Keresés

Részletes keresés

HJM Creative Commons License 1998.11.21 0 0 106
Kedves rezső!
(98-11-21 20:03)

Szívesen venném, ha az alábbi néhány fogalmat/politikai kategóriát értelmeznéd számomra:
-létbiztonság,
-szociális biztonság,
-kiszámíthatóság,
-jogbiztonság,
-szavahihetőség.
Előre is köszönöm.
(De ha lehet, akkor ne a honfoglalással kezd és ne '56-al érvelj.)

rezső Creative Commons License 1998.11.21 0 0 105
Kedves medwe és HJM!
Igazatok van. Magasra piedesztáltam a kormányt erkölcsileg, aztán kihúztam. Ezért aztán, nehéz. Főleg azoknak, akiknek a borítékjából kivettem a jövő évi fizetését.

De az a jó, hogy Ti megértetek. Annak ellenére, hogy vannak nálam jobban érvelők. Sőt csak azok vannak.

Azt viszont még Ti sem tudjátok, hogy aljas módon levertem az 56-os forradalmat a szovjet csapatok élén, de előtte még aljasabb módon kirobbantottam Gerő Ernő álnéven. A biatorbágyi vidauktot is én robbantottam fel. És így tovább.

Sajnos, medwe kedvenc zeneművét, a magyar hymnust nem én követtem el, ezért talán
megbocsát.

Az internettót kiválóan szerkesztik, egy csöppet sem elfogult itt senki rajtam kívül. Szerintem Trebitschnek is igaza van amikor naponta lőni jár, ha véletlenül találkozik velem egy sötét utcasarkon, meg tudja védeni magát tőlem.

HJM Creative Commons License 1998.11.21 0 0 104
Kedves rezső!
(98-11-21 17:49)

Személy szerint nekem veled semmi bajom, csak azzal amit és ahogyan képviselsz..
Jó lett volna ha a zongoradobáláson ezt személyesen is megbeszéhettük volna.

IMHO neked csak egy bajod van:
nehezen viseled el, hogy mások is gondolkodnak(ha nem is olyan szinten mint te) és van nekik is(a tiédtől eltérő) véleményük.

Megértem a kormánypártiak jelenlegi helyzetét is.
Nagyon nehéz úgy érvelni, hogy az az "erkölcsi magaslat" ahova önmagukat emelték, összeomlott alattuk.

De még ez sem lehet elfogadható érv arra, hogy az elhangzó/leírt ellenzéki véleményekre nincs más valászotok mint a múltra való hivatkozás, hogy az alőzők mi mindent csináltak.

Már írtam máshol is korábban, hogy szerintem is nagyon fontos a múlt, csakhogy abból megélni newm lehet.

A tét a jelen és a jövő!

Az emberek, a lakósság pedig nem hülye alattvaló, nem jobbágy stb. stb.

Ha előbb nem is, de amikor majd jövőre belenéznek a fizetési borítékjaikba rá fognak jönni, hogy mi igaz abból amit most ti, kormámypártiak állítotok.

Na akkor álljatok ki majd eléjük, hogy az előző kormány stb.stb......

Medwe Creative Commons License 1998.11.21 0 0 103
rezső, kedves.
Többször is végigolvastam a legutóbbi kesergődet.
Sok igazság van benne.
Helyenként joggal hánytorgatod némelyik asztaltársunk vitamódszerét.
Neked teljesen igazad van.
De arra kérlek, néha nézz tükörbe.
Ők SEMMIVEL nem rosszabbak Nálad.
Sőt.
rezső Creative Commons License 1998.11.21 0 0 102
Látom, hogy minden igyekezetem ellenére ez a topic is átmegy személyeskedésbe. No akkor nézzük így. Az még haggyán, hogy bármiről van szó az úgynevezett baloldaliak második harmadik mondatában biztosan lehet számítani a zsidó, zsidózás szó feltűnésére, és most is ez történt, meglepetésemre engem is rögtön az aljas zsidózók közé sorolt az egyik finomlelkű humanista (v.ö. baloldali) topictársunk.

