Keresés

Részletes keresés

nyárfalevél Creative Commons License 2013.04.04 0 0 913

Na akkor eltűnt az "oroszlánlány"..végigolvastam a topikot.

 

Mekkora parasztvakítás ez a D.A.S

 

Engem tegnap keresett egy üzletkötő, hogy lépjek a soraikba és, ogy itt a DAS.hu, olvassak utána...na már itt bűzlött a sztori. Persze a tanfolyamokon elmondják, hogy miről is hallgasanak az "üzletkötés" közben. Szerintem minden olyan perüket elvesztik majd, amiben direkt a megtévesztés volt a cél..simán be kell idézni találomra egy üzletkötőt, és megfingatni a bíróságon, hogy mit is rejt a tanfolyam. Mennyi pénzügyi ismeretet nyert, és mennyire a "tisztességes" üzletkötésre való oktatás volt a cél.

 

Mert azt már az megtanulta, akivel én tegnap találkoztam. 2 keresztkérdésem után, csak dadogott.

 

Mondjuk én elküldtem a házalót, hogy én nem tudom és nem akarom becsapni az embereket, mlg úgy sem, hogy csak a tényeket hallgatom el, vagy terelem el a szót.

 

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.04.02 0 0 912

Szia!

Hogyan tudok neked privátban írni?

üdv: egy sorstársad

leszekhadnagy@gmail.com

Előzmény: NO DAS (884)
_Zsolesz_ Creative Commons License 2013.03.17 0 0 911

Hello!

 

Lehet, hogy nem lesz túl szimpatikus, amit írok erre: "most akkor ilyenkor mit lehet csinálni?"

 

Elgondolkodni és levonni a tanulságot: ha én kötök szerződést, akor a díj fizetését nem bízom olyanra, akit alig vagy egyáltalán nem ismerek. Nem a DAS-t védve, de mit vársz a biztosítótól egy ilyen helyzetben: a szerződéssel elvileg semmilyen kapcsolatban nem lévő személytől - ha jól értettem a leírásodat egyáltalán - érkezik egy befizetés, amit aztán követ egy levél, hogy bocs tévedésből ment az adott számlaszámra az összeg. A biztosítónka kellene visszanyomoznia a ti kapcsolatotokat a háttérben?

 

Egyébként bocs', de tényleg szinte teljesen érthetetlen, amit a 2 hozzászólásodban írtál - leaglább is számomra.

 

_Zsolesz_

Előzmény: mikulas16 (895)
cimbiota Creative Commons License 2013.03.13 0 0 910
kiralyati Creative Commons License 2013.03.12 0 0 909

Egy szegedi talákozóra én is el mennék.

 

 

 

Előzmény: vesz-ma (892)
kiralyati Creative Commons License 2013.03.12 0 0 908

Szia sorstárs:Nekem most járt le a három év, tiszta átverés az egész 4 ügybe kértem a segítségüket de mindig le ráztak, ma délelőt felhívtak ,hogy menyire vagyk elégedet a szolgáltatásukkal .Na azt nem fogják ki tenni hogy ők micsoda remek munkát végeznek csóri kiscsajt már én sajnáltam a végén.

 

Előzmény: nilsmasterson (906)
JackLondonbol Creative Commons License 2013.03.12 0 0 907

ÁTBASZÁS AZ EGÉSZ. 3ÉVIG NEM BONTHATÓ FEL AZ "ELREJTETT KISBETŰS SZERZŐDÉS". KB 300E FT-OT KICSENGETNEK A SEMMIÉRT A KLIENSEK.

ÉS GÁTLÁSTALANUL,GUSZTUSTALANUL BEPERLI A TAGJAIT AKI FIZETÉSKÉPTELEN LETT. CSALÁDVÉDELEM A MOTTÓJUK. SZÁNALMASAK. DE MEG LEHET ŐKET SZOPATNI PERSZE...

nilsmasterson Creative Commons License 2013.03.12 0 0 906

Sziasztok!

 

Kérdem én, hogy mire fel kell nekem hűségesnek lennem a DAS-hoz???? Hűségidő egy mobiltelefon szolgáltatónál még érthető, hisz kedvezményes áron kapok az előfizetés mellé egy telefont (az már más tészta, hogy külföldiában ingyen vágják hozzád), ennek fejében aláírom, hogy 1 vagy 2 évig hűséges leszek a céghez.

