Keresés

Részletes keresés

rábatytam Creative Commons License 2022.03.14 0 0 175

Kedves VP! Akkor hogy is van ez? Gatar azt mondja, hogy a teljes pénzt visszakapta tőled. A Pasarétest és az Architekt-est is. Ha nem te vagy a Gatar (amit kétlek), akkor van olyan, akinek a teljes pénzt visszaadod? Másoknak meg (esetleg) csak a töredéket? Ez mitől függ? 

 

Előzmény: lakasok (174)
lakasok Creative Commons License 2022.03.14 0 0 174

Szép napot!

 

Tisztázzunk 1-2 dolgot. Soha senkit nem kértem, nem bíztattam, írjon itt. Kizárólag az itt látható felhasználónévvel vagyok regisztrálva! Mindenkinek csak azt tudjuk visszaadni ami a mi szerződésünkben szerepel. Minden eset egyedi. Aki bejön személyesen, neki biztos lesz megoldás.

Minden általam leírt dolog az tény (hivatalos dokumentációval alátámasztva), és nem vélemény!

Ugyanúgy károsult-ak vagyunk! Ugyanúgy nem érjük el sem a Pasarét Immot, Architekt Bau-t, és a MAR-REK-et, ahogy a Vincze Tamást, és a Zelei Pétert sem. Mégis jelen vagyunk, fogadunk Mindenkit.

Vajon aki Veletek ült szemben amikor szerződést kötöttetek Zelei Péter, Vincze Tamás merre van? Fogad Titeket?…… 

Várunk Mindenkit szeretettel. Itt a fórumon soha nem lesz megoldás, hiszen nem tudjuk ki kicsoda, kivel mi módon kötött szerződést! Határozottan elzárkózunk a fent nevezett cégek, személyek tevékenységétől, nincs velük semmiféle kapcsolatunk! A tényeket igazoló dokumentumokat is szívesen bemutatjuk Mindenkinek személyesen, talán akkor másképp látjátok majd.

 

ui.: csak a múlt héten 8 Ügyfélnek oldódott meg nálunk a problémája, és 2-en kapták meg a lakásukat!!

Sajnos az itt felmerülő esetekre is csak akkor létezik megoldás, ha tudunk személyesen egyeztetni.

 

 

Vavrik Péter

Gatar Creative Commons License 2022.03.13 0 0 173

Szerintem te agyilag beteg vagy ember.

Bohócot csinálsz magadból az ilyen válaszokkal.

Előzmény: rábatytam (171)
Őszinte vélemény Creative Commons License 2022.03.13 0 1 172

Kedves Rábatytam!

Ha nem akarsz “rábatyni” akkor miért nem mész be személyesen?

Én is magán ember vagyok, mint ahogy láttad is, és mégsem “batytam” rá!

 

Ha nem akarsz “rábatyni” ”tyalogolj! be VP-hez!

 

Bogi

rábatytam Creative Commons License 2022.03.13 0 0 171

Nicsak! VP (Gatar) épp most elismerte, hogy az összes pénz nála van. Mi is erre gondoltunk, hisz mindkét szerződésben benne van, hogy az összes - általunk befizetett - pénz beleszámít a vételárba. És azt is nyilatkozza, hogy az összes pénzt visszaadja. A Pasarétnek fizetettet is! Akkor nyomás, menjünk be mindannyian! Gondolom, az ügyvédje elmondta neki, hogy csak így van esélye kimászni a slamasztikából.

Előzmény: Gatar (170)
Gatar Creative Commons License 2022.03.12 0 1 170

Csatlakozok Bogi véleményéhez, ez így van, ahogy leírta.

Nekem is benne volt egy évig a pénzem, és azért kértem vissza, mert nem akarok éveket várni egy lakásra, de a VP részéről nem lettem átverve, mert visszakaptam a pénzt.

És még egyszer mondom, hogy az Immós pénzt is visszakaptam, bármilyen hihetetlen.

 

De csak az vágjon bele tényleg ebbe, aki mentálisan elég erős és türelmes, valamint fölösleges pénze van, és nem lakhatásra kell neki a lakás, hanem befektetésre.

 

Józan paraszti ésszel gondolkodva, szerintetek tényleg át fog verni titeket valaki, és dolgozik tovább a cégében, várva a feljelentéseket? 

Zelei ezt csinálta, el is tűnt, ez a különbség.

Előzmény: Őszinte vélemény (169)
Őszinte vélemény Creative Commons License 2022.03.12 0 1 169

Sziasztok!

