Keresés

Részletes keresés

Thor Creative Commons License 1999.07.11 0 0 191
Fújj, de obszcén ötlet! Ilyenre használni a Pártot! Én nem vagyok hajlandó ilyesmire, csak bújtasd te a soraidban, ha kedved van hozzá.
A Whiskas az különben is macskákat venne, nem pedig sorokban bújkálna.
Előzmény: Unkasz (190)
Unkasz Creative Commons License 1999.07.10 0 0 190
És ha már a jellemeknél tartunk, javaslom felvenni a pártba a Whiskyst! Most szökött meg, rulez! És javaslom, hogy közösen drukkoljunk neki és bujtassuk sorainkban!
Unkasz Creative Commons License 1999.07.10 0 0 189
Átok tagtárs!
Mi az a prakker, tán háború előtti ős gyermekkorod kuglere? Mert akkor egye a József Attila.
Előzmény: jellem (188)
jellem Creative Commons License 1999.07.09 0 0 188
Nade Tagtársak, Társkártyák!

Minősíthetetlen hangnemeteket visszautasítom a második elemibe, ahol Karmay tanár úr kiáltson rá: szamár vagy marha, egyél prakkert!!!!

Hát így kell pártpolitizálni? Hát ez a nemzetmentőmellény, melyről egykor szent felvonultságomban elmélkedtem, s melynek szabályait alaposkodással dolgoztam ki puritán napjaim aszkézismorzsáit szedegetve szerény háremem tagjainak aranyruhájának rubinszegélyeiről?

Nem vagytok rám méltóak! Eltoszítalak hát benneteket, és egymás önfeledt barátságára ítéllek!

Járjatok hát össze a hétvégén, és a ti feleségeitek cseréljenek receptet, de az egyiknek közűletek legyen kevesebb pénze, mint annak, kinek felesége kívánatosabb a többinél.

jellem
ÚjraElnök és Politikatörténeti Átokjárás

Előzmény: Unkasz (187)
Unkasz Creative Commons License 1999.07.09 0 0 187
Mi van ccfz, sápadtarcúéknál már elkezdődött a hét vége? Álmodjon jellemmel a harapós ló, velem meg vacsorázzon a Sharon Stone. Te meg kösd föl magad a ropira.
Csülök Creative Commons License 1999.07.09 0 0 186
Nem értem!
Mi az, hogy béküljünk ki? Hát akkor mi értelme ennek a naccerű pártnak? Hát párt az olyan amelyik ki van békülve? Juszti s disznóláb a kezem!
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.09 0 0 185
Csülök harácsmester, minek neked a bölénybunda, az arcodon a bőr amúgy is elég vastag. A mokka színe meg fekete, hát nem jársz kávéházba?

Kellemetlen hétvégét nektek, dőljön a házatokra a villanyoszlop, öntsön ki titeket a szennyes áradás, Unkasz ebédeljen veletek vasárnap. Álmodjatok jellemmel.

Vagy béküljünk ki? Arról álmodom, hogy Csülök eccer azt mondja: na, itt a kezem, nem disznóláb.

Csülök Creative Commons License 1999.07.09 0 0 184
Felhívom a tagság figyelmét, hogy Unkasz jelenleg fel van függesztve (egyenlőre csak tagságilag), mert nem fizette be a tagdíjat, ami nyolc bölény lenyúzott bundája, két kövér szarvas, öt pár mokaszín és legalább 1 (azaz egy) db. CooCooFooZoo skalp. Uff.
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.09 0 0 183
Nincs valakinél egy ropi, hogy kitörhetném vele Unkasz nyakát?
Előzmény: Unkasz (182)
Unkasz Creative Commons License 1999.07.09 0 0 182
CooCooFooZoo, te kimondhatatlan nevű, munkát és fenyveserdőt még álmaidban sem látott, szálegyenes gerincről csak álmodozó, esőben is napot képzelő, izzadságcseppektől bűzös hónaljú oktondi sápadtarcú!
Hát valóban mered azt hinni, hogy felérhetsz azokba a magasságokba, ahol egy indiánt fellelni lehet hited, ki méltóságán alulinak tartja, hogy veled, ki eladtad magad e jellemet még alulról sem szagolt jellemnek, kinek pártjához nyáladban fetrengve, önmagadat megalázva, saját véredet megtagadva kívánnál csalatkozni, szóbaálljon, mi több, hagyja magát általad érinteni? Oh, nem! Reszkess, erősítsd hátizmaidat és ácsold a bitót tenmagad és vezéred számára, hol válogatott kínzások általi halált fogtok szenvedni. Éhenhaltok.
Előzmény: CooCooFooZoo (181)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.09 0 0 181
Unkasz, kicsi júzer, te sötét fenyvesekben őzsegget kémlelő, mokaszinos nyomolvasó, a hullámzó préri kojotjainak kiáltását utánozva orgazmust mímelő asszonyú, te!

