Keresés

Részletes keresés

borzimorzi Creative Commons License 2012.05.03 0 0 771

Részemről OK a 13-a este 6 is, de ha Ardenis Olvtársnak is jó, akkor reszkess! Mert akkor mi leszünk a többség Veled szemben, és ha mégis úgy maradnál, akkor aztán erővel lecsutakolunk! :-)) 

Aztán jó magas hangon visítani tudsz-e? :-)

 

Hanem, jó lesz vigyázni, mert még elhíresztelik, hogy itt valami szadista párt készül! :-)

 

Üdv:

b

 

 

 

Előzmény: Thor der Gott (770)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.05.03 0 0 770

Akkor maradjon a 13-a, de legyen már 6 óra a kezdés, mert 3-4 felé jövünk vissza, gyors zuhanyzás, hogy fogyasztható állapotba kerüljek (gyk: ne legyek irgalmatlan emberszagú).

 

Így OK ? :-)

Előzmény: borzimorzi (769)
borzimorzi Creative Commons License 2012.05.03 0 0 769

Úgy tűnik, 19-én vagy 20-án  lesz a legközelebbi olyan alkalom, mikor már 3 embernek (Thor, Ardenis, borzi)  jó.

Jól látom?

 

Üdv:

b

Előzmény: Ardenis (768)
Ardenis Creative Commons License 2012.05.03 0 0 768

Nekem 12-én 11-19 óra között van egyéb elfoglaltságom sajnos...

Előzmény: borzimorzi (767)
borzimorzi Creative Commons License 2012.05.02 0 0 767

Részemről kifogás egy szál se. Akarom mondani, "nix kifó", a kifejezést a gimis unokahúgomtól tanultam. Hogy tetszik? :-) Remélem, Ardenis és Álomvédelmi twist is hasonlóképpen rugalmas lesz, és akkor már négyen leszünk! Még a végén nem is csak lineáris lesz a létszámnövekedés?

 

Üdv:

b

Előzmény: Thor der Gott (766)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.05.02 0 0 766

Üdvözletem !

 

Vagyok, csak némi családi munka ügyében nem volt túl sok energiám nemzetiszabadelvűsködni ! :-)

 

Azt kérdem, nem tudnánk egy nappal előrébbhozni a találkozást, azaz 12-ére ? 13-án a kisdunán szerveztünk egy kis kenuzást és már régen volt tavaly nyár! Légyci, légyci...! :-)

Előzmény: borzimorzi (764)
borzimorzi Creative Commons License 2012.05.02 0 0 765

Áder felért a Parkinson-csúcsra, abba a pozícióba, amelynek betöltésére már éppen nem alkalmas. Innentől irreleváns, hogy tetszene-e neki a mi kezdeményezésünk. Csatlakozni úgysem csatlakozna még rokonszenv esetén sem, hiszen jól tudja, mennyit köszönhet a Fidesznek, és a Fidesz is a markában tartja, e tárgyban kétséged ne legyen. Ellenszenve esetén viszont sokat tudna ártani. Szvsz maradjunk csak távol a már ide-oda elkötelezett emberektől. Az a tapasztalat, hogy az ilyenek bármikor képesek eladni egy új képződményt, hogy poziba helyezze őket az a párt, ahová mindig is tartoztak, csak nem tudtak benne felmászni az ugorkafára, vagy nem annak a legtetejére.

 

Üdv:

b

Előzmény: Álomvédelmi twist (763)
borzimorzi Creative Commons License 2012.05.02 0 0 764

Jövő vasárnap május 13-a, nekem jó. Remélem, közben Thor is idetalál, és neki is jó lesz. ha 2 napon belül nem bukkan fel, majd írok neki e-mailt, és ha nem reagál, akkor leszek olyan pofátlan, h felhívom. Bár a telefon nagyon magánéleti dolog, én nem szeretek senkit azon zavarni, ha nem muszáj. 

