Keresés

Részletes keresés

lemi Creative Commons License 2005.12.30 0 0 775

T. moderák!

 

Valóban köszönet a mindég aktuális témájú képekért, viszonyt nagyon egyoldalúnak látom ezt a képbetevegetös lelkesedést, ugyanis én pl. szívesebben látnám a pohár pezsgôt ugyan ilyen atraktív, csak éppen az ellenkezô nem szolgáltatásában.

 

Lehetne ez ügyben tenni valamit???

 

Kérném a válaszokat alaposan átgondolni küldés elött!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 

Üdv

lemi

mamicska Creative Commons License 2005.12.30 0 0 773
ha farpofákra gyúrt a hölgy, akkor meg kell küzdened a pözsgőért vagy valami fondorlatos módon úgy kiinni,hogy ne is mozdítsd el a poharat!!!

na, sikerülne???:-)))))))))

ezek a moderák igen figyelmesek, másfelé nincsenek ilyen jó képek, csak a Bajai régióban - illene megköszönnünk, de hátha idekukkolnak - mamics nagyon szépen köszöni a nyitóképeket!!:-)))
Előzmény: Törölt nick (772)
mamicska Creative Commons License 2005.12.30 0 0 771
nahát, pont ezt a képet néztem tegnap, de nem mertem betenni - erre egy moderátor idebiggyeszti - látod ezt Istenem???Hová süllyedt a világ???
Előzmény: Törölt nick (770)
Oxana Creative Commons License 2005.12.26 0 0 769
Segíthetek?:-))
Előzmény: jokoajoko (767)
mamicska Creative Commons License 2005.12.26 0 0 768
háháháháááá:-))
Előzmény: jokoajoko (767)
jokoajoko Creative Commons License 2005.12.26 0 0 767
Szégyenlem a pofámat:-)))
Előzmény: Oxana (762)
mamicska Creative Commons License 2005.12.26 0 0 766
van előfizetésünk a Sport1-re!!:-))
Előzmény: Oxana (762)
fixiusz Creative Commons License 2005.12.26 0 0 765
Kösz. Ezekszerint nem mondtam butaságot. Csak a trükkre nem kiváncsí senki:(
Előzmény: Oxana (764)
Oxana Creative Commons License 2005.12.26 0 0 764
Gratulálok! Túllépted a mesterfokozatot!:-)))
Előzmény: fixiusz (763)
fixiusz Creative Commons License 2005.12.26 0 0 763
Nekem 51 jöt ki az nagy vagy agybaj???
Előzmény: Oxana (762)
Oxana Creative Commons License 2005.12.25 0 0 762
ZöPö Creative Commons License 2005.10.04 0 0 761
Kedves férjem!

Azért írom Neked ezt a levelet, hogy elmondjam, végleg elhagylak. Hét éven keresztül jó feleséged voltam, és semmit nem kaptam érte. Az utóbbi két hét pedig maga volt a pokol. A főnököd felhívott, hogy felmondtál, és ez volt az utosó csepp a pohárban.
Múlt héten, amikor hazajöttél, észre sem vetted, hogy megcsináltattam a frizurámat és a körmeimet, a kedvenc ételedet főztem, és este egy vadonatúj hálóing volt rajtam.
Hazajöttél, két perc alatt megvacsoráztál, aztán miután megnézted a meccset, egyenesen felmentél aludni. Nem mondtad, hogy szeretsz-e még, nem érintettél meg, semmit nem tettél. Vagy hazudsz nekem, vagy nem szeretsz már, bármi is a helyzet, én elmegyek..

Ui.: Ha megpróbálnál megkeresni, inkább ne tedd. A BÁTYÁD és én Nyugat- Virginiába költöztünk, együtt. További remek életet!

Az ex-feleséged.

------------------------------------------------------------------------------------------

Kedves ex-feleségem!

