Keresés

Részletes keresés

ZöPö Creative Commons License 2002.07.18 0 0 100
Tisztelt Baja-moderátorok!

Kérem "Zaturek Manfréd" nick alább észlelhető vádaskodó, személyeskedő hozzászólását törölni!

Köszönöm:
ZöPö

ZöPö Creative Commons License 2002.07.18 0 0 98
A másik topicban már elmondtam: a "saját kis háziszabályzat" eltörlését, azaz ne csak a "sajátneves" és "verifikált" nickek írhassanak ide. Olyan legyen, mint az Index Kelet, a Hírös vagy a Sopronnet.
Előzmény: Törölt nick (97)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.18 0 0 97
Számomra mindig is világos, hogy a Mijo volt a sz...keverő.

Kérlek, fogalmazd meg pontosan mit értesz 'nyitás' alatt!

Előzmény: ZöPö (92)
ZöPö Creative Commons License 2002.07.18 0 0 96
Zaturek, az új szoftverre történő hivatkozásod mellébeszélés. Nagyon szép és nagyon jó lesz egészen biztosan, de az a jövő, mi pedig a jelenről tárgyalunk. A jelen az, hogy nincs műszaki akadály, csak egy virtuális: a moderátorok törlik a jogosulatlannak tekintett nickek hozzászólásait a külön szabályok szerint. Namármost, ha a fórum vagy klub (nevezd, aminek akarod) jelen állás szerinti minősített kétharmados többsége a külön szabályok módosítását kéri (MOST!), van-e akadálya a kérésük teljesítésének?
Előzmény: Zaturek Manfred (95)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.07.18 0 0 95
Semmi sem történik - ezt becsületesen bevallom. Mégpedig pontosan amiatt, mert mindenki most már erre az új fórumstruktúrára gondol. Kivételesen most van erre az Indexnek pénze, külső cégnek kiadták már a megbízást, abban pedig ugyebár határidők és ennek megfelelő fizetési kötelezettségek szereplnek. Őszre igérték a bevezetést - ezt az infót kaptam hivatalosan, tehát csak ezt adhatom tovább (más kérdés, hogy magam is csak akkor hiszem el, amikor már megvalósítva látom, de ez az én magányügyem). Lényegében viszont mégis az van, hogy semmiféle változtatás addig úgyis lehetetlen, mert minden erre az új felállásra van kihegyezve, a régihez pedig senki sem fog hozzányúlni (arról nem is beszélve, hogy nyár van és szabadságok meg hasonlók...).

Ha tényleg komolyan akarsz a dologgal foglalkozni, akkor csak úgy közelítheted meg a kérdést, hogy egy klubszabályzatot beszélnek meg a leendő klubtagok, vagyis nem a jelenlegi megváltozatásáról (amúgyis megszünik, mint olyan), hanem az új kidolgozásáról van szó. Ez így konkrét és előremutató, a többi meg nem az.

Ha meg mindezt elsőre érted, akkor te se "túráztassad magad"!

Előzmény: ZöPö (94)
ZöPö Creative Commons License 2002.07.18 0 0 94
Zaturek, ne túráztasd magad, elsőre is értettem. Az új szoftver biztosan nagyon jó lesz. Nem erről beszélünk.

"Egyébként meg a fórum a fórumlakóké, a zárt klub meg a klubtagoké..."

Köszönöm, a válasz megfelel.

Mi történik akkor, ha a "fórumlakók" vagy a "klubtagok" (akik tehát most általad is elismerten "birtokon belül" vannak) kétharmados többsége azt kívánja ITT és MOST, hogy változtassuk meg a jelenlegi szabályokat?

Előzmény: Zaturek Manfred (93)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.07.18 0 0 93
ZöPö, szerintem én teljesen egyértelműen elmondtam, hogy mi várható az ősszel, de akár külön neked is megismétlehetem:

1. Bevezetésre kerül egy új - háromszintes struktúrát biztosító - fórumszerkezet.

2. Létrehozásra kerül egy "Regionális, helyi fórumok" témacsoport, mint felső gyűjtőnév

3. Létrehozásra kerül ezen a fórumcsoporton belül egy Bajai Fórum (anonimes nickekkel használható "nyílt" fórum)

4. A jelenlegi Bajai Régió Fórum ezt követően a Bajai Fórum alfórumaként, továbbra is zárt meghívásos klubként, az eddigi topikok átvételével üzemel tovább, a "saját neves" fórumba regisztrált, Ident státuszú nickek automatikusan ennek a klubnak a tagjai lesznek.

