Keresés

Részletes keresés

Afrikaans8 Creative Commons License 2021.01.05 0 0 302

Sajnos teljesen igazad van. Nem értem, miért mínuszolgatnak.

Előzmény: atrego (300)
atrego Creative Commons License 2021.01.05 -2 1 301

Az emberek elkényelmesedését busàsan kihasznàljàk a gazemberek,de még a"tisztességes"szakembereket sem képes àtlagember alkalmazotti bérből kifizetni.

Sajàt vélemény,hogy àtlag jövedelemmel érdemesebb egy nekünk tetsző,de kész hazat megvenni és azt lassan magunknak újítgatni,mert újat építeni 1-2 embernek tényleg nehéz,kiadni ilyesmit pedig tényleg csak annak érdemes,akinek a bőre alatt is pénz van.

 

 Nem mindenki dolgozik busàs jövedelemért nyugaton...

atrego Creative Commons License 2021.01.05 -2 1 300

Nem győzöm mindenhol mondani,terjeszteni,hogy vissza kell hozni a kalàkàt,meg kell az embernek saját magànak csinàlni mindent,mert egyrészt a kivitelezés(a tervezés is)arcpirítóan dràga(már önmagàban ezért is érdemes belekezdeni,másrészt Magyarorszàgon rég nincs tisztességes  iparos.

 Olyan minden kicsiben,mint nagyban.

 Meg kell nézni a különböző nagy projekteket,ellopjàk a pénzt,az anyagokat,lehetetlen,megfizethetetlen àra van mindennek.

 Tudom,iroda melegéhez szokva,üldögélve,milliós fizetések mellől nehéz felàllni és kézbe venni a malterosvödröt,vagy megtanulni hegeszteni,vagy éppen villanyt szerelni,dehàt màs megoldás nincs.

 Gyakorlatilag az ember bármit csinàltat,àtbasszàk.

 A munkadíj lehetetlenül felsrófolt,sok ember hiteleket vesz fel,hogy a szaros gazembereknek odaadja,ahelyett,hogy a hangya szorgalmàval összehoznà ugyanezt maga...

Előzmény: momogazdaja (297)
Geault Creative Commons License 2021.01.04 0 0 299

Hasonlóan rossz történetről tudok én is beszámolni Rézműves Kálmánnal kapcsolatban. Nekem előtetőt készített olyan minőségben ami életveszélyes lett pár nappal később és le kellett bontani. A bontás előtt még kontárkodott rajta de mivel az alapvető kivitelezés volt rossz ezért menthetetlen volt a szerkezet. A pénzzel eltűnt és csak hitegetett, illetve elismerte, hogy hibázott, de a munkadíjat sosem fizette vissza. Végrehajtást kértem ellene ami jelenleg még sikertelen, de végig fogom vinni. Nincsen semmi a nevén egy projekt cégen kívül!

Akit érdekelnek a részletek le tudom írni, de szerintem tanulságnak elég annyi, hogy nagyon messze kerüljétek el Rézműves Kálmán Martint illetve a Rezmayer General Kft.-t!

Előzmény: Xtrem_Ave (269)
momogazdaja Creative Commons License 2020.12.17 0 0 298

További fejlemények Németh Zoltán és Társával kapcsolatban: valójában nem is Németh Zoltánnak hívják a vállakozót, hanem az a Tóth "Vitek" Miklós Kenderesről, akiről már többen írtak itt a fórumban, csak most ezen a néven mutatkozik be, de kinyomoztuk kik ők. Nézzetek utána Tóth vitek kft-nek és vigyázzatok vele, kerüljétek el!! Németh Zoltán és társa néven szórólapozik, de hirdetéseket is láttunk tőlük. 

Előzmény: momogazdaja (297)
momogazdaja Creative Commons License 2020.12.10 0 0 297