Az, hogy az indiánok nem dolgoznak pénteken, nem jelenti azt, hogy más sem dolgozik. Én például most is a népért teszek sokat, szépet, erős akarással és nagy tehetséggel, méltó vállalással. Szálegyenes gerincemen csurranó izzadsácseppeken csillog a nap, ahogy a fejszét újra és újra a magasba emelintve, le- és lecsapok. Hátizmaim megfeszülnek, vérem zubog. Készül a nagy mű: estére vadonatúj akasztófát ácsolok, holnap kötelet verek, vasárnap tempolomba megyek, hétfőn meg felakasztlak.

jellem Creative Commons License 1999.07.09 0 0 180
Vannak platformok, aktív pártélet zajlik sűrű kommunikációval, csak mindez a hátad mögött történik, a tudtod nélkül, és elsősorban ellened.

jellem
ÚjraElnök és Ravasz Stratéga

Előzmény: Unkasz (179)
Unkasz Creative Commons License 1999.07.09 0 0 179
Jellempártnak nincsenek platformjai, merthogy jellempártnak nincsenek tagjai, jellezem tehát, hogy felfalafelés címén semminemű erőviszonyok nem jöhetnek tehát létre, tekintettel ama elhanyagolható körülményre.
Ki lesz ott? Merthogy a topic már senkit nem érdekel. Idétlen idők óta nem írt senki egy sört sem.
jellem Creative Commons License 1999.07.09 0 0 178
Emberek, Véreim, Véredényeim!

Táplálkozáspolitikai értelemben rögzített étkezési találkozónk során az éppenakkori erőviszonyok alapján a JellemPárt különböző platformjai egymást fogják gyorsan felfalni, sőt gyrosan falafelni.

jellem
ÚjraElnök és Főúr Fizetek Volt Egy Feketém és Egy Pártomot Daloló GasztroDuhaj

Vah úr Creative Commons License 1999.07.08 0 0 177
jó, akkor nem érdekel.
Előzmény: Unkasz (176)
Unkasz Creative Commons License 1999.07.08 0 0 176
Mondhatnám, alapító tagja vagyok a pártnak. Ha alapító tagja lennék. Igy viszont, te tudatlan sápadtarcú, csak azt ajánlhatom, tekintsd át a hozzászólók bő jegyzékét és oktondi kérdéseidet ezentúl fojtsd magadba. Vagy fizesd a számlát és utána kérdezz, vazze.
Előzmény: Vah úr (174)
FanTomas Creative Commons License 1999.07.08 0 0 175
JellemUzo KovászRetorikai EllenForrasztóPáka

Ne hagyjuk, hogy Az Álvezér az orrunknál nyafog ma! Midon legott mételykehelybol bükkönyt ittasson vélünk!!! Míg O ott, és mi nem, addig egy tapodtat!!! Ohóóóó, GasztroGnómiailag akar bennünket BambaMélaDagadtra etetni!!! Ezért hát szoros ÖsszeFogyásra szólítok fel!!! Csöcsbelátásra felhívása maga a ferto, mely még a fartonél is veszélyesebb!!! S percre se feledjük, hogy a dekoltálás osi vadnyugati hadikifejezés (decoltation), mely a colt eroszakos átvételét jelenti. Ne hagyjuk magunkat levegyszerezo mosolya által lefegyverezni!!!
Midon mely bölcsünk ingatá, a kard fejbeveri!!!

FanTomas

Előzmény: jellem (172)
Vah úr Creative Commons License 1999.07.08 0 0 174
Ne haragudj, te ki vagy?
Előzmény: Unkasz (173)
Unkasz Creative Commons License 1999.07.08 0 0 173
Dekoltálom magam, menjünk enni, de hova és ki fizet. Én nem. Életem és vérem de pénzt nem adok.
jellem Creative Commons License 1999.07.08 0 0 172
Egységkohéziós Gasztropolitikai Nagybeszély

Tisztelt egybegyűltek, kedves elvegyültek!

Nagy szeretettel köszöntelek benneteket úgy a magam mint a saját nevemben, minde emberileg, mind szakmailag, abból az alkalomból, hogy elhoztam nektek az egyetértés szent kelyhét, melyből képletesen fogtok inni most, midőn szavaimat isszátok!!!!!!!

Régen minden rossz volt, de ezután jó lesz!!!

Ugye milyen könnyű ezt kimondani, de midőn a szavak között rejtőző űrbe tekint fáradhatatlan szemünk, rögtön látszik, hogy súlyos állítás ez.
Erről tehát ennyit.

Párttársaimés és Társpárjaim!!

Tegyük félre az egymásra mutogató békejobbokat, és vegyük elő a bölcs belátást. A bölcs belátás érdekében a nők azonnal dekoltálják magukat!!!!!!
Ezzel is végeztünk.

Nincs más hátra, menjünk enni.