Mi nem érthető ebben? Ha meg mást kérdezel, akkor légy oly szíves úgy fogalmazd meg a kérdést. Egyébként meg a fórum a fórumlakóké, a zárt klub meg a klubtagoké - megfelel így a válasz, vagy mindenáron mást akarsz belőlem kikényszeríteni, amit szerinted nekem mondanom kéne?

Előzmény: ZöPö (91)
ZöPö Creative Commons License 2002.07.18 0 0 92
Szerinted most?
Előzmény: Törölt nick (88)
ZöPö Creative Commons License 2002.07.18 0 0 91
"Arról ugyanis szó sem lehet..."

Akkor sem, ha az alapítók kétharmados többsége ezt kéri?

Zaturek, most tőled kérdezem: kié ez a fórum?

Előzmény: Zaturek Manfred (86)
Mijo Creative Commons License 2002.07.18 0 0 90

Tudod, Wágner Úr, én azt hiszem, hogy itt többen alapjaiban hisznek többet magukról, mint ami reálisan hihető lehetne. Emlegetünk bugyuta módon időnként alapító tagokat, meg hogy kiknek lett mindez megteremtve.
Hogyan is van ez ? Hol vagyok én, vagy bárki más "alapító tag" ? Mit is alapítottunk "mi" itt ?
Semmit. Annál is inkább, mivel mi csak használói vagyunk egy olyan lehetőségnek, amit az Index rendelkezésünkre bocsát. Mi itt nem vagyunk se tulajdonosok, se részvényesek, se alkalmazottak, mi felhasználók vagyunk, gyakorlatilag minimális jogokkal. Ideiglenes felhasználók. Mert ugye, vajon mi marad meg, esetemben abból az 5000 hozzászólásból, ha egyszer az Index tulaja egy átmulatott éjszaka utáni morcos kedvében azt mondja, kész, ez a játék már nekem nem tetszik, roló le, kezdjünk valami újat. Ha magvasságaink nincsenek lementve, mint Wágner esetében, teljes egészében archiválva, bizony csak e játék feletti nosztalgiázás marad a birtokunkban :(!
Hogyan is kezdődött. Egykori nettós időkben többedmagammal egyetemben úgy véltük, hogy saját polgári nevünket adjuk hozzászólásainkhoz. Naná, hogy ez a többség számára visszatetsző volt, lévén zöme a fórumon íróknak, nem mer különböző okok miatt beazonosíthatóként részt venni a beszélgetésekben. Nettó lezárva, jött az Index. Fiatal, rugalmas vezetéssel az élen. Itt már többen az arra illetékesek közül, szimpátiával figyelték azt az általam nyitott topikot, ami később alapjává vált fórumunknak ( "Bajai régió - kötetlenül, saját névvel" 1999-12-22 17:36:44 ), és a moderátori kör több tagja tisztes távolságba "kényszerítette" azokat a hozzászólókat, akik nem kívánták akceptálni a topiknyitó és szándékával egyetértők igényét. Mivel ez hosszú távon nem tűnt zökkenőmentesnek, ugyanis mint "kihívás", egyre többek számára nyújtott kekeckedésre alkalmas terepet a szándékkal nem egyetértők számára, megoldást kellett találni.
Ez egy afféle tömörített projekt formájában történt, amit egyeztettünk az Index szerkesztőségével. Gerényi Gábor főszerkesztő igen rugalmasnak mutatkozott, és belső konzultációt követően áldását adta a "Bajai régió fórum" létére. Ezt a hírt rendeltetett közölni e topik, amelyet Wágner úr nyitott jókívánságai kíséretében. A bajai régió, kizárólag annak a sajátosságnak köszönheti fórum rangját - mint már mondottam -, amit a "saját nevesség" jelent.
Lefordítva mindezt, mindennemű alapítók nélkül az Index vezetése fantáziát látott egy alulról jövő kezdeményezésben, és kísérleti jelleggel ránk hagyta, a bajai régió fórumlátogatóira, hogy az általa biztosított lehetőségek igénybe vétele mellett eljátszadozzunk, mint kísérleti alanyok. De ez semmiféle többletjogokkal nem járt soha, még csak az sem sokkal, hogy megkülönböztető "ident" státuszt kaptunk, és kapnak mindazok, akik tőlünk függetlenül beazonosítható szereplői az Indexes fórumoknak.
A kísérleti intervallum kezd a végéhez közeledni, és az itt tapasztaltak alapján hozza magával a közeljövő mindazt, amit Wágner úr itt alább elővetít, mint Indexes szándékot.
Igen, "nyúl" voltam, "nyulak" voltunk. Ez legfeljebb azzal a büszke tudattal tölthet el bennünket, hogy ilyen minőségünkben elsők vagyunk Magyarországon.
Tehát az, hogy az Index céljaihoz felhasznált önként dalolókat, még nem jelenti azt, hogy a kórus tagjai nem "halandók" - éppen mostanában akad erre pár példa -, én is több ízben már szankcionálva voltam, és mindinkább bebizonyosodik, hogy kezdi elveszíteni "védő burok" jelentőségét az a netes szleng szerint "alacsonyregszámként" emlegetett "státusz", amit a pár évvel ezelőtt elsők között regisztráltak "kiváltságát" illeti.
Játszani lehet a tűzzel, de nem biztos, hogy érdemes. És ez még mindig azt jelenti, hogy mindennemű népi, vagy "alapító tagi" kezdeményezéstől függetlenül, az Index azt fogja tenni ezután is, amit jónak tart. Kikényszeríteni bármit is, nem biztos hogy bölcs dolog, de hát próbálkozni lehet. Ilyen a Bajai régió fórum alapszabálya is, mely ugyan "többkomponenses", azaz illő módon meghallgatást nyertek a fórum résztvevői is, de a végső formába öntés megintcsak kinek a joga volt, az Indexé, az Index vezetőié és moderátoraié :)!
Talán nem árt mindezeken elmorfondírozni, mielőtt túl vehemens követelőzésbe kezdene dőre módon bárki is :).

