Keresés

Részletes keresés

N.21 Creative Commons License 2024.03.23 -1 2 17596

Mi vagyunk a leggyengebb formaban levo csapat, jelenleg a kiesés legnagyobb esélyese. Ezzel kellene foglalkozni, nem a színházzal meg a félidei irodalmi felolvasó esttel baszki a kva életbe már 

Előzmény: nissan97 (17595)
nissan97 Creative Commons License 2024.03.20 -1 1 17595


 

A részletekről az Oroszlány elleni bajnokit megelőző percekben Fülöp Péter, a Csiky Gergely Színház és Kulturális Központ Közhasznú Nonprofit Kft. igazgatója így nyilatkozott: "városunkban és környékén a sport és a kultúra mozgatja meg a legtöbb látogatót. Az ebben rejlő együttműködés esélyeit és lehetőségeit felismerve hangoljuk ezután össze tevékenységeinket. Például a komunikációban rejlő lehetőségeket is szeretnénk jobban kihasználni."

A megálapodás többek közt arról is szól, hogy a mérkőzések előtt, közben és végén a színház segíti a szórakozást például egy dj-vel vagy, ahogy az Oroszlány elleni mérkőzés szünetében is, egy énekesnő segítségével.

A kosarasok meccseire a színház munkatársai, a Csiky előadásaira pedig a klub dolgozói válthatnak kedvezményes jegyeket, illetve kölcsönösen szeretnénk egyes reklámfelületeken is megjelenni" - tette hozzá Puska Zoltán, a KKK ügyvezetője.

"Fontos cél az is, hogy a Kaposvár Aréna hétről-hétre megteljen, amire van is egy stratégiánk" - egészítette ki az elhangzottakat Hendlein Roland, a sportklub szakmai tanácsadója.

 

 

Bruschi85 Creative Commons License 2024.03.18 -2 2 17594

Kedves Oroszlányi Barátaink!

 

Gratulálok a szombati győzelemhez, teljesen megérdemelten, jobban játszottatok, jobban akartátok.

Örülök, hogy ennyien eljöttetek, ismét, ahogy mindig évek óta, kiemelt, piros betűs esemény, Ünnep, jó Veletek, beszélgetni, látni Titeket, koccintani, örömteli újakkal és a jövő, fiatalabb generációval is találkozni.

Jussatok be legjobb 8 Csapat közé, ott a helyetek, nem is kérdés, ha mi nem, Ti igen.
KisPark meccs előtt, után, Nélküled, sál, szembefordulás, éneklés, Adrián - Zsolti, 20 éves Barátság Ünneplése, ezek maradnak meg a meccs helyett, az felejtős.

 

Hosszú évek óta átéljük (2017), hogy a tavasz nem rólunk szól, idén 20 éves Jubileumnál jobb alkalmat első Aréna rájátszásmeccsre kitalálni se lehetett volna.
Sajnos, szezon érdemi részének vége, innentől kármentés, újratervezés, 2 meccs helyezkedés, hogy ne utolsó legyél a továbbvitt pont(ok) miatt, majd 10 meccs alsóházi bohóckodás, kínlódás, szenvedés, csak magunknak köszönhetjük.

Le a kalappal előre azok előtt, akik kint lesznek.
Egy ki-ki meccsen hazai pályán 6 percig vezettünk, puhán védekezünk, szemmel, lassan reagálunk, méterekre maradtunk le, besegítés nincs, taktikai fault szintén, DRTG mutató 14. helyre esett vissza, ismét 100 pont felett kaptunk, Daco edzővel ez a 102 kapott eddig a legtöbb, érdemes megszámolni, hány üres ziccert, lerohanást kaptunk, nem értünk vissza alapvonali bedobásból leindítottak, nem ütünk oda, papíron legjobb ötösünk 2. félidőben, Filipovity Márkóval egyszer sem volt fent 4 légióssal együtt....

OSE 70% EFG%, 5 bedobott triplával 100 felett, nálunk mindössze 13 gólpassz - 11 eladott, meg 7 tripla.