 

Csak tán nem már hárman leszünk? Ha a csapat havi egy fővel gyarapszik, akkor karácsonyra be is jegyeztethetjük. :-)

 

Abszolút igazad van abban, amit az ember fél agyának sk amputálásáról írtál, csak hogy megfeleljen a csoportízlésnek. 2 évig voltam SZDSZ-tag, de egyre jobban zavart,  hogy nem volt nemzeti, és nem érdekelte a vidéki Magyarország, mintha az nem is létezett volna. Én - liberális lévén - mélyen hiszek a polgárok közti egyenlőségben, és a szadi hozáállása egy idő után mérhetetlenül irritált. Ott is hagytam.

 

Másik két évig tagja voltam egy Élőlánc Magyarországért Pártnak, ahol volt ugyan némi nemzeti elköteleződés, de olyan mértékű töketlenséggel párosult a szervezés terén, hogy gyakorlatilag esélyt sem adtak maguknak arra, hogy valaha is többek legyenek, mint értelmiségi teadélutánok, a világ romlottságáról szóló révedezések és bénultan borongó, bávatag brummogások :-) résztvevői. Hát, izé. A sírva vigadás nem az én műfajom.De nem is politikai műfaj.

 

Úgyhogy éljünk soká, s remélem, Thornak is OK lesz a 13-a!

 

Üdv:

b

Előzmény: Ardenis (762)
Álomvédelmi twist Creative Commons License 2012.05.02 0 0 763

Mai beiktatási beszédét nagy bizakodással és örömmel hallgatva, arra gondolok, hogy a topic leadjében feltett, alábbi költői kérdésemre talán még igent is mondana: "Hogy Áder Jánosnak tetszene-e egy ilyen új párt? Nos, azt is neki kéne eldöntenie".

Ardenis Creative Commons License 2012.05.02 0 0 762

Kedves borzimorzi,

 

Jövő vasárnap 5 óra jó nekem. Neked / nektek?

 

 

Üdv!

Előzmény: Ardenis (761)
Ardenis Creative Commons License 2012.05.01 0 0 761

Kedves borzimorzi,

 

Nem sértődtem meg. :) A leírtaknak sajnos a felét sem értem (polidilin, kultpole).

 

Nekem nincsenek hatalmi vágyaim, nem akarok mindenáron a parlamentben kikötni. Pusztán az a problémám,  hogy egyetlen olyan párt, mozgalom, stb. sincsen az országban, ami teljesen osztja a véleményemet. Mert vagy liberális és egyáltalán nem nemzeti az egyik, vagy ultranemzeti a másik. És nincsen középút. Pedig rengeteg liberális és nemzeti egyén él közöttünk, csak elnyomják személyiségük egyik részét azzal,  hogy beállnak az egyik táborba és teljesen átveszik annak nézeteit. A konkrét javaslatokról személyesen jobb lenne, de határozott nézeteim vannak. Annyit szeretnék megvalósulni látni, hogy legyen egy ilyen eszméket valló szervezet. Amihez nagyon értek, az a szervezés.

 

Én 29 éves férfi vagyok, Budapesten élek. Ön? Thor? Lehet akár privátban is folytatni, mailcímem: leoingatlan@gmail.com (saját cím).

 

 

Üdv, Attila

Előzmény: borzimorzi (760)
borzimorzi Creative Commons License 2012.05.01 0 0 760

Ha ez így van, akkor isten hozott!

 

Kérlek, bocsáss meg, ha gyanakvónak tűntem. Sajnos, itt többen is vagyunk, akiknak épp elég rossz tapasztalatunk van azokkal a pár hozzászólásos nickekkel, akik zömmel a polidilin futnak, de nemcsak ott, és 99%-ban más, már jóval régebbi, vagy törölt nickeknek az utódjai. Soxor már létező fórumhasználók fikanickjei, amelyek abból a célból jöttek létre, hogy a főnickjükön vereséget szenvedett nickjükért bosszút álljanak és a korábbi vitákban győztes nickeket kikészítsék, provokálják stb.

 

S mivel a polidilire nem keres a google, azt csak bejelentkezve lehet olvasni, gyanús, ha valaki már az első hsz-ével odatalál. Az olyanok általában már rég ott vannak, csak más néven/neveken.Szerencsénk, hogy ez itt a kultpolba került.