Ne felejtsük el, az Index - és így mi is - úttörőjévé vált annak a mostanában kibontakozó trendnek is, amiről Thernesz Tibor adott itt először hírt ( whoiswho ), és amiről meggyőződésem, hogy a miénknél sokkal keményebb feltételei mellett is rövidesen divattá fog válni.

Muity Mijo

Előzmény: Zaturek Manfred (89)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.07.18 0 0 89
Mijo, a Bajai Régió fórum jelenleg érvényes belső szabálya valóban tiltja magának a fórumnak a létét jelentő "saját neves" jelleg kétségbe vonását. Azonban ezt a kitételt a fórumot egyidőben kívülről ért támadásokkal szembeni védekezésként tettük be és szigorúan be is tartattuk mindenkivel. Azt viszont, hogy maguk a fórumlakók - mind-mind Ident státuszú, saját nevüket vállaló emberek - ne mondhassanak véleményt a fórum jövőjét illetően, nem akadályozhatja meg senki, pláne moderációs eszközökkel (törléssel és tiltással). Nem fogom emberekbe, méghozzá bajaiakba, tehát abszolút fórumlakókba belefojtani a szót, csak amiatt, mert van egy szabály, ami a külső védelmet hivatott garantálni.

Ugyanakkor, a felvetett gondolat - a "nyitás" mikéntje egyelőre nincs megfogalmazva, ZöPö és más sem pontosította azt, hogy mit is ért alatta valójában. Nem láttam olyant, hogy a "saját neves" jelleg megváltoztatását követelné, márpedig enélkül a "nyitási" követeléseket és főleg a szavazásokat nem tudom értelmezni.

