Keresés

Részletes keresés

Astrojan Creative Commons License 2005.10.23 0 0 591

Bocs, de most is csak anyaggal értelmezed a teret. Ott van a térben a 3 galaxisod, és a fénysugaraid is.

 

Ha már idáig eljutottál, akkor nyugodtan kidobhatod azt a 3 nyamvadt mákszemnyi galaxist is az amúgy már teljesen üres Univerzumból. Az csak mankónak kellett.

 

Most szűnt meg a tér ?

 

Vagy még ki akarod dobni a 3 fénysugarat is? És akkor szűnik meg a tér?

Esetleg a tér akkor sem szűnik meg, mert az egy definíció, és nem anyag.

 

Vagy úgy szűnik meg a tér ahogy a fénysugár elhalad, mögötte megszűnik?

 

Mivel előtte nincs semmi, ezért a fénysugár előtt a tér keletkezik?

 

Tarthatatlan ez, be kell, hogy lássad.

 

 

Amúgy bocs, hogy benéztem, azt reméltem itt kevesebb a veszekedés.

 

Előzmény: JFEry (571)
SPafi Creative Commons License 2005.10.23 0 0 590

"Gyurit is megértem amikor nem kíván kétszínű alakokkal egy levegőt szívni."
Mármint JFery úgy tett, mint aki hisz a paratudományban, de közben nem hisz? Vagy mit is értesz "kétszínű alak"-on?

 

Hogy mit ért rajta, azt nem tudom, de JFery bízott benne, hogy valami lehet ezekben a dolgokban, aztán Egely és társai meggyőzték róla, hogy nem! Egyébként engem is a Tiltott találmányok c. videó győzött meg róla végleg, hogy Egely kókler, a világ összes akadémikusa is kevés lett volna hozzá.

 

Köszi, ezzel nyilvánvalóvá tetted, hogy fogalmad sincs egy elektro-mechanikus szerkezet kiértékeléséhez ha a nyomatékot ennyibe veszed.

 

Köszi, ezzel nyilvánvalóvá tetted, hogy az értő olvasás nem az erősséged. Nem ennyibe veszi, hanem konstanssá teszi! Ami konstans, azt meg nem kell mérni! Pont ez jellemzi a jó mérési módszert, hogy nem minden szir-szart mérünk vakon, aztán próbálunk úgy játszani velük, hogy az jöjjön ki, amit szeretnénk, hanem 1-2 dolgot mérünk, a többit meg beállítjuk, és az az 1 dolog közvetlenül megmondja, hogy működik e az örökmozgó, vagy sem!

 

_____________________________________________

 

JFery!

 

Egely profi, hiszen ebből él! Ami persze egy gondolkodó ember számára nem a tudását jellemzi, hanem a szavahihetőségét kérdőjelezi meg.

Előzmény: NevemTeve (579)
SPafi Creative Commons License 2005.10.22 0 0 589

Keresem, hogy hol mondta magát méréstechikai szakértőnek, de nem találom.

 

Csaló, hazug, pszichopata, és (hadd segítsek!) veri a feleségfét, sőt festi a lábkörmeit. És nem tud mérni. Meg sosem kísérletezik. Még csavarhúzót sem látott életében.

 

Egyébként van egy "üzletfelem" aki kb. 2000 %-os hatásfokú ketyerét (nem szeretném kikotyogni, hogy milyen elven, mert titkos, még csak 1000 helyen van fönt a neten) csinál. Kérdeztem tőle, hogy mit mért? Hát a kimenetet! Na de mégis, feszültséget, vagy áramot? Hát a jelalakot!

 

Na jól van, kikapcsolom az internetet. :-)

determinators Creative Commons License 2005.10.22 0 0 588

Sosem voltam méréstechnikai szakértő, nem is állítottam ilyesmit magamról.

 

Akkor szerinted ki indította ezt a topicot lap.hu-n:

Működő modellt keres, bevizsgálásra, benérésre. (3)

http://lapforum.lap.hu/topic.php?id=14619212

 

Ezekután asszem egyértelmű ki a hazug, csaló, pszichopata stb.

Előzmény: JFEry (584)
determinators Creative Commons License 2005.10.22 0 0 587

ha egy kicsit is akarnál a tényekkel foglalkozni rájönnél, hogy semmi értelme ennek a szerkezetnek a bemérésekor a nyomatékkal fogylalkozni, elég ha kizárod

 

Köszi, ezzel nyilvánvalóvá tetted, hogy fogalmad sincs egy elektro-mechanikus szerkezet kiértékeléséhez ha a nyomatékot ennyibe veszed.

Ami pedig a nyelveket, seggeket, kakákat stb illeti úgy látszik kifogytál a kultúrált érvelésből.