„remenyfi 98-11-18 21:51
Hát elmész te Rezső a Demokratáddal meg a jó kis kormánymegbízásoddal! Aki akarja, bojkottálhatja az SZDSZ-fejlesztő topicot, aki meg nem, az irhat bele jó kis "ártatlan" zsidózásokat - mint ahogy azt meg is tette valaki. Virágozzék száz virág!"

Ez a virág elég büdöskére sikerült, meg egy kicsit furcsállottam azt is, hogy remenyfi élete negyedik beírásakor már ennyi mindent tudott (helyesebben vélt tudni) rólam.

Következett politikai alapállását a már nevében is vállaló társunk:

„balfrasz 98-11-19 10:20
Kedves Tasztaltársak!
"Fel kellett állnom!" Ha jól emlékszem a nemzet Macókája kezdte így egyik p.menti felszólalását anno. Úgy tűnik, hogy a felállás már csak a nemzeti-konzervatív-jobboldali (továbbiakban nkj)oldal kiváltsága marad.
(...)
Kérdéseim a következők:
Fenyegetőzött-e valaha baloldaliként számontartott Asztaltárs ilyen operettbe illő kivonulással, rox, BJL, vga, spaeker, horribile dictu, rezső és többi hasonszőrű zsidózása, büdösbolsizása, komcsizása, pufajkázása, netbunkózása/prolizása után?

Nem olyan-e ez az egész, mint a decens úrilány, aki a kedélyes zsidózgatás- komcsizgatás után a sz@r szó hallatán elájul?"

Itt már egyértelműen megvádoltattam a hasonszőrűekkel (?) együtt, hogy zsidóztam, büdösbolsiztam stb. De sajnálatomra kedves balfrasz, nemhogy én nem tettem ilyet, hanem még egyetlen fentebb leírt módon viselkedő úrilánnyal sem találkoztam. Talán saját köreidben keresgélj.

Néhány zsidózás után (ami úgy látszik minden „baloldali" hozzászólásnak integráns része újabban) Lewinfiú meglepő beírása következett:

„Rezső, mond neked valamit az a név, hogy Révai? Nem tőle idéztél?
Mégis, hogy képzeled, amit ide írtál? Úgy mint Libegő, meg BJL a zsidók önmérsékletét a médiában?
Tényleg, elolvasva ezt az egészet, nagyon hülyének érzem magam,"

Hát mit mondjak. Talán nem sokat tévedsz. De én sem tudok mit kezdeni A Révaira és a „zsidók" médiabéli önmérsékletére történő utalásoddal. Legyen nagyobb az önmérsékletem a médiában? De mi köze ennek az általam felvetett témához? (Révaitól utoljára a Kölcseyről szóló tanulmányát olvastam, több, mint 20 éve. Amikor kötelező olvasmányom volt. Te még ma is?)

Ezután következett, hogy Pirítós - feltehetően osztva azt a feltételezésemet, hogy az elfogult szerkesztés bátorítja, illetve provokálja a szélsőségeket - említetést tett a kormányfő likvidálásáról szóló (feltehetően viccesnek szánt) beszélgetésről, és annak tartalmát összehasonlította a másik oldal túlzóinak hasonló szövegeivel. Végső soron a két kormány, és szélsőséges stílusú támogatóit hasonlítgatta, és az egyiket jobban ítélte el.

Erre jött Diolen:

„Megjegyezném, hogy igen ritka, hogy egy-egy hányaveti kétszavas megjegyzésnél többre érdemesítsd az itt szép számmal felvonuló zsidó-, cigány-, buzi- és idegengyűlölők több topicon átívelő uszításait.

Ezzel szemben, ha valaki rosszalló megjegyzést tesz a keresztényekre vagy az 56-os forradalmárokra, sistergő istennyilaként csap le rá a haragod, két-három scroll-nyi terjedelemben."