FanTomas Creative Commons License 1999.07.08 0 0 171
Nagy T-betujére feleTTe érzékeny FanTomas eloszólíTTaToTT! Robogó vonat remek ötlet!!! Javaslatom: jelölt lábára zsineg, melynek szakítószilárdsági fokozata: "K" eros. Hossza, mintegy egy km. Zsineg jelölttel átellenes vége Déli pu. peronvégi vasidomzatához rögzítve. Vonat robogó állapotában zsineg hirtelen megfeszülése általi kirántott lábto keletkezik, némi lokális vérözön kíséretében. A tábori konyha felállításának pontos helye a zsineg hosszából egy viszonylag egyszeru egyenlet segítségével kalkulálható, miszerint l=s , ahol "l" a zsineg hossza, "s" pediglen a tábori konyha Déli pu.-tól való távolsága.
Jóétvágyat kispajtások!
FanTomas
Előzmény: Odin (168)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.08 0 0 170
OFF
Káááár! Azért elárulhatnád búcsúzóul, hogy ki vagy ;-)
ON
Előzmény: Sehonnai Bitang (165)
CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.08 0 0 169
Nem vagyok híve annak, hogy amint egyszer valami van, azonnal azt valaki kisajátítja magának és nekem nem hagy belőle még magamból sem. Ha a magomból indulok ki, akkor ez nem annyira igaz. Most tehát kijelentem, felordítom az égre, hogy lék kondícionállott evőteremben kívánok hűs salátákat az arcomba helyezni és erre platformot alakítok ezennel és nem tűrök!!!!!! Azért találtam ki, hogy ti is gyertek, mert egyrészt megtanulhatnátok rendesen étkezni másrészt az ország politikai stabililitása nem tűr meghalasztást és ennek érdekében az ellentéteket, továbbá a cukrot a kávéban fel kívánnám oldani.

De ha nem nem, hát nem. Meggyőződésem, hogy ezt a nagy erejű gesztusomat az utókor méltán értékelni fogja, és arany betűkkel írják fel dicsőségemet majd a zivataros jelenünket bemutató részek fekete lapjaira. A közösevés, mint társadalmilag indokolt és bájos tevékenység, már az primitív népeknél is jelentős szerepet kapott a poilitikai nézeteltérések rendezésében, amennyiben a politikusokat felfalták egymást, bár olló ollónak nem vágja ki a szemét.

Hát még egyszer felszólítlak benneteket arra, hogy.


CCFZ MesszeVilágító Tudati FőFuckYa, Nagy CCFZ VértestVériségi FőVértestVér És A Nagy VérRögMagyarSág és Elefáncsontpart, azaz Agyarország Vér Szerinti Hívó Szavának Csöve, Zászlójának Emlője.

Odin Creative Commons License 1999.07.08 0 0 168
Hamár kirántás: nem lehetne inkább egy robogó vonatból? Netán a széket a lába alól? (Hol vagy Fantomas?)
Előzmény: jellem (167)
jellem Creative Commons License 1999.07.08 0 0 167
Egyetértek a kirántással.
Előzmény: Thor (163)
Odin Creative Commons License 1999.07.08 0 0 166
Tetszene egy Vérfarkasnak. De egye Fene!
Előzmény: CooCooFooZoo (164)
Sehonnai Bitang Creative Commons License 1999.07.08 0 0 165
Búcsúnesz!

Azért gyűltem össze, hogy általam legyetek boldogtalanok, s puszta létemtől fakadjatok sírásásra.
Rövid leszek: PártAnya®ként igyekeztem mindent elkövetni a múltban azért, hogy a párton belüli viszályok elvakuljanak, s hogy a pokol végre zabaduljon. Szót sem érdemel. Nincsmit.
Sötét erők nyomására véletlenül el kell mennem német nyelvterületre. A germán népek fejletlensége miatt kommunikációs és kommunista lehetőségeim korlátozódnak. De nehogy bárki őrüljön! Bárminemű intergalaktikus, antipatikus jelre azonnal reakcióba lépek és funkcionáriusi hatalmamat azonnal gyakorolom.
Távollétemben az általam megnyitott, titkosított és mérlegtelenített akták újralezárásra kerüljenek. A 135/58/99-es ügyet szüneteltetjük és az eljárást feljebbvitelre halasztjuk. Erről csak néhányan tudunk és titkoljuk. A tényállási papírokat megtaláljátok a tratsai szemétégető mellett az árokban, F16, F18 és Apancser feliratú papírrepülők formájában.

Egyéb teendőimet ne lássa senki.

El.

Sehonnai Bitang Asszony, Sztereo Típia és Alpesi Vértücsök

CooCooFooZoo Creative Commons License 1999.07.08 0 0 164
Tetszene mi? Hát abból nem esztek!
Előzmény: Thor (163)
Thor Creative Commons License 1999.07.08 0 0 163
Én nem ijedek meg a rántotthústól. Rántsuk ki CooCooFooZoo-t diós panírban! Így már van jelentkező a gasztronómiai dorbézra?
Előzmény: CooCooFooZoo (161)
jellem Creative Commons License 1999.07.08 0 0 162
Rövidesen Egységkohéziós Gasztropolitikai Nagybeszélyt tartok a ulában.

jellem
ÚjraEelnök és Szolnoki Kétesség

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!