Feltételezve azt, de csupán feltételezve, hogy mégis valami ilyesmiről lehet szó, írtam be mindazt az új szoft adta lehetőségekről, mert az Index ennek bevezetését már elhatározta és az mindenképp érinteni fogja a Bajai fórumot, ugyanúgy, mint a többit. Ezért az összes ezzel kapcsolatos kérdésnél eleve abból kell kiindulni, hogy mindenképp lesz egy "nyilt" Baja Fórum (a "Regionális, helyi fórumok", vagy hasonló című fórumcsoporton belül), amelyikbe akár anonim nickekkel is be lehet írni, s azon belül mindenképp lesz egy "saját neves" zárt klub, mint ennek a fórumnak az alfóruma. Ez a háromszintes fórumszerkezet adta lehetőség. Éppen ezért én az egész vitát csak annyiban látom értelmesnek, amennyiben ennek a várható új "klubnak" (amelyikbe automatikusan átkerül minden eddig nyitott olyan topik, amelyik pontosan a "saját neves" jelleg figyelembe vételével nyilt) a valamilyen "klubszabályzatát", a "klubtaggá" válás szabályait fogalmazná meg. A többi dolog - mármint az, hogy legyen-e egy olyan "nyílt" bajai fórum, amelyikbe anonim nickeken lehet beírni - nem kérdéses, mert lesz! Ez azonban nem érínti a "zárt klubot", vagyis a jelenlegi Bajai Régió Fórumot.

Teljesen mindegy ezért, hogy a Törzsasztalban, vagy másutt nyilna most "bajai" anonim nickes topik, mert az új struktúra bevezetésekor azok mind-mind átkerülnek az új "nyílt" Bajai Fórumba, ugyanúgy mint az eddigi itteniek a "zárt klubba".

A fentiekből következik, hogy én úgy fogom fel a jelenlegi helyzetet, hogy várom mi sül ki az egészből: a személyes konfliktusokból adódódó újabb szájkaratéról, vagy valóban egy új lehetőségekre való felkészülés jegyében folytatott vitáról van szó?

Előzmény: Mijo (87)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.18 0 0 88
Sikerült nagyon alacsony szintre jutnod.
Gratulálok!
Előzmény: Mijo (87)
Mijo Creative Commons License 2002.07.17 0 0 87

Nicsak, Wágnerem, hova nem jut a megbolondult világ, megértük azt, hogy egy zmaros nicknevű bajai illetőségű egyed, aki olyan merényleteket követett el az Index ellen, melyek miatt bajai lokálpatriótákként mindannyian szégyenkezhetünk, merészel olyan erkölcsi magaslatról ítélni, melyen semmi keresnivalója sincs. Szánalmas. Ezzel a fajtával nekem nincs miről tárgyalnom.

Egy olyan topikban, mely alapjaiban sérti az alapszabályunkat, részemről nincs mit tisztázni, és változatlanul nem tudlak megérteni benneteket, miért tűritek meg itt. Ezzel kapcsolatban a Márfai Péter is egyértelűen nyilatkozott, sajnálatos módon azt sem tartjátok szem előtt. Ezt a kérdést az alábbi állásfoglalásodban kikerülted, a jövőre vonatkozó előadásod viszont érdekesnek tűnik, majd meglátjuk ha beérik a gyümölcs.

Mijo

Előzmény: Zaturek Manfred (86)
Zaturek Manfred Creative Commons License 2002.07.17 0 0 86
Mijo, én nem tudok mit hozzáfűzni ahhoz, amit a másik topikban már elmondtam. Láttam ugyanakkor benne zmaros kérdését, hogy tulajdonképpen tisztázni kellene, hogy mit is takar ez a "megnyitás"? Arról ugyanis szó sem lehet, hogy a deklaráltan "saját neves" Bajai Régió Fórumot anonim nickek számára is nyitottá tegyük, ugyanis utólag nem csaphatjuk be mindazokat, akik ennek tudatában adták saját nevüket ehhez a fórumhoz, mivel nem akartak vegyülni az anonim nickek tömegével. Ugyanakkor az elmondott új fórumstruktúra lehetővé fogja teni azt, hogy nyiljon egy ilyen, nem saját neves, hanem "nickes" Bajai Fórum, a jelenlegi pedig az összes topikjával és főleg a "saját nevüket vállaló" lakóival együtt egy "zárt klubbá" alakuljon át, vagyis ennek az új nyílt Bajai Fórumnak az alfórumaként tovább működjön. Ez úgy nézne ki, hogy valamennyi jelenlegi "saját neves" kap klubtagságot (mégpedig a jelenleginél szigorúbban, vagyis egy személy - egy nick alapon). Maga a szoft biztosítja az olyan fajta használatot, hogy olvasni bárki olvashatja, de beírni csak klubtag tud - ezáltal nem lesz szükség arra, hogy moderátorok "elhajtsanak" betévedő "nickeket", mert egyszerűen mód nem lesz rá, hogy bárki is - a klubtagok ajánlása nélkül - "betévedhessen". Azok számára viszont, akik nem akarnak egy ilyen klubba belépni, de van valami beírni valójuk Bajáról, meg lesz a lehetőség arra, hogy anonim nickjükön is szabadon használják a "nyilt" Bajai Fórumot. Ez a struktúra gyakorlatilag két - különböző szintű és jellegű - bajai fórumot biztosíthat a mostani egy helyett.
Előzmény: Mijo (84)
Törölt nick Creative Commons License 2002.07.17 0 0 85
Mindenkinek, akit illet!

