Keresés

Részletes keresés

Trebitsch Creative Commons License 1998.11.18 0 0 7
nyugi, balfrasz,

a te hozzászólásod csak az utolsó csepp volt, miattam semmiképp se hagyd abba.

Én sem szándékosan teszem: kénytelen vagyok, mert nem megy, nem tudnék (legalább amennyire eddig sikerült, annyira... :) kulturált és higgadt maradni, ezért inkább csendben maradok.

De, ahogy írtam is: ez nem kivonulás, és nem végleges. Ha képes leszek rá: jövök, írok...
Addig is: sziasztok.

Aladar1 Creative Commons License 1998.11.18 0 0 6
Hat igen ez tenyleg szomoru, hogy minden joerzesu kormanyparti kivonul, mert en ugye regebben csak egy het pihenot adtam magamnak, hogy hatha visszater a jozan eszem, ami a sok netbunkotol elveszett. Aztan neha visszatertem es sokszor nekialltam, hogy irok is valamihez, de aztan kitoroltem, hogy minek tepjem a billentyuzetemet...
Neha meg akartam szemelyes levelet irni egy-ket szimpatikus asztaltarsnak, hogy lassa mar be, hogy ez gusztustalan... vagy, hogy megkedezzem, hogy mi viszi ra arra, hogy meg kepes ide levelet irni, mert ez nagyon tiszteletre melto, de ilyet sem irtam... Szoval egy nagyon szep es erdekes helyrol a sok netbunko kiszorit mindenkit, aki egy kicsit is maskepp gondolkodik. Ja es fokent, ami a legfolhaboritobb volt szamomra, hogy valamelyik tapir illetve tapirok meg a kormanyparti duhongomet is szetzilaltak, holott eleg erthetoen irtam, hogy itt ne netprolizzanak. No mindegy. pedig sok szep es okos topik tervem lett volna, pl Debreczeni Jozsefet vagy mas okos embert szivesen meghivtam volna, hogy a sok netbunkot kicsit folvilagositsa errol-arrol...
balfrász Creative Commons License 1998.11.18 0 0 5
Kedveseim!
Főleg Trebitsch és rezső!
Magam vagyok oka a tegnap esti kis viharnak. Megkövetek mindenkit, akit ÉRZELMEIBEN megsértettem, nem ez volt a célom! Maradjatok! Ha az az ára, örökre eltűnök az asztalról, szóljatok, megteszem! Én nem álnéven jelentkeztem be és nem is fogok még egyszer.
Mentségem: Az éjjel az előtem szóló oly csúf csúsztatást talált beírni, hogy a méregtől összemosódott bennem a két hozzászólásra írandó válasz. Ha valakivel még nem történt meg, annak tiszteletem. Akkori véleményem azóta találkozott másokéval. Én talán pici durvább voltam, de ha formáját nem is, tartalmát továbbra is fenntartom.
Még egyszer, bocsánat!
Törölt nick Creative Commons License 1998.11.18 0 0 4
***offtopic***
Hol szakadt el a cérna (melyik topicban) Trebitschnek ?

Bár az első csetepatékban csűnyán megütköztünk (október 23. topic) úgy érzem utána kölcsönösen sikerült kifésülnünk az ellentéteket...

Nekem hiányozna... mint ellenfél is

Donneck

*** offtopic off***

on topic:
majd este...

Guga Creative Commons License 1998.11.18 0 0 3
Jól tudom-e,hogy volt itt már Deutsch Tomis vita is?
Egyébként tényleg nem bánnám, ha a MIÉP-et is meghívná a t. szerk., meg a többi pártot is.
Lehet ezt kérni, Szerkesztőség bácsinéni ?
BOCS Creative Commons License 1998.11.18 0 0 2
bocs, sajthiba:

8. Kerlek, ne tedd! Magyarorszagon nincs olyan szinvonalas, hiteles __jobb oldali__ organum, amely az emberek tobbsegenek elnyeri a tetszeset. Kerlek, legy Te az, es tovabbi kulturalt vitaval, ervekkel alapozd meg azt.

BOCS Creative Commons License 1998.11.18 0 0 1
Kedves rezső!

>>a szerkesztőség politikai elfogultságának az a "gyümölcse" [hogy] ...Akik nem a szoclib irányzathoz tartoznak, gyakorlatilag kivonultak, vagy kivonulófélben vannak.

1. Tehat a szerkesztoseg politikai elfogultsaga az oka a kivonulasnak (legalabbis kozvetetten).

>> ...címlapod továbra is egyértelműen jelzi azt a bátorító egyoldalúságot

2. Tehat politikai jellegu hirdetes elfogadasa egyoldalusag -> ez nem all meg.

>> ...bátorító egyoldalúságot, amely belül a törzsasztalban elviselhetetlenül gyalázkodó hangon ismételtetik meg.

3a. Egyoldalusag a torzsasztalon -> nem egyoldalu, legfeljebb (talan szerencsetlenul) tobbsegi velemeny (gyalazkodas) ld. speaker etc.
3b. Batorito ? Egy hirdetes? -> Ne haragudj, szerintem ez egy kicsit paranoia [bocs].
3c. elviselhetetlenül gyalázkodó hang. Sajnos ez teljesen igaz es en sem szeretem.

>> Ráadásul a politika rovat most az SZDSZ ideológia fejlesztésének eszköze lett egy szerkesztőségi topic "segítségével".