ORTG 6. pedig még így is az rendben is lenne, ha egy kicsit a kollektív csapatjátékra törekednénk, egyéni erőlködés, görcsösség helyett. Közvetítésben is látszott a játékosok, arcán, testbeszédén, érdemes megnézni.

Milos 2. félidőben nem játszott, Polutak szinte végigjátszotta az utolsó negyedet +8.

Márkó 3-as poszton egy percet sem játszott és alsó posztra se küldjük, ha elváltják, kisemberrel marad is ott és nem kap labdát, üresen, hiába mutogat, meg fut be menteni, hogy egy passz nélkül ráhányjuk a triplát, duplát emberről, festék meg üres, pattanó, második esély reménytelen.

Nem alakult ki 3 meccs alatt sem a hierarchia, ki az "alfa dog", Remy vagy Márkó, illetve a többi légiósnak be kellene állni a sorba, hátrébb, visszább lépni, csapatjátékra törekedni.

Daco edző hosszabbítása 2 évre akkor egy jó döntés volt, összerántott minket, mélységekből húzott ki, hullám tetején voltunk, stabilan, jó flowban, eredményekkel, akkor kell értékelni, nem utólag megváltoztatni, mert akkori ismeretekkel hoztunk egy döntést, most neki is fel van adva a lecke hátralévő meccseken.

Évek óta nem volt ilyen tehetséges, fiatal magyar magunk, 4 utánpótlás válogatott (Halmai Dani - Szikó Bí - Paár Márkó - Antalics Dani) Márkóval kiegészülve, akin a szombati sem múlott, Daco edzővel, Remy MVP jelöltek között, kb. az első rájátszás idegenbeli túrát kéne tervezni Bicskásoknak, erre a közvetlen riválisoktól zsinórban kikaptunk, egymás ellenik is rosszabbak, azon kell izgulni, hogy 3 légiós mit művel a maradék 2 meccsen, meg még ki tudja mennyin, hány ponttal kezdjük az alsóházat, mert nem maradt más, mint bennmaradás egyetlen célként, bármi áron.

TYHilton Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 17593

Elképesztő mélységekbe jutott a csapat a téli felfutás után. Elképzelés nélküli játék, átjáróház védelem, messze az egész bajnokság leggyengébb DEF ratingje. Teljesen egyértelmű, hogy nem vagyunk playoff csapat, de a szoros bajnokság miatt lehetett bízni abban, hogy akár bejuthatunk.

 

Ebből a csapatból sajnos sokkal többet nem lehet kihozni Jackson teljesen használhatatlan, Koprovicát nem használjuk, már amennyire lehetne, Jean-Marie ügyetlen hígfos, Eaddy streetball.

 

Meg kellene állni a lejtőn és még meccset nyerni, hogy legalább 3-4 ponttal menjünk tovább az alsóházba, még mielőtt tényleg szarba kerülünk. 

 

UI: Filipovics marad a B csoportban is?😄

N.21 Creative Commons License 2024.03.17 -1 1 17592

Hogyan nyerjünk? Idegenben nem szokásunk, az Olaj meg itthon is a csoda kategoria lenne. A kiesés ellen megyünk, kb a leggyengebb formában, ide jutottunk, a szokásos január-februári fellángolás után. Hallottam sérüléseket, betegségeket, nyilván nem könnyű így játszani, de ez nem lehet kifogás, más csapatoknál se lehet mindig minden rendben. Továbbá az edző kétéves szerződését sem értem, rendbe rakott minket, oké, ezért egy évvel nem lett volna problémám most, induljunk úgy nyáron, hogy van edzőnk, és már most épülhet a jövő évi csapat (csak maradjunk bent), na de  most van az elso hullámvölgyünk vele, ez is szokás szerint a valogatott szünet után, és eddig látványosan nem boldogul ezzel, a masodik félidőre totálisan szétesünk. Nálam a kétéves hosszabbítás vizsgafeladata a 8 közé jutás lett volna, persze nyilván akkor már elonytelenebb pozícióból targyalt volna vele klub, na de ha sikeres, akkor meg kell fizetni, ha akarod, ez van.