Semmi nem tette jobbá a napomat, mint az, hogy megkaptam a leveledet. Valóban 7 éve házasodtunk össze, jóllehet Te nagyon távol állsz a jó feleség fogalmától.
Sokat nézek sportot, hogy ezzel próbáljam meg elfojtani az állandó zsörtölődésedet. Nagy baj, de ez van. Észrevettem, hogy a múlt héten levágattad a hajad, de az első dolog, ami az eszembe jutott, az volt, hogy "Úgy nézel ki, mint egy férfi!".
Az anyám úgy nevelt, hogy inkább ne mondjak semmit, ha nem tudok valami szépet mondani.
Amikor megfőzted a kedvenc ételemet valószívűleg összekevertél a BÁTYÁMMAL, mivel én már hét éve nem eszem disznóhúst.
Elmentem lefeküdni, mikor megláttam rajtad az új hálóingedet, hiszen még rajta volt az ára. Imádkoztam, hogy csak véletlen egybeesés legyen, hogy a bátyám reggel 50 dollárt kért tőlem kölcsön, a hálóinged pedig 49,99-be került..
Mindezek után még mindig szerettelek, és úgy éreztem, meg tudjuk oldani.
Tehát amikor észrevettem, hogy nyertem a lottón 10 millió dollárt, felmondtam a munkahelyemen, és vettem magunknak két jegyet Jamaikába. De mikor hazaértem, Te már nem voltál ott.
Tudom, mindennek oka van. Remélem, olyan életet élsz, amilyet mindig is akartál. Az ügyvédem azt mondta, hogy az alapján a levél alapján, amit írtál nekem, egy fillért sem fogsz tőlem kapni. Tehát csak óvatosan.

Ui.: Nem emlékszem, hogy mondtam volna valaha, de Carl, a bátyám Carlaként született. Remélem nem baj!

Pokolian gazdag és szabad férjed.
ZöPö Creative Commons License 2005.10.03 0 0 760
Kedves Susan!

Tudom, hogy a bíró azt mondta, hogy ne találkozzunk a "lehűlés" ideje alatt, de nem tudok tovább várni. Aznap amikor elmentél, megesküdtem, hogy soha többé nem beszélek veled. De ez csak a durcás kisfiú mondatta velem, mert nem én akartalak először megkeresni.
Azt képzeltem, hogy majd te csúszol-mászol előttem, hogy fogadjalak vissza.
A büszkeségem akarta ezt. Most már látom, hogy ez sokba került.
Elegem van abból, hogy úgy teszek, mintha nem hiányoznál, és nem érdekelne milyen szarul vagyok. Nem számít, ki teszi meg az első lépést. Itt az idő, hogy a szíveink beszéljenek helyettünk. Az én szívem ezt mondja...
"Nincs még egy olyan nő mint te, Susan." Minden nőben akit meglátok téged kereslek, a szemeidet, a melleidet. De ők nem te. Még csak nem is közelitenek.
Két héttel ezelőtt találkoztam ezzel a kiscsajjal az Ithaca Bar-ban.
Hazavittem magamhoz. Nem azért mondom el, hogy megbántsalak, csak szeretném érzékeltetni elszántságomat.
Fiatal volt, úgy kb. 19 éves. Tökéletes teste volt, amit csak a fiatalság és a sok év jégkorcsolyázás adhat. Tényleg tökéletes. Feszes cicik, amiket még nem láttál, és olyan segg, hogy összeszaladt a nyál a számban. Minden férfi álma, nem igaz? De ahogy ott ültem a kanapén miközben a csaj rajtam furulyázott, azt gondoltam, milyen dolgok lettek a legfontosabbak az életünkben. Olyan felszínes az egész.
Mire jó egy abszolút tökéletes test? Jobban dugott tőle az ágyban? Hát ebben az esetben, igen. De amit ezzel mondani akarok, hogy jobb ember lett tőle? Jobb szíve van, mint az én kevésbé vonzó Susanomnak? Kétlem. Erre még sohasem gondoltam ezelőtt. Talán kezd benőni a fejem lágya.
Később, miután vagy 5x beleélveztem, az jutott eszembe "Miért érzem én magam olyan kiszáradtnak és üresnek?" Ez nem lehetett a hibátlan technikája vagy az eszméletlen nedves puncija, a szüntelen sexvágya vagy bármi más. Valami hiányzott.
Mit a fene lehet az? Amikor hirtelen beugrott. Nem volt a régi, mert nem voltál ott, Susan! Hogy nézd. Érted mit akarok ezzel mondani? Semmi sem a régi nélküled. Susan megőrülök nélküled. Minden amit teszek rád emlékeztet. Emlékszel Carol-ra, az Upper Side-i egy gyerekes anyára, akivel tavaly találkoztunk? Múlt héten átugrott, és hozott egy nagy tepsi lasagnat.
Azt mondta, hogy nő nélkül nem vagyok jól tartva mostanában. Nem igazán értettem, de nem is fontos ez most. Szóval, megittunk egy pár üveg bort, és hipp-hopp, ott dugtam a régi hálószobánkban. Mindent megadott, amire vágytam, tudod, mint egy igazi nő, aki nem parázik a súlya vagy a karrierje miatt, vagy hogy hallanak-e a gyerekek valamit. Aztán hirtelen kiszúrta a dönthető tükrök a nagyid régi sminkes asztálan. Letette a földre, föléálltunk, és úgy néztük, ahogy döngetem. Nagyon izgató volt, de egyben elszomorított is, mert eszembe jutott, hogy "Susan miért nem tette soha le a tükröt a földre? Már vagy 14 éve megvan az a régi tükör, de még egyszer sem használtuk erre."
Szombaton a kishúgod ugrott be a bírósági végzés másolatával.
Vicky még olyan gyerek meg minden, de már most is jó fej, és igazi barátként viselkedett ebben a nehéz, fájdalmas időben. Sok jó tanáccsal ellátott veled, és úgy általában a nőkkel kapcsolatban.
Szeretne minket újra összehozni, Susan, tényleg. Ott iszogattunk a fürdőkádban, és jobb időkről beszélgettünk. Itt van ez a tinédzser lány, akinek ugyanaz a DNS-e mint a tiéd, és csak arra tudtam gondolni, mennyire olyan, mint te voltál 18 évesen.
Majdnem elsírtam magam. Aztán egyszer csak kiderül, hogy Vicky igazán szereti a análszexet. Eszembe jutott mennyiszer próbáltalak rávenni, hogy próbáljuk ki, és hogy mennyi olaj volt ez a tűzre kettőnk között. De látod, még akkor is, amikor éppen a kishúgod popsijába dugom a farkam, csakis rád gondolok! Így igaz, Susan. A szívedben érzed, tudom.
Nem gondolod, hogy újra kezdhetnénk? Töröljünk el minden rosszat, és kezdjünk tiszta lappal. Szerintem menne.
Ha ugyanígy érzel, kérlek, kérlek, kérlek tudasd velem. Ha meg nem, akkor elmondanád, hogy hova tetted a TV távirányítót?