Ezt én úgy értelmeztem, hogy Diolen tudat alatt zsidó védő pozícióba az előző, a keresztényvédő pozícióba a mostani kormányt helyezte. De amíg Pirítós egész gondolatmenetét a szerkesztés témakörébe illesztette (amit eredetileg felvetettem) addig Diolen - hasonlóan sokakhoz - ettől teljesen elszakadt, és csak személyeskedett. Ez nem tetszett nekem, ezért említettem meg (engedtessék meg, hogy a minimális színvonal alatti gyalázkodókra ne reagáljak) reagálásomban. Sajnálom, hogy nem bírtam magammal, és Freud emlegetésénél megemlítettem a _kivételesen_ nagy genyát.

Erre kapok még egyet Diolentől, hogy belekeverem privát vitámba Nyírővel. No kértelek én, hogy szólj hozzá? És miért lenne privát a vita? (Az is zajlik, de nem itt.) Pedig nem ártott volna valami értelmes javaslat. Na mindegy. Következő mondatokkal megint nehéz mit kezdeni: „Csak a farizeusságotok bosszant. Amilyen előzékeny ember vagyok, mindig én keresgélem a nagyforgatásban szétgurult szemgolyóitokat és már sajog a csípőm."

Eddig ahányszor a többes szám második személyt használtam a (baloldali) Engels nekem esett, hogy ez milyen csúnya jobboldali trükk, és bunkó dolog. Annyit mindenesetre érteni vélek belőle, hogy szerinted én is (mi is, csak hát ki az a mi, illetőleg a ti), hogy szintén elfogult lennék. Persze. De nem is jelentettem ki sohasem, hogy nem vagyok az. És nem is szerkesztek egy monopolhelyzetben levő (tehát automatikusan kvázi közszolgálati) lapot.
Az MDF kongresszushoz pedig semmi közöm. Itthon ülök. Azt sem tudom hol vannak.

Kedves _kivételesen_ nagy!

Annyira offtopic vagy, hogy az már fáj. Persze, ha mindig kiálltam a téma kanyargása mellett, itt is el kell ismernem. Érdekes páros vagytok HJM-el. Ő, ha valami baja van velem, mindenhova beírja, de ritkán él vele. Te viszont minden lépésem követed. Mint egy anti őrangyal. Ugye nem kívánod, hogy azt a sok hülyeséget tételesen cáfoljam!
Egy dologra azért felhívnám a figyelmedet. nem minden Rezső, rezso stb. aláírás mögött állok én. Ez a *** is vonatkozik. De már rég letettem róla, hogy tiltakozzam ellenük, mert az általam írottakat is úgy érti félre mindenki (példa rá ez a topic), ahogy beállítódása diktálja, és édes mindegy, hogy a valódit, vagy a hamisítottat dekódolja rosszul. Zavarta például balfraszt bármi is abban, hogy olyanokat adjon klaviatúrámba, amit soha nem írtam?

Egy dolog azért egyre világosabb előttem. A lap elfogult szerkesztéséért, a szélsőséges beírásokért első sorban én vagyok a felelős. Mivelhogy szóvá tettem. Másodsorban Pirítós, mivelhogy... Trebicss harmadrendű vádlott legfőbb bűne pedig az, hogy megunta az egyoldalú és reménytelen korrektséget.

No de miért történik mindez? És nem függ össze a szerkesztéssel?

Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 1998.11.21 0 0 101
Kedves rezső!

Légy szíves, ne keverj bele a privátvitádba Nyírővel. Szíved joga kritizálni az internettót az elfogultságáért, mint ahogy szíved joga kivonulni is, vagy MDF-kongresszus topicot nyitni (ha engem kérdezel, legyen Dávid Ibolya).

Csak a farizeusságotok bosszant. Amilyen előzékeny ember vagyok, mindig én keresgélem a nagy forgatásban szétgurult szemgolyóitokat és már sajog a csípőm.