Előzmény: A Matróz (17591)
A Matróz Creative Commons License 2024.03.16 -1 1 17591

Jackson, Eaddy vállalhatatlan volt, Koprivicát meg nem értem miért játszik csak ennyit, pont lehetne igazságosan leosztva a percei ezzel a szintén nem nagy valami kanadai miki egérrel.

 

A védekezés átjáróház volt. Most még kellene 1-et valahogy nyerni, hogy ne utolsó, vagy mondjuk 13. helyről indítsuk az alsóházit.

TYHilton Creative Commons License 2024.03.16 -1 2 17590

Na jó. Maradjunk benn, aztán a többit majd jövőre...

N.21 Creative Commons License 2024.03.11 -1 1 17589

A második félidős szétcsúszásaink totál érthetetlenek, a playoff-ért megyünk, csúszni-mászni, kaparni kellene, rátenni még egy lapáttal.... Ha tényleg akarnánk a 8-at. De valahogy nem látszik az az akarat. Idén sem. Ahogy nem látszott a  Lazics-féle alapszakasz 6. csapatnál se a középszakaszban. Egyszerűbb a bohóckodás a play-outban. Illetve idén, amilyen szoros a tabella, az sem lesz egyszerű, bárki kieshet majd. Gyönyörű lesz. 

Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.03.10 -1 3 17588

Másik csapatokban ideálisak voltak a körülmények, amikor játszottunk ellenük? Mint pl. most a Szegednél... Nem. Kifogást mindig lehet találni. Jobb is, hogy nincs nagyobb minta, mert akkor lehet, hogy még szomorúbb lenne. 

Előzmény: Bruschi85 (17587)
Bruschi85 Creative Commons License 2024.03.10 -3 1 17587

Sztem ez kissé erős, túlzó kijelentés, mert nagyon kicsi a felnőtt A-s minta (5 meccs, amiből 3 idegenben), nem túl ideálisak a körülmények, feltételek pl. légiós, légiósok hiányoznak, vereségek utáni beugrás, idegenbeli meccs(ek) stb...

U20-szal meg top4-ben, igaz válogatott tehetségekkel, az alsóházi bohóckodást én nem veszem figyelembe.

Ami viszont baj, hogy korábbi OSE meccshez hasonlóan Szikó nem mutatott karaktert, nem látszott az elképzelése, terve, hogy akarunk nyerni, persze Honvédhoz hasonlóan megint rohantunk az eredmény után utolsó negyedben, sajnos nem tudunk jó ritmusban játszani, pláne okos döntéseket hozni.

Szombaton OSE ellen viszont rajtunk lesz teher, nyomás, igazi ki-ki meccs, a további matek 8-ért.

Szikó bemutatkozó meccsei, Nyír1 ellen, Szeba nélkül, Ájszek extra volt, 5. légiós Dickerson sérülten, 2 percet játszott, majd 2 kötelező alsóházban, Honvéd, Nyír1 és záró Ase, aztán idei OSE, Kecsap, Szöged.

https://kosarstat.hu/coaches/coach/c_gamelogs/?coach=cszokbala01

Előzmény: Hajrá Kaposvár! (17586)
Hajrá Kaposvár! Creative Commons License 2024.03.10 -4 2 17586

Sajnálom, de ki kell mondanom. Szikó egy szar edző, vele még szerintem egy tétmeccset sem nyertünk meg. Reméltem, hogy a játékosok ezt most megoldják, de nem sikerült nekik. És hagyjuk most, hogy nem az edző dobja be gyűrűbe a labdát. Ha lett volna eddig értékelhető meccse, akkor ezt most nem írnám ide, de egy sem volt.

Bruschi85 Creative Commons License 2024.03.10 0 0 17585

Kikérte mindhárom idejét, 3. negyedben 48-44, majd 80-72-nél és a végén 89-77-nél.