DE A DAS MIT NYÚJT NEKEM A 3 ÉVES HŰSÉGEMÉRT CSERÉBE???? Mondja meg valaki. Egy nagy büdös ló..szt! Ez nem 3 éves hűség, inkább nevezhető 3 éves börtönnek, rabszolgaságnak. Miért nem léphetek ki akkor amikor én akarok? Hisz az ég világon semmit nem adott nekem a DAS az elmúlt 2 évben! Ja bocs, de kaptam 2 db DAS matricát. Kicsit drága matrica volt...

 

nils

Előzmény: cimbiota (903)
cimbiota Creative Commons License 2013.03.10 0 0 905

Szia, Sorstárs vagyok.:) A bejegyzésem fentebb van cimbiota néven

 

Czinder Zsolt

Dunaújváros

szetatruck@invitel.hu

Előzmény: NO DAS (884)
cimbiota Creative Commons License 2013.03.10 0 0 904

Szia,

 

Pont így jártam, kérlek olvasd el fentebb a bejegyzésem. Üdv:Zsolt Dunaújváros

Előzmény: vesz-ma (892)
cimbiota Creative Commons License 2013.03.10 0 0 903

Üdv,

 

 

Én tavaly léptem be. Direkt ajánlott az egyik ismerősöm. Eljött hozzám a területi képviselő. Egy órát mesélt a D.A.S jogsegélyröl, mint az életrem nagy lehetőségéröl. A céget léptettem be. Egy kis boltot vezetek. Teherautó alkatrésszel foglalkozom. Az év elején úgy alakult, hogy a szektor válsága miatt az eddig sem kicsi kintlévőségeim az egekbe szöktek, a gödör szélén egyensúlyozok. Ebben a helyzetben a D.A.S díj befizetése lett az utolsó  a sorban. Kiderült, hogy igazábol nem is foglalkoznak kintlévőség behajtással, pedig az üzletkötő ez irányú kérdésemre igennel válaszolt. Ezek után úgy döntöttem, hogy nem fizetek, majd megszünik a biztosítás. Az első írásos felszólítás után a kedves jogszervíz felhívott, és erélyes hangon követelték, hogy egyenlítsem ki a számlát. Ekkor ért a második meglepetés. A 3 éves hűségnyilatkozat, amit aláírtam. ÉÉÉn??

Igen. Az üzletkötő ezt el felejtette közölni, más különben nem léptem volna be, mivel a jövő hetet sem látom, nem hogy 3 évre előre.

Rafkós volt az öreg. Látta, hogy elfoglalt vagyok, így felajánlotta, hogy írjam alá a papirokat, majd ő kitölti. Én bíztam (hülye az ember fia) csak egy jogsegélyes nem ver át, hát írtam. Kiderüt, hogy aláírtam egy inkasszós megbízást is. Ez volt a 3dik meglepetés. Szerencsére ezt a korrekt üzletkötő rosszul töltötte ki, így nem sikerült nekik az inkasszálás. 

Átverve érzem magam, kicsaltak tőlem több mint 400.000ft ot úgy hogy egy hatalmas dolgot elfelejtett közölni a kollega. Mert ennyi kb. a 3 év. Persze, ha közölné, az emberek fele meg sem kötné a biztosítást. És az üzletkötők profi orientáltak ugye, nem számít semmi, csak a pénz.  Amikor említettem a helyzetet, ő csak sajnálkozott, rezzenéstelen arcal közölte, hogy reméli hogy nemsokára fizetek az én érdekemben. Fordult a kocka.

Mit tegyek? Se pénzem, se idegrendszerem háborúzni. Ők erre számítanak. Ha nincs függőben lévő ügyem miért nem léphetek ki? Miért nincs egy összeg, amit a hőségidő felmondása miatt kifizetve leléphetek?

Örülök a kezdeményezésnek. Érdekelne ,hogy Dunaújváros környékén van e hasonló tapasztalatokkal  "elégedett" ügyfél?

 

"Zsolt"

 

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.09 0 0 902

Amikor én évekkel ezelőtt beléptem, miután kiadtam nekik a számlaszámom, azonnal letiltást kezdeményeztem kifelé fizetésre, majd megszüntettem a számlám, és máshol nyitottam újat. Utána már csekket küldtek, az ellen nem tudtak tenni, hogy megszünteti valaki a számláját, az nem ütközik törvénybe.. Másnak is ezt ajánlom.

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.09 0 0 901

Én még a kiléptetésem előtt megkerestem őket is, de lassan másfél éve egy válasz nem jött tőlük. Nem érdekli őket..

