Keresés

Részletes keresés

Dibzu Creative Commons License 2021.12.19 0 0 337

Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni, mert valószínűleg szépen el van magyarázva a dolog egy bizonyos hajklinika honlapján, de én akkor sem értem. Az a helyzet, hogy én egy híresen nehéz felfogású ember vagyok. Szóval, ez a hajklinika azt mondja, hogy ők átültetett graftok szerint szabnak árat, és hogy az a hajklinika, amelyik hajszálakban számolja fel az árat, az csak trükközik, mert az egy marketingfogás. Nem lehet-e, hogy dupla csavar van a dologban, és az a marketingfogás, hogy ők graftokban számolnak. Mert elmondják, hogy egy graft tartalmazhat 1 vagy 2 vagy 3, sőt 4 hajszálat is, de olyan 2,2 az átlag. És ha azok a becsapósok a másik klinkikán elmondják, hogy ők ennyi meg annyi hajszálat ültettek át, akkor azt megtehették 1000 graftból is, meg 500-ból is, és hogy itt van a becsapás. De a hajsűrűséget akkor is az határozza meg, mennyi hajszál van, ezt mondja legalább is az én logikám, de valószínű nincs igazam, de ezt mondja akkor is, mindaddig ameddig nem értem. Mert lehet, hogy jobb ha több graftból jön össze az a hajszálmennyiség, mert akkor egyenletesebb a hajzat, ez oké. De ha meg átteszik a sok graftot, és azok mind 2 meg 1 hajszálasok, akkor sokkal kevesebb hajszál kerül át. És akkor a kevesebb graftos 5000 hajszál az mégis csak jobb, mint a több graftos 3000 hajszál, vagy nem így van? Azt írják a honlapon, hogy a nemjóklinika is hiába hajszálban mondja ki az árat, ők is graftokban képzik valójában az árat, mert a graftátültetés a munkájuknak a lényege. Ez rendben, de az átültetésnek meg a hajszál-szám a lényege szerintem. Szóval, azt mondják, hogy ők is az alapján hozzák ki az árat, hogy hány graftot ültettek át. De ha azt mondják pl., hogy 1millióba kerül a 4000 hajszál, akkor az nekem mindegy, hogy ez úgy jött-e ki, hogy 2 hajszálas, vagy 3 hajszálas, vagy 4 hajszálas graftokkal kalkulálták ki az árat. Az a lényeg, hogy ha azt mondják, hogy 4000 hajszálat átültettek, az csak megvan nagyjából, nem? Ha meg graftokban szabják meg az árat emezek, akkor náluk meg nem tudni, hány hajszál lesz. Lehet, többe kerül, és sokkal kevesebb hajszálam lesz, Énnekem ez jött le belőle, de még egyszer mondom, biztosan belehibáztam valahol, amikor próbáltam lekövetni ezt a dolgot, de hiába olvasom akárhányszor, akkor sem jutok tovább, akkor is ez jön ki. Ezért szeretném, ha egy hozzáértő elmagyarázná nekem, az én szintemen.

Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.10.19 0 0 336

Nincs mit.

Előzmény: Gabivagyok11 (335)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.10.19 0 1 335

Köszi a hozzászólást, és a véleményt is. 

 

Egyetértek, nem önmagában a műtéti módszer a lényeg, hanem az összkép, ezért jó, ha valaki kellően körüljárja a témát. 

 

Előzmény: Fausto_gyermeke (334)
Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.10.19 0 0 334

Én voltam két helyen, a hairhungary rendben volt, leírtam miért, és írtam korábban erről a professional nevű cégről, hogy végül nem volt jó a benyomásom, nem a ciki szót használtam, nem mintha változtatna a lényegen. Egyébként nem nekem kellett volna kapnom a támadást? :)

 

Annyiban korrektek voltak, hogy amikor megkérdeztem, hogy mióta léteznek, elmondták, hogy 2015 óta (nagyon nem 10 éve), és nem nekik van a legnagyobb tapasztalatuk Magyarországon (mondom, ilyen szempontból korrekt volt a doktornő) szóval az orvos igazat mondott, és azt is elmondták, hogy ezt a FUE2, vagy safesystem nevű módszert használják, amivel szép eredményeik vannak, és, hogy nincsen tapasztalatuk a másikkal, a trivellini asszem, meg van egy harmadik, amit a Sikos csinál, mindegy. Ezért arról nem is nyilatkoztak, de nem hiszem, hogy más módszerét kellene bemutatniuk, amúgysem ez döntött. 