"Németh Zoltán és Társa" tetőfedő, bádogos, kőműves, hőszigetelő munkák hirdetője messzire elkerülendő! Postaládába bedobott cetli, cégforma ki sem derült szerződéskötéskor sem. A szerződés amit írt az úriember egy vicc volt, átírtuk. Állítólag a fia is jött dolgozni, aki bevallása szerint szintén Németh Zoltán. Előleget felvett, elkezdtek dolgozni, bár fura volt, hogy alig volt náluk szerszám, mi adtunk nekik ásót meg hasonlókat. A munka közepén újabb összeget kértek. Mi ez csak úgy voltunk hajlandóak kifizetni, hogy utaljuk, miután gyanúsak voltak a szerződésben megadott adatok. Egy számlaszámot kaptunk, Baktai Anikó nevére utaltunk, ami fura volt, de a pasi azt mondta neki nincs számlája. Utána napokra eltűntek (lerobbant autó, betegség stb.) majd a fia előkerült, 2 napot ismét dolgoztak, majd még kértek pénzt. Miután ezt megtagadtuk, mondván, hogy a végén kifizetjük, így is már százezreket kaptak, azt mondták a főnök elvitte az összes pénzt, nem tudnak anyagot venni. Felajánlottuk, hogy megyünk és megvesszük mi, nem gond, végösszegből levonjuk. Nem, az nem jó, nekik pénz kell.  Semmi gond, utaljuk szívesen, úgy van nyoma. Nincs kártyájuk, nem jó. Ok, adjatok egy személyit, hogy befotózhassuk, mégis kinek adtuk át a pénzt. Nincs nálunk irat, bár kocsival jöttek jogosítvány sincs... milyen meglepő, másnapra eltűntek, nem jöttek dolgozni. Munka félbehagyva, amit elkezdtek sem egy remekmű... A rendelkezésre álló adatok alapján megtesszük a feljelentésünket. Kerüljétek messzire őket!

Paperbox Creative Commons License 2020.11.17 0 0 296

Szarvas István András Felvásárlópont Kft ciszterna helyett egy gázolajtartályt ásott el a kertünkben. Természetesen kifolyt az esőzések miatt és mert 1 évet csúszott az építkezés. A szennyezett talajt ki kellett cseréljük, a vállalkozó ki sem jött megnézni, felelősséget nem vállal. Több millió forintos kárt okozott, és a tartály azóta is a kertben van! Mivel kilocsolni nem lehet így az olajos esővizet el kell szállítatnunk. Sok más dologban is átvert vagy félrevezetett. Nyílászárókra árajánlatot küldött, az adott típust kiválasztottuk. Majd közölte hogy sajnos többe fog kerülni de elfogadtuk az ajánlatot mivel nem akartuk hogy csússzon az építkezés. Kifizettük, majd a beszerelés után tapasztaltuk, hogy nem az a nyílászáró lett beépítve amiben megegyeztünk és nem attól a cégtől akitől az árajánlatot mutatta. Számlát nem mutatta be annak ellenére sem, hogy a szerződésünkben benne van. Én az ilyen embert közönséges szélhámosnak hívom, kerülje aki tudja! 
160 nm melegburkolatot kellett utólag cserélnünk mivel nem megfelelően volt lerakva, padlopont nélkül, néhol 3-5 cm hőszigetelő lapokkal a parketta alatt, hogy a padló egyenetlenségét ellensúlyozzák. 
Természetesen a padlófűtés sem működött rendesen emiatt és a parketta lapok is szétrepedtek. 
Átadás átvételkor pedig előállt követeléseivel... Remélem még bízhatunk az igazságszolgáltatásban és nem a bűnöző hazudozó szélhámosoké ez az ország.

micaamica Creative Commons License 2020.11.16 0 0 295

Erdei Gyula asztalos "mester" fa ablakok-ajtók javítását és minden asztalos munkát vállal festésükkel-mázolásukkal együtt. Az ablakok szigetelése nem megfelelő, a mázolás szintén hagy kívánnivalót az előző szürkés szín kezd elő tűnni a mostani fehér festék alatt. Elvállalta a ház külső szigetelése kapcsán a széldeszka javítását, lefestését, a javítás nem valósult meg, a festés bőven hagy kívánni valót. Kijött megnézte, elkezdett ordítani és elrohant. Feljelentettük....

Xtrem_Ave Creative Commons License 2020.10.28 0 0 294

Sajnálom, hogy így jártál. Mi is így szívtuk meg, szintén jószaki oldalról. Ők "állítólag" leellenőrzik a hirdetőt, de ez mese habbal. Csakis az a fontos, hogy megkapják a regisztrációs díjat illetve a kiközvetítésért járó jutalékot. Az állítólagos ügyvédjük és maga a panaszkezelésük is gyalázatos volt.

Nekem majd fél évbe került, mire hajlandóak voltak törölni az "ezermester" profilját - aki utána pár napon belül az apja nevével és fényképével már újra fent volt az oldalon.