Sziasztok fórumozok!

Ismét egy pár gondolatot szeretnék megosztani veletek.

Tegnap vettem át a - nem beígért, elsődlegesen szerződést kötött - lakást. Ebből az alkalomból meg szeretnék osztani veletek pár gondolatot ami megfogalmazódott bennem, hátha segít.

1 évvel ezelőtt kötöttem egy lakásra szerződést de úgy azt a sors, hogy azt a lakást nem tudtam megkapni majd az azt követő lakást sem tudtam átvenni, tehát a sorban ez már a 2. Volt. Aztán szóba jött lassan egy év elteltével a harmadik lakás! Így arra kötöttünk új szerződést az én ügyvédemnél. Majd három hónap várakozást követően tegnap birtokba is tudtam venni. Szóval azok az emberek akik a befizetett összeg után már várakoznak és szeretnék a lakásokat birtokba venni tapasztalataim szerint nem is biztos hogy azalatt az idő alatt amit eredeti szerződésben rögzítettek megfogja kapni! Magam részéről türelemre szeretném inteni azokat akik valamilyen okból ehhez a céghez, Vavrik Péter cégéhez jöttek lakást vásárolni. Továbbiakban saját példám is jól mutatja hogy több esetben nem tudtam elérni a céget a leterheltségük okán, viszont mindenkit arra ösztönöznék, hogy menjen be az irodájukba ott fogadni fogják és megtudja beszélni a dolgainak az állását.

Azt hogy nem lehet elérni a céget - sok esetben, és ez valamilyen szintű bizonytalanságot eredményez ez - nyilván nem jó senkinek, viszont tudni kell hogy Péter cége eléggé leterhelt sok a kliens, viszont mindenkinek próbálják megoldani az ügyet meg megnyugtató módon!

Véleményem szerint ebben a cégben tisztességes emberek vannak, a bűnözőket Zelei Péter cégében kell keresni! Ha kellően türelmesek vagytok szerintem meg is lesz az eredménye, ha elég türelmesek vagytok visszakapjátok a pénzeteket egybe (vagy részletekben) ha még türelmesebbek vagytok lakást is!

Aki a rendőrséghez kíván fordulni szíve joga megteheti, ha ettől remél megoldást tegye is meg, de felhívnám a figyelmet arra, hogy egy rendőrségi feljelentés következményeként a nyomozás eltarthat hónapokig! A bírósági eljárás is évekig tart! Nyílván ha pénzéhez akar jutni valaki akkor polgári peres eljárást is kell indítani ami ismét évekig el nyúlhat! Magam részéről ezért javaslom nektek hogy inkább egyezetek meg, mint a példa is mutatja, egy év kellett a megoldáshoz részemre nem hiszem hogy a legtöbb embernek ennél több időre lenne szüksége (persze minden ügy más) ahhoz hogy eredményre jusson vagy így vagy úgy. 

Nem kívánok senkinek a kérdésére reflektálni, nem akarok senkinek a mankója lenni, hogy járásában így segítsem, mert aki nem bírja a - jó értelemben megfogalmazott - bizonytalanságot az ne kössön szerződést Vavrik Péterrel! itt az idő faktor az egyetlen olyan negatív dolog amit valóban nehéz pszichológiailag kibírni, de ha valaki elég erős és ki tudja várni a sorát annak szerintem nem marad el az eredmény sem.

 

Üdvözlettel:

Bogi

hoppááhopp Creative Commons License 2022.03.11 0 1 168

De, legyszi, csak kiabáld el. Szeretnénk tudni! Örüljünk mi is. 

Előzmény: Bingobacsi (167)
Bingobacsi Creative Commons License 2022.03.11 0 0 167

Sziasztok én még várok, valami fény van az alagút végén, nem akarom ekiabalni… ahogy konkretum van, írok…

rábatytam Creative Commons License 2022.03.10 0 0 166

Az a baj kedves Vavrik Gatar, hogy teljesen hülyének nézed az embereket. 

Persze, valóban hülyék voltunk, hogy belementünk a kecsegtető ígéretbe, az olcsó lakás vásárlás lehetőségébe. 

Több száz fel nem vett telefonhívás, több irodai látogatás, sőt ígéret után sem kaptam vissza egyetlen fillért sem.

Előzmény: Gatar (163)
veresg83 Creative Commons License 2022.03.10 0 0 165

Kedves Péter/Gatar! 

 

Olyan régen nevettem ilyen jót! Köszönöm!