Én, mint a Bajai régió egyik alapító tagja a kettő közül ( a másik az előttem szóló ) szeretném kifejezni abbéli meggyőződésemet, hogy ezen fórum nem azért jött létre, amiként napjainkban funkcionál. Egy puccs következtében páran 'lenyúlták' a topikot, melynek a következménye az lett, amivé vált az előtte sokszínű, pergő, jó hangulatú topik.

Ennek fő okozója a Mijo nicknevű bajai illetőségű egyed!

Mijo Creative Commons License 2002.07.17 0 0 84

Kedves Wágnerünk !

A közelmúltban megnyílott egy olyan topik ( "Megnyitni" a Bajai régió Fórumot ), melynek fórumromboló jellege miatt semmi keresnivalója sem lenne elvileg a Bajai régió fórumban.

Én ebben nem kívánok vitatkozni senkivel sem, lévén ahogy számomra, úgy számodra is egyértelmű az, hogy kishitűen provokatív célzattal állt elő ezzel annak nyitója. Viszont veled szót váltok a témáról, illetve megosztom veled a gondolataimat.
Meg kell jegyeznem, ha valaki is komolyan kezelné tőletek, az Indextől az ebben felvetetteket - amit logikátlansága miatt valójában egy pillanatig sem feltételezek -, azon nyomban kérném, mint egykori kezdeményező és kérvényt benyújtó, fórumunk haladéktalan feloszlatását, és attól fogva szabad a gazda, mehet a számtalan fórumok bármelyikébe ki merre lát. Ugyanis ez a fórum éppen amiatt kapott tőletek fórum rangot, ami ellen most az inkriminált topik, nyitója révén apellál, lázít, hangulatot teremt. Persze hogy nem kérek tőletek ilyent, hiszen ez vérlázítóan tisztességtelen lenne mindazokkal szemben, akik bizalmat szavazva ennek az egyediségnek, valós civil nevüket adták az Indexnek, a bajai régiónak, a világnak. Nekik tartozunk, az Index is, te is, és többekkel együtt jómagam is.

Üdv: Muity Mijo
Baja

ZöPö Creative Commons License 2002.02.24 0 0 83
Akartam mondani, hogy a háttér nem szerencsés! (c:
Előzmény: Mijo (82)
Mijo Creative Commons License 2002.02.24 0 0 82

Jesszusom, Wágner úr, elnézésedet kell hogy kérjem, hatalmas nagy marhaságot követtem el ellened, szerencsésnek mondhatom magam, ha nem sértődsz meg az alábbi kompromittáló linkem miatt :(((.
Megígérem, az elkövetkezőkben igyekszem ügyelni az ilyen bakik mellőzésére :)!

Üdv: Mijo

Előzmény: Mijo (19)
igen Creative Commons License 2002.02.09 0 0 81
Én csak jóhiszeműleg rákérdeztem
évekkel első beköszönésem után,
hogy miként lehetséges a négynevű kivételezett helyzete, éppen a Bajai Fórumon, amely a nyílt, őszinte, Önmagukkal azonos hozzászólókat fogadja csak el. Ennyi. Aztán, a többi nem rajtam múlott. Sérelmem nem volt, ha nagyon érzékenykednék, itt talán történt egy kis próbálkozás ellenem, de részemről minden ok. Aki morgott rám, lehet, bal lábbal kelt fel, - így fogom fel. Ezzel ugye ezt lezárhatjuk?

Jovánt azonban remélem nem akarod ebbe a mi kis "egyeztetésünkbe"- :o) bevonni. Valószínűleg be sem nézett volna az indexbe, ha nem kapacitálom annyit...

Én inkább többet mosolyintanék, mint :(-kodnék, ahogy lentebb jelezéd.