 

Sajnos ma Magyarországon nincsenek jó szakemberek, azok már mind külföldön dolgoznak. Aki meg itthon maradt, arra 2-3 évet is várni kell...

Előzmény: hamú és gyémánt (293)
hamú és gyémánt Creative Commons License 2020.10.23 0 0 293

Kedves Mindenki!

Jó szakitól kértem ajánlatot ablakcsere utáni ablak tok helyreállítást. Czeilinger  Zsolt  személyivel igazolta magát abonyi lakos születési idő. 1992.01.20 okmányazonosító: 875820 DE Telefon szám .06702508618

A festést és parketta csiszolást is elvállalta.
Kicsalja a pénzt ,egy kicsit dolgozik és eltűnik nyomtalanul.

Számla nélkül és olyan silányul dolgozik hogy az már a szakma szégyene.

Kerüljék messzire ,nagyon aljas alak ,rohadék még az ellenségeimnek sem ajánlom.

A Jó szakinál panaszt tettem ,ma törölték a névsorból.

KovacsKosztasz Creative Commons License 2020.10.20 0 0 292

Szia!

Dézsy Zoltánnal kapcsolatban tudunk beszélni?

 

kovacskosztasz@gmail.com

Előzmény: v4rider (240)
Afrikaans8 Creative Commons License 2020.09.16 0 0 291
BDEszter Creative Commons License 2020.09.09 0 0 285

Szeretnék figyelmeztetni mindenkit, hogy Jóni Zsolt vállalkozóval nagyon negativ tapasztalataim vannak. A munkát félbehagyta a szerződés ellenére lelépett az előleggel elszámolás nélkül. A szerződésben vállalt garanciát egyáltalán nem teljesíti közel két éve hiteget. Az általa elkészített milliós műtárgy a hó súlya alatt összeomlott.

László Tomics Creative Commons License 2020.09.03 0 0 284

Azt azért tegyük már hozzá, hogy amikor oda érkeztem másfél centis eltolodasok voltak, és a kedves tulaj fel se akarta szeretni mert jól van az úgy, a lepattogás???

Kérem lakkozott csempe nincs az a csempe ági ami úgy vágna hogy ne pattanjon le és mivel barna ez látszik.... 

 

Arról nem beszélsz kedves hogy a tulaj a fejembe állt folyamatosan és milliméter pontossagot követelt, holott... A falak szarok voltak a talaj egy hulladék. Mi mindent meg tettünk de ami sok az sok, éste 7 ig dolgoztunk. És ha jól tudom 10 %is bent maradt.

 

Előzmény: Hembigeri (280)
Taelaa Creative Commons License 2020.09.01 0 0 283

Sziasztok! Minket Nagy Károly egyéni vállalkozó vezetett meg. Esküdözött, hogy mindent megcsinál, vele semmi gond sem lesz, erre több hete eltűnt úgy, hogy a munka felét se csinálta meg. Folyamatosan, minden héten pénzt kért tőlünk, hogy fizethesse a munkásait, majd kiderült, hogy azok semmit se láttak ebből. Kihasználta a bizalmunkat és eltűnt, a károkat amik miatta és a csapata miatt történtek a munkák során, pedig természetesen nem térített meg, pedig nagyon ígérgette.

hiszékeny01 Creative Commons License 2020.08.30 0 0 282

Mindenkit szeretnék figyelmeztetni, hogy a magát kőművesnek/ezermestenek kiadó, Czifra Róbert nevű, pilisi illetőségű személlyel vigyázzon! Egy szavát sem lehet elhinni. Kíméletlen vérszívó, könyörtelenül kihasználja az emberek jóhiszeműségét. Előre mindent megígér, de csak azért, hogy pénzt kapjon, és utána letagadja. Behízelgi magát az építtető bizalmába, hogy kicsaljon pénzt munkára/anyagra, amit utána elsikkaszt. Mesékkel hitegeti a megrendelőt, de minden alkalommal mást mond. Garanciiát nem vállal semmire. Arra hivatkozik, hogy elfogyott a pénze, őt is becsapták. Így a rendőrség nem nyomoz, csak bíróságra lehet menni, a perekedés pedig nagyon sokáig tart. Ne adjanak neki pénzt ,előre aztán ssemmiképp! Ne vegyenek tőle anyagot, bontott vacakot árul! Amit kértem tőle, mindennek az ellenkezőjét csinálta, hogy használhatatlan legyen, amiért fizettem neki. Nem teljesen százas a pasas, mások szerint sem, akik beszéltek vele. Nem is érti igazán, amit mondanak neki, csak a saját elképzelését vaósítja meg, akár van értelme, akár nem. Fiktív számlákat állít ki. Nem fizette ki a fuvarost, aztán amikor a fuvaros reklamált, tőlem kicsalta a fuvardíj dupláját, amit utána ismét nem adott oda a fuvarosnak. Nagyon aljas alak. Nem segít, ha az ember írásban szerződik le vele, azt sem tartja be, a szóbeli megállapodást meg pláne. Kerüljék el nagyívben! Csak bajt kever, semmi hasznosat nem tesz a pénzért. Mindenféle szép fotókat mutat, hogy milyen jól dolgozott máshol, aztán amit nálam művelt, kritikán aluli. Előre mond egy összeget, ami még rendben lenne, de miután rábólint a megrendelő,és elkezdi a munkát, tüstént elkezdi emelni a díjat. Gátlástalanul hazudik, csak a pénz érdekli.