 

Ideje lenne, hogy legyen "valami", például a jövő héten vasárnap vagy szombat 5 óra felé nekem alkalmas is lenne. Thornak?

 

Neked milyen területeken vannak jó javaslataid? Mit szeretnél megvalósulva látni a hazai politikában? Mihez értesz?

 

Üdv:

b

Előzmény: Ardenis (759)
Ardenis Creative Commons License 2012.04.30 0 0 759

A Google-be beírtam, hogy nemzeti liberális párt, ami kidobta többek között ezt a fórumot. Emiatt beregisztráltam ide és írtam kb. 3 hónapja, hogy jelezzétek, ha lesz valami. Nincs időm és nem is szeretek fórumokra írkálni, meg eszméket cserélni. Egyetlen olyan párt nincs, ami a nézeteimnek megfelel. Az egy dolog, hogy el vagytok egy dologra szánva, attól továbbra sem lesz párt. Nekem és sok hasonló gondolkodásúnak viszont biztosan lenne rá igénye, de ha más nem, akkor létrehozok egyet én. Nem a hatalom, hanem az eszme miatt.

borzimorzi Creative Commons License 2012.04.30 0 0 758

Egyelőre Thor és jómagam vagyunk elszánva a dologra.

 

Az viszont elég érdekes, hogy Neked összesen 2 hsz-ed van, és mindegyik ebben a topicban...

 

Üdv:

b

Előzmény: Ardenis (757)
Ardenis Creative Commons License 2012.04.30 0 0 757

Sziasztok, hogy áll a pártalapítás? Engem kifejezetten érdekelne, de a fórumból nem derül ki, mi a helyzet.

borzimorzi Creative Commons License 2012.04.06 0 0 756

Ha tényleg léteznek Fidesz-kritikus, értelmes jobboldaliak is, akkor próbálkozásunk nem reménytelen:

 

Konzervatív kritikai értelmiség

(Az alábbi posztot először nem kívántuk közölni, mivel az a Mos Maiorum által kezdeményezett nyilatkozat kapcsán a mi blogunkat is érinti. Úgy véltük, hogy nem jelen fórum a legalkalmasabb az írás megjelentetésére. A szerző éppen ezért eljuttatta azt a Népszabadság és a[...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

Mellesleg Thor olvtárssal ismét jót beszélgettünk, a jelek szerint egyre több dologban értünk  egyet. Továbbra is társakat várunk.

 

Üdv:

b

borzimorzi Creative Commons License 2012.04.02 0 0 755

Püff neki, tettük volna inkább Nagypéntekre? Amilyen változatos történelmű országban élünk, lassan minden naptári nap foglalt lesz valamire, mert x évvel ezelőtt ugyanezen a napon tutira történt valami egetrengető.

 

Üdv:

b

Előzmény: Törölt nick (753)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.04.02 0 0 754

Nem én állítom össze a naptárat ! :-PP

 

Neked nincs kedved benézni ?

Előzmény: Törölt nick (753)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.04.01 0 0 752

Na akkor szerda 17 óra, Corvin bevásárlóközpont éttermi rész.

 

Minden érdeklődőt, vagy torkig levőt szívesen látunk !

Előzmény: borzimorzi (751)
borzimorzi Creative Commons License 2012.04.01 0 0 751

Részemről OK.

 

De most már csípkedem magamat, mert a vendéglátóink már lehet, hogy osztják a lapokat, én meg még mindig itthon tollászkodom meg netezek.

 

Üdv:

b

Előzmény: Thor der Gott (750)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.04.01 0 0 750

Oké !

 

Szerda 17 óra jó lehet ?

Előzmény: borzimorzi (749)
borzimorzi Creative Commons License 2012.04.01 0 0 749

Téged aztán jól elkapott a Szentlélek! Nem hátulról, és pláne nem úgy... :-)

 

A KE ügye engem is feldühített, néztük az interjút az Urammal, és olyan csúnyát találtam mondani, hogy a feje tetejéig szaladt a szemöldöke.

