Keresés

Részletes keresés

kulindamani Creative Commons License 2013.09.21 0 0 118

Akkor vehetjük úgy hogy nem fogadod el a felhasználási feltételeket és a szabályokat?

Vigyázz, ha rányomsz az elküldre azzal úgy teszel mintha elfogadnád őket tehát szándékosan téveszted meg a fórum tulaját.

Előzmény: Törölt nick (117)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.21 0 0 117

Nekem nem kell semmit visszaállítani. Egy gyerekes bohóckodás az egész. Itt leírták mások is, egyesek hatalmi hajlamainak a kiélését szolgálja a moderátori státusz. Tudom, én is indíthatok fórumot a saját pénzemből és ott azt tiltok ki akit akarok. Erről Fásy Ádám műsorai jutnak eszembe. Ott is énekel az a gnóm mert a pénzéért megteheti pedig egy másodosztályú tehetségkutatóról is kizavarnák. Én nem költök ilyesmire.

Előzmény: kulindamani (114)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.21 0 0 116

Engem amúgy ez az egész annyira érdekel mint a bányászt, hogy esik az eső.

Előzmény: kulindamani (115)
kulindamani Creative Commons License 2013.09.21 0 0 115

Nem leszel kevesebb mert ugyanakkora szabálysértő maradsz.

Előzmény: Törölt nick (113)
kulindamani Creative Commons License 2013.09.21 0 0 114

Az előbb visszaállítottam és újra töröltem a 11420 sorszámú szabálysértésed. De most megint megteszem hogy ne tudd letagadni és ne beszélhess összevissza. Az a topic pedig ilyen lett mert senki se vállalta a belső moderálását és senki se akarja társasági topicként vinni mert oda a mocsok jár mocskolódni mert nekik ez kell hát megkapják. Tehát ne járj oda.

Előzmény: Törölt nick (112)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.21 0 0 113

Ja, és egyáltalán nem várom a személyem rehabilitálását. Attól, hogy valami önjelölt cézár kitilt a világ egy pici szegmenséből attól még nem leszek kevesebb.

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.21 0 0 112

Igen, ezt az elején odaköpték, hogy vagy nem a moderátorhoz szóltam vagy "azonosítottam a moderátort". Utólag persze semmit nem lehetett visszanézni mert törölték. Az biztos, hogy ha egyszer panaszom van akkor azt moderátorhoz intézem, nem máshoz. Ez az azonosítás pedig azt sem tudom, micsoda. Ha egyszerűen figyelmeztetnek azt simán elfogadom de az odaköpést és a flegmaságot nem tudom eltűrni még akkor sem ha azt valami moderátor teszi mert elvileg ő lenne miértünk és nem az ő tulajdona a fórum. Magamból indulok ki, ha van mit akkor azt tisztelem. Ezzel együtt az lenne a megoldás, hogy egy topikot csak úgy hagyunk lepusztulni? Ez lenne a moderáció? Akkor talán meg kéne szűntetni az olyan topikot ami semmilyen kritériumnak nem felel meg de nem félreállítani olyant aki szólni mer érte. Ez hol fér össze a sokat emlegetett szabályzattal? Egyáltalán, egy moderátor nem tévedhet? Van tévedhetetlen ember vagy magát nevezi ki annak? Ha én elfogadom a felkérést moderátornak akkor tévedhetetlenné váltam volna?

Előzmény: kulindamani (111)
kulindamani Creative Commons License 2013.09.21 0 0 111

Ha nem moderátorhoz szólsz moderációs topicban akkor teljesen jogos a tiltásod. A PMR topicotok pedig egy szemétdomb, senki se hajlandó kitakarítani nem is kell mert mindenki jól érzi magát aki oda jár.