Hembigeri Creative Commons License 2020.08.29 0 0 281

Üdv. Csak nem 37 éves? Sötét haju?

MartBa Creative Commons License 2020.08.28 0 0 278

Kedves Fórumozok !

Remélem valaki tud segíteni.

A problémám, építési vállalkozótól vettünk, egy ikerház felet.

A hónapok alatt, több problémát is láttunk, mint kívülállók, amit próbáltunk is szóvá tenni, de az átadás után durvult be igazán a helyzet.

Átvettük az ingatlant, műszaki ellenőrrel, aki pár hibát rögzített is. De sajnos a házba épített tételeket ugye nem látta.  Majd pár hónap múlva komolyabb rejtett hibák derültek ki.

Ekkor mivel mi E -naplót eddig nem láttunk, hiszen a fő építtetők nem mi voltunk hanem a vállalkozó, akitől vásároltuk, kértük hogy láthassuk az E- naplót, hogy a rejtett hibákról esetleg átfogó képet kapjunk. Természetesen megtagadta, de az én gondom főként az, hogy ha én vagyok most a ház tulajdonosa, miért nem láthatom az E naplót? ez számunkra azért is lenne fontos, mert reménykedünk benne, hogy találnánk olyan fotókat ahol látszódik, hogy hiányosan csináltak meg jó pár dolgot, pl nem megfelelő anyagból, amivel nekünk sajnos komoly problémáink lehetnek majd pár éven belül. Lehet naív elképzelés, de hol vannak az én jogaim biztosítva?Milyen megoldás lehet még erre. Lechner központban a jogi utat ajánlották, de az a végső lenne. Valaki járt már hasonló cipőben? Mi a megoldás?

atrego Creative Commons License 2020.08.23 0 0 277

És mindenképpen DRÀGA.

 

Előzmény: atrego (276)
atrego Creative Commons License 2020.08.23 0 0 276

Ezek szerint sok pénzetek van:)

Mert iparost hîvni csak dràga és szar a végeredmény:)

Előzmény: qcukk (275)
qcukk Creative Commons License 2020.08.21 0 0 275

Szia!

 

A tappenz, betegszabadsag szerintem masra valo....nem is ment at akkor sajnos az uzenetem lenyege. Pont azert nehez kalakazni, mert orulok, ha legalabb a ferjemmel egyszerre tudok szabin lenni, nehez lenne meg masokat is bevonni. :-) Meg sokan heti 6 munkanap mellett nem birnak meg otthon is betonozni..millio oka lehet es ne az legyen mar a hibas, aki iparost hiv. 

Orulok, hogy Te megoldod kiskapukkal.

Itt nem ez a tema, ki es miert dont igy, hanem, hogy jo lenne, ha a nem keves penzert korekt munkavegzes lenne. 

Egyebkent igazad van abban, en is azt mondom, inkabb megcsinalgatjuk ketten a parommal, ami eletveszelyt nem okozhat, max. csunya lesz. :-) Most varandos vagyok :-), ezert dontottunk ugy, hogy mast hivunk es tamogatjuk a kisiparosokat. Ilyen minosegben en is biztosan tudok burkolni, bar meg sose probaltam. :-)

 

Előzmény: atrego (273)
atrego Creative Commons License 2020.08.19 0 0 274

Szakembereket akartam írni,bocsànat!

