Keresés

Részletes keresés

1920_ZTE Creative Commons License 2017.05.29 0 3 6388

Nálunk a középcsapatok illetve az alattiak ellen valóban 15-30 ember szokott állni a B-középnél, de azért az a szektor mindig becsatlakozik a szurkolásba, még ha nem is állnak, + ugye ott van a Torcida, akik oldalt szurkolnak már elég régóta. A nagyobb csapatok több fiatalt húznak a B-középbe, nálunk talán most érik az új generáció ami évek múlva egy masszív 50-70 fős állandó tábort is kiadhat majd szerintem kevésbé érdekelt meccseken is, riválisok ellen értelemszerűen még többet. 
Körmendről azért érdekelne, hogy ha nem lenne az álló rész, akkor mennyien szurkolnának állva, mert így szerintem egy kicsit becsapós ott a helyzet, persze ez nem von le semmit az érdemükből.

Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 0 6387

Alapjában véve igazad van, a Zete szurkolók nagyon adják mostanság. A Ha felveszed nóta szerintem nagyon üt... ill idegenben ők a legegységesebbek mostanánba, Szolnokon szerintem nagyon durva létszámmal voltak idén mindkétszer a rájátszásban.

Én továbbra is azért tartom a Körmendet a legjobbnak, mert ők esnek vissza talán legkevésbé, ha nincs annyira eredmény, míg nálunk ill Zegen is szerintem jobban visszaesik, plusz az oldal lelátó ott a legaktívabb...

 

 

Előzmény: PisztolyP (6383)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 0 6386

A döntőben, de azóta kb ez a 3. meccse

Előzmény: realfan (6384)
realfan Creative Commons License 2017.05.29 0 0 6385

A szezon végét tekintve szerintem is. De idén (is) volt több olyan hazai meccsük, ahol 10-15 ember álldogált ott, ahol most 200.

Előzmény: PisztolyP (6383)
realfan Creative Commons License 2017.05.29 0 0 6384

Új Capo? 2008-ban ugyanaz a srác vezényelte a Falco-tábort, mint most szombaton.

Előzmény: Törölt nick (6382)
PisztolyP Creative Commons License 2017.05.29 0 3 6383

szerintem idén a ZTE tábor magasan a legjobb... de ez szubjektív ;)

Előzmény: Törölt nick (6382)
Törölt nick Creative Commons License 2017.05.29 0 1 6382

Semmi másért nem énekelte Nektek az egész tábor, mert irónia az egész és ha nevezhetem annak, akkor trollkodás. A nagy döbbenet az arcokon azért volt az első dalnál, mert egyszerűen senki nem értette/érti a táborunkban, hogy valóban mi ebben a vicces és hogy miért akkor szólalt meg.

Sokáig azt hitte a tábor nagy része, hogy a sárga lábú cinege azért van mert az akkor éppen aktuális edzőt megpattintották a közeli faluban... Aztán amikor kiderült, hogy a csarnok beszakadással van összefüggésben ill hogy a sólyom nem is sólyom, hanem egy szárnyaszegett madár (címert is csinált rá valaki), akkor már pláne nem értettük, mi köze ennek hozzánk...

És mivel ezt hallgattuk egész évben, plusz dalolta boldog boldogtalan, ezért fricska volt, hogy ez szánalmas kis cinege 2-0-ra vezet a hatalmas vörös ördögök ellen...

Szerintem tökéletes fricska volt... de ízlések és pofonok... ahogy szerintetek az első pillanat adta az erejét, nálunk már az első pillanat is döbbenetet szült, hogy ennyire hogy lehet szint alá menni, de mondom nálunk /nálam az érik a szőlő is gagyinak számít a jégkorong meg kézi meccsen...

 

Jól szóltunk, amióta Visziék sajnálatos családi tragédiája miatt, új Capo van, sokkal jobban dörren a tábor, meg nyilván az eredmények meghozzák a hangot is, de én is úgy gondolom, hogy az egyik legjobb idegenbeli egységes fellépésünk volt ez most és -10-nél is jókat dörrentünk.

Szerintem a másik oldal is tud jól szólni (sőt valóban a legjobban az országban), de látszik, hogy a lelátón is van széthúzás nálatok...

 

 

Előzmény: realfan (6380)
PisztolyP Creative Commons License 2017.05.29 0 0 6381

Jól van, akkor más se értette, hogy miért akkor zrika ez, nem csak én... :)

Előzmény: - Marky - (6379)
realfan Creative Commons License 2017.05.28 0 0 6380

Szerintem egyszerűen a cinegés dal erejét az adja, ahogyan először megszólalt. Vannak erről felvételek a youtube-on asszem, de nyilván az ilyeneket át kell élni, nem adja vissza igazán a hangulatot egy videó. Nagyon sokkal vezettünk a Falco ellen, rákezdett erre a tábor és szinte az egész csarnok átvette, óriási hangulat kerekedett és hosszú percekig csak ez ment, amire az ellenoldalról nem is érkezett válasz. Nagyon fontos ebben, hogy nem csak a tábor nyomja. Sem a szövege, sem más dolog miatt nem emelkedne ki ez a dal amúgy. (Egyébként az első alkalom óta nem is szól úgy, még most sem rossz, de nem hinném, hogy ez egy örökzöld lesz.)