John

ZöPö Creative Commons License 2005.09.17 0 0 758

Szexuális tanacsadás

16 éves érdeklődő lány vagyok. Kérdésem a következő: ha egy lány orálisan kielégít egy fiút, és ha a sperma a szájába kerül, lehet- e terhes? Ha igen mit lehet ellene tenni?
Egyél hagymát, az megöli a kis genyákat.

Melyik lyukba kell behelyezni a fiú nemiszervét?
Amelyikbe neked jólesik.

Hogyan mondjam meg anyukámnak, hogy szeretnék melltartót?
"Anyu, szeretnék melltartót."

Feltünőn csinos lány vagyok és tetszik nekem egy fiú. Az egész suli K- nak tart, pedig én csak azt engedem, hogy fogdossák a fenekem. Előtte is szoktam rázni a fenekem, mutogatom a bugyim és nagyon jó cuccokat veszek fel, mégsem szeret.
Látod, milyen igazságtalan a világ: J.Lo sem csinál mást, mint a fenekét rázza, ot mégis sokan szeretik. Ki érti a férfiakat?

Már csak a fehér tanga volt rajtam, amikor a barátom lehúzta, és akkor észrevette, hogy piszkos. Undorral eldobta, és azt mondta, hogy igénytelen vagyok. Szakított velem, és az iskolában is elhíresztelte az esetet. Már nagyon szenvedek a gúnyos megjegyzések miatt.
Hát igen, nesze neked egyenjogúság. A férfiaknál belefér egy kis IFA- fékcsík, még viccelodni is lehet rajta, de egy lánynál már undorító. Javalsom, mielott szexre kerülne a sor, a jövoben ellenőrizd a tangádat, esetleg vigyél váltás fehérnemut. Vagy ne hordjál bugyit.

16 éves srác vagyok, kb. két éve vettem észre, hogy a péniszemen szőrök nőttek. Eddig nem mertem szólni a szüleimnek és orvoshoz sem merek elmenni, ezért tőletek kérek segítséget!
Keresd fel Chewbaccát, ő is hasonló problémákkal küzdött. De neki sikerült túljutnia a krízisen.

Úgy érzem, nagyon szeretem, le akarok vele feküdni és járni is akarok vele.
Ebben a sorrendben?

16 éves vagyok és lefeküdtem a barátommal. Írtátok, hogy ilyenkor a lány vérzik (ezt én is tudom). Az a kérdésem, hogy ez közvetlenül az aktus után történik, vagy pár nap múlva?
Ha szerencséd van, is-is.