 

atrego Creative Commons License 2020.08.19 0 0 273

Ràadásul még úgy is olcsóbb,hogy mindenből megveszed a lehetőségek szerinti legjobbat,a szerszàmok(a betonkeverőtől a làncfűrészekig)meg megmaradnak  Neked és,ha kedved szottyan bàrmit kreàlni,csak előveszed.

Nem jó ez az instant,elszemélytelenedett vilàg.

Melegàgya az ilyen féreg vàllalkozóknak,"szakbereknek"

Csak az olyanokat sajnàlom,akik koruknàl,vagy betegségüknél fogva nem  tudjàk kezükbe fogni a vakolókanalat,vagy éppen bíbelődni a gyalugéppel.

atrego Creative Commons License 2020.08.19 0 0 272

Pedig a kalàkàzas kifizetődőbb és még "szórakoztatóbb" is.

Nekem is van főàllásom,de abból nem is tudnék és nem is alarok szakembert fizetni.Magyarorszàgon kb.85%,hogy àtbasznak mindennel,úgy a munka minőségével,mint a költségekkel.Volt,hogy ajànlatot kértem munkàkra,kiszàmoltam,mennyit keresne rajtam,azt mondtam,ez egy vicc,még,ha aranyból rakja a falat,akkor is,úgyhogy inkàbb betegàllomànyban,szabadsàgban,nyaralàs helyett,stb. csinàlgatjuk,az ilyen vàllalkozók,meg szakemberek meg dögöljenek éhen,vagy fejjék azokat,akik összeszedték magukat külföldön,vagy az alkalmazottjaikat fejik...

Előzmény: qcukk (270)
KaziB Creative Commons License 2020.08.18 0 0 271

Burcsa István nevű tetőfedő, bádogossal kapcsolatban egy pár figyelmeztetés: Az „Úriember” se nem tetőfedő, se nem bádogos! Csak a gyors profit érdekli! Innen-onnan összeszedett emberekkel gyors, silány minőségű munkavégzés! Munka elkészültével jelentősen megemelkedett költségvetés az eredeti ajánlathoz képest! Fenyegetés! Nehézkes számlaadás! GARANCIA NINCS! Amennyiben jót akar magának, keressen egy igazi szakember és örüljön, hogy elolvasta bejegyzésem és megkímélte magát egy csomó kellemetlenségtől. 

qcukk Creative Commons License 2020.08.12 0 0 270

Szia! Sajnos a kaláka a mai világban nehezen tud működni.

Még ha találsz is elég ügyes embert a rokonságban és a baráti körben, akkor is egy csomó csillagnak együtt kell állnia, hogy hosszabb ideig együtt tudjatok dolgozni: egyszerre tudjatok szabit kivenni/egyszerre érjetek rá, amikor - ha kell - az időjárás is megfelelő legyen stb. Vannak sokan, akik azért egészségügyileg sem tudják valamiért ezt kivitelezni meg főállás mellett kalákázni azért nem életszerű.. Azért mert valaki kisiparost hív, nem feltétlenül ügyetlen, lusta vagy úriaskodó és sok esetben itthon, tisztességes és legális munkából élő ember.

Nem túl intelligens dolog az ilyen általanosító vélemény.

Mi pl. nem régen jártunk úgy, hogy bár a burkoló elkezdte a munkát az ígéretnek megfelelően. közben figyelni kellett folyamatosan és néha visszaszedetni. Miután távoztak még 5 lapot visszaszedtünk és a másnapi fugázásra már nem jöttek vissza, lerobbant az autójuk....némi pénzt visszatartottunk szerencsére, előre nem adunk teljes összeget, ha még nincs készen. A férjem fejezi be :-) 

A burkoló még rendben is lett volna nagyjából, a segédje nem volt ügyes annyira és ő nem jött vissza másnap fugázni. A segéd szervezte le a munkát, ő hirdet interneten.

A számla szóba se jött, én meg nem is mertem mondani..

 

A Temestered oldalt is kerüljétek szerintem.

 

 

Előzmény: atrego (267)
Xtrem_Ave Creative Commons License 2020.08.10 0 0 269

Gyerekek, messze kerüljétek el Rézműves Kálmán Martint, mert egy hazug csaló.