Üdv,

Diolen Mobi

Törölt nick Creative Commons License 1998.11.20 0 0 100

"Freud - rezső ritka nagy genyája - pedig röhög markába", na ez azert tulzas. Zarojelben jegyzem meg, hogy a "kivetelesen"-t mar megint elhagytad. Mit vetettem?
Szoval, legfeljebb kuncog es a fejet csovalja, hogy Nahat, miket csinal ez a rezso, ez a rezso!
Ilyen ugyesen stilust valtani a ballet blanc-rol Le ballet de cour-re -ez utobbi stilust nemetul meg Hofballet-nek is hivjak- na el kell ismerni, nem semmi.
Mert ugye a klasszikus stil:
Szinhely az Olvir es a Taszfalt valtakozva

Rezso: En orulnek a legjobban, ha irnatok az MDF-es panamakrol /kb, de az ertelme ez volt/
Nemelvtars(?): Gyorsan felsorol egy parat.
Rezso: Gyorsan es varatlanul belerug a HJM-be a T.aszfalton
HJM:Visszarug a T.aszfalton
Rezso: Megsertodhet es vegre bejelentheti az n+1-ik kivonulasat az Olvirbol(!)
Publikum: Tapsol es szomorkodik
Nagy Genya: Ugyis visszajon!
Rezso: *** alatt becsempesz egy Sz.Sz.P verset, de valtozatlanul ir a T.aszfalton
Nagy Genya: Na, mit mondtam!
Rezso: Kis ido mulva, hala Istennek visszatert, kenyes kerdes elfeledve. Minden kezdodhet elolrol. Halleluja, rezso ist der Herr!

Visszaterve az uj stilusra (Hofballet), nem tudom, hogy Mobil mivel akarta mobolizalni a testveri tankokat. Az inkriminalt resz az en olvasatomban, csak annyi volt, hogy DM /na, nem a fizetoeszkoz/ elemezte X.Y. toleranciajat. Ebbe belemagyarazni "Mobil a kormányok között is különbséget tett ezáltal"-t, hat a lelked rajtad. Itt sok mindent elmondtak a FIDESZ-rol, de rasszizmussal meg nem vadoltak. En legalabbis erre nem emlekszem. Ez nem volt elegans reszedrol, tudsz Te jobbat is. Ertem en a felvetesed, hogy a fenebe nem ertenem. Csak azt nem ertem, hogy miert pont Te? Mert pl ugye teljes joggal felhaborodsz az Olvirban a Selmeczy (?) G-rol beirt ocsmanysagon -amiben tokeletesen igazad volt- es kis ido mulval irsz itt T.aszfalton egy szamomra hasonlo erteku ocsmanysagot egy TV ripoter felesegerol.
Ezt is nyilvan felvetesed szellemeben irtad:
"ebben a csahos falkában"

Egy ketely azert kinoz meg. Lehet, hogy ez nem is Hofballet, hanem az ouverture egy ballet d' action-nak? Rezso oszinten, municiot gyujtesz itt az MDF-Kongresszusra?

Kivetelesen hosszu voltam elnezest.

a rezso kivetelesen ritka nagy genyaja

rezső Creative Commons License 1998.11.20 0 0 99
Kedves Guga!
Igazad van, voltak csírái a végiggondolásnak, és ennyiben helyesbítenem kell. De sajnos ezt elnyomta a személyeskedés.

ego!
Lehet bárkinek nyitni MDF kongresszus topicot, de az SZDSZ-ét a _szerkesztőség nyitotta_. Az egyoldalú címlapokon kívül ez volt levelem kiváltója.

EG!
A címlapra kisérelj meg valamit feltenni. Ugyanis - ha jól értettem - a panasz erről szólt.

medwe
részvétem. _Ebben_ sorstársak vagyunk.

Lewinfiú!
Igen, a csúcson lehetsz. Azt meg inkább szokás szerint magánleelezésben tisztáznám Veled, hogy minek a csúcsán.