Előzmény: N.21 (17583)
TYHilton Creative Commons License 2024.03.10 0 1 17584

Újabb szokásos idegenbeli produkció. Korrekt első félidő, majd hígfos második. Sajnos nem érdemeltünk győzelmet és a második félidőben senki nem tett róla, hogy ez esetleg ne így legyen. Szar formában lévő gyenge Szeged ellen kaptunk ki, ezzel jó eséllyel kukázva a playoff reményeket.

 

Abell az egyedüli használható légiós, a többiek szóra sem érdemesek. Utóbbi évek egyik leggyengébb légiós kontingensét sikerült összehozni idénre, amivel nem is érdemlünk rájátszást és nem is vagyunk azon a szinten.

 

Szőke nagyon gyengén meccselt, oké hogy szűk volt a rotáció de se időkérés, se védekezésben vagy támadásban valami kreativitás.

 

Majd akkor talán jövőre!

N.21 Creative Commons License 2024.03.10 0 2 17583

Megint gyalazatosan jöttünk vissza a szunetrol, 0-2, es sokkal rosszabbak vagyunk, mint elotte, mikor tenyleg feljovoben voltunk.

 

Neteztem a meccs alatt, csak felületesen kovettem a kozvetitest, de nem tunt fel, hogy Sziko kért volna időt a masodik felidoben, mikozben egy egyemberes Szeged leszopatott minket. Javitsatok ki, ha megis.

Bruschi85 Creative Commons License 2024.03.10 0 1 17582

Cserébe támadójátékunk esetleges, kihagyott büntetők sora.

Lockeból itt is királyt csináltunk, Woolridge nincs.

Tahj és Zsömári miért nem játszanak, ha a héten teljes kerettel készültünk?

Szurkolás dicsérhető Bicskások, akik elutaztak, szépen hallatszanak, látszódnak.

N.21 Creative Commons License 2024.03.10 0 0 17581

Jo szar a vedekezesunk. Egy ember megver minket

TYHilton Creative Commons License 2024.03.09 0 1 17580

Eredmények ismeretében nagyjából csak akkor marad sansz a playoffra ha holnap tudunk nyerni. Idegenbeli játékot és formát nézve, erre azért komoly sansz nincs, függetlenül a Szeged gyenge formájától.

 

Szőke elmondása szerint sérülések, betegségek vannak, ha nem lehet teljes kerettel edzeni, akkor hiába minden próbálkozás, hiába a heti egy meccs. Az elmúlt 25 napban a holnapi lesz a harmadik bajnoki meccs, ha ilyen laza meccs terhelés mellett sem tudnak felépülni, meggyógyulni, akkor szart se ér a csapat kondija.

 

Bízzunk ettől függetlenül a legjobbakban és a győzelemben.

Bruschi85 Creative Commons License 2024.03.05 0 1 17579

"Megnyertük a Brazil Kupát, másnap kértem a vezetőket, engedjenek el. Megértők voltak, utána az első lehetőségem a kaposvári volt, szerettem volna megegyezni a klubbal és sikerült. Magyarul beszélhetek, itt vannak a régi barátaim, és úgy néz ki, nagy dolgok történhetnek Kaposváron a következő években, aminek részese szeretnék lenni."

"Hogy mit hoz a jövő, még bizonytalan, szeretnék felépíteni valami emlékezeteset Kaposváron, hogy ez milyen hosszú időt vesz igénybe, nem tudom, a szerződésem egyelőre a jövő nyárig érvényes. Szeretem a légióséletet, nyitott vagyok rá, meglátjuk, hogy alakul…"
https://www.nemzetisport.hu/kosarlabda/2024/03/ferfi-kosar-filipovity-marko-valami-emlekezeteset-epitene-fel-kaposvaron

Bruschi85 Creative Commons License 2024.03.02 -1 1 17578

Ó, de kár, sajnálom, hogy nem tudsz, tudtok jönni. :(

Remélem Ti is és végre mi is 8-ba jutunk, sorsolásotok nem vészes.