13 éves lányok vagyunk, nagyon jó barátnok. Ugyanazzal a fiúval, ugyanazon este, ugyanabban a szobában mindketten lefeküdtünk. Mindeketten terhesek lettünk. Elvetetni nem akarjuk a magzatot, de megtartani sem. A szüleinknek nem merünk szólni. A fiú mindkettonket szeret, de a gyerekeket nem akarja.
Alapítsatok kommunát.

13 éves lány vagyok, de 18-nak is kinézek, pedig nem is festem a hajam, nem sminkelem magam. Megismerkedtem valakivel, akivel szeretkeztünk, de én nem engettem, hogy elvegye a szüzességemet.
Derék teljesítmény, látszik hogy a korodnál érettebb vagy.

Tetszik egy lány az osztályból, s úgy érzem, én is tetszem neki, mégis mindig kinevet. Ilyenkor legszívesebben sírnék, de ehelyett bunkóságokat vágok a fejéhez és ezzel sokat vesztek az esélyeimbol vele szemben. Hogyan hódítsam meg?
Nem is, ha egyszer-kétszer meg is pofozod, ne adj Isten hátbarúgod, tuti befutó vagy. A lányok szeretik az erős férfiakat. Nehogy sírj!

16 éves fiú vagyok és engem az érdekelne, hogy egy lány is fel szokott- e izgulni spontán? Tényleg csak nagyon kevés lány szokott maszturbálni? Néhány osztálytársammal beszélgettünk erről, lányokkal is, és mindeki tagadta, hogy csinálná.
Nem, a lányok nem végeznek önkielégítést, ahogy nem is finganak. Ez tudományos tény.

8. osztályba járok, és az a problémám, hogy nemileg még éretlen vagyok. Talán nemibeteg vagyok?
Maximum elmebeteg.

15 éves fiú vagyok és a nemi szervemen még nem nőtt szőr. Hogyan növesszem meg?
Neked is megadom Chewbacca e-mailcímét.

Hatodikos lány vagyok és az a problémám, hogy még mindig bepisilek. Ez baj? Még egy gondom van. Mostanában egyre többet gondolok arra, hogy szeretkezek valakivel.
Mindent a maga helyén: először szokjál le a bevizelésről, és csak utána szokjál rá a szexre.

11 éves lány vagyok. Azért írok neked, mert kisebb korom óta csinálom azt, amit anya szerint nem kellene. Le kell-e róla szoknom? Mit tegyek? Ez is önkielégítés?
Igen, bizonyos értelemben a dugicsoki-majszolás is kielégítés.

....még hónaljszorzetem sincs...
Egy drótkefe, és némi pillanatragasztó csodákra képes

....13 éves vagyok és szeretek egy fiút. Az a baj, hogy ö rám se bagozik, talán azért, mert izzadtságszagom van. Hogyan tudnám elcsábitani?...
FÜRÖDJ VAZZE!!!!

....15 éves lányok vagyunk. Kérdésünk, hogy szeretkezésnél a fiú a behatolásnál érzi e lány szűzhártyáját? Ha érzi és átszakítja, a nemiszervben vmi hanggal jár?...
Persze. Kis reccsenés hallatszik. 90kg feletti lányok esetén némi visszhang is jelentkezik.

kose Creative Commons License 2005.09.10 0 0 757

Nem vagyunk egyformák, ezért ízlések és pofonk is különbözőek. Íme egy kép kinek-kinek ízlése szerint:)))))

 

 

lemi Creative Commons License 2005.09.02 0 0 756
Felébred a medve a téli álomból:
- Olyan kanos vagyok, hogy az első élőlényt, aki velem szembe jön az erdőben, azonnal meg*szom!
Elindul az ösvényen, látja, hogy jön szembe egy sündisznó, gyorsan felkapja, mire a süni összegömbölyödik a markában. Forgatja jobbra-balra, de nem talál semmi nyílást.
Tiszta ideg lesz, elkezd kiabálni:
- Hol a p*nád, hol a p*nád?!
A süni kétségbeesve megszólal:
- Nekem nincsen!!
- Mivel mondtad?!?!? Mivel mondtad?!?!?!

oszibá Creative Commons License 2005.08.06 0 0 755
minap kaptam
Előzmény: jokoajoko (754)
jokoajoko Creative Commons License 2005.08.06 0 0 754
Nagyon jó mind a kettő!! :-)
Előzmény: oszibá (753)
oszibá Creative Commons License 2005.08.04 0 0 753

Férfi hirdetések értelmezése

 