Én is említhetném amint a te nyelved kotorászik mmormota, hartlein, nevemteve stb.valagában, de nem teszem mert akkor átvenném a te primitív stilusodat és erre nincs szükségem. Te attól nem leszel se szebb, magasabb, soványabb de okosabb sem ha megpróbálod kisérletező szakértőként eladni magadat az említett uraknak akik inteligenciában és tudásban messze feletted állnak. Én a helyükben nem vállalnék semmilyen közösséget egy ilyen primitív alakkal. Látod ezek azok a tulajdonságaid ami miatt kikerültél a teslából és nem az, hogy a szabadenergiáról más a véleményed.

 

Előzmény: JFEry (585)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 586

Kösz. Nem kell engem meghalgatnia. Elég ha nyitott szemmel körülnéz, miután letörölte az E-kakát a nyelvéről. Persze, ha neki ez így a jó, akkor egészségére.

 

Elég vén vagyok már ahhoz, hogy tudjam, az emebereket nem kell megváltani, ha magukat nem akarják.

Előzmény: NevemTeve (581)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 585

Állíthatok amit akarok. De nem teszem. Nem kell. Volt ami volt. Tanultam belőle és számomra eldőlt, hogy mit és kinek higgyek.

 

Előkerült pár olyan kísérlet, amit éppen Egeyl "felhívására" végeztem.(pl, lifter) Minek jöttem volna mással elő? (noha a szünetek béli eszmecserében többször is többekkel is beszéltem a tapasztalataimról)

Ott voltál mikor Th. kérdezett ilyesmit tőlem? Mert én sajnos nem. De ha egy kicsit is akarnál a tényekkel foglalkozni rájönnél, hogy semmi értelme ennek a szerkezetnek a bemérésekor a nyomatékkal fogylalkozni, elég ha kizárod.

Persze én amatőr vagyok. Ezt nem is tagadom, de azt nem értem hogy Egely, vagy Th és főként te mitől volnál nem amatőr? (profi?)

Nos a galvanikus egyenérték számításánál valóban tévedtem. Persze azóta is védem magam és nem ismerem el a hibám. Sőt meg sem építettem a leírás szerinti elemet, mely végülis a kidobásomhoz vezetett.

Szóval ezt sem kiséreltem meg. Asszem kishaver, neked túl savanya a szőlő. (sohasem neveztem magam szakértőnek sem, hiába fosod itt szót, mint b1)

Előzmény: determinators (582)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 584

Nem a fenét nem. Köll oda a hit, vagy a könyvek vásárlása.

 

Sosem voltam méréstechnikai szakértő, nem is állítottam ilyesmit magamról. Valakivel összkeversz.

Egely még az én kevéske hozzáértésem számára is egy csaló. Az, hogy magát is csalja-e az már pszihikai kérdés.

Ha ott helyben leköplek, az jobbat tett volna az idegeidnek?

Szemben is kritizáltam, nem csak itt. Kérdezd meg tőlük mit éreztek.

Előzmény: determinators (580)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 583

Én volnék kétszínű? Miért?

Soha nem mondtam, hogy egyetértenék akár Th, akár Egely kijelentéseivel, feltételelzéseivel. Mi a fene abban a kétszínűség, ha valaki a kritikáját kevéssé parlamentikus módon adja elő?

Persze nem lettem volna kidobva, ha az én nyelvem is beleszorult volna a mester fenekébe.

Az, hogy eljárogattam a Tesla-körbe (szegény Tesla) nem a kétszínűség, hanem a nyitottság és a kíváncsiság jele esetemben. Eleinte a technika érdekelt, később a pszihózis.  Ennek folyománya - "mindenki jó valaminek, ha másnak nem rossz példának"-.

 

Egyébként a fenét sem érdekli a véleményed, nevez aminek akarsz.

Előzmény: determinators (577)
determinators Creative Commons License 2005.10.22 0 0 582
Nem végzett ő semmilyen értelmes kisérletet. Állíthat ő azt amit akar. Azalatt a rövid idő alatt amit a teslán töltött nem jött elő ezekkel a nagyszerű kisérletekkel és azok eredményeivel, pedig ott igazán vannak olyanok akik érdemben hozzá tudnak szólni. Persze te azt hiszel amit akarsz. Amikor teacsőr korábban az egypólusú generátorról faggatta kiderült, hogy még nyomatékot se mért annyira amatőr szinten közelítette meg a témát. Ami pedig a Szamosközi villogtatóval kapcsolatban telekürtölt miszerint az egy galvánelem ott is jól pofára esett. Fingja nem volt a galvanikus számításokhoz. Na ennyit a te hős szakértődről.
Előzmény: NevemTeve (581)
NevemTeve Creative Commons License 2005.10.22 0 0 581
Olvastad JFery hozzászólásait? Szerintem ő többet valódi kísérletet végzett, mint a paratudósok együttvéve... úgyhogy szerintem nem "leugatni" kellene őkelmét, hanem meghallgatni...
Előzmény: determinators (580)
determinators Creative Commons License 2005.10.22 0 0 580

Nemegészen.