Persze tudom, az ilyen nevű "szakira" azonnal rá kellene csapni az ajtót, de hát ugye ő jól előadta magát, és hogy ő a joszaki.hu lévén biztosítja, hogy engem nem fog átverni, ők őt leellenőrizték, és ő majd szakszerű munkát fog végezni, bla, bla, bla. A jószaki is szintén egy nagy kalap tudjátok mi, nekik csakis az számít, hogy a jutalékot meg ki tudja milyen díjakat bezsebeljék, semmi más. Az ügyvédjüknek vagy jogi tanácsadójuknak nevezett illető szintén egy vicc, inkompetens, és gyakorlatilag ennek a szemétnek a jogait védte, és még hogy nekem áll feljebb, és mit kutatok az ő pénztárcájában, amikor miután átadtzam neki az első nagy előleget, pár napra rá az aktuális vadi új I-phonnal a kezében menőzött. Nagy nehezen, több hónapos levelezgetés és fenyegetőzés után annyit tudtam kicsikarni a joszakiból, hogy törölték az adatlapját. De ugye mint gondolhatjátok, pár hétre rá már az apja nevével és fényképével hirdetett újra, a joszakinak az meg ugye megint csak bevétel, szóval "mindenki jól járt", csak persze én nem, aki a megrendelő és fizető voltam...

 

A történet már több, mint 1 éves, azóta próbálok vele egyezkedni (jobban mondva idén már ez nem is jött össze) - többszöri ígérgetések, majd csak az újabb hazugságok és csalódások benne. Ez a szemét még arra is rávett, hogy az itt egyszer már leírt bő terjedelmű kálváriámat vele levetessem egy moderátorral (ahogy látjátok a 230-as hozzászólás nem létezik, az volt az enyém a törlés előtt, és sajnos utólag már nem lehet visszacsinálni, pedig ott aztán nem fogtam magam vissza...). Persze én voltam a hülye, csak jött tőle a mézesmadzag, hogy éppen egy munka közepén van, de az illető olvasta róla a kommentet, ezért visszalépett. De ha én azt levetetem, akkor lesz munkája, és abból meg pénze (jobban mondva megint átver és lehúz valakit), és kifizet... Nos, előbb vett a pénzből pár 4K-s TV-t (hiszen a család az első) minthogy engem eszébe jutott volna kártalanítani... És persze az én pénzemből nyaralt is 2019-ben...

 

Így most nincs kedvem újra leírni mindent, hatalmas átverés, a  totális szakmaiság hiánya, kontár, nagyobb károm lett belőle, mint amennyivel lehúzott és meglopott, amit utána vissza kellett bontani és szakszerűen megcsinálni.

A google maps kocsija szerencsére pont elment a házunk előtt, amikor a förmedvénye még állt, azon aztán látszik a szakszerű munka mindenhol... Full kispórolt anyagok, a tető szigetelés nélkül, hatalmas lyukak, ebből beázások, stb. A szomszéd tetőcserepeit és gerendáit is sikeresen megrongálták és eltörték, bármihez nyúltak (mert ugye a belső festés is olyan szakszerű volt, hogy összefestékezték a kapcsolókat, csillárokat és a padlószőnyeget), és egy nevetséges összegecskét (a tőlem kicsalt több milliós összeghez képest alamizsnát) ígérget, de persze még azt sem fizeti vissza. Ennyi hazugságot embertől régen nem hallottam. Felvette a pénzt, aztán amikor látta, hogy a munkájuk olyan csapnivaló, és már nem lehet tovább takarni, hát szépen eltűntek, és többet vissza se jöttek - benne hagyva minket a nagy sz@rban. 3 hónappal azután, hogy édesapám meghalt, és ő tudta ezt, hogy mennyi fájdalmunk van, de azért az ilyen görénynek másba ilyenkor egy jó nagyot belerúgni nem okoz gondot...

 

Szóval ha netán valakinél dolgozna éppen ez a derék (bocsánat, akarom mondani rohadék) Rézműves Kálmán Martin, vagy bárki a nnépes családjából dolgozik éppen, rúgjátok ki a francba, mert semmihez sem értenek. Az előleget soha a büdös életben nem látjátok viszont, de talán ezzel a kommentel elérem azt, hogy több pénzt nem csal ki tőletek. Hogy mások átverésével engem abból kifizessen, nos erre már több, mint 15 hónapja lett volna, de mégsem tette, szóval mi is változna... Rávágni az ajtót, igazából egy hatalmas verést érdemelne, de ugyebár ebben a szép derék kis országunkban az ilyen bűnözőknek több joguk van, mint nekünk, átvert embereknek... Én már letettem róla, hogy valaha is pénzt látok viszont tőle, ennyi ígéretet, mint tőle kaptam összesen nem kaptam másoktól egész életem során... És persze ezek után mit is kívánhatna az ilyennek az ember, mint hogy teszem azt elkapja a vírust valamelyik közeli rokona, csak hogy "érezze a törődést" és a szeretetet, amit az állandó hazudozásaival és csalásaival, átveréseivel, mások nehezen megspórolt pénzének elcsalásával és ellopásával elért... És ezeknek áll a világ, ők a "szakemberek".