 

Az viszont kemény, hogy milyen agresszíven tudnak egyesek támadni, ha nem tetszik nekik a véleményszabaság, hogy "volt bátorságod", mintha nem szabadna szabad véleményt nyílvánítani.

 

Ilyenkor azért óhatatlanul is arra gondol az ember, hogy aki így szól hozzá, az inkább valami "nagyon közeli emberke" a cégben, aki sértve érzi magát, aztán beírja, hogy hány haverja volt ott, nagyon gyenge, és elszomorító. 

 

Arról nem is beszélve, ha valaki Magyarországot kis kezdőbetűvel írja..

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.10.19 0 0 333

Igen, Sikos már volt, szerintem a Hairhungary is, de volt még Mantse, meg a Folliclinic kb 10 éve (ők annyira nem aktívak pár éve a neten), szóval igaz, ez a hely nem létezett, csak kb 2014-15-ben kezdtek reklámozni, az eredményeik pedig akár tetszik, akár nem, nagyon gyengék, és nemcsak a természetességgel van gond, de mindenki megnézheti maga.  

 

Igen, az is igaz, hogy a mezoterápát komoly helyek nem is reklámozzák, mert nem elég hatékony, de ha valaki pénzt akar kidobni, biztos meg tudják győzni. 

 

És hagyjuk is, mert nem érdemel több karaktert egy ilyen hozzászólás.  

Előzmény: Zimacharles (332)
Zimacharles Creative Commons License 2021.10.19 0 0 332

Nem is akartam írni, mert nagyon látszik, hogy a fájdalom, és a keserűség mondatta a butaságot az emberrel, de amikor tényleg gagyiznak, az kinyitja a bicskát. Ráadásul nem is értem, hogy miért "hozzád szólt" :)), hiszen mások írták a helyről, hogy igen átlátszó a reklám, és inkább ciki a hely, te pedig csak objektív voltál, mindegy. :)

 

Lehet a tények egyeseknek a zavaróak, mert utánanéztem, ez a hely nem is létezett 10 éve (2015-ben kaptak engedélyt, szóval az inkább 5-6 év..), ez pl tény, szóval megy a hazudozás, meg az "ön"fényezés :), ez azért elég gáz. 

 

Te jobban tudod, de gondolom akkortájt itthon volt a Sikos, meg Hairhungary, azt ennyi.  

 

Na engedjük el, ezek, meg a törökök egy színvonal. A honlapjuk pedig szerintem is szedett-vedett, de nem hiszem, hogy ez alapján dönt bárki. 

Előzmény: Gabivagyok11 (330)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.10.19 0 0 331

Nem akarlak lelombozni, de mindenhol azt mondják, amit hallani szeretnél, sajnos nem ez dönt, természetesen a szimpátia fontos. 

Sikos dr-t beírhattad volna a felsorolásba, illetve Mantse doktort, de nézz körül személyesen, akár menj vissza a klinikára, és ne a külcsíny alapján válassz!

 

Sok sikert!

Előzmény: tbGergo (327)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.10.19 0 1 330

Nem szabad reagálni ezekre, semmi igazi tartalom a bejegyzésben azon kívűl, hogy a mezoterápiát dícséri, amit szintén nem javasolnak férfias hajhullásra, ez sokat elmond a dolog komolyságáról. Sajnos sokan nem a fórumozók érdekében vannak itt, valószínűleg érdeke fűződik hozzá. 

 

Előzmény: Zimacharles (329)
Zimacharles Creative Commons License 2021.10.19 0 0 329

Na megjött egy újabb troll, aki a semmiből regisztrál, aztán ezt a futószalag helyet próbálja tolni :)). 