A pálinkám valóban ölég jó lett. Pusztán, mert se mag, se cukor, igaz, nem is túl sok. De az építkezések megkezdése előtt egy kortyintás, az helyreigazít minden morcot-borcot.

Más.

Ha jól emlékszem, Te magad is szuicid hajlamú evő vagy - akárcsak én. És az is dereng, hogy a halételekkel szeretetteljes kapcsolatban élsz. Namost, nemrég kaptam egy egész lazacot, natur lefagyasztva. Többségében füstölt lazachoz találtam a neten receptet. És egy sós lében párolást... Ha tudnál, segíthetnél valami értelmesebb lazacétel-recepttel. Közeledik anyám születésnapja, szívesen meglepném.

Míg élek, remélek.

Szeretettel: Meszlényi Attila

Előzmény: Mijo (80)
Mijo Creative Commons License 2002.02.08 0 0 80

Kedves Attila, te egy általam ( talán többünk által is ) tisztelettel fogadott "közös" barátunk "szélárnyékában" jelentél meg itt, ami alapján úgy véltem/vélhettük, hogy szándékod barátságosan közeledő jellegű. Az eddigiek alapján nem kifejezetten tűnik így :(!
Van nekünk elég bajunk mindenféle ( pár, valójában nem is oly túl sok ) kétes elemmel éppen elég, mindemellett te akkor most mi a francnyavajáért vered a tamtamot olyan valami miatt, amihez nekünk semmi közünk sincs :(!???
Ha van valamilyen konkrét sérelmed, azt add elő konkrétan oda címezve, akiről azt felétételezed, hogy a címmzettje, de ne vegzálj olyanokat, akiknek semmi közük sincs a valós, vagy vélt ssérelmedhez !
Ha a Jován barátunk által megemlített pálinkád valóban olyan jó, mint amilyenre ő célzott, akkor igyekezz barátságos szóváltásra törekedni, de ha ezen a provokatív stíluson kívül nincs más mondanivalód, akkor legjobb lenne ha békén hagynál bennünket !

Muity Mijo
Baja

Előzmény: igen (79)
igen Creative Commons License 2002.02.08 0 0 79
Azért arra kiváncsi lennék, hogy hol törölték Meszlényi Attilát, aki "igen" - a bajai régión kívül, amikor is kötekedésmentes választ adtam egy általad feladott, eléggé annak tűnő kérdésedre?

A kérdésed úgy kezdődött, hogy nem akarsz a szavakon lovagolni...

Azután a szavakon lovagoltál.

Egyébként azt csinálsz amit akarsz, tied a hivatal.:)

Szeretettel: Meszlényi Attila

Előzmény: ZöPö (78)
ZöPö Creative Commons License 2002.02.04 0 0 78
"Engem még soha, semmilyen indokkal nem töröltek az indexen a moderátorok."

Ez viszont sajnos nem igaz.

Előzmény: igen (75)
ZöPö Creative Commons License 2002.02.04 0 0 77
"A lekáderezést lehet, hogy nem Te végezted, de az kétségtelen, hogy emilben valakinek beszámolt Jován közös múltunkról, és jelenünkről a Goszpodi ezt mondta nekem."

Nem lehet, hogy nem én hanem biztosan nem én. Nekem meg sem fordult a fejemben. Én ugyanis jóindulattal elfogadtam azokat az adatokat, amiket megadtál magadról. Ezért kérlek, ne keverj engem ebbe bele! Engem a rosszindulatod bánt. Kérlek, ezt is vedd figyelembe!

A továbbiakban pedig a kötekedésedet minden kommentár nélkül törölni fogom. Várom az építő jellegű hozzászólásaidat!

Köszönöm és jó beszélgetést kívánok:
zp

Előzmény: igen (74)
igen Creative Commons License 2002.02.04 0 0 75
És bocsánat, hogy külön írom be. Engem még soha, semmilyen indokkal nem töröltek az indexen a moderátorok. Egy a kivétel, azt itt kaptam, a legutóbbi hétvégén. Kitörölte valaki a választ, amit neked adtam egy kérdésedre, majd rendre kitörölte valaki azokat, amelyekben igyekeztem érzékeltetni a négynevűvel, hogy szimpatizálok a gondolattal, a Bajai régió fórum maradjon csak fenn, akként, ahogy most létezik. Mert SZVSZ igen jó ötlet, és ez is egy szabadságféle, hogy az ember felelősen, saját neve alatt beszélgethet a legpikánsabb kérdésekről is. De mint mondtam nem baj, sőt köszönöm.