 

 

Se éjjelem, se nappalom, mióta rádöbbentem, hogy milyen csúnyán átvertek. 10,5 M forintot várok vissza. 4M forintot kínálnak 2 részletben majd valamikor, amikor kedvük tartja.  Novemberben egy tehermentes ingatlanra, kért a Tisztelt Vavrik Úr 25M forintot...

A velem történtek tükrében az Ön esete csodálatos! Szívből gratulálok! 

Remélem nemsokára mindannyian örömódákat zenghetünk, addig meg az én nevem simán írhat a helyzetet reálisan látó károsulttársam. Szép napot! 

Előzmény: Gatar (160)
Gatar Creative Commons License 2022.03.10 0 1 164

Az ilyen kérdést nem tudom komolyan venni, ezt neked kellene megkérdezni Pétertől. Bent van az irodában minden nap, én is voltam bent nála többször, elérhető.

Előzmény: Titi0414 (162)
Gatar Creative Commons License 2022.03.10 0 1 163

Próbáld már meg elolvasni még egyszer, hátha most sikerül értelmezni amit írtam. Egyébként meg a saját nevedben beszélj, ne többes számban.

Valóban azt gondolod, hogy bárkit is érdekel, hogy elhiszed-e, amit leírtam? Kicsit sokat képzelsz magadról. Pont az ilyen "okosak" nem kapják vissza a pénzüket, mert otthon a fotelből kiabálják a hülyeséget, ahelyett hogy elindulnál és intézkednél.

 

Amit leírtam, az csak tájékoztatás, segítség, mindenki arra használja, amire szeretné. Nem szükséges rá reagálni, nincs is rá igény részemről.

Előzmény: rábatytam (161)
Titi0414 Creative Commons License 2022.03.10 0 0 162

Kedves Gatar!

 

Ez egy nagyon hihető levél! Fetrengek a nevetéstől!

Biztos minden sora igaz! Főleg az a rész, hogy Vavrik Péter csupa szív jóságból még a Pasarétnek befizetett 1,4 mft-ot is visszafizette Önnek,csak azért hogy Ön boldog, elégedett ember legyen!

 

"Tízen-néhány további károsulttal is, ők is visszakapták a pénzüket Pétertől, már tavaly év végén." Kik és hol vannak ezek az emberek, hogy hogy, eddig ők nem írtak ebbe a fórumba elégedett ügyfélként!?

Én a héten is csak olyan emberekkel beszéltem akik még 1 Ft-ot sem kaptak vissza! Egyik cégtől sem!

 

Érdekes ennek a pozitív élettapasztalat megírásának az időzítése is.

Pont most... amikor már sorra, mindenki azt írja és arra buzdítja az embereket, hogy haladéktalanul forduljanak rendőrséghez. Meg merjenek kilépni a nyilvánosság, média elé.

Erre jön Ön, ezzel a happy end storyjával!

 

Ha valóban igaz (amit erősen kétlek), akkor szívből gratulálok, hogy Ön egy ilyen szerencsés flótás.

Az én 1,5 mft-omat nem szeretné Vavrik Péter kifizetni a Pasarét Immo helyett!???

 

 

Előzmény: Gatar (160)
rábatytam Creative Commons License 2022.03.10 0 0 161

Na, ezt tényleg nem hisszük el! Elfelejtette aláírni, hogy "Vavrik Péter"!!!

 

Előzmény: Gatar (160)
Gatar Creative Commons License 2022.03.10 0 0 160

Kedves károsultak!

 

Tavaly márciusban kötöttem én is szerződést, Pasarét Immo 1,4 millió, majd Arhitec-bau részére 5 millió forint átutalásra került. A kapcsolattartó Vavrik Péter lett. Persze nem lett semmi az egészből, de Vavrik Pétertől a mai napon visszakaptam a teljes befizetett összeget, 6,4 millió forintot.

Még mielőtt bárki megvádolna beépítettséggel, tisztázzuk, hogy én is csak egy ügyfél voltam eddig, mert szerencsére sikerült kiszállni a dologból anyagi kár nélkül.

 

Kapcsolatban voltam tízen-néhány további károsulttal is, ők is visszakapták a pénzüket Pétertől, már tavaly év végén.

Valaki kérdezte itt a fórumban, hogy miként lehet visszakapni a pénzt? Nem egy bonyolult dolog, ugyan azt tudom mondani, amit már Péter is leírt sokszor, hogy időpontot kell kérni nála online, és személyesen bemenni, megbeszélni a részleteket.