 

A mezoterápiáról pedig már milliószor leírták, hogy pénzkidobás, újabb baklövés kispajtás. Jó erőlködést! 

Kingsman01 Creative Commons License 2021.10.18 0 0 328

A Gabivagyok11-hez szólnék!

 

Az, hogy neked milyen az ízlésed, az a te ügyed. Valószínű, sem marketing szakember, sem webdesign szekmeber nem vagy, de azért volt bátorságod egy 10 éve működő cég weboldalát kritizálni!

Előbb nézz utána, milyen múltja van a Professional Hairnek!

Csak egy példa: a minden évben megrendezett Hajbeültetési Konferencia, amit Isztambulban tartanak, magyarországról mindösze egyetlen cég képviseltette magát, az pedig a Professional Hair volt!

Bizonyára a hajbeültetés anyaországaiban az USA-ban és ausztráliában is vannak konferenciák, de európában a legnagyobb konferencia minden évben Isztambulban van!

 

Úgyhogy tudod ki a Gagyi? Te vagy a gagyi! 

 

Nekem 4 barátom volt a Professional Hair hajbeültetésen, többen vannak az ismerőseim közül, akik mezoterápiára járnak, mindenki nagyon meg van elégedve.

 

tbGergo Creative Commons License 2021.10.17 0 0 327

A Hairpalacehoz elfelejtettem írni, hogy a dokit kérdeztem az új haj vonalról - mennyire lesz szabályos/természetes, mert több olyan esetet láttam, amikor maga a beültetés jól sikerült, de természetellenesen szabályos lett a vonal - erre a doki mondta, hogy ők figyelnek erre, és mindenkit lebeszélnek a szabályos vonalról. Ez nekem szimpatikus hozzáállás.

 

Voltam a HIMG-nél is konzultáción, de ott úgy éreztem, hogy inkább a külsőségeken (szép környezet) mintsem a szakmai tudáson (ez is csak egy egyéni érzés).

tbGergo Creative Commons License 2021.10.17 0 0 326

Sziasztok,

 

Szuper, hogy van egy ilyen csoport! Sokat nézelődtem már, hogy milyen eljárással, melyik helyen kellene csináltatni a hajbeültetést.

Nekem 3 klinika maradt a szűrésben:

 

 

Art n hair

Pro

-Travellini eljárás

 

Con

- a legtöbb bejegyzés a csinos doki hölgyeket dícséri - ami tök jó, de számomra kétséges, hogy a csapat mennyire marketing és nem szakmai alapon van válogatva 

- valószínűleg nem régóta csinálják mert nagyon fiatal az orvosi csapat, illetve egy plasztikai sebészet része

 

Hairpalace

Pro

-náluk voltam már egyeztetni, nagyon kedvesek és profiknak tűntek

 

Con

-FUE2 SafeSystem - ami alapvetően jó, de a Travellini elvileg még jobb -itt az a kérdés, hogy hasonló technikánál mennyire számít az orvos szakértelme 

 

Hair Hungary:

Pro

-Travellini eljárás

-őket itt többen dícsérik

 

Con

-találtam régebbi google értékelést ami nagyon negatív volt, illetve nem olyan rég reagáltak, hogy azóta javították a szolgáltatást

-valamiért nem olyan szimpatikusak kép alapján - de ez szimplán saját egyéni megítélés

 

Az árak mindhárom esetben hasonlóak, azt gondolom az nem fő szempont egy ilyen műtétnél.

 

Esetleg van aki ezek közül valamelyiknél járt, vagy tudna segíteni a döntésben? 

 

Segítségeteket előre is köszönöm!

Gergő

 

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.10.08 0 0 325

Félreértetted, amit írtam, nem az eredményekkel van a gond, hanem azzal, ha még zajlik (főleg kezdeti stádiumban) a hajhullás, ronthat a bőr állapotán a festék (ezért, írtam, hogy hegbe az ideális megoldás), a jóhír, hogy folyamatosan javítják a festék minőségét (2010-ben még egy-két klinika végezte UK-ban, és Dr Rassmann), ezzel együtt senki nem tudja megmondani 100%-osan, hogyan reagál a bőr, ez is változó. 

