Keresés

Részletes keresés

Arhtur Creative Commons License 1998.11.20 0 0 78
Kedves vitázók!
Ugye nem gondolja senki sem komolyan, hogy a másik oldali vitázók tűnjenek el a topicokról? Úgy igen rossz hosszan vitatkozni, hogy mindenben egyetértünk. Akkor nem lehetne kommunistázni, fasisztázni. Ahogy elnézem a topicocat alig várják egyesek, hogy valami címkét lehessen akasztani valakire lelkük rajta. Attól még nem lesz senki se fasiszta, se kommunista mert valaki azt mondja rá.

Kedves Rezső!
Nem érdemes meghátrálni! A jelenlegi kormány cselekedetei sokkal elfogadhatóbbak az emberek számára mint az előzőé ezt a közvélemény kutatások is alá támasztják. Nem muszáj minden hozzászólásra válaszolni van amelyiket maga a hozzászólás minősít! Ha elvonulnak a kormánypártiak a topicról, akkor aszt hiszik a szoclibek, hogy mindenki velük egy véleményen van

Cecil Creative Commons License 1998.11.20 0 0 77
Ezuton is elnezest mindenkitol az offtopicert.

Kedves speaker,gondoltam, idemasolom a veled valo "gyilkososdi"teljes szoveget, nem hosszu,es meg csak nem is verszagu, de azert megse akarom ezzel megjobban leterhelni a topicot. Pusztan emlekezetedbe szeretnem idezni:
speaker 98-11-08 18:00
Cecil 98-11-08 16:23 speaker 98-11-08 14:54 kozotti parbeszedet.
De latom, mint ahogyan be is igerted,Te nem felejtesz...

Azonkivul pedig nem fogod elhinni;de nem tartozom egyetlen parthoz sem...Ambar,legyen,ahogy mondod...Addig sem probalsz egyenkent a nyomunkba eredni.:-))Igazad van, kedves Speaker; a magyar hazat meg kell vedeni tolunk, pufajkas,kozmopolitizmus alarca moge bujt bujtogatoktol...:-))))egyelore nevetek a hozzad hasonlokon, persze, igyekszem eszbentartani az osszes fenyegetozest is:((((

Ha lehet, ignoraljuk egymast. Attol te meg csendben figyelhetsz, es gyujtogetheted az adatokat.Hatha egyszer jol jon neked...

The Dark One Creative Commons License 1998.11.20 0 0 76
Tudjatok ez a topic kisertiesen hasonlit a "Vizet predikalok, de bort iszom" gondolatra...olyan....vicces, hogy kik haborodnak itten fol. Erdekes...egyre tobb ember az egyszerubb megoldast valasztja. Analogia: Volt egy ket gyerek az exsulimban...nem sikerult nekik a Rigo utcai nyelvvizsga. Termeszetesen azonnal a Rigo utcai szemet allat tanarok voltak a korrupt disznok, akik lenyulnak penzt, stb. Persze en hulye fasz mit pofazok, hiszen nekem elsore megvolt...

Meg annyit a megsertodoseknek, hogy aki gyuloletet es agresszivitast vet, az azt is fog aratni. Hmmm. Egy ujabb erzelem: "cyber-sertodes".

Ertelmes hozzaszolasokat mindenhol szivesen latok (akarmilyen partu), hiszen ez egy vitaforum. Csak ilyeneket idaig kevestol lattam (Treibitsch, JT, stb). Amugy tenyleg a GLaszlo fele selekcio lenne a leghatasosabb, csak sajnos tul fiatal vagyok meg ahhoz, hogy nehany egbekialto hulyeseget ne kommentaljak.Tobbnyire ez egy kicsivel elesebbre sikeredik a kellettenel, dehat speaker-ek beszolasaitol azt hiszem fenyevekkel lemaradok. Aki ugy erzi, jogtalanul megsertettem, ezer sorry.

