Előzmény: Törölt nick (6)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!