Előzmény: NO DAS (884)
Törölt nick Creative Commons License 2013.03.09 0 0 900

De persze igazoltam nekik a rendkívül nehéz életkörülményeim, ami miatt tényleg nem volt miből fizetni, és így, hogy tudott róla a területis, nem indított behajtást, és amikor már másfél éve nem fizettem, akkor töröltek az adatbázisból.. A nehéz életkörülményeim azóta is fent állnak. Fogyatékos gyermekem van, plusz énis súlyos beteg vagyok, állásom nincs, a kikapcsolás szélén állok mindennel, megkérdeztem tőlük, hogy megmondanák, hogy miből fizessem ki?

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.09 0 0 899

Nekem segített a területi vezető kilépni belőle, mert régóta nem tudtam fizetni.. Rendszeresen zaklattak adat egyeztetésre, amiért mindig össze vesztem velük, és simán elintézték, hogy töröljenek az adatbázisból.. Csak néha "át kellett harapni" - úgymond az aktuális területis torkát...

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.07 0 0 898

Szia! Én is benne vagyok nyakig,kérlek írj!Az email címem leszekhadnagy@gmail.com

Többi privátba...

üdv:boblee...

Előzmény: NO DAS (884)
nilsmasterson Creative Commons License 2013.03.06 0 0 897

Sziasztok!

 

Most februárban vagyok két éve ennél a mocsok cégnél. Csoportos beszedési megbízással fizetem fél évente a díjat ami eddig 30.450 Ft volt. Most megemelték 32.582 Ft-ra (miért is?). Ezt onnan tudod, hogy a bankom elutasította a legutóbbi terhelésüket. 

Most mire számítsak? Jön majd egy felszólítás, hogy fizesem be az elmaradt díjat + még X összeg késedelmi kamatot? Vagy várjam meg míg újra megpróbálják leemelni a pénzt? Ezektől bármi kitelik.

 

nils

Törölt nick Creative Commons License 2013.03.05 0 0 896

Tiszteletem!Magam is érintett vagyok az ügyben.Szeretnék kiszállni de nem lehet.Fenyegetnek,követelik a pénzt.

Csongrád megyéből vagyok,Hódmezővásárhelyről!

Hogy halad a csoportszervezés?Tudnak segíteni?(Facebookon is vagyok ezzel a névvel)

mikulas16 Creative Commons License 2013.02.21 0 0 895

szeretném tanácsodat kérni mit tehetek?

mert ez egy kicsit faramuci amit a das csinált.én nem mentem ki biztosításnélkül.mondjuk a munkáltatóm pedig evvel is bizonyította,hogy rosszhiszemű.sem munkabért sem semmit nem fizetett.ezek szerint a dasnak csak a lové kell és ennyi??

azt mondták,hogy behajthatják a ki nem fizetett összeget.de hiszen ki volt fizetve,csak a goré azt írta,hogy tévesen utalta.most nézek ki a fejemből.a volt munkáltatóval most elég keményen állunk mert ügye egy fals szerződéssel igazólta,hogy ő nem végez fuvarozási tevékenységet,csak bérbe adta az autójait.hiszen ő vett fel és az autóján dolgoztam fuvaroztam angolban.nem véletlen nem indultam el das nélkül de ezekszerint néznem kell másik ilyen biztosítót.mert nem korrekt amit csinálnak.én kötöm a szerződést a fönököm kifizeti és még utána vissza adják neki a lovét és én maradok védelem nélkül.kemény dolog.

most akkor ilyenkor mit lehet csinálni?

 

Előzmény: Mahatka (879)
mikulas16 Creative Commons License 2013.02.21 0 0 894

melyikkel?

és eun belül használhatóak e?

Előzmény: Debra002 (878)
mikulas16 Creative Commons License 2013.02.21 0 0 893

Tisztelt forumlakók!

Csak egy történet,hogy el tudjátok dönteni miben tud segíteni a das.

Egy munkáltató azzonali kimenetellel szerződtetett és mondtam,hogy das nélkül nem indulok ki.Át utalta az öszeget a dasnak én meg mentem.Miután véget ért a melóm,és nem jó száj ízzel váltunk meg egymástól átakarja íratni a befizetett összeget a saját megkötött és élő számlájára.fizetést nem kaptam az emberkétől.A das azt mondta,hogy aki utalta azt írta ,hogy tévesen utalta át az összeget a biztosításomra.Das átkönyvelte aki utalta az összeget annak a nevére.Nos akkor most kinek védi az érdekeit?Mivel én kötöttem a szerződést és az utalás megtörtént miért is akarják elvenni a pénzt?Akkor kinek is segít a Das?

vesz-ma Creative Commons License 2013.02.14 0 0 892

 

Az én segítségemre, támogatásomra is számíthat. Az én esetemben egy üzletkötő, aki beprotezsált a DAS-ba egy kitöltetlen papírt íratott velem alá! Mikor  kértem személyes megkeresésemkor, hogy mutassák meg még hol írtam alá, nem a saját írásomat találtam a formanyomtatványukon! Jelenleg végrehajtónak adták át az ügyemet, aki több százezer forintot követel az elmaradt be nem fizetett összegemen felül!