 

A hugyozós dolog gáz úgy ahogy van, én a klub helyében az elhatárolódás mellett a néhány meccses (mondjuk idei szezonra szóló) kitiltást is megléptem volna. De ez is csak vélemény. A falcósok nem kreatívkodták túl a dolgot, párszor nyomtak egy "hugyosok, hugyosok" rigmust - ennyit minimum megérdemeltünk. Lehet, hogy kedden tesznek még erre egy lapáttal, de szerintem jövőre ez már nem lesz téma.

Előzmény: - Marky - (6379)
- Marky - Creative Commons License 2017.05.28 0 2 6379

Mint kulsos: en ezt a cinegedalt nagyon nem eertem (vagy nincs meg a full sztori, bar korabban mar rakerdeztem...)

Ha mindossze arra irodott, hogy beszakadt a teto az Arenaban....haaat Ez nem a Falco tabor hibaja es semmilyen gyenge pontjukra nem mutat ra, nem ertem miert erzitek annyira utosnek, azt meg foleg nem miert verte annyira foldbe a szombathelyieket... Mondom, ha tobb van mogotte, akkor valtozhat a velemenyem

 

Sokkal gazabb lehetne Nektek, ha a Falcosok irnanak gyorsan valamit a hugyozos sztorira, mertcaz kozvetlenul a taborotokhoz kotheto... Valami ha jol ertem mar meg is szuletett, de idezet hianyaban azt nem lehet lepontozni..

Előzmény: realfan (6378)
realfan Creative Commons License 2017.05.28 0 0 6378

Tegnap jól szóltatok, az új dalok is ülnek, a hugyozásra is reagáltatok. Szerintem hangulatában jó derbi volt. 

 

Érdekelne a véleményed egy dologgal kapcsolatban, ha ott voltál tegnap, ha nem. Igazából ha létezik ilyen (márpedig elvileg igen), mint szurkolói kultúra, akkor ez ilyen típusú kérdés, ezért az ide betérő semleges szurkolók véleményére is kíváncsi lennék.

 

Akármennyire is cikizik egyesek, egyszerűen tény, hogy az elmúlt évek egyik legnagyobbat szóló zrikálása a "cinegedal". Amikor először toltuk Körmenden, hatalmasat ütött, dermedten néztétek/hallgattátok ti is az előadást. Aztán persze különböző módon nekiálltátok kifigurázni és gázosnak beállítani, hogy mi ilyet éneklünk - ez oké. Tegnap viszont erősen meglepődtem, amikor a meccs végi ünnepléskor rákezdtetek erre, jó hangosan, olyan egész táboros módon. Ahogy olvasom a fórumotokat, nagyon büszkék is magukra most a falcósok és hát látszik, hogy a terv szerint ez is olyan lesz, mint az "egy csapat van Vas megyében" rigmus, hogy átvettétek, és éppen az fogja mindig énekli, akinek nyer a csapata. Ez számomra nagyon-nagyon (egyelőre nem használok más szót) furcsa. Most azt hagyjuk is, hogy ezzel az elmúlt egy-másfél évnyi hozzáállásotokat húztátok át egy tollvonással, mert eddig se hittük el, hogy szerintetek ez csak egy béna húzás a részünkről. A tegnapi nappal végképp aláírtátok, hogy ez mennyire zavar(t) titeket. Ami érdekelne, hogy szerinted/szerintetek ez így nem furcsa válasz/megoldás/reakció a részetekről? Egy az egyben eltoltátok ti is, kárörvendve, ennyi, majd ezt óriási húzásnak értékelve fel is veszitek az új ünneplési koreográfia alapelemei közé.

Persze a célját értem, hiszen egy jó nagyot szóló zrika vitorlájából akarjátok kifogni a szelet, de azért ennek vannak más módjai, mint szimplán előadni ugyanazt.

Meggyőzhető vagyok, várom a válaszod.

Előzmény: Real013 (6377)
Real013 Creative Commons License 2017.05.01 -1 0 6377

Hát tudod, a kezdésnek fasszopó Falcozó, meg a már ünnepléskor is ugyanezt, meg cinegezést nyomó szurkolásotokkal legyetek boldogok. :) És nektek is csak akkor volt hangotok, amikor kicsit megindult a csapat felfelé. Ha marad a mínusz 27, nagy csend lett volna. A kiírásról nem is beszélve, kurva vicces volt. :D Mintha minden a Körmend ellen lenne és az MTE lenne a világ közepe.