Előzmény: Törölt nick (110)
Törölt nick Creative Commons License 2013.09.21 0 0 110

Azért érdekes, hogy a tech topikok között csak a fegyveres topikokban van moderáció pedig van olyan is ahol hónapok óta az anyázás megy csak és nem történt semmi azon kívül, hogy amikor ezt először kifogásoltam akkor véglegesen és mindenhonnan kitiltották a nevemet majd egy másik nikemet is minden moderációs topikról. Jelzem, minden hozzászólásomat kultúrált formában tettem és soha nem vettem részt semmilyen szájkaratéban és csatában. A kritika alól ezek szerint így bújik ki a moderatúra. Mondjuk a szabályzatba ezt is bele kéne venni, hogy a moderáció teljesen öntörvényű is lehet, semmilyen demokratikus formula nem vonatkozik rájuk és mindennemű jelzés vagy a legkisebb kritika bármilyen formája azonnali tiltást eredményez.

sokadika Creative Commons License 2013.09.20 0 0 109

Tisztelt Moderátorok, nem vagyok kitiltva a " sokadika " nick nevemmel a Dunakeszi fórumról és mégsem tudok belépni, kérném kedves válaszukat.

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.09.05 0 0 108

Üdv.! Mindenkit!

Hát igen!......erre a címre mit mondjak? "Az Index moderátorai igazságtalanok" Én máskén fogalmaznék!--De ezt nyitva hagyom,hogy mindenki a saját ízlése szerint helyettesítse be a kipontozott részt!

AZ INDEX MODERÁTORAI ............!

 

TWdoktor Creative Commons License 2013.08.31 0 0 107

Ééééés igen, újra megtörtént!

Tiltás, elhallgattatás, terror és önbíráskodás!

Előzmény: TWdoktor (103)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.26 0 0 105

Szervusz e_karesz!

 

Ha tudsz, küldj egy e-mail-t a publikus címemre kérlek.

Előzmény: TWdoktor (103)
Törölt nick Creative Commons License 2013.08.26 0 0 104

Így van.

Ráadásul a fórum szabályzata deklarálja is az igazságtalanságot.

A hozzászólásodat törlik, a töröl hozzászólás visszahozása tilos, azért azonnal 1 hónap bünti.

De az igazadat csak a törölt hozzászólás beidézésével tudod bizonyítani.

 

A moderátor válasza az első érvelésre, egy márpedig de, erre az ember a konkrét hozzászólás beidézésével próbálja bizonyítani az igazát, erre máris egy újabb tiltás történik, ráadásul az egyetlen fellebezési helyen.

 

Csak tudnám, hogy pl. hol vannak ezek a moderátorok, amikor a BKV buszairól általában topikban konkrétan monogrammot beírtak egy hozzászólásban, érdekes, nem lett törölve a hozzászólás, plusz nincs tiltás sem.

Előtte az Utastájékoztatás topikban történt meg, hogy egy hozzászóló egy másik személyazonosságát egyértelműen beazanosító hozzászólást engedett meg magának, hozzászólás törlése és a felhasználó tiltása természetesen abban az esetben sem történt meg.

 

Kettős mérce a javából!

Ráadásul ugyebár a moderátor még fenyegethet és fenyeget is, hogy ne feszegessem, mert komolyabb büntetést is lehet kapni.

 

A moderátor is csak ember, de ha ennyire részrehajló és nulla objektivitással sem képes rendelkezni, akkor az ilyen ember ne legyen moderátor.

 

Túlságosan sokat egednek meg magunknak a moderátorok, amióta nincsen felettük senki, akinek a forúmlakó jelezheti ezeket a visszáságokat, és adott esetben az ominózus moderátort megfossza a jogköreitől.

 

 

Előzmény: TWdoktor (103)
TWdoktor Creative Commons License 2013.08.26 0 0 103

Meg lehet nézni a Megkérdeztük a közlekedésmoderátort és a Közlemények topikot:

Moderátor tilt, töröl, delikvens védi az igazát az idevágó helyen, majd onnan is kitiltja, hogy ne tudjon igazságnak érvényt szerezni. Gratulálok, Index fórumok moderátorai!

Visszaélés és terror!