EG Creative Commons License 1998.11.20 0 0 98

Dear Ultravolta,

Segitek. Amikor megnyomizod
az Uj Hozzaszolas gombot,
csuklobol par fokkal nyugatra
modositsd az iranyt.
Ott megtalalsz egy Uj Tema
Felvetese gombocot.
Na most, barmennyire is
furcsa ezzel Uj Temat lehet
felvetni. Hihetetlen de
igy van. Es, bar az Intertetto
szabalyzata rogziti, hogy
MDF-kongresszus es/vagy
Wesselenyi uti szekhaz ugyben
NEM lehet Uj Temat felvetni,
szerintem kivetelesen Nyiro
Andras meg fogja ezt engedni neked.

Picit emlekeztetsz az egyszeri
emberre aki allandoan imadkozott
az Uristenhez az ottalalatos
nyeremenyert, de arra lusta volt
hogy kitoltsen egy szelvenyt.

dekóder Creative Commons License 1998.11.20 0 0 97
Bocs, hogy beleugatok, de Ultravolta nem a topicokról beszélt, hanem az Internetto címlapjáról. Ami szerintem is kissé - hogy is mondjam - egyoldalú. Persze nem ezért szeretjük...:o)
Törölt nick Creative Commons License 1998.11.20 0 0 96
Már megbocsáss Ultravolta de ki a lyóisten akadályoz meg titeket abban, hogy topicot nyiss a Postabank 198 Mrd-járól vagy felhozd a Törzsasztal fenekéről a Szekeres Imre topicot ?

Talán csaknem az zavar Téged, hogy ennyi a Tiéddel ellentétes vélemény, hanem hogy egyáltalán van...

bye

Donneck
Ui. ugye nem ?

ZöPö Creative Commons License 1998.11.20 0 0 95
Akkor mi is a helyzet a gecipatkányokkal? Hol vagy, Pirítós???
Ultravolta Creative Commons License 1998.11.20 0 0 94
Én nem kívánok belemenni semmilyen személyeskedésbe.

Az iNTeRNeTTó címlapján a következő, magyar politikai élettel foglalkozó cikkeket látom, aminek örülök, mivel bizonyára sokakat, köztük engem is érdekel:
- Torgyán újra megvédte menyét
- 40 milliós ÁFA-csalás
- 10 éves az SZDSZ

Sehol nem látom viszont a közvéleményt (legalább is egy részét) ugyanígy érdeklő cikkeket, mint pl.
- A Wesselényi utcai OEP székház megvásárlásának körülményei
- A Postabankot 152 millió, bocsánat _milliárddal_ tőkésítik fel (Népszabadság mai címlap, még ott is...)
- MDF kongresszus

Hajlandó vagyok azt hinni, hogy ez a véletlen műve (egy ideig). Ha nem , az iNTeRNeTTó akkor is tájékoztató fórum marad. Csak nem pártatlan. Remélem, hogy nem az.

Medwe Creative Commons License 1998.11.20 0 0 93
minden további nélkül lehet egy emilcímről több nicket indítani.
Kábé akkortájt, amikor a MSZMP-s múltját beismerő, egyébként kevés kivétellel mindig alpári, széljobbos "madár" komát kihackelték a törzsasztalból, akkor nyúlódott le a fríméles címem, amit azóta sem tudok használni, de akkor vagy 5 nick indult róla és mivel rám volt irányítva a cím, minden épületes levelezést másolatilag mekkaptam.
Aztán jött még egy csomó nick a valódi címemre, Izabellától kezdve a rohatzsidóig minden.
Épületes játék volt, de ebben az asztalban az a jó, hogy mindenki végigélheti a gyerekkorában beléfojtott gerjedelmeit.
Az meg csak plusz ajándék, hogy erre rá lehet húzni egy politikai szélsőség álarcát!
ego Creative Commons License 1998.11.20 0 0 92
Rezső, Te elrémítesz. Lehetséges lenne az, hogy a kongresszusra készülő MDF bármely híve nem nyithat itt a politika rovatban egy új topicot? Próbáltad már vagy csak úgy vádaskodsz?
Guga Creative Commons License 1998.11.20 0 0 91
rezső,