Ize, speakerek, zoldaszok, roxok, nyugodtan lehet sirva elrohanni innen, senki sem fog titeket hianyolni

opi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 75
túlszaladt a copypaste:) na megyek alukálni
opi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 74
speaker: az elnézést egyébként azoktól a jóérzésű emberektől kérem, akit megsértett az említett tréfa, ez sajnos kimaradt. Mivel téged nem sorollak ebbe a csoportba, ne vedd magadra. Na ennyi. A jövőben a hozzászólásaid részemről auto-scroll.

speaker

opi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 73
Ja, és éljen a BIT, meg a Byte, meg felőlem a gigabyte is!!
opi Creative Commons License 1998.11.20 0 0 72
Ajjajj, pellengérre kerültem...

Ez a lista a rendőrségre is elment? Úgy hallom, roppant mód érdekli őket az internetto-fórum mostanában.

Egyébként OK, elismerem, izetlen tréfában vettem részt, a feketelista többi tagja nevében is sűrű elnézést kérek mindenkitől akinek jóízlésébe belegázoltunk. Sorry...

speaker Creative Commons License 1998.11.20 0 0 71

Mennyi itt a gyalázkodó jobboldali! Pfúj!
Persze ezek a gyilkolósdit játszó fasza BIT-es fiúk ragyogó pofák!:
BLUUES- bluues@freemail.c3.hu
CSÜLÖK- csulok@galamb.net
LACI- laci.kalmar@usa.net
CECIL- cili.balint@flash.a2000.nl
AGATHA CRISTIE agathac@freemail.c3.hu
ALDAN- taorin@hotmail.com
VALENTINE b.udvarhelyi@usa.net
EVILMAN evilman@freemail.c3.hu
ZSOSZ- zsosz@ludens.elte.hu
OPI- opi@freemail.c3.hu
LÁTÓ- bohusp98@hotmail.com
ALIENNE- jegyed@ns.univet.hu
MAMINTI-lovelylilac@hotmail.com
Nem is felejtjük el őket.
HJM Creative Commons License 1998.11.19 0 0 70
Kedves Asztaltársak!

Nyattyonn, nattyonn "szép a király új ruhhája".
;-)

heraldikus Creative Commons License 1998.11.19 0 0 69
Hú, hogy nyüzsög itt is ez a sok-sok, intoleráns, elfogult jobboldali!

Alig győzök scrollozni, hogy egy kis korrektül belibbenő ballibet olvashassak már.

HAME Creative Commons License 1998.11.19 0 0 68
Kedves Diolen!

Mond az neked valamit, hogy bézbólütő? :-))

ZöPö Creative Commons License 1998.11.19 0 0 67
Na, vártam, hogy ezt valaki leírja helyettem. Köszönöm, Mobi! :-)
Kettes számú törzsvendég Creative Commons License 1998.11.19 0 0 66
Pirítós!

Megjegyezném, hogy igen ritka, hogy egy-egy hányaveti kétszavas megjegyzésnél többre érdemesítsd az itt szép számmal felvonuló zsidó-, cigány-, buzi- és idegengyűlölők több topicon átívelő uszításait.

Ezzel szemben, ha valaki rosszalló megjegyzést tesz a keresztényekre vagy az 56-os forradalmárokra, sistergő istennyilaként csap le rá a haragod, két-három scroll-nyi terjedelemben.

Ez utóbbi ellen nincs is kifogásom.

Csak akkor ne nyafogj mások elfogultsága miatt.

Diolen Mobi

ZöPö Creative Commons License 1998.11.19 0 0 65
Bizony, benne van a Netikettben: "Ne mondj semmi olyat, amit szemtől-szemben nem mondanál!" Bár, ha definiáljuk a "virtuális bátorság" fogalmát... :-))
Aladar1 Creative Commons License 1998.11.19 0 0 64
Kedves fijjug!