TWdoktor Creative Commons License 2013.08.19 0 0 102

Másik az egy mindenkiért, mindenki egyért elv. Egy szarkeverő miatt repül az joggal felháborodók hozzászólása, illetve osztódnak a hetek, hónapok.

TWdoktor Creative Commons License 2013.08.19 0 0 101

Kicsit olyan ez, mint az általános iskola. Petike elveszi Jancsika tollát nyelvtan órán. Jancsika balhézni kezd, mert elvette a cuccát és nem tudja a tollbamondást leírni. A tanár Jancsikát kivágja az óráról az óra zavarása miatt és kér neki egy osztályfőnöki intőt. Petike meg lapít, mint szar a fűben és megússza egy ejnye-bejnyével. Itt ugyanez folyik.

4tigris Creative Commons License 2013.08.15 0 0 100

Már nem kell a regisztrációm, ezért Murder Incorporated-nek üzenem, hogy rohadjon meg.

szabadon repülő madár Creative Commons License 2007.11.24 0 0 99
Ha ez a Gábor egy ilyen, akkor nem foghat vissza téged a szabad szárnyalásban. Fentről nézvést minden oly kicsinynek tűnik.
Előzmény: Lélek Tükre (98)
Lélek Tükre Creative Commons License 2007.11.24 0 0 98

Szia Gábor!

 

Te tudod a legjobban, hogy igazságtalanul bántál velem. Ez nyilvános fórum, nincs két személyes topik, pláne hogy nincs is topikleírás az egyik topiknál. Nincs topikleírás. Ez nem az én bűnöm, hogy nincs topikleírás sem. Ezen túlmenően mindenhova kedvesen írtam, ON hozzászólásokat, és gyönyörűeket. Én többet nem írok, látom még idegesíteni is akarsz néhány topikban, fájdalmas dolgokat írsz. Mivel majdnem minden nick te vagy, így rajtad múlik, hogy melyik nick nevében mit írsz. Én többet nem írok, hiába írsz most ide mindenféle hülyeséget, kigúnyolást.

kedvünkre Creative Commons License 2007.08.22 0 0 97
Ne térdepelj már annyit,keress.Jelzőket.
Előzmény: Törölt nick (96)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.20 0 0 96

:-)

Előzmény: kedvünkre (95)
kedvünkre Creative Commons License 2007.08.19 0 0 95
Minden rágalmazó kijelentésed ellenére nem vagyok,és nem szeretnék,és nem fogok az édesed lenni.Találtál már megfelelő jelzőket a rohadt helyett?Vagy csak rágalmazol?
Előzmény: Törölt nick (71)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 94

Osztod az észt!! te is kiváltságos vagy!!!nektek libsiknek mindent lehet büntetlenül!!!

 

Szoktad provokálni a jobboldaliakat,volt benne részem::

 

 Vegyél vissza mert nevetséges vagy:!!

Előzmény: toloba (93)
toloba Creative Commons License 2007.08.19 0 0 93
Persze a Nemzeti Gárdát vagy mit megilleti az ártatlanság vélelme, bezzeg az In-Kal-ról egyből leírod, hogy mifélék, hogy maszop hadsereg, stb...ugyan bizonyítékod egy szál sem, meg aztán ugye az ártatlanság vélelme (amit követelsz) a jogerős és elítélő bírósági határozatig szól, vagyis a kettős mércéd akkora, hogy túl ér Alcsúton is....kicsit túlspilázod a dógot...
Előzmény: trton (90)
Törölt nick Creative Commons License 2007.08.19 0 0 92

Nezd, azt hiszem ez a topic nem jo helye ennek a vitanak. Mindazonaltal ugy gondolom, hogy az ember sajat hulyesegere nem lehet valasz az, hogy de a masik meg hulyebb.