Mint említettem a teslán nem elvárás a "hit". Ez nem a Hitgyülekezete. J odajött jópofáskodni mint "méréstechnikai szakértő" és mint ilyen szivesen látott vendég lett volna. Még az sem kizáró ok ha valaki nem ért egyet az ott elhangzottakkal. Ugyanakkor az már nehezen tolerálható, ha valaki ezen a fórumon Gyuri háta mögött mocskolódik (pláne olyan minimális tudásszinttel a háta mögött mint amilyen J-nek van), a teslán viszont megjátsza a  kritikus, de együttműködő szakértőt.

Gondolom te se szívesen barátkozol olyanokkal akik a szemedbe mosolyognak amikor megfordulsz jól seggbe rúgnak.

Előzmény: NevemTeve (579)
NevemTeve Creative Commons License 2005.10.22 0 0 579
Gyurit is megértem amikor nem kíván kétszínű alakokkal egy levegőt szívni.
Mármint JFery úgy tett, mint aki hisz a paratudományban, de közben nem hisz? Vagy mit is értesz "kétszínű alak"-on?
Előzmény: determinators (577)
determinators Creative Commons License 2005.10.22 0 0 578
Nem. Az amiről Te szarkasztikusan beszélsz egy másfajta motor/generátor volt. Most az egypólusú generátorokat vesézte ki. Részben azokat amit mások építettek, részben a saját építésűeket. Egyáltalán nem volt elfogult a témával kapcsolatban és nekem tetszett az az őszinteség ahogy mind a kudarcokat mind a sikereket elemezte.
Előzmény: NevemTeve (576)
determinators Creative Commons License 2005.10.22 0 0 577

Nem tudom miből gondolod, hogy örömet okoztál ? És egyáltalán mivel ?

Én jobban szerettem volna, ha te is ott lehetsz ezeken a megbeszéléseken, előadásokon, de Gyurit is megértem amikor nem kíván kétszínű alakokkal egy levegőt szívni.

Előzmény: JFEry (575)
NevemTeve Creative Commons License 2005.10.22 0 0 576
Legutóbb teacsőr tartott egy kétórás előadást az egypólusú generátorokról.
Pár éve volt neki egy körben forgó energiatermelő készüléke, amely már majdnem készen volt, csak sajnos a körfolyamat egyik részén energiát kellett befektetni, és csak a másik részén lehetett energiát kinyerni... akkor arra készült, hogy kijavítja ezt a kis hibát, és így már meg is lesz az ingyenenergia... Erről volt szó?
Előzmény: determinators (574)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 575
Örülök, hogy örömet tudtam okozni kicsinységednek...
Előzmény: determinators (574)
determinators Creative Commons License 2005.10.22 0 0 574

fery bácsi,

 

Jó lenne, ha tudatosítanád magadban: A Tesla csoportból nem szoktak általában kizavarni senkit.

Még a nálad hülyébbeket sem.

A Te eseted egyedi és nem azért küldött ki Gyuri mert kéretlenül állandóan (és többnyire feleslegesen ) közbeordibáltál, hanem azért mert eljöttél jópofáskodni és itt a fórumon meg mocskoltad őt. A teslások között lehet és van is vélemény különbség. Nincs elnyomva az aki nem ért egyet a szabadenergia hívőkkel.

Szerintem jó lett volna ha korrektebb magatartást tanusítasz és akkor még most is ott világíthatna a fizimiskád szombatonként. Legutóbb teacsőr tartott egy kétórás előadást az egypólusú generátorokról. Nekem nagyon tetszett és szerintem te is sokat tanulhattál volna belőle mivel tudtommal te is foglalkoztál (legalábbis amatőr szinten) a témával.

 

 d

 

Előzmény: JFEry (573)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 573
Ha tanulsz belőle és nem fogod be a szád, kizavarnak.
Előzmény: otako1 (569)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 572
Igazad van, ők az egyenlőbbek.
Előzmény: VBL (567)
JFEry Creative Commons License 2005.10.22 0 0 571

Bocs, de most is csak anyaggal értelmezed a teret.

Ott van a térben a 3 galaxisod, és a fénysugaraid is.

 

Olyat viszont nem tudsz, hogy anyag nélkül megadni a teret.