Tehát: semmiféle sérelmem nics másutt, nincs is mit idehozni azokból.

Ha egyszer nincsenek.:)

Szeretettel: Meszlényi Attila

igen Creative Commons License 2002.02.04 0 0 74
Semmi baj a jóindulatommal. Köszönöm az engedélyt. A törlés pedig tény. De mint mondtam, nem baj, sőt. Köszönöm. A lekáderezést lehet, hogy nem Te végezted, de az kétségtelen, hogy emilben valakinek beszámolt Jován közös múltunkról, és jelenünkről a Goszpodi ezt mondta nekem.

Azért megkérlek, hogy nyugodtabb hangnemben írj nekem, én sem bántalak, meg ha bántanálak is, miért kellene bántással fizetned! De nem bántalak.

És segíts, amennyiben tudatlanságon értél, Te a prejudikálás kifejezést melyik értelmében használtad? Mert úgy látom, az előítélet, kiütve.:)

Szeretettel: Meszlényi Attila

Előzmény: ZöPö (73)
ZöPö Creative Commons License 2002.02.04 0 0 73
OK, rendben van. Nem vitatkozom veled idegen szavak jelentéséről, láthatóan nincs értelme. A moderálás nem cenzúrázás, de megengedem, nevezd úgy, ahogy akarod.

Úgy látom, hogy veled nem lehet szót érteni (lásd fent), mégsem töröllek. Nem törlök senkit csak azért, mert nem lehet vele szót érteni.

Én ugyan nem kádereztelek le senkinél. Másodszor próbálkozol azzal, hogy valamiféle "kollektív felelősségbe" próbálsz meg belerángatni. Gondolkodj el mondjuk ezen: 1) magyarok loptak Ausztriában 2) egy osztrák kijelenti, hogy a magyarok lopósak 3) te is magyar vagy - mától kezdve csak "a tolvaj Meszlényi"-ként emlegetlek, mit szólnál te ehhez?

Légy szíves, tanusíts több jóindulatot! A más fórumokban elszenvedett (vélt vagy valós) sérelmeidet pedig ne hozd át ide!

Köszönöm:
zp

Előzmény: igen (72)
igen Creative Commons License 2002.02.04 0 0 72
Egyik értelmében előítélet, de az nem volt a részemről. Gondold végig ezt az egyenlőséget - kérlek: moderálás = utólagos cenzúrázás. Én ezt így látom, és ezt cáfold, ha tévedek. De amennyiben a cenzurázás kifejezést használom a moderálásra, nem vezet semmiféle előítélet.

Off Hiszen saját magad is, amikor úgy láttad, hogy velem nem tudsz tovább szót érteni, akkor nem érveltél, hanem töröltél. De semmi baj, ez legyen a legkisebb problémám. On.

Örülök, hogy tiszta szívvel nyugodtan nyilvánultál meg legutóbbi beírásomra. Tudom, hogy Jovánnál lekádereztetek.

Üdv: Meszlényi Attila

Előzmény: ZöPö (71)
ZöPö Creative Commons License 2002.02.03 0 0 71
Szia!

Nem is ez volt a kérdés! :-) A cenzúra elítélése valóban helyes, csakhogy a prejudikácó nem ezt jelenti.

Üdv:
ZöPö

Előzmény: igen (70)
igen Creative Commons License 2002.02.02 0 0 70
Üdv!

Megkérdeztem személyesen. Nem mondta, hogy a cenzurázás elítélése, ha az lelkemből van, bármiféle istentelen cselekedet volna.

Megjegyzésem: az emberek ott ártanak egymásnak ahol csak tehetik. Az ítélet nem náluk, nem nálunk van.

Viszlát:
Meszlényi Attila

Előzmény: ZöPö (45)
Mijo Creative Commons License 2002.01.30 0 0 69

De ha már itt tartunk, illik gratulálni neked is, a megyei lista előkelő második helyéhez.
Ellenére, hogy eszméitek zöme ellenemre van, személy szerint esetedben örülnék, ha siker koronázná igyekezetedet.

Mijo

Előzmény: S.TAJCS (67)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!