Az aláírásomat követően ki szálltam ebből a mókuskerékből és most három évet követelnek, plusz, a be nem fizettet összeget!

Szerintem! SZEMÉLYESEN KELLENE TALÁLKOZNI, NAPOKON BELÜL AZOKNAK, AKIK KÁROSÚLTAK. RÉGIÓK SZERINT KELLENE FELÁLLNUNK. MIUTÁN MEGERŐSÖDTÜNK, EGYÜTT KÖZÖSEN TUDUNK HATÉKONYAK LENNI!

KELETI RÉGIÓT VÁLLALOM. Miskolc-Szeged-Nyiregyháza-Debrecen-Szolnok!

Előzmény: NO DAS (884)
W_B Creative Commons License 2013.02.04 0 0 891

"Azaz nem a biztosító tévesztette meg az ügyfelet, hanem az ügyfél a biztosítót, hiszen az ajánlatot mindenkoron az ügyfél

teszi!!!!!!"

 

Persze, jogilag biztosan így van, a valóságban meg a DAS ügynök teszi eléd a formanyomtatvány paksamétát, amiben el van rejtve a 3 év, Te meg jóhiszeműen aláírod.

 

Ld. az alábbi kb. 20 esetet a fórumban.

Előzmény: Mahatka (888)
venuto Creative Commons License 2013.02.04 0 0 890

Fölhívott  egy  daszos  ügynök , miért nem  folytatom  a  viszonyt  velük . Monom , azért , mert ( lásd másik  írásomm ). erre  ő , hogy  én  hűségnyilatkozatot  tettem 3 évre . Alig  tudtam lerázni , és  az  igazamat , az  igazságot , hogy  ilyenről  szó sem  vala , ráeröltetnem .Akkor  higgadt le , amikor  mondtam , hogy létezik  egy  független  fórum ( ez 9 , ahol  meg  fogom  írni  a  dolgokat , ha  nem  hagy  békén . 

Ilyenek  ők . 

 

  sapirico

Előzmény: venuto (876)
Mahatka Creative Commons License 2013.01.31 0 0 889

Mi lett volna, ha azt a 489 ezret egy ügyvédnek fizeted?

Duplázta volna, hogy mindketten jól jártatok.

Jogvédelmi biztosítás = "olcsó húsnak híg a leve".

Előzmény: Debra002 (878)
Mahatka Creative Commons License 2013.01.31 0 0 888

Figyeljetek!

A biztosítási ajánlatot -formanyomtatvány- az ügyfél adja a biztosító felé! ha a biztosító ezt elfogadja -15 napja van- akkor visszamenőleges hatállyal kötvényesíti. Azaz nem a biztosító tévesztette meg az ügyfelet, hanem az ügyfél a biztosítót, hiszen az ajánlatot mindenkoron az ügyfél teszi!!!!!!

Fiúk-lányok, gatyát fel!

Előzmény: Mahatka (887)
Mahatka Creative Commons License 2013.01.31 0 0 887

Sosem tudjátok bizonyítani a megtévesztést! A DAS egy biztosító..tehát biztosítást köt! Tessenek máskor jobban figyelni! 

Előzmény: W_B (885)
Mahatka Creative Commons License 2013.01.31 0 0 886

Az ügyvédek hánynak a jogvédelmi biztosítós ügyektől. Ha félreteszed a havi díjat, már egy jó nevű ügyvédet is megfizethetsz ügy esetén.

A biztosítók -mindegy mit ígérnek- általában gyakornokokat alkalmaznak, persze vannak ügyvédek is, külső ügyvédi irodák is. Elvégzik a hatásvizsgálatot, ennek arányában vállalják az ügyeket. Kisebb ügyeknél nem rossz a jogvédelem, sőt, van kifejezetten előnyös területe is, amikor külföldön is vállalják a jogi képviseletet. Ezért pl. kamionosoknak kifejezetten előnyös, pl. közlekedési baleset, lopás, bármi.