Hat most azt hiszem megis irok (bar az eddigi delete altali titkositasaim elott is mindig azt hittem;-) ) szoval ez, hogy itt mar ilyen sokan elbucsuztak ez most egy kicsit folkeltette az erdeklodesemet.
Bar ez remenytelen, de talan ugy kene ide irogatnia mindenkinek, mintha latna a masikat... azaz arnyaltan. Szerintem viszonylag egyszeru lenne ez. Mert en, de mas sem hiszem, hogy a beszelopartneret le merne netprolizni vagy fasisztazni, szoban nem irna senki kis betuvel sem Torgyant, sem Csurkat,de meg Gonczot sem. Az, hogy mi van az internettoban az engem pl mar reg nem erdekel (az, hogy ez ne legyen gond nagyon egyszeruen megoldhato, ha az ember kapasbol az internetto/forum-ra jon ;-). Aztan (ez a legnehezebb) meg ugy is lehetne fokozni egymas komfort erzetet, ha nem csoportositanank egymast...
Csak egy utolso kis eszrevetel, azert is erdemes egymas szegeny kis serulekeny lelkere vigyazni, mert peldaul ha en nem volnek annyira folvilagosult akkor mondjuk hala az itteni folszolalasoknak annyira belelovalnam magamat abba, hogy a volt kormanypartok sataniak, hogy neadj isten a miepre szavaznek, de ha meg en bosszantok fol valakit akkor az meg majd a szdsz helyett a Thurmerre talal voksolni... Csak mondom, hogy van olyan "liberalais" ismerosom aki a buszon uvoltve ecsetelte, hogy a gyulolet a legtisztabb erzes (ertsd a mostani kormany iranti gyulolet) es van olyan kulonben nagyon joravalo es visszafogott baratom akit, anno az Antall kormany lefasisztazasa arra a kovetkeztetesre vezetett, hogy ugy gondolta most mar erti a soa okait (ha valaki nem ertene, o arra celzott, hogy a zsidok (pl a nagymamam) kihuztak a gyufat) Szoval tenyleg erdemes az ilyen dolgokkal vigyazni, mert egy vitabol az emberek altalaban, fokent ha tul eles a vita nem ugy szoktak kikerulni, hogy a nezeteik kozelednek, hanem ki-ki megerosodik a sajatjaban, sot rossz esetben elszelsosegesul...

ZöPö Creative Commons License 1998.11.19 0 0 63
Te Pirítós!

Mond neked az a név valamit, hogy Dénes János?

ego Creative Commons License 1998.11.19 0 0 62
Piritós!
Rendkívül képmutató az a stílus ahogyan írsz. Kizárt dolog, hogy nem vetted észre mi folyik itt néha mindkét oldalon. Miért vetted fel a szemellenzőt?
Azt sem hiszem el, hogy olyan drámai lenne a helyzet, mint amilyennek most megpróbáltad beállítani. Annak örülök, hogy nem mindenkinek egyezik a gusztusa azokéval, akik mások megölésével viccelődnek, de ezek akkor is csak a hatalomtól távol álló emberek(rossz) viccei. Engem viszont ezeknél sokkal jobban nyugtalanított például annak idején a "betonba döngölés" emlegetése, a "Kónya dolgozat", a liberális férgezés, a más nézeteket vallók kiseprűzésének szándéka egyes helyekről, stb. Ezek ugyanos olyanok agyszüleményei, akik már akkor is potenciális hatalom birtokosai voltak, s mára tényszerüen azok.
Azt javaslom próbálj meg különbséget tenni Te is.
Guga Creative Commons License 1998.11.19 0 0 61
Lewin:-))))

Ultravolta - jól elolvashattad Glacit, ha ezt mind le sikerült szűrnöd belőle. Yó nagy lukak vannak azon a szűrőn:-))

GLászló Creative Commons License 1998.11.19 0 0 60
Mér pont én? Szortírozz Te, Lewinfiú! :-)
Törölt nick Creative Commons License 1998.11.19 0 0 59
...már megbocsáss Lewinfiú de ezzel azt akarod mondani, hogy az _én_ 150 szavam pontosan egyenértékű speaker 150-ével ?!
;-)))
Lewinfiú Creative Commons License 1998.11.19 0 0 58
Helyes! Akasztófára az akasztásra bújtogatókkal!