szerintem olvasd el a saját topiknyitódat előbb.Ugyanis abban te 1 db emberhez szóltál.Nem is vártad a topnyitóban, hogy bárki is cáfoljon, vagy tényeket sorakoztasson fel - a főszerk.en kívül. Jómagam, mint INKÁBB a baloldalhoz tartózó szoclibgenya, stb. - sorolhatnám a rámaggatott jelzőket - még a topik elején felvetettem, hogy valóban: miért nem szerepelhet pl. a MIÉP is itt. Ha ezt te nem veszed legalább részleges egyetértésnek, akkor beülhetsz Pirítós mellé lila ködöt hessegetni.....

Egyébként azért, mert te nem vetted észre,hidd el, mégis elég sok cáfolat és ellencáfolat, vélemény és nézet jelent itt meg. Ha nem olvastad őket, hát láss neki a topiknak újból.Ha meg azért nem vetted észre őket, mert nem tetszett a benne lévő vélemény, kéretik megfogadni: de gustibus non est disputandum. Érvelni és ellenvéleményt mondani ellenben szabad.

A topik - mint minden topik - persze rendesen elburjánzott. Ezért kérlek arra, hogy a nem a top.nyitódra írt válaszokat ne vedd olybá, mintha arra vonatkozna. A pártpolitikai vagdalkozást meg legalább ilyen szinten a ti szekértáborotokra is vonatkoztathatod.

P.s.
A 80%-al kapcsolatban: készítettél statisztikát???????????


üdv,Guga

Lewinfiú Creative Commons License 1998.11.20 0 0 90
Szia Rezső!

Remélem arra gondoltál, hogy csúcsponton vagyok? Akkor innen már csak lefelé van, viszont szép a kilátás!
Még mindig nem értem, hogyan képzeled a moderálást... Ez tényleg csúcs.

Mielőtt elévesszük a naftalinból a Nagy Rezignált Kormánypárti attitűdöt (mélylevegő, hátradőlés, tudom:-)), kérlek mások boncolgatásán túl, írjad már le, hogy Te mit csinálnál a gyűlölködő beírások ellen? Hol szabnád meg a gyűlölködés határát? És hogy csinálnád?
:-o

rezső Creative Commons License 1998.11.20 0 0 89
Magam, meg azt várom (vártam, várnám, hogy megértse valaki, hogy mit és miért írtam. (Szerintem Trebitschen és Pirítóson kívül EG volt hozzá a legközelebb.) Tudniillik semmiféle személyes sértődés nem vezérelt, (mint feltételezték egyesek), semmiféle végleges visszavonulást nem jelentettem be, (mint feltételezték egyesek), ugyanis eleve visszafogott mennyiségű hozzászólásom volt a politika rovatban, például a saját jólértesültségvel és "igazával" újabban ismét tobzódó FG-hez képest, hanem azon igényemet jelentettem be, hogy szeretnék egy kevésbé elfogult szerkesztésű Internettót, mert feltételezésem szerint (tévedhetek, de ezt cáfolni senki sem vette a fáradságot)ez bátorítja radikális politikai őrjöngőket. (Mind a két oldalon, de az egyik oldal legalább 80%-os többségben van mennyiségben és hangerőben.)

Egy konkrét válasz jött, a főszerkesztőtől. Szerinte lapja nem elfogult. Mit mondjak erre? Torgyán sem érti, hog hibát követett el. Bizonyos magasságokban már nem tudunk magunkra felülről és távolból tekinteni.