4a. Teljesen igaz a masik topic-ban irt dolog: nem kozszolgalati site-rol van szo, tehat a szerkesztoseg tagjainak is lehet nyilvanossagra hozott velemenye [es ezt tudomasom szerint eddig nem nagyon lathattuk].
4b. Szerintem nosza: fejleszd X part ideologiajat egy masik topicban. Lehetoseged van ra? Igen. A foszerkesztonek eszkozei vannak arra, hogy elnyomja a Te velemenyedet? Igen Hasznalta mar ezeket? tudtommal nem. Ha majd hasznalja, akkor en is teljes mellszelesseggel melled allok a cenzura ellen. Addig azonban mindenki azt ir, amit akar.

>> Két meghatározó munkatársad (Andrassew és Új) saját újságjaiban kifejezetten gyűlölködő, elfogult hangot kezd megütni.
5. Ha tenyleg gyulolkodo hangot utnek meg, az rossz. Ez a foszerkesztore nezve is rossz fenyt vet. Kerlek, tenyeket is hozz.

>>Ezek a jelenségek minden eddigi sikereid értékéből nagyon sokat vonnak le, és a monopolhelyzet, valamint az elfogultság "eredményének" látszik.
6a. Az eddigiek alapjan egyenlore meg csak potencialis tekintelyvesztesrol van szo a szememben. Kerlek 5) alapjan bizonyits.
6b. Monopolhelyzet-rol, mint lattuk nincs szo. Ez luft volt.
6c. Nyilvanos elfogultság egy kulturalt szintig megengedheto egy nem kozszolgali site-on.

>>Nem tudom mit tehetsz, akarsz-e tenni egyáltalán, de ez már nem "liberális" szerkesztés, hanem a gyeplő lovak közé dobása. Csak hát olyan úton, amely nem vezet sehová...
7a. Szerkesztes? Uristen, en azt hittem, itt nincs a hagyomanyos ujsagiroi ertelemben szerkesztes. Vagy megis? Kerem, valaszolj!
7b. Ut, amely nem vezet sehova: ha elfogadjuk, hogy nem csak nekunk lehet igazunk, nem csak 1 igazsag, es ` velemny jogos, akkor kezdodhet a vita, vagy nem? Szerintem ez az az ut, amely meg a vita fele vezet.

>> ...tiltakozásol kénytelen vagyok visszavonni...azt az ajánlatod, hogy rendszeres szerződ legyek...
8. Kerlek, ne tedd! Magyarorszagon nincs olyan szinvonalas, hiteles organum, amely az emberek tobbsegenek elnyeri a tetszeset. Kerlek, legy Te az, es tovabbi kulturalt vitaval, ervekkel alapozd meg azt.

bocs

dekóder Creative Commons License 1998.11.18 0 0 0
Kedves rezső!

Teljesen egyetértek Veled (T. Szerkesztőség, ez azt jelenti, hogy csatlakozom az előttem szólóhoz).
Mégis arra kérlek, ne szállj ki. Tudom, néha nehéz, mert bármit mondasz, rád rontanak, sokszor alpári módon. (Lássuk be, köztünk is vannak ilyenek.) De azt gondolom, érdemes megismerni - még ilyen körülmények között is - a másként gondolkodók véleményét. Néha nekik is igazuk lehet :o) , s talán olyan is van a másik oldalon, akiket a mi érveink godolkoztatnak el. Végül Füst Milánt idézve: "A meggyőződésünknek tartozunk azzal, hogy higgadtan védjük."

dekóder

rezső Creative Commons License 1998.11.18 0 0 topiknyitó
Kedves András!

Nézz be a politika topicba. Beérett a szerkesztőség politikai elfogultságának az a "gyümölcse", amelyre többen figyelmeztettek az olvirban. Akik nem a szoclib irányzathoz tartoznak, gyakorlatilag kivonultak, vagy kivonulófélben vannak. Kapom a búcsúzkodó magánleveleket.
Magam is (mint a legkisebb veszteség) hóapok óta takaréklángon vagyok. Tegnap éjjel Trebitschnek is elszakadt a cérna...

Ugyanakkor a címlapod továbra is egyértelműen jelzi azt a bátorító egyoldalúságot, amely belül a törzsasztalban elviselhetetlenül gyalázkodó hangon ismételtetik meg.

Ráadásul a politika rovat most az SZDSZ ideológia fejlesztésének eszköze lett egy szerkesztőségi topic "segítségével".

Két meghatározó munkatársad (Andrassew és Új) saját újságjaiban kifejezetten gyűlölködő, elfogult hangot kezd megütni.


Ezek a jelenségek minden eddigi sikereid értékéből nagyon sokat vonnak le, és a monopolhelyzet, valamint az elfogultság "eredményének" látszik.

Nem tudom mit tehetsz, akarsz-e tenni egyáltalán, de ez már nem "liberális" szerkesztés, hanem a gyeplő lovak közé dobása. Csak hát olyan úton, amely nem vezet sehová...

Éppen ezért, tisztelettel megköszönve azt az ajánlatod, hogy rendszeres szerződ legyek, és amelyet elméletileg elfogadtam, tiltakozásol kénytelen vagyok visszavonni. Remélem sikerül tenned valamit, hogy ismét a politikai és kulturális sokszínűség legyen jellemző az Internettóra, és a régi módon vehessek én is részt benne.

barátsággal: rezső

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!