Nyilván nem árt türelemmel lenni és kulturáltan viselkedni, mert a fenyegetőzés, kiabálás, meg a rendőrségi feljelentés miatt én sem segítenék senkinek.

 

Végül annyit, hogy arról is meggyőződtem személyesen, hogy a pasarét immo Kft, Zelei Péterrel és csapatával az élen, közönséges csalók, akik hazudnak mint a vízfolyás, és tényleg börtönben van a helyük.

rábatytam Creative Commons License 2022.03.09 0 0 159

Igen! Csak sztem nem szívesen adjuk ki itt a telefonszámunkat.

 

Előzmény: veresg83 (157)
Intello Creative Commons License 2022.03.09 0 0 158

Jól hangzó ígéretek Csupán az érdekesség kedvéért próbáltam bárkit elérni a cégtől. Valószínű sikerrel jártam........ Szélhámos banda! 

 

Előzmény: lakasok (149)
veresg83 Creative Commons License 2022.03.09 0 0 157

Sziasztok!

 

Volna olyan károsult köztük aki szívesen elmesélné a történetét  a sajtó munkatársainak? Telefonos interjúról volna szó. Nem maradhatunk csendben! 

Intello Creative Commons License 2022.03.08 0 0 156

A mai napon mi is megtettük a feljelentés az 5. kerületi rendőrkapitányságon. Mondanom sem kell, hogy csípőből vágták a Vavrik Petya nevét.  Mindenki, aki a VP business-el a Pasarét Immoval, az Architekt bauval kapcsolatban van, befizetett nekik, azonnal tegye meg a feljelentést! 

rábatytam Creative Commons License 2022.03.07 0 0 155

Igen, sürgősen tegyetek feljelentést. Az 5. kerületi kapitányságon, ha ott fizetted az előleget. Aki csak a Pasarétnek fizetett megbízási díjat, annak jó a 3. kerületi is.

Az 5. kerületi már gyűjti a kárusultakat. Az összes nevet írd bele, akivel beszéltél, és akinek a neve szerepel a szerződésedben.

Előzmény: THeniR (154)
THeniR Creative Commons License 2022.03.07 0 0 154

Sziasztok!

 

Ma kaptam visszajelzést a rendőrségtől, hogy már foglalkoznak az üggyel, erősen ajánlom, hogy minden érintett sorstársam tegyen feljelentést, ha eddig nem tett volna, mindegy hogy hol, egyesítik a hasonló ügyeket. A mai napig semmi visszajelzést nem kaptam a lakásról, amit már át kellett volna vennem (Pasarét Immo. és MAR-REK), ügyvédi felszólításra sem. Ha valakinek hasonlóan elakadt az ügye, ne várjon csodára, mert sajnos nem fog jönni, tegye meg minél hamarabb a feljelentést, derüljön ki minden csalás, egységben nagyobb az erő.

lakasok Creative Commons License 2022.03.06 0 0 153

Kedves “rabatytam”!

 

Elnezest h igy szolitom, de nem tudom ki On! Tisztelettel arra kerem, hogy hivjon fel vagy irjon nekunk, vagy jojjon be, mert igy nem tudok segiteni.

rábatytam Creative Commons License 2022.03.06 0 0 152

Ez "nagyszerű", hogy "kommunikálnak"! E-maire sohasem válaszolnak. A kb 50 hívásból egyszer-kétszer felveszi az asszisztens, aki persze nem tud és nem mond semmit. Igen, az irodában is fogadtak már néhányszor. Csak éppen nem történik semmi előrelépés. Csak ígérgetések, amiből SOHA nem lesz semmi. (Ahogy ezt már páran itt elmondták.)

Előzmény: lakasok (151)
lakasok Creative Commons License 2022.03.06 0 0 151

Kedves Ismeretlen!

Ugy ahogy mondod! En vallalom a nevemet eddig is ezutan is. A tobbit leirtam mar. A kapcsolattarto jelentese, hogy 2 szervezet kozott tartja a kapcsolatot, addig ameg a 2 szervezet egyuttmukodik!

Mindenkivel kommunikalunk, es fogadunk! Igen ott vagyunk.

Kedves Ismeretlen! Ont is szivesen fogadjuk, vagy beszelunk Onnel, csak igy nehez.

Vavrik Peter

rábatytam Creative Commons License 2022.03.06 0 0 150

Kedves "lakások"! A múltkor még be merted vállalni a nevedet, ami "v-p" volt. Az is hazugság, amit most írsz. A "kellemetlen" ügyfeleknek már a telefont sem veszitek fel!