Én is minden jót, legjobbakat kívánom Neked, Nektek!

Előzmény: HDO (17577)
HDO Creative Commons License 2024.03.02 -1 2 17577

Köszi Mike! Mondanám, hogy találkozunk, de sajnos nem.

A legjobbakat kívánom nektek!

Előzmény: Bruschi85 (17576)
Bruschi85 Creative Commons License 2024.03.02 -1 1 17576

Gratula, szépen kiegyenesedtetek, zsinórban 3 győzés, légiós csere után, jövő hét pécsiek, remélem őket is veritek, sok sikert. :)

Előzmény: HDO (17573)
HDO Creative Commons License 2024.03.02 -2 3 17575

Köszi. Nem is a döbbenetes eredmény miatt örülök, inkább Kornél miatt. 

Előzmény: N.21 (17574)
N.21 Creative Commons License 2024.03.02 0 2 17574

Hatalmas gratula nektek, Körmenden nyerni is mindig bravúr, na de 117-et dobni... nem semmi! 

Előzmény: HDO (17573)
HDO Creative Commons License 2024.03.02 0 2 17573

Körmend belenéz egy méretesbe.

Fakéz1 Creative Commons License 2024.03.02 -1 2 17572

Mészáros azt mondta a kispadnak be kellett fújnia mert ha nem akkor őt veszik el a szövetségbe! 

Előzmény: N.21 (17570)
TYHilton Creative Commons License 2024.03.02 -2 3 17571

Simonnak is akkora pofája van mint a fél Ludovika, de egy labdát nem tud leütni meg moslék a pályán.

 

Szabály az persze szabály, de csak nagy nyomásgyakorlásra sikerült befújni...

Előzmény: Fakéz1 (17569)
N.21 Creative Commons License 2024.03.02 -2 4 17570

Persze, lehet. Csak hát ez ebben a szituációban semennyire nem volt sportszerűtlen viselkedés, ezért nem volt korrekt szankció a technikai fault azonnali befújása. Elég lett volna a szóbeli figyelmeztetés, annyit ért volna a dolog, többet nem, emberek a játékosok is, extázis, öröm volt, hogy bedobta, -2-ről meccsnyerőnek hitt utolsó masodperces, clutch dobás volt, senkit nem inzultált vagy sértett vele, az ellenfelet sem akadályozta semmiben, hisz időt kértek. Marhára nem volt arányban az elkövetett hiba és a büntetése.

Előzmény: Fakéz1 (17569)
Fakéz1 Creative Commons License 2024.03.01 -1 3 17569

Azért kapta mert levette a mezt. Először nem akarták befújni, de a kopasz meg a Simon faszkalap oda futott Mészároshoz azt mondták neki. Utána fújta be a technikait. Mezlevételért sajnos lehet fújni a technikait, ezt mondták a csapattól is. 

Előzmény: N.21 (17567)
TYHilton Creative Commons License 2024.03.01 0 3 17568

Teljes agyf*sz volt az egész mérkőzés, köszönhetően elsősorban a játékvezetésnek. Saját magunkat lőttük lábon kitudja hányadjára ebben a szezonban. Így elb*szni, technikai ide vagy oda nem lehet. Ne szórakozzunk már, amikor még 0,4 van az órán, ami alatt még kapunk egy kosarat is. 

 

Eaddy nagyon hiányzott a tegnapi csapatból, Jackson és Jean-Marie teljes mértékben értékelhetetlen, Milos sokkal jobban mozgott legalábbis támadásban a festékben, de megfújták rendesen, meghát kondival se bírná a sok játékpercet.

 

 

 

 

N.21 Creative Commons License 2024.03.01 -3 3 17567

Jó lenne pontosan tudni miért is kapott Abell technikait, a delfinek azt írja, hogy ünneplésért. Hogy szól a mezlevétel szabály? 

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!