Az is igaz, hogy az általad leírt teret, térrészt a valóságban nem tudod másként kezelni, mint geometriai definíciót, viszont mint éppen Te mutatod meg, hogy az a definíció is köti a tér létét az anyaghoz. (számunkra nincs is másként értelme)

 

Esetleg javaslom, hogy valahová nem anyaggal írd fel a koordinátarendszeredet a térbe. Akkor azt ott megadottnak, létezőnek tekinthetjük. Persze a semmiben semmivel felírni valamit (azaz információ anyag nélkül) eléggé bajos dolog.

:-)

Előzmény: Astrojan (570)
Astrojan Creative Commons License 2005.10.22 0 0 570

"A teret az anyag feszíti ki"

 

Huh, már megint.

 

Képzeletben feszítsük ki a teret egyenletesen nagyon nagyon sok anyaggal.

Most lőjünk ki egy derékszögű koordinátarendszer tengelyei irányába 1 - 1 fénysugarat, és legyen minden tengely irányában nagyon messze egy egy galaxis. Ezzel szerintem ki van jelölve a tér.

 

Most kezdjük el csökkenteni az anyagot a koordináta rendszerünkben, kivéve a tengelyben álló galaxisokat.

 

Vegyük ki az összes anyagot, hogy ne maradjon semmi, csak a 3 fénysugár az X Y Z tengely irányában és a célgalaxisok a tengelyben nagyon messze.

 

Tehát anyag maradt: 3 laserfénysugár, aztán az üres semmi mindenhol és minden irányban, majd az árva 3 galaxis a világ végén valahol messze.

 

Nos tehát, megszűnt-e a tér attól, hogy üres ?

 

A tér az anyagtól független geometriai definíció.

 

Teljesen mindegy, hogy van e benne anyag vagy nincs, nem az feszíti ki

Viszont ha nincs benne anyag akkor nincs is mit görbíteni. Szerintem.

 

Előzmény: fan_fan (543)
otako1 Creative Commons License 2005.10.18 0 0 569
Előadást tartanom nincs miről, mert nincs eredmény és nincs kész....az ötlet nem az enyém....és egyébként is törvénytelen az ötlet, mert megkerüli a jövedéki törvényt miszerint :"minden motorhajtó anyag jövedéki adó köteles!". Nos ha tovább kísérletezek akkor törvényszegő leszek és még a végén sittre kerülök. :-) Mérni azt tudok és szívesen segítek, ha tudok.
Egyszer azért szívesen megnéznék egy ilyen Tesla szeánszot....ki tudja....vagy tanulok belőle vagy engem is kizavarnak :-)

üdv:

otako
Előzmény: Törölt nick (568)
Törölt nick Creative Commons License 2005.10.17 0 0 568
Van olyan téma, amiről szívesen tartalál előadást/összefoglalót, amikkel foglalkoztok?

1. mi az ötlet
2. hogyan csináltátok
3. hogyan mértetek
4. eredmények

Ha van ilyen, szerintem érdemes lenne előadni egy Tesla-csoporton.
És hozzászólhatnátok a felszólalók cuccaihoz. Több szem többet lát. Jobb ha kiderül valamiről hogy úgy ahogy van csak viszi a pénzt, mint az önbecsapás.
Előzmény: otako1 (528)
VBL Creative Commons License 2005.10.17 0 0 567

jobban, biztonságosabban élhessen.

 

Miért, a milliárdos politikusok és nem politikus vezetők talán nem élnek elég jól, elég biztonságban ? Hogy nyelné el őket a kvantummechanikai vákuum !

Előzmény: JFEry (566)
JFEry Creative Commons License 2005.10.14 0 0 566

Valamikor én is azt hittem, az emberek a szabályokat azért hozzák, hogy a társadalom és benne az egyén a világban jobban, biztonságosabban élhessen.

Aztán felnőttem.

Translator Creative Commons License 2005.10.14 0 0 565
(Vám és Pénzügyőrség Országos Parancsnoksága, www.rovidites.hu)
Előzmény: VBL (564)
VBL Creative Commons License 2005.10.14 0 0 564
VPOP az micsoda ?
Előzmény: Gézoo (563)
Gézoo Creative Commons License 2005.10.14 0 0 563

 

 Tudjátok mi az igazi nullponti energia??

 

   Amikor a VPOP azért büntet mert étolaj van a tankban! 

 

  Szerintem ez az értelem nullpontja az energia tekintetében!

 

 

 

szojuz Creative Commons License 2005.10.14 0 0 562
Úgy tűnik egy jó csapat a tiétek, jól motivált, kreatív és képzett. Ne hagyjátok abba. Ha tényleg igaz amit Musaic írt, akkor nagy szükség lesz a hidrogénetekre. Nem akarom én megcáfolni a fizikát, legfeljebb a gazdaságpolitikát (a beninár tekintetében)
Előzmény: szojuz (561)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!