Kérdésem: mit kellene tennie Nyirő Andrásnak?
Pl: egyensúlyt tartania. Számba venné - benyomásaira hagyatkozva? vagy a hozzászólók bevallása alapján? vagy Rezső ellenjegyzésével és sugalmazására? vagy Glászló szerint? - hogy ki kicsoda és melyik oldalt támogatja.
Azután, ha mondjuk Speaker mond valamit, ami 150 szó, akkor Pethor Donneck is mondhat 150 szót. Erős kifejezések súlyozva lennének.
Mondjuk egy "kékszínű ügynök" ér egy "barnainges bőrfejűt". Egy "zsidrák" az két "bolsi" vagy fordítva. A "kormánypárti seggnyaló" kifejezés kerülendő, mert azonnali kitiltást eredményez. Kérdés, hogy mennyit ér a "netproli" epitethon ornans? Erről külön topic nyílhatna, monjuk azt Trebitsch moderálná - illetve az nem jó, mert neki van humora...
Így valahogy gondoljátok a moderálást?
Írjátok már le, mert hülyén fogok meghalni!

Ultravolta Creative Commons License 1998.11.19 0 0 57
Kedves Gélászló!
A "lentiek" ismeretében - fránya bumeráng - olybá tűnik, hiába a magyarázkodás, megjegyzésedet talán inkább a Humord Harold-ba kellett volna postázni ;-)) (Remélem nem sértődsz meg.)

Leírtam a saját véleményemet, szerintem nem esett túl messzire a topic témájától. Most pedig úgy érzem, hogy a csatorna kezd személyes "párbajok" színhelyévé válni, amiben én nem szeretnék részt venni. Átugrok másfelé nézelődni... (Politika miatt ölre menni, no de gyerekek... :-))

prenotalis Creative Commons License 1998.11.19 0 0 56
Pirítós !

Ez minden ami a szemedet szúrta az Internettóban ???


GLászló Creative Commons License 1998.11.19 0 0 55
Kedves Esik:
Magam utaltam rá:
"Trebitschet megértem, néha nekem is elegem volt és van sokak hangvételétől, olyankor kiszállok egy darabig. De ez a mártíromság és a zsigeri politikai ellenszenvek erkölcsi piedesztálra emelése olyanoktól, akik maguk is hajlandóak szörnyen viselkedni, az elképeszt."
Nem volt nagy kunszt. Szerintem azonban nem mond ellent annak, amit írtam. Annál inkább nagy kunszt egy újfiúnak (7 hozzászólás) megtalálni a helyes időpontot. Nekem nem sikerült volna. :-)
Guga Creative Commons License 1998.11.19 0 0 54
Harijo,

egy nem zsigeri miért?

Guga Creative Commons License 1998.11.19 0 0 53
Pirítós,

Te, az a topik, amiről beszélsz, nem likvidálás miatt nyílt. Olvasd el a topiknyitóját, ugye, léci.
Az, hogy néhányan valóban akasztásról beszélnek (meg néhányan írják, hogy természetesen nem gondolják komolyan) semmivel nem különbözik a millió1 zsidózó topik hangvételétől, főleg nem a cigányirtó topikoktól, amit szintén nem tiltott le a Papanettó.
Arról meg hadd ne készítsünk statisztikát, hogy Bokrost, Hornt, stb-t hányszor akarták
megnyuvasztani itt, a tasztalon.

Ha csak a hangulatot akarod fokozni, arra kiváló volt a beírásod. Egyébként meg ellhessegethetnéd a lila ködöt az orrod elől.
Vagy ugyanolyan dühvel támadd Papanettóékat, hogy vegyék le a vérnáci topikokat is pl.
Tudtommal eddig 1etlen topik lett betiltva, aminek a címében valami fasz szerepelt.Nem volt több cenzúra.