A többi reagálás pedig többnyire Pirítóst igazolta. Mármint az arányokról és a stílusról. Még Diolen (pedig ő színvonal ebben a csahos falkában) is azzal jött, hogy a zsidózó őrültségeket nem ítélte el X.Y. (Lewinfiú pedig újabban alighanem klimaxos.) Igen, nálatok pedig verik a négereket. Hogy ez nem válasz a kérdésre. Az nem érdekes. Lényeg, hogy _nekünk_ legyen igazunk. Bármiben. A zsidózást meg bármikor elő lehet kapni. Freud - rezső ritka nagy genyája - pedig röhög markába, hogy Mobil a kormányok között is különbséget tett ezáltal.

(Arról nem is beszélve, hogy már százszor megállapodtunk, hogy ezekre az őrültekkel szemben egyetlen lehetőség a nem reagálás, és néha a kitörlés.)

Szóval a beírásomat visszavonom. Tárgytalan. A helyzet normalizálása reménytelen.

Éljen és virágozzék az Internettóben továbbra is a ki-kit győz le, pártpolitikai indíttatású gyűlölethullám. Ellene tenni nem tudok, ha a szerkesztőség is ennyire egyértelműen egy politikai irányzatot preferál az általa szerkesztett címlapon, és egy politikai pártnak direkte besegít. No nem a reklámmal (amelyet eddig, például a Fidesz, vagy MSZP kongresszus közvetítésekor belső olvasói vita lapjain nem szerepeltetett), hanem azzal, hogy közvéleménykutatásra használ minket a Törzsasztalban és a Politikában nyitott topicokkal. (A szintén gyűlés előtt levő MDF számára például miért nem nyit egy ilyet? Pénzkérdés? És mindent megtesz amiért fizetnek?) De azt azért ne várjátok, hogy ennek örüljek.

GLászló Creative Commons License 1998.11.20 0 0 88
Csak várom, hogy a mártírok közül valaki majdcsak elítélően nyilatkozik a gecipatkány-ügyről.
Maminti Creative Commons License 1998.11.20 0 0 87
Megmondom őszintén, idáig azon filóztam, hogy mivel érdemeltem ki Speaker figyelmét. Úgyhogy elnéztem abba a topicba és kikerestem magam. Közvetlenül a topicnyitó után merészeltem beírni a brutális, égbekiáltó mondatomat:

Maminti 98-11-17 1:24 PM adatok | e-mail

Laci, és van valami ötleted? Mert nekem példul semmi kedvem az utcára menni...

opi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 86
Csülök :szerintem akárhányat felhasználói nevet regisztrálhat bárki ugyanarra az emilcímre.
Vagy bennfentes lennék?:))
Csülök Creative Commons License 1998.11.20 0 0 85
Halló, kéne valamit csinálni, mert az előző levelet nem én küldtem, nem lehetne ezeket a remek és szellemes nick-eket letiltani!
Csülök Creative Commons License 1998.11.20 0 0 84
Mily érdekes az összefüggés speaker (szócső?) listája és az íly kedvesen megviccelt személyek közt! Persze lehet, hogy ez csa a véletlen furcsa játéka. (?)
Egyébként úgy emlékeztem, nem szóltam hozzá a "Mit lehetne tenni" topichoz (tudjátok ahol az az ostoba hogyan nyírjuk ki dolog zajlott), de tévedtem, ezért önkritikát gyakorolva ide másolom rettenetes, emberhez nem méltó soraimat, amivel rászolgáltam a listára kerülésre:
"Csülök 98-11-18 13:22 adatok | e-mail
Hát, először is igyunk egy söröt, aztán majd csak lesz valahogy. "
Hát igen, ezt nem kellett volna.
gecipatkány1 Creative Commons License 1998.11.20 0 0 83
Én csak azt nem értem, hogyan lehetett ugyanarra az E-mail címre még egy felhasználói nevet definiálni ?
Tudtommal ezt egy mezei user nem teheti meg,
csak egy bennfentes...
opi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 82
Én a gecipatkány7-et kaptam. Úgy tűnik, a kultúra kibaszta a biztosítékot.
Maminti Creative Commons License 1998.11.20 0 0 81
Kedves Speaker!