Az eredmények már szépek, még ha csak 2D-ban is látszik, távolról teljesen természtes, a gond, hogy a bőrnek nem tesz jót hosszú távon logikusan, ráadásul 2-4x ismétlik, mire kialakul a végeredmény (ez ennyi "szurkálást" jelent), más, mint amikor egy már teljesen ritka szemöldököt tetoválnak, ahol már nem valószínű, hogy lesz szőr, ezért intenek óva.

Ha te bevállalod, rajta, senki nem beszélt le. 

Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.10.08 0 0 324

 

Nekem személy szerint az a gondom vele, hogy egy illúzió, nem rendes haj, ezért nem csináltatnék parókát sem, ráadásul néhány évente állítólag újra kell csinálni (ez állítólag egyéntől függ), és nem kikopik, ahogy írtad, hanem a bőr emészti meg a festéket, magyarul "kitakarítja", ami nem oda való, mert idegen anyag, nem hinném, hogy bármelyik bőrgyógyász repesve támogatná az ötletet, főleg, ha még az élő hajhagymáid közé viszik be a festéket (nekem amúgy is érzékeny a fejbőröm).

 

Szerintem aki utánanézett, mindenki tudja, hogy használnak ilyen beavatkozást is, de a legtöbben azért nem választják, mert átmeneti a hatás, nem a "saját" bőröd, és csak egy elfedő dolog, persze sokan gondolom a természetellenes eredménytől is félnek, én is utánanéztem, az pedig elég erős, hogy ha profi csinálja, BIZTOSAN jó lesz az eredmény, garanciát is adnak rá. :)

 

 

Előzmény: Stitch1988 (323)
Stitch1988 Creative Commons License 2021.10.07 0 0 323

"nem egy zajló kopaszodásnál, ott egyenesen nem javasolják, mert állítólag hegesedést okozhat a festék beinjektálása a bőrbe, és károsíthatja a bőrt hosszú távon"

Kérdezem, akkor hova javasolják szerinted? Mert nyilván nem azért csinálják, mert olyan sűrű a haj a problémás területen :D

Én még nem halottam ilyet, hogy a helyesen elvégzett micropigmentáció problémát okozna és nem javasolt a kopaszodó területekre. PONTOSAN oda javasolják!
Mutatok példákat is! Sokan kombinálják hajbeültetéssel, külföldön bevett szokás és az eredmények magukárt beszélnek! A festékről pedig annyit, hogy az idővel kikopik, mivel a hagyományos tetoválással ellentétben ezt a bör felsőbb rétegeibe juttatják, mellesleg ez nem egyenlő a tetováló szalonokban használt "festékkel". Nem éri el a hajhagymákat, nem tudom honnan szeded ezeket a csacsiságokat, de őszintén nem is érdekel. Akit foglalkoztat a téma, a következő videót ajánlom, ahol egy srác kifejti, sőt, meg is mutatja, mit lehet elérni a két módszer kombinációjával!

https://www.youtube.com/watch?v=GOpLWoPgniQ


Érdemes még megtekinteni SMP for Density témában:

https://www.youtube.com/watch?v=6imYqENl71g
https://www.youtube.com/watch?v=NSi8LC8NjBE
https://www.youtube.com/watch?v=kkvwunBMCPY

https://www.youtube.com/watch?v=BByk4Ml6oek
https://www.youtube.com/watch?v=_xVGDVxdBWQ

itt egy kis írás, hogy a kettő kombinációja egy igazi "game-changer" lehet...

https://hairreplicationstudio.com/hair-transplant-alternative/combining-smp-and-a-hair-transplant/

itt egy másik:

https://www.scalpallure.com/hair-transplant-combination-treatment/

egy eredmény:

http://fue-hairtransplant.blogspot.com/2013/01/result-of-combining-scalp-micro.html

ez pedig egy BHT SMP-vel https://youtu.be/NfRcAWpVFN4?t=46

Namost, szeretnék valamit világossá tenni!