Esik Creative Commons License 1998.11.19 0 0 52
Kedves GLaszlo!
Lassuk be:most azert megcsiptek! ;-)
GLászló Creative Commons License 1998.11.19 0 0 51
Nem semmi, és csak úgy rátaláltál, Berzsián _újfiú_? :-)
Mindenesetre semmilyen álszent dolog nincs abban a búcsúban, - egyébként az olvírból való - én ugyanis nem a politikai ellenfeleimet, a "másik oldalt" hibáztattam akkor, hanem az elviselhetetlen hangvételt okoltam. Érted a különbséget, _újfiú_: nem a konzervatív mocskolódók voltak a bűnösök, hanem a mocskolódók.
Ma már könnyebben elviselem, éppen az általam használt és javasolt stratégia miatt. Hogy visszajöttem, annak ellenére, hogy azt hittem végleg búcsúzom? Tévedtem. Trebi már rutinosabb, ő eleve ideiglenes búcsút jelentett be. :-))
Amit farizeus magatartásnak neveztem az az, hogy:
1. csak az egyik oldali mocskolódást tartják az urak elviselhetetlennek
2. beavatkozást követelnek, mert úgy vélik, hogy az övék a helyes irány, itt pedig a mocskolódó szoclibek burjánzanak.

De azért körülnézek, mert Te _újfiú_ :-))gyanús vagy nekem. Az emlékezetem valami furcsát jelez. Ha rájövök, jelentkezem.

Berzsián Creative Commons License 1998.11.19 0 0 50

"Hát ennyi, azt hiszem számomra is meglepő módon - hiszen sokkal több ocsmányságot is elviseltem mint a
mostaniakat - eljött a búcsú ideje. A fórum most már olyan mértékben lett nekem elviselhetetlen és a
számomra elviselhetők olyan mértékben lettek ehhez gyávaságból és megalkuvásból erkölcsi támogatást
nyújtók, hogy nekem itt már nincs helyem.
Ez persze nem baj, ismerek itt olyanokat, akik már tízszer is elbúcsúztak, velem csak az lesz más, hogy én
ezt mindössze kétszer teszem meg. Most először és utoljára.
Szevasztok, nem különösebben érdemes hörögni csak ha nagyon jól esik az illetőknek, a többiek pedig
ismerik az email címemet.
F.G.

1997. szeptember 4. - csütörtök, 9 óra 38 perc"

Aki nem tudná F.G. azonos GLászló barátunkkal.
Csak ennyit az "álszent és színpadias megnyilvánulásokról"...

GLászló Creative Commons License 1998.11.19 0 0 49
Nézd, Ultravolta.
Egyesek alpárisága már sokszor, sok fórumon váltott ki vitát.
Nyissunk egy topicot, ami arról szól: tehetünk-e valami, és ha igen, akkor mit azért, hogy ezeken a vitafórumokon tisztességes hangon lehessen beszélgetni.

Ez a topic azonban nem erről szól, legalábbis a megnyitás célja nem ez volt. Ennek a topicnak arról kellene szólni, hogyan lehet a másik oldal szájára féket tenni.

Erre mondtam azt - és mondom most is -, hogy
nem kellene szabadságharcot folytatni azoknak, akik maguk is hadilábon állnak a józan beszéddel.
Akik pedig általában az ocsmányság ellen szólnak, azoknak - amig nem nyílik ez ügyben topic - azt javaslom, hogy legyen saját stratégiájuk, az összehangoltság itt nem működik. Az én saját stratégiám az, hogy nem vitatkozom olyanokkal, akik az én egyéni mércém szerint vitaképtelenek. Az ízlésemet kirívóan túllépők (pl. rasszizmus) esetében leírom a véleményemet, de vitába nem bocsátkozom. Lehet ezért nagyképűnek tartani, de ezeken a fórumokon személyek, önálló személyiségek vitatkoznak, mindenkinek joga van olyan stratégiát alkalmazni az őt sértő megnyilvánulásokkal szemben, amit jónak lát. Érzékenyebb lelküek pedig kerüljék el a fórumot.

De álszent és színpadias megnyilvánulásokkal éppen azt lehet elérni, ami ellen tiltakoznak: kiélezik az ellentéteket.
Most is ez történt.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!