Keresés

Részletes keresés

peli_w Creative Commons License 5 napja -5 1 5870

Oroszi Bencére én még egyszer rápróbálnék amúgy, kérdés, akar-e párperces játékos lenni, gondolom annyit tudnánk adni neki, amennyit a b-ben keres.

realfan Creative Commons License 5 napja 0 2 5869

Elég, bizony.

 

Az mondjuk közben azért ott maradt amolyan részletkérdésként, hogy akkor igazolunk-e magyar játékost. Szerencsére úgy tűnik, hogy a Durázi távozása körüli infók nem lesznek helytállóak (azt is ki kezdhette el és kitől.. na hagyjuk is), de attól még ott vagyunk, hogy -Takács és a Fepu-Doki páros sem biztos. És ugye mínusz egy légiós. Ha Paárral sokáig tárgyaltunk, volt közben vajon B-opciónk? De ha nem is, ki lehetne olyan, aki legalább egy kicsit is erősítést jelentene és még szabad?

Előzmény: Mivagyunka... (5868)
Mivagyunka... Creative Commons License 5 napja 0 4 5868

Önmentegetés, szerintem is, egyértelműen.

Ebben az esetben - szerintük - Kristóf a hibás.

 

 

Én nem érzem azt, hogy a szerződésbe vert ékre gondolnának, csak azt kellett kihangsúlyozni, hogy nem Patonay hanem Fepu dolgozott jobban Paár megszerzésén, és ő lett volna a fő indok ha jön és nem Patonay. (De nem jött...)

 

Az "ékes" dolog szerintem csak egy ködös utalás valami helyi "ellenségre". Mert ugye mindig ördögöt kell festeni a falra.

De nagyon elég már ebből...

 

Előzmény: realfan (5866)
Mivagyunka... Creative Commons License 5 napja 0 0 5867

:-(

 

Előzmény: realfan (5866)
realfan Creative Commons License 5 napja -1 1 5866

"Megint ugyanaz, amiről írtunk már. Mindig más az oka mindennek.".

Igen, tényleg az. Csak én itt az önmentegetés-basztatás egyenesen inkább az elsőhöz közelebbinek érzem ezeket a sorokat, de lehet, hogy igazad van és inkább az utóbbi.

Mindenesetre ellentmondásos a dolog, hiszen miközben az a mantra a témával kapcsolatban, hogy "valaki" léket vert ebbe a szerződésbe (értsd: egy körmendi meghiúsított egy már szóban letárgyalt megállapodást, hogy ki az a körmendi, bárki olvasson el egy-két bb1-es hozzászólást a cikk alatt), aközben klubhűségét magasztaljuk annak, akivel ugye elvileg megegyeztünk vagy legalábbis nagyon-nagyon közel voltunk a megegyezéshez; majd a kihátrálás után ráadásul arról a "valakiről" beszél pozitívan. 

Ez egy dupla ellenmondás, amiben valahol, valamelyik részletében lehet akár fájdalmas igazság is, így viszont a kampányhajrá bűze is érződik rajta.

Ez van, itt tartunk, mondjuk az elmúlt 20 év után hülye volt az is, aki bízott abban, hogy nem ez lesz.

Előzmény: Mivagyunka... (5865)
Mivagyunka... Creative Commons License 5 napja 0 4 5865

"A tárgyalássorozat végén Márk úgy döntött, hogy nevelőegyesületét választja, amit mi nagyon tisztelünk és becsülünk benne, hiszen a nehéz helyzetben lévő klubja mellett döntött. Büszkék lehetnek rá Kaposváron, hogy ilyen szívvel rendelkező hazai nevelésű játékosuk van! A kaposvári csapatnak ezúton is sok sikert kívánunk a feljutásban vívott harcukhoz! A kis- vagy kisebb költségvetésű csapatoknak, akik nem engedhetnek meg maguknak drága játékosokat, nagyon fontos az, hogy ilyen klubhűséggel megáldott játékosokkal rendelkezzenek. Ezzel mi is így vagyunk."

 

Itt eléggé egyértelműen lejön az, hogy mi az álláspont Kristóffal kapcsolatban, és hogy mi az üzenet az irányába.

És ez végtelenül elkeserítő.

 

Megint ugyanaz, amiről írtunk már. Mindig más az oka mindennek.

Most épp Kristóf a hibás, mert benne nincs meg a klubhűség, nem döntöt a nehéz helyzetben lévő klubja mellett.

("Talán szíve sincs, de hogy nem körmendi, az biztos.") 

 

A miértekről persze nem esik szó. Ha pedig ő maga megszólalna, akkor még inkább magára húzná a gyűlölet cunamit.

 

Amíg a politikusi gondolkodás, az onnan érkező "módszertan" működteti a klubot és annak kommunikációját, addig jobbra nem is számíthatunk.

 

Lékek ütéséről írnak akkor és ott, amikor és ahol már a hajóból is alig maradt valami és a megmaradt szerkezetet is módszeresen verik szét.  