Ha valakinek vékonyszálu haja van, akkor egy műtét BIZTOS HOGY NEM ELÉG! Lehet panaszkodni, meg leírhatatlanul utálkozni, útálni az orvost, de nem ő tehet arról, ha fizikailag képtelenség olyan sűrün rakni a graftokat, hogy az egy megfelelő sűrüséget adjon vissza a többi nem kopasz részhez képest! Akinek eleve vékony és sűrü a haja, az szerintem ne gonndolkodjon egy műtétben! Kettő műtét kell minimum és egy SMP! Ha valakinek erre nincs pénze, ne csodálkozzon, hogy egy műtét után ott van ahol a part szakad, hisz az ilyen adottságokkal nem lehet elérni egy műtéttel azt a sűrüséget, amit szeretne! Az interneten az angolul tudók számtalan videót találhatnak a témában! Én csak leírtam az általam eddig látottakat és hallottakat!

Ez pedig, hogy az SMP káros, hát, lehet ha egy tetováló csinálja, vagy egy nagyon olcsó helyen valami "ezermester", akkor rosszul is elsülhet, de ha hozzáértők csinálják, biztosan nem lesz rossz!


Egy kis szórakozás, ha valaki érdekel, The Try Guys:  

https://www.youtube.com/watch?v=9X5Vuh4U5Wo
https://www.youtube.com/watch?v=5aYZcYb9VDg

ui: Itt is jön az SMP a sűrítéshez!!! ;D

Előzmény: Gabivagyok11 (316)
Fausto_gyermeke Creative Commons License 2021.10.02 0 0 322

+1 a hairhungary szerintem is jó választás, szakmailag nagyon precízek, és emberileg is pozitív volt a benyomásom, ott nem kapsz üres marketing sablont, személyes tapasztalat. Amiket javasoltak az mind kb az, aminek van is értelme így utánanézve a dolgoknak (nem kezdtek el mezotetápiáról hadoválni, a tetoválást én szintén nem vállaltam volna), és nem akartak feleslegesen lehúzni, a műtétről pedig egyértelműen lebeszéltek több dolog miatt is, írtam egy beszámolót, ha érdekel olvasd el. 

Előzmény: Gabivagyok11 (321)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.10.02 0 1 321

Azt nem tudom, hogy pontosan miket néznek egy kivizsgálásnál, de semmiképp ne ugorj bele semmibe (itthon sok a "marketinghely" sajnos). Ha tartasz attól, hogy más is lehet a háttérben, akkor menj el lehetőleg szakmailag megbízható helyre, és kivizsgálnak.

 

A covid-dal kapcsolatban sajnos tényleg valósnak látszik a tény, hogy a férfias hajhullást be tudja indítani/felgyorsítani (nőknél is).

 

A fórumon többen a Hairhungary klinikát ajánlották, nekem nincs személyes tapasztalatom (csak egy bécsi klinikával), de itthon ők tűnnek a legmegbízhatóbbnak.  

Előzmény: Tomadam86 (320)
Tomadam86 Creative Commons License 2021.10.02 0 0 320

Sziasztok,

 

Létezik olyan magánklinka, ahol hajhullásban jártas orvos kivizsgálna? Nem akarom azzal kezdeni, hogy elrohanok hajbeültetö klinikára ahol rámsózzák esetleg a dolgot, pedig lehetne mást is. Úgy értem, valaki olyan kellene, aki hormonszinteket mér, tanácsol ez alapján. Pl hogy finasteridine (azt hiszem így írják) szedésével még visszafordítható a dolog. Pár hónapja kezdett kétoldalt hullani a hajam, skála szerint a 2-es elején lehetek valahol. Föleg az egyik oldal a látványosabb, de még idegeneknek nem tünt fel csak ha mondom. Apámnak dús haja volt 60 évesen is, nagyapámnak is mindkét ágon. Ezért gondolom, reménykedek, hogy hormonális dolog lehet mögötte. Páromnak (nö) a covid miatt felborultak a hormonjai, kihullott elöl a haja egy csíkbab, de a nödokija helyrehozta fél év alatt neki hormonokkal. Valami ilyesmiben reménykedek én is.