 

Egyebkent a topicokat olvasgatva nem hiszem, hogy a balo tobb es undoritobb jelzokkel latne el a jobb oldalt, mint forditva. Mondjuk mindket oldal megeri a penzet. Mindazonaltal fenntartom azon velemenyem, hogy kulonbseg van politikai meggyozodesedben, vilagnezetedben tamadni szemben szarmazasoddal, vagy faji, nemzeti, vallasi hovatartozasoddal megbelyegezni.

 

 

Előzmény: trton (90)
rali Creative Commons License 2007.08.19 0 0 91
Meg se kellene nyitni ilyen szarokat.Ha meg valami barom megnyitotta, nem kell beleírni egy bötűt se.
Előzmény: trton (90)
trton Creative Commons License 2007.08.19 0 0 90
Hogy lehet ilyen topickot engedélyezni?-"Letartóztatások a Náci Ünnepen"Ki meri kétségbe vonni Augusztus 20.-at?Szent Istvánt? és miért kell nácinak nevezni azokat akik a nemzeti gárda tagjai akarnak lenni?Mit tettek ?Zsidókat égettek?Miért nem lehet az ártalmatlanság törvény álltal biztositott vélelmet rájuk is igaznak tartani?Követtek el a Nemzeti Gárda létrehozásával törvénytelenséget? No itt a fényes bizonyiték a kettös mércére.Hát az országban aki megfelel a törvényeknek, létrehozhat társaságot ,amik már mint örzö -védő Kftk müködnek ,és a ruházatuk döntöen fekete és ugye ezen Kft.-k kb 2000-körül léteznek, és dolgoznak.Akkor ezek Nácik?
De az IN-Kal mint eredetielg is Izraeli Örzö-védö de fegyveres tesület is és az Mszp ugynacsak favorizálja öket, nekik lehet csapatuk? Hát ez hogy van?Na ezért mondom az ilyen eleve gyülölködésre hangoló és igazságtalan topickokat törölni kell, nincs mese,ha jobbos, ha balos!!!!
weress Creative Commons License 2007.08.19 0 0 89

Nem hiaba mutatjak a felmeresek rendre, hogy Magyarorszagon egyre nagyobb a baj a szovegertessel.

 

Biztosíthatlak, hogy igazad van. Tovább fokozva, te még azt sem érted, hogy amit leírsz, az mit jelent magyarul. Azért csak ragozgasd tovább és tetszelegj az önkéntes mérvadó szerepében!


Csak egyet remélek, nem hiszed magadról, hogy liberális vagy! És nem a szövegértelmezési problémáid miatt.

 

Vagy annyira rendben minden tekintetben; megvan a képességed, adottságod, képzettséged, hogy felfogd az üzenetet?

 

(Tudom ez elég durva, de ne feledd, te kezdted a minden hozzászólásod után biggyeszetett célozgató szarakodással.)

 

Előzmény: Törölt nick (86)
trton Creative Commons License 2007.08.19 0 0 88
Én már többször kivoltam zárva.Volt olyan hogy mérgemben ugyanolyan hangsullya illetem az illetöt mint ö engem ,vagy bennünket nemzeti oldaalon állókat. De müködik a kettös mérce, de rendesen.Az illetöknek ,bennünket jobbosokat, lehet nácizni, csöcselékezni, tetves egyházozni,gúnyos topick cimekkel hergelni az embereket, a magyarság alapjainak a sértegetéseivel.Én nem szidom a zsidókat álltalában, mert Isten szent népe -persze az egyik, és istenhivöként ,magasan elismerem az Ótestamentumot, de itt ezek a mit tudom én honnan jöttek, kigunyolják Jézust, a keresztyénséget, és mindenböl gúnyt üznek ami nekünk a multból szent, pedig a mult a jelen történéseiről abszolut nem tehet.Miért lehet nekik aljas módón lenyilasozni bennünket, és ha mi védjük a népünket és mi is felmutatunk példákat akkor mi ki vagyunk azonnal zárva?Hol itt az egyenjoguság, a másság tisztelete, és a nyilvánosság, szabadszólás, egyáltalána a szólásszabadság mint alkotmányi norma?
Előzmény: Törölt nick (86)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!