Egyszerűen fel nem fogom, hogy mi a problémád velem, lévén, hogy soha nem váltottunk egymással még két szót sem. Volnál oly szíves tehát közölni velem? Akkor talán elsimíthatjuk ezt a félreértést még idejében.
Vagy kénytelen leszek ugyanúgy kialakítani a véleményemet rólad, mint Te énrólam, azaz ismeretlenül.

Csülök, nekem a vonzó "Gecipatkány8" felhasználónév jutott.

Csülök Creative Commons License 1998.11.20 0 0 80
Még jó, hogy "konzervatív" barátaink nem durvák, és tele vannak humorral. Egyikük tréfásan regisztráltatta magát a T.asztalhoz, az én E-mail címemmel. Megkaptam az igen szellemes, szárnyaló humorú, laza, könnyed nevet, jreslszóval együtt, most közzéteszem aztán lehet vitatkozni a szinvonalról:

"A jelszavad és többi adataid:

Felhasználónév : gecipatkány1
Jelszó : YPtHkaCQ
E-mail : csulok@galamb.net
Homepage : http://"

Kedves, nem? Trebitsch, mi a véleményed?

ego Creative Commons License 1998.11.20 0 0 79
Speaker!
Mostantól fogva Rád is vonatkozik, amit Piritósnak írtam. (11:19 17:03). Légyszi' Te is tegyél különbséget a "civilek" - nekem sem szimpatikus - játszadozásai és hatalom közelébe vagy egyenesen a közepébe került emberek undorító fenyegetőzései között.
Arhtur Creative Commons License 1998.11.20 0 0 78
Kedves vitázók!
Ugye nem gondolja senki sem komolyan, hogy a másik oldali vitázók tűnjenek el a topicokról? Úgy igen rossz hosszan vitatkozni, hogy mindenben egyetértünk. Akkor nem lehetne kommunistázni, fasisztázni. Ahogy elnézem a topicocat alig várják egyesek, hogy valami címkét lehessen akasztani valakire lelkük rajta. Attól még nem lesz senki se fasiszta, se kommunista mert valaki azt mondja rá.

Kedves Rezső!
Nem érdemes meghátrálni! A jelenlegi kormány cselekedetei sokkal elfogadhatóbbak az emberek számára mint az előzőé ezt a közvélemény kutatások is alá támasztják. Nem muszáj minden hozzászólásra válaszolni van amelyiket maga a hozzászólás minősít! Ha elvonulnak a kormánypártiak a topicról, akkor aszt hiszik a szoclibek, hogy mindenki velük egy véleményen van

Cecil Creative Commons License 1998.11.20 0 0 77
Ezuton is elnezest mindenkitol az offtopicert.

Kedves speaker,gondoltam, idemasolom a veled valo "gyilkososdi"teljes szoveget, nem hosszu,es meg csak nem is verszagu, de azert megse akarom ezzel megjobban leterhelni a topicot. Pusztan emlekezetedbe szeretnem idezni:
speaker 98-11-08 18:00
Cecil 98-11-08 16:23 speaker 98-11-08 14:54 kozotti parbeszedet.
De latom, mint ahogyan be is igerted,Te nem felejtesz...

Azonkivul pedig nem fogod elhinni;de nem tartozom egyetlen parthoz sem...Ambar,legyen,ahogy mondod...Addig sem probalsz egyenkent a nyomunkba eredni.:-))Igazad van, kedves Speaker; a magyar hazat meg kell vedeni tolunk, pufajkas,kozmopolitizmus alarca moge bujt bujtogatoktol...:-))))egyelore nevetek a hozzad hasonlokon, persze, igyekszem eszbentartani az osszes fenyegetozest is:((((

Ha lehet, ignoraljuk egymast. Attol te meg csendben figyelhetsz, es gyujtogetheted az adatokat.Hatha egyszer jol jon neked...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!