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.09.30 0 0 319

A FUE-műtét utáni pontszerű hegek esetén, vagy a korábbi csíkkivételes hajműtétnél (a hátsó heg eltűntetésére) szerintem jó (kényszer)megoldás, amúgy tényleg kérdéses, hogy mikor van értelme.

 

Jók ezek a beszámolók, de itt is látszik, ha valakit tényleg extrém módon zavar a kopaszodása, csak akkor vág bele. Ha optikaiag nem úgy sül el, akkor pedig lereshet helyet, ahol kihalványítják, amit azon a fórumon többen is leírtak, szóval úgy tűnik ez az eljárás még nem tart ott (bizonyos képi eredmények ellenére), hogy esztétikai eljárásként érdemes legyen alávetni magát a legtöbb embernek. 

Előzmény: Zimacharles (318)
Zimacharles Creative Commons License 2021.09.30 0 0 318

Utánolvastam még anno, azért még teljesen kopasz területen is sokan megbánják a hajtetoválást (a tónus gyakran nem passzol, a pontok mérete is változik, és igen, állítólag károsítja a bőrt, akármennyire kicsik is a pontok), ráadásul több "kör" kell, mire kész az eredmény. 

 

Itt vannak vélemények:

 

https://www.hairlossexperiences.com/forums/scalp-micropigmentation-forum.56/

 

https://www.hairlossexperiences.com/threads/smp-laser-removal-scotland.10719/

 

Én nem csináltatnék. 

Előzmény: Gabivagyok11 (317)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.09.29 0 1 317

Jav.: nem injektálják, hanem a ilyen finom tetováló tűvel viszik be, a lényeg, hogy a mikropigmentációkor bevitt festék hegesedést okoz állítólag, ezért nem javasolják (korai használatra pedig kb. soha, ha nem korábbi hegek eltűntetése a cél) annak ellenére, hogy szemöldökpótlásnál, és egyéb kozmetikai területen alkalmazzák (persze ez nem jelent semmi sajnos). 

Előzmény: Gabivagyok11 (316)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.09.29 0 0 316

Az mindenképpen jobb, ha valaki nem képről mond orvosi véleményt, mindenképpen személyes vizsgálat kell egy ilyen műtét előtt, ez semmiképp nem szimpatikus.

 

Több helyen leírták, hogy a kezdő klinikák nem vállalnak komplikáltabb műtéteket, mert úgynevezett "shock-loss" alakulhat ki (az eredetileg meglévő, DHT-hormonra érzékeny hajszálak egy része végleg elveszhet), haj közé sűrítés annak számít. Az mikropigmentáció pedig egyértelműen akkor jön szóba, ha más megoldás nincs, nem egy zajló kopaszodásnál, ott egyenesen nem javasolják, mert állítólag hegesedést okozhat a festék beinjektálása a bőrbe, és károsíthatja a bőrt hosszú távon, ez egy újabb szakmai bakinak tűnik ettől a helytől (akár szeretnéd utálni, akár nem), ha tényleg érdekel hiteles szakmai vélemény, Rassman dr véleményét olvasd el nyugodtan, kb. 10 éve foglalkozik orvosi pigmentációval. 

 

Azt nem tudom honnan vetted, hogy klinikát kell utálni, senki nem írt itt ilyet, azonban tapasztalata több embernek is van, és a lesújtó szó nem fejezi ki, mennyire negatív, a leírásokból azért következtetni talán szabad. 