Nem álltunk mi meg azon a lejtőn, száguldunk tovább lefelé... :-(

 

 

 

Előzmény: realfan (5862)
Mivagyunka... Creative Commons License 5 napja 0 0 5864

Így, bizony.

 

Előzmény: peli_w (5863)
peli_w Creative Commons License 5 napja 0 4 5863

Azért ha tudunk így bánni egy kaposvári '5 pontos' játékossal, akkor akár bánhatnánk így egy körmendi '5 pontos' játékossal is.

 

Szerintem abban van tévedésben a klub, meg a jelenlegi kommunikátorok, hogy jelenleg mi most nem vagyunk erősek, nem vagyunk fent, nem vagyunk vonzók.

 

És éppen ezért kellene gesztusokat tenni, nem hidakat égetni stb. mert mindenkire szükség lehet a jövőben.

 

Nekem nem fájt volna leírni, hogy 'Nagyon sajnáljuk, hogy saját nevelésű, korosztályos válogatott játékosunk eligazol, de természetesen sok sikert kívánunk neki és várjuk vissza, reméljük mihamarabb újra MTE mezben köszönthetjük őt' valami ilyesmi. Csak ehhez kell nagyvonalúság, meg előre gondolkodás.

Előzmény: realfan (5862)
realfan Creative Commons License 5 napja 0 3 5862

A klub gyakorlatilag összes posztját "lájkolom", valahol az is számít alapon, de ezt a tegnapit én sem tudtam. Ez a mondat: "Ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné" - hát, én sajnos ezt úgy értem, ahogy nem szeretném. Szörnyű.

Talán vasárnap este a többség lenyugszik, mert ott, ahol békeidőben is a kivagyiság uralkodik és a sárdobálás a kedvenc játék, ott nagyot tud ütni egy kampányhajrá.

Van néhány tippem, hogy mi fog történni őrségváltás esetén (félreértés ne essék: mindkét oldalról), de nem írom le, mert hátha még nem jutott eszükbe, illetve lehet, hogy nem is kerül rá sor.

Sikerült ekkora vihart kavarnia annak, hogy egy kieső csapat (és azt a másodosztályba követő) 5.8 pontátlagú játékosát nem tudtuk szerződtetni. Ha a kontraktus nem 3-4 évre szólt volna (amit erősen kétlek), akkor azért olyan nagyot nem vesztettünk.

Az is lehet még, hogy Fepu tényleg megvárja a választásokat, csak nem a saját képviselői státusza, hanem a polgármester személye lesz a döntő. Ennek is meglenne a maga körmendi varázsa, a lehető legrosszabb értelemben. De talán nem így lesz.

(A Takácsba belerúgást viszont annyira nem látom bele, bár persze, akik személyesen jól ismerik azt, aki írta ezt a posztot, nyilván tud mást is. Az látszik, hogy Paár előtt nyitva hagytuk a kaput, ha nem jutnak fel egyből és ezért udvaroljuk körbe.)

hisztudjátok Creative Commons License 5 napja 0 6 5861

A nagyúr mindig kiadja az ukázt hogy aki innen elmegy arra mindig bele kell rúgni.Kristóf egyik kedvenc játékosa volt,gondolom így duplán keserű a szőlő.Kristóf ha eddig úgy gondolta hogy valaha is visszatér ezek után biztosan nem teszi.

Mivagyunka... Creative Commons License 5 napja 0 11 5860

Igen. És még mennyi kérdés felmerül.

 

De az tisztán látszik, hogy annyi kellett ahhoz, hogy a klub megnyilatkozzon, hogy egy kaposvári játékos nyilvánosan megemlítse Patonay Imre nevét.

Az utolsó meccs óta néma hallgatás, - Kristóf távozásán kívül - hiába várt bármilyen hírt báki. Kuss van/volt.

 

De nehogy már pár nappal a voksolás előtt egy idegen népszerűsítse Patonay Imrét!

Akkor meg kell szólalni!

"Nem ő volt ám, hanem Fepu, hiszen ő a példaképe! Látjátok? Itt a fotó!" 

 

Ráadásul a srác nem is igazolt ide...

 

Mi ez? Óvoda? 

Most komolyan!

 

Adalékként "elegánsan" még belerúgunk Kristófba is egyet. "Nehogy má' jól érezze magát a köcsög áruló!"

 

Aztán törjük a fejünket, hogy miért nem jön ide senki, és miért mennek el a mieink...

 

Gyalázat. :-(

 

 

 

 

 

Előzmény: ptbbtb (5859)
ptbbtb Creative Commons License 5 napja 0 8 5859

Szerintem is tragikus a nyilatkozat. Arról viszont ismét nem esett szó, hogy ha most éppen stabilizálni kell a klubot, akkor ki az, aki miatt destabillá válhatott...

peli_w Creative Commons License 5 napja -2 5 5858

Botrany.

Gondolkodtam, h irjak-e.

Aki ugy erzi ebben a nagyon