 

Két hete Körmenden nem nyomtuk rosszul szvsz. (Megjegyzés: amúgy nem vagyok B-közép tag, de a szurkolást szoktam tolni, most sincs hangom.) Győr meg abszolút mélypont volt minden téren, játékban, lelkesedésben főleg. Ennek egyenes következménye volt az ottani szurkolás stb. 

 

Egyébként meg miattam lehettek a legjobb szurkolótábor, csak a  csapat végezzen ezentúl minden szezonban előttetek. :)

Előzmény: realfan (6376)
realfan Creative Commons License 2017.04.30 0 2 6376

"Mondjuk megnéztem volna fordított helyzetben a szurkolást, ha a Falco megy hússzal."

 

Ma megkaptad a választ. "Kicsit" más teljesítményt nyújtottunk, mint amit ti Győrben (vagy két hete Körmenden)...

Előzmény: Real013 (6345)
Gery1978 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 6375

Igen, megjött nekem is. :)

Előzmény: peli_w (6374)
peli_w Creative Commons License 2017.04.28 0 0 6374

A délután jött a levél a klubtól, hogy az igénylések feldolgozás alatt :))) miután megírták 2 napja, hogy szerintük intézzem külön és persze intéztem is - zseniális. Kabaré.

Előzmény: spider8 (6373)
spider8 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 6373

Februárban rendeltünk 7 db A-bérletet, napokon belül visszaigazolták, de azóta semmi nem történt... többször írtunk nekik, hogy mi a helyzet, mindig azt válaszolták, hogy majd jelentkezni fognak, bekérik az adatokat, stb... valóban komikus.

Előzmény: peli_w (6371)
Gery1978 Creative Commons License 2017.04.28 0 0 6372

Ez vicc, komolyan.

Előzmény: peli_w (6371)
peli_w Creative Commons License 2017.04.28 0 0 6371

eb-jegyekről:

 

februárban volt lehetőség a klubokon keresztül igényelni, többszöri rákérdezés után a körmendi klub azt a választ adta, hogy fogalmuk sincs mi történt az igénylésekkel, semmilyen visszajelzést sem kaptak, szerintük intézzük magunknak..:)

 

ez meg is történt, az első és a második napra vettem jegyeket, szóval ha valaki majd a topicból megy Kolozsvárra, esetleg lehet találkozni kint.

 

 

banderium Creative Commons License 2017.04.26 0 0 6370

Jobb esetben

Előzmény: realfan (6368)
kisloszos Creative Commons License 2017.04.26 0 0 6369
Előzmény: kisloszos (6367)
realfan Creative Commons License 2017.04.23 -1 2 6368

Aki ma belenézett a meccsekbe, láthatta, hogy a nagyobb távolság ellenére kb háromszor annyi zetés volt Szolnokon, mint falcós Fehérváron. 

 

Amúgy mi a helyzet Szolnokon? A korláttól számolva ötödik sorban kezdődik a tábor?!

kisloszos Creative Commons License 2017.04.20 0 4 6367

PVSK-Kaposvár!

10 éve hol kevesebben, hol többen. Régen voltunk ennyien kint(régen ez volt a kevés....) és nem hiszem, hogy mostanában leszünk megint ennyien. :( 

I am number 23 of Bulls Creative Commons License 2017.04.15 -1 2 6366

szanalmas, de mar annyira, hogy meg egy mosoly is belefer :)

Előzmény: kék/fehér#15 (6362)
Gery1978 Creative Commons License 2017.04.15 0 4 6365

Elsőre nehéz eldönteni, hogy sírjak vagy nevessek...

Előzmény: kék/fehér#15 (6362)
banderium Creative Commons License 2017.04.14 -2 7 6364

Ezen tegnap is jót röhögtem:):) bravó! Jó szar:)

Előzmény: kék/fehér#15 (6362)
Artúr Doki Creative Commons License 2017.04.14 0 0 6363

Csodálatos.

 

Előzmény: kék/fehér#15 (6362)
kék/fehér#15 Creative Commons License 2017.04.13 -6 4 6362

ALBA FEHÉRVÁR-Szolnok

 

birraboris Creative Commons License 2017.04.10 0 0 6361

Sziasztok!

Erről bővebben ?

"Hungarian Fanatics(19 órája)

U22
Fiatalok (Haladás) + Körmend Youth vs. Szolnok (vegyes) 5x4
fél perc körüli idő, Vas megyei győzelem."

- Marky - Creative Commons License 2017.03.22 0 0 6360

Fura, nekem csak a virslisek....

Előzmény: Artúr Doki (6358)
- Marky - Creative Commons License 2017.03.22 0 0 6359
Előzmény: - Marky - (6357)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!