Ha van itt valaki, aki pesti, nézze már meg, egyáltalán a ott vannak-e még a Szabadság téri irodájukban. És nézzétek meg az Architektes szerződést, ki van ott kapcsolattartónak beírva!!! Na ugye, hogy Vavrik? És vpbusinesseliteclub-os email cím! Akkor vajon ki is áll az Arcitekt Bau Kft. cég mögött? 

Előzmény: lakasok (148)
lakasok Creative Commons License 2022.03.06 0 0 149

Tisztelt Fórum!

Egyszer már a cég nevében, most ezt megerősítve privátként is reagálnék.

Határozottan elzárkózunk, céges és privát szinten is az Architekt Bau, Pasarét Immo, kiemelve Zelei Pétet, Vincze Tamás tevékenységétől!!! Tények:

- működik az Ügyvédi ellenjegyzés

-Ügyvédi letét is..., nagyon sok (több tucat) Ügyfélnek nyújtottunk valós kézzelfogható segítséget, több mint 50 lakást adtunk át Ügxfélnek! Minden Ügyfelet fogadunk aki megkeres minket, vagy bejön hozzánk, hiszen mi vagyunk!!! 
Annyira vagyunk, hogy tényleg vannak csúszások, van, hogy várnia kell a bejövő Ügyfeleknek, van h nehezen érnek el minket, de vagyunk, leszünk is. Mindenki számára! Sajnos ezek annak köszönhetőek, hogy a Kollégák segitőkészsége néha a pillanatnyi lehetőségeinket túlnyúlnak, ennek ellenére Mindenki eddig is ezután is a megállapodásban foglaltakat megkapja!Sajnos az itt jelentekezo problémákra is csak akkor tudunk mrgoldást, ha megkeresnek minket, hiszen nicknamek-nak nem tudunk megoldást adni.

Javaslatom személyesen jöjjenek be, hiszen csak úgy lesz megoldás. Nyilván aki megkapta a lakását vagy megoldodott a személyes problémája nem fog itt, ide irni, hiszen nem a fórum, hanem mi oldottuk meg neki, és ez a több! 
Nagyon sajnálom a kialakult helyzetet, de higgyék el nem a fórum a megoldás.

Nem is tudunk itt konkrét ügyek, konkrét nevek hiányában sem most sem a jövöben sem reagálni, sem megoldást nyújtani. Kérem Mindenki vegye figyelembe, a fent leirtak nem a mi nem az én véleményem, hanem tények, melyeket hivatalos dokumentumok (jegyzőköny, ügyvédi papír, földhivatali bejegyzés..,) igazol, aki ennek ellenkezőjét állítja az nem valóságos, ami nem szerencsés.

Nagy tisztelettel kérem, a problémákkal keressenek minket, hisz van erre legetőség,

Köszönöm: vp

lakasok Creative Commons License 2022.03.05 0 0 148

Mindenki akivel a megallapodas megszuletett vissza is kapja a penzet. Tobb tucat ilyen Ugyfel van. Javaslat akinel esetleg ez csuszasban van, forum helyett inkabb az elerhetosegeken vagy szemelyesen erdeklodjon, mert lehet! Itt lehet! Nem ugy mint a masik 2 cegnel! 

ui.: egyetlen egy ingatlant sem adtunk el a piacon! Csak Ugyfelnek! 

rábatytam Creative Commons License 2022.03.04 0 0 147

Szó szerint. Vavrik (VP Business Elite Club) még azt a  töredék pénzt se fizette meg, amit bevállalt. Egy szava sem igaz. Nincs értelme az ő ügyvédjéhez menni (Nagymező u.), nyilván át akarja tolni az összes felelősséget a másik két szereplőre (a Pasarét Immora, meg a kamucég Architekt Baura). Inkább mindenki menjen saját ügyvédhez. Akinek sikerült visszaszerezni valamennyi pénzt, ideírhatná, hogy csinálta.

Előzmény: lakástszeretnék (146)
veresg83 Creative Commons License 2022.02.25 0 0 145

Szia! 

Jelenleg ott állunk, hogy egy teljesen komolytalan ajánlatot tett Vavrik Péter. 10,5 M helyett 4M 50E forintot kíván fizetni két részletben... Húzza az időt, elérhetetlen, a kis titkárnőt lehet csak elérni, aki nem tud semmiről. Az ügyvédünk megírta az ellen levelet, arra nem érkezett válasz. Az egyik tűzhöz közeli személy szerint vannak akik megkapták a pénzt, én vannak akik a 30 napos kifizetésre várnak...

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!