40-es......................... 25 évesekre vadászó 52 éves
Atletikus.................... Mindig megnézi a Forma1-et
Átlagos...................... Feltűnően szőrös az orra, a füle és a háta
Művelt........................ Folyton kioktat mindenkit
Szabadszellemű......... Lefeküdt a húgoddal
Baráti kapcsolat.......... Amennyiben a baráti kapcsolatba belefér a kefélés...
Szórakoztató.............. Jól elvan egy távirányítóval és egy láda sörrel
Ragaszkodó............... Túlsúlyos, szőrösebb, mint egy medve
Érett.......................... Idősebb, mint az apád
Fitt............................ Minden héten bowlingozik a haverokkal
Költői......................... Felírta az ex-barátnője nevét legalább egy férfimosdó falára
Érzékeny................... Elbőgi magát, ha rászólsz
Nagyon érzékeny........ Homoszexuális
Megérintette Isten....... Kefélt már temetőben

Előzmény: oszibá (752)
oszibá Creative Commons License 2005.08.04 0 0 752
Női hirdetések értelmezése

40-es......................... 49 éves
Kedveli a kalandokat... Már az összes haveroddal lefeküdt
Atletikus.................... Nincsenek mellei
Átlagos...................... Olyan az arca, mint egy tacskóé
Feminista................... Kövér ripacs
Szabad szellemű........ Narkós
Megértő..................... Majdnem autista
Hagyománytisztelő..... Lámpa lekapcs, kizárólag hagyományos pozíció, furulyázás nincs
Társaságkedvelő......... Hangos és zavaró
Szenvedélyes............. Érzelgős alkoholista
Elhivatott.................... Profi kurva
Romantikus................ Gyertyafénynél jobban néz ki
Szívében fiatal............ Öreg, mint az országút
oszibá Creative Commons License 2005.08.03 0 0 751
Egy pasi bemegy a vadászboltba, egy távcsövet akar venni a puskájára Mondja
neki az eladó:
- Uram! Nézze meg ez a legjobb távcsövünk! Látja ott azt a kis pontot
ott a hegyen? Na az a mi kertünk! Nézze!
A koma nézi, nézi... elkezd röhögni.
- Mi van, mit röhög???
- Látok ott egy nőt meg egy férfit, meztelenül kergetőznek az udvaron!
- Adja ide! ... .. Úristen! Az a feleségem, meg a szomszéd!.. Tudja
mit? Igyen magának adom a távcsövet, ha a feleségemet fejbe lövi, a
pasinak meg ellövi a farkát.
Az ürge felteszi a távcsövet a puskára, céloz... és megint elkezd
röhögni.
- Mit röhög már megint???
- AZT HISZEM, MEGLESZ EGY LÖVÉSBŐL IS!!!
oszibá Creative Commons License 2005.08.03 0 0 750

Összevissza vert ember támolyog este az orvoshoz.

A doki szörnyülködve így szól:

- Magával mi történt?

- Nekem jött egy hattyú!

- Egy hattyú?

- Utána elütött egy ufó!

- Hm, egy ufó...

- Aztán megcsapott egy angyal!

- Aha értem. És utána?

- Utána kikapcsolták a körhintát...

jokoajoko Creative Commons License 2005.08.02 0 0 749

Ááááá neem! Én olyankor már nem is látok, nem is hallok.:-))

Előzmény: Oxana (748)
Oxana Creative Commons License 2005.07.31 0 0 748
Hát, ha Te azt nézed....:-))
Előzmény: jokoajoko (747)
jokoajoko Creative Commons License 2005.07.31 0 0 747
Lehet látni, mikor a sarokba repül. :-)
Előzmény: Oxana (746)
Oxana Creative Commons License 2005.07.31 0 0 746

Újabb praktikus termék.:-))

 

Világító tanga
Előzmény: oszibá (745)
oszibá Creative Commons License 2005.07.31 0 0 745
Oxana Creative Commons License 2005.07.25 0 0 744

Két régi barát találkozik.

- Hogy megy a szex? - kérdezi az egyik.

- Megy, csak igen ritkán.

- Naponta?

- Dehogy! Inkább nyaranta.

- Idén volt?

- Miért? Volt idén nyár?

oszibá Creative Commons License 2005.07.21 0 0 743

A játék hevében?

 

 

Előzmény: jokoajoko (742)
jokoajoko Creative Commons License 2005.07.21 0 0 742
Te egy gézengúz vagy!!
Előzmény: oszibá (741)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!