 

Viszont nagyon el kell olvasni a biztosítási ajánlatot, és kötvényt mielőtt a DAS-sal tatamira megy valaki! Inge-gatyája rámegy, amikor nehezen megfizet egy ügyvédet, és a DAS-nak kilószám van minden szakos ügyvédből.

W_B Creative Commons License 2013.01.30 0 0 885

Én a helyedben kinyomtatnám, és a peranyaghoz csatolnám ebből a topicból az összes olyan esetet, amikor ugyanúgy megtévesztették az ügyfelet ahogy Téged is; ezzel lehet bizonyítani, hogy nem Te voltál figyelmetlen, és nem csak egyedi esetről van szó, hanem a D.A.S. eleve a megtévesztésre épít.

Előzmény: NO DAS (884)
NO DAS Creative Commons License 2013.01.30 0 0 884

Köszi, rendben!

A per 2012 április közepén ndúl!

Emlékeztető!

 

NE HAGYD MAGAD ÁTVERNI, BECSAPNI, MEGKÁROSÍTANI! NO D.A.S.

Csak a nevük Jogvédelem!

D.A.S.! Perli a saját VIP ügyfeleit!

Saját friss sztorim!

Megvolt a mézesmadzag! Kötöttem 2 db. szerződést, éves díj 150 000Ft+ 58 000Ft.

A másod évnél leesett az állam a D.A.S inkasszálta az éves díjat a számlámról!

Kiderült, hogy az üzletkötő a sok papír mellé becsempészett egy csoportos beszedési megbízást is!

Itt már gyanakodni kezdtem, úgy éreztem, hogy egy magáról jogvédelmet hirdető cég üzletkötője becsapott, megtévesztetett, és átvert, csalt ezért jogsértést követett el. A számlámról visszavonattam a számomra rejtélyes körülmények között született megbízást. 2 év be lett fizetve ez több mint 400 000 forint volt. Ezek után Idén a D.A.S. Nem tudott tudta már inkasszálni a számlám!

Személyesen jöttek ki a lakásomra, mint egy behajtó cég! ADÓS FIZESS! Nem fizetek!

2x próbáltam a jogi osztály segítségét kérni, de csak tanoncok hozzá nem értőkkel találkoztam, akik pár ezer forintért eladták magukat a D.A.S.-nak. Szakmai hiányosságukat látva és az inkaszó miatt nem kívántam semmilyen kapcsolatot tovább fenntartani a D.A.S.-al. Ezek után jött a következő hidegzuhany! Hivatalos közjegyzői fizetési meghagyás a D.A.S megbízásából! Itt döbbentem rá, arra, hogy a D-A.S is ugyanolyan, mint bármelyik biztosító, vagyis csak egy biztosító a sok közül. Ez is egy profit orientált cég, nem az ügyfelek érdekeit nézik hanem, hogy minél több ügyfelet lehúzzanak. Talán egy igazi biztosító annyival jobb, hogy Ő némi nemű szolgáltatást is ad a pénzemért. A          D.A.S semmit nem ad csak elvesz! Várom a visszajelzését a D.A.S nak  van 15 napja, hogy a fizetési meghagyás ellenvetésemre reagáljon. Vagyis a D.A.S azt ígérte, a közjegyzői okiratban, hogy perre viszik az ügyet. Hát tegye nem félek a tanoncaiktól! Egy biztos, hogy többszörösen a jogsértés fenn ál a D.A.S üzletkötőjével, és a DAS-al  szemben is. Azt is elfelejtette mondani, hogy e szerződésekből csak 3 év befizetése után lehet kilépni. Eddig szponzoráltam őket több mint 400 000Ft.ért. hiszen semmilyen ellenszolgáltatást ne tudtak nem tudnak, nem akarnak nyújtani.

  1. biztosítási szakmai szabályok megsértése
    1. fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmára vonatkozó jogszabály megsértése
    2. tisztességtelen piaci magatartás (az ügyfelek teljes körű tájékoztatás elmaradása)
    3. tisztességtelen versenyelőnyök (eltitkolt szerződési feltételek)

 

Ha valaki hasonlóképpen járt, mint én kérem e-milben privát jelezze felém.

A fentieket bizonyítva a PSZAF kötelezni fogja a D.A.S-t, hogy a befizetett összegeket fizesse vissza az ügyfeleknek. A PSZAF felé mindenképp bejelentéssel fordulok. Gyere

 és alakítsuk meg a D.A.S károsultak egyesületét és képviseljük a becsapott ügyfeleket, DÍJTALANÚL!

Előzmény: W_B (883)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!