 

Nos, Magyarországon nem maradtak szakemberek, az a kevés, aki pedig mégis, arra minimum 2-3 évet kell várni. Ahogy ez a nyamvadék is szinte azonnal ráért, életem legrosszabb döntése volt őt beengedni a házunkba. Rohadt szemét alak, aki természetesen az ő jogait ismeri, de azt a jogot, hogy valamit szakszerűen megcsináljon, vagy ne hazudozzon, az az ismerete eléggé hiányos.

De amúgy megmondta, hogy áll elébe a pereskedésnek is, amíg az elhúzódik szintén 2-3 évig, addigrea ő becsődölteti a cégét, és egy fillért sem látok viszont. Ezt is megmondta kerek perec azzal a gusztustalan felsőbbrendű vigyorral az arcán.

hiszékeny01 Creative Commons License 2020.07.26 0 0 268

Kedves Építkezők! Szeretnék fgyelmeztetni mindenkit, hogy vigyázzon a Prestige Service Bau Kft-vel! Előre elkérték a pénzt több munkára. A munkásaiknak napi 10h munkaidőre kértek bért. de azok csak henyéltek, és du. 1/2 2-kor leléptek. Teéjesen mást csináltak, mint amiben megállapodtunk- kontármunkát. Balesetveszélyes, formátlan  lépcsőket, és a térkővezést teljesen elrontották. Leállíttattam az egészet. A vezető, Bódi Zsolt köddé vált a maradék munkadíjjal, és az utolsó fuvart sem fizették ki, mert a fuvaros du. 3h-kor érkezett, amikor a brigádnak már nyoma sem volt. A hibák kijavításáról nem lehet vele beszélni, mert nem veszi fel a telefont. Vigyázzanak vele, nehogy úgy járjanak, mint én!

atrego Creative Commons License 2020.07.12 -1 0 267

Jogi alapon az ilyeneket szinte lehetetlenség utolérni.

 A vastag zsebű,külföldi munkàn megpénzesedett,úriaskodó,ellustult embereket az ilyen "szakemberek" jól megfejik,meg azokat a szerencsétleneket is,akik hitelt vesznek fel az ilyen munkàkhoz.

 A megoldás a kalàka,ami a gengsztervàltás előtt tökéletesen működött.Így csak az anyagàrat kell kifizetni,az ilyen mocskok,meg a puccos vàllalkozók meg éhendöglenek.

Akit felvet a pénz,az meg majd fizet másik embert,vagy bejön,vagy nem.

Bàrmit meg lehet tanulni és mindenképpen költséghatékonyabb,mint haszonlesők zsebét tömni:)

Előzmény: elegemvanacsalókból (266)
elegemvanacsalókból Creative Commons License 2020.06.29 0 0 266

Jó napot!

 

 Szeretném felhívni a figyelmet a következő cégre: FELVÁSÁRLÓPONT Kft, melynek SZARVAS ISTVÁN ANDRÁS az ügyvezetője. Vélhetően több céget is vezet, legyenek óvatosak!

 

 Óvakodjanak tőle, ott csapja be az embert, ahol tudja és hasra csapás szerűen gyárjta a számlákat, amit utólag követel (bár nincs jogi alpaja, hiszen arról előre nem egyeztetett) és addig nem zárja le a naplót, illetve adja át a házat amig ezt az igen magas összeget meg nem fizetik neki. (Ha perre megy az ember vele évekig nem jut a házához, amit közben szándékosan lepusztít) Fiktív árajánlatok alapján kér magasabb díjat egyes beépített termékekért, szakembert nem hív az építkezés során, mindent ő próbál megoldani még a tetőépítést is pl. Bármi van a szerződésben nem tartja magát hozzá.

 

 Sorolhatnám, hogy mi mivel vert át az építkezés során, Ha valakinek dolga van vele privátban szívesen válaszolok.

 

 Kíméljék meg magukat és pénztárcájukat!

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!