 

Nagypénteken azért nem alapítanék semmit, nehogy gyászos véget érjen. Viszont a szerda du. teljesen jónak tűnik. Addig meg szeretném írni a közoktatási progi egy részét és egy rendes, nagyon szigorú elvárásokat támasztó fegyvertartási jogszabály tervezetét is.

 

Üdv:

b

Előzmény: Thor der Gott (748)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.04.01 0 0 748

Mindenképp gyorsítani kellene, mert lassan odáig jutunk, hogy megizélnek minket hátulról (vazelin nélkül!) és még örülnünk is kéne neki !

 

Javaslat: Április 4 vagy 6-a, délután 17-18 óra fele a Corvin bevásárlóközpont.

 

Az érdeklődöket és a torkig vagyókat szívesen várjuk !

 

Ha nem most, akkor mikor ? Ha nem mi, akkor ki ?

Előzmény: borzimorzi (747)
borzimorzi Creative Commons License 2012.04.01 0 0 747

Egyetértek. Kicsi bibi, hogy programot csináltam mára.

 

De akár 7közben is összeröffenhetünk, nix kifogás. Szerintem priviben egyeztessünk, aztán csak lesz valami, amihez mások is csatlakozhatnak.

 

Jövő 7 szombatja Nagyszombat, kérdés, hogy kinek jó. És nem ártana még 8 ember...

 

Üdv:

b

Előzmény: Thor der Gott (746)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.04.01 0 0 746

Helyzet van !

 

Össze kéne ülni ismét és felgyorsítani a munkát !

 

Javaslat ?

Előzmény: borzimorzi (745)
borzimorzi Creative Commons License 2012.03.26 0 0 745

Valamiért úgy érzem, mintha a végkövetkeztetése ide illenék:

 

Forradalom?

Nem kell messzire menni, ha összefüggést keres valaki a gazdasági függetlenség, a fülkeforradalom és a Concordia szerencsétlensége között. Például ha itt vagy, akkor máris jó helyen jársz. [...] Bővebben! Tovább »

forrás: Blog.hu

 

Ja, és lassan ki kéne tűzni valami időpöttyöt is, hátha már többen is leszünk, s azzal több egyeztetendő szempont is jár. Bocsi, de a jövő héten szombaton tanfolyok du. kb. 5-ig. De ha a többségnek csak az a jó, akkor 5 után már tudok menni báhová. Persze, a vasárnp a tuti.

 

Üdv:

b

Thor der Gott Creative Commons License 2012.03.19 0 0 743

A kérdés az, mit gondolsz protekcionizmus alatt !

Ha arra gondolsz, hogy mindenféle mesterséges védőernyővel növesszünk magyar ipart és/vagy mezőgazdaságot, annak nem látom értelmét. Nem hatékony. (Sajnos a magyar hagyományok nem teszik lehetővé a pozitivista gondolkodást. Az így létrejövő valami sem minőségben, sem mennyiségben, sem árban nem képes versenyképessé válni. Valójában az állami transzferek magánzsebekbe vándorlásának az elegáns megnevezése!)

De ha arra gondolsz, hogy a magyar mezőgazdaságot hozzuk helyzetbe, akkor közös a gondolat !

Előzmény: Törölt nick (742)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.03.19 0 0 741

Apropó !

 

Következő találkozón szívesen látunk !

Előzmény: syrius (736)
Thor der Gott Creative Commons License 2012.03.19 0 0 740

A kérdésed egyszerre egyszerű és komplex !

 

Szerintem nem egy párt lesz, ami kinő a mostani elégedetlenekből. Persze evvel mindjárt együt is fog járni a több "Bölcsek Kövére", csak az a kérdés, hogy mennyi ideig viselik a tévedhetetlenség ostobaságát ! Ha viszonylag hamar levetik, akkor lehet valami belőlük. Ha nem, akkor vagy marad a fityisz, vagy folytatódik a kis magyar pornográfia !

Előzmény: syrius (736)
borzimorzi Creative Commons License 2012.03.16 0 0 738

Helyesebben: egyértelműen, persze.

b

Előzmény: borzimorzi (737)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!