Előzmény: Stitch1988 (315)
Stitch1988 Creative Commons License 2021.09.27 0 0 315

Sziasztok, mi a véleményetek a síkos klinikáról? Én felvettem velük a kapcsolatot, viszont nagyon elbizonytalanít az, hogy a hölgy Már a telefonban mondott egy árat, illetve kép alapján akarják kiszabni az árat, amit én átküldök e mailben a területről, és csak utána lehet menni személyes konzultációra, ha nekem az megfelel. Viszont az én fejem kicsi, sokkal kisebb az átlagnál, néhány gyerek méretű sapka is nagy. Ezt meg is mondtam nekik, hogy kisebb az átlagnál De ez nem érdekli őket, pedig eléggé fontos adat, hiszen kis területre nem megy be ugyanannyi haj, mint mondjuk egy nagy fejre és képekről ezt nem lehet megállapítani. Erre persze az volt a válasz hogy de, ők tudják. A Professional hair nel azt mondták nekem személyes konzultációra, hogy a forgóm még nem alkalmas beültetésre mert még sok a haj és haj közé nem lehet( A hajvonal sűrítési, mivel ott volt egy hajbeültetés még évekkel ezelőtt és a forgó mikropigmentációval történő optikai sűrítési javasolták) evvel szemben a sikos klinika azt mondta, hogy ő haj közé is ültet, most akkor mi az igazság? Tudom, hogy a profhairt itt kötelező utálni, de szerintem azért nem mindegy, hogy egy orvos élőben vizsgál meg vagy kép alapján! A síkos nál telefonban semmilyen kép nélkül kétezer graftok mondott a hölgy a másik helyen azt mondták hogy 1000 hajszál nál fizikailag képtelenség többet berakni mert nem fér hova be. Nyilván nem az ár számít ebben az esetben, nekem nem probléma a síkos árak sem, viszont szerintem azért ez nem normális dolog így e-mailben és telefonon. Válaszotokat is köszönöm

Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.09.10 0 0 314

Nem tudom, kb 3000 graft (ahogy nézem a többi eredményt) kijöhet, a képen lévő fazonnál bőven elfér, de lehet több is kell neki. 

Előzmény: Zimacharles (313)
Zimacharles Creative Commons License 2021.09.10 0 0 313

Ennél a fazonnál van donor bőven, jó sűrű a haja, de azért ez a sáv nem túl széles, amit berajzoltak. Gabi, szted innen ki lehet venni 3-4000 graftot? 

Előzmény: Gabivagyok11 (312)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.09.10 0 0 312

Böngészgettem, és találtam egy egész érdekes cikket a biztonságos donor területről, belinkelek onnanegy képet, ahol ki van jelölve, hogy honnan szabad kivenni hajat, ahol még biztonságos, magyarul ki is nő, és hosszú távon megmarad:

 

 

 

 

Zimacharles Creative Commons License 2021.09.05 0 0 311

A végeredmény azért kicsit zorall. Nem néztem végig a videót, de ahogyan nyilatkozik, nekem is nagyon úgy tűnik, hogy rejetetten meg lenne a szándék (meg is értem, hajjal egészen másképp nézett ki), kérdés, hogy lehetne-e eleget átültetni (elég sok hiányzik, hátul pedig a heg..). 

Előzmény: Gabivagyok11 (310)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.09.05 0 1 310

Az nem is egyértelmű a videóból, hogy nem nőtt ki a megfelelő mennyiség, vagy egyszerűen csak tovább kopaszodott. A végeredmény, hogy hagyja kopaszon, és végül megbékélt vele (habár a videóból nekem kicsit az jön le, hogy megcsináltatná, ha lenne megfelelő módszer). 

Előzmény: Zimacharles (309)
Zimacharles Creative Commons License 2021.09.05 0 0 309

Neki nem maradt meg az átültetett haj? Kemény..

Előzmény: Gabivagyok11 (308)
Gabivagyok11 Creative Commons License 2021.09.04 0 1 308

Kis érdekesség, Joe Rogan hajátültetése (elég híres youtube-showman, előtte UFC kommentátor volt) még a korábbi módszerrel (Strip), ő például megbánta, de túl korán vágott bele a műtétbe (relatív gyorsan tovább kopaszodott), és hát a donor heg (egyéként FUE-nál is vannak hegek, csak azok kis pöttyök) sajnos befolyásolja a jövőbeni lehetőségeket: 

 

https://www.youtube.com/watch?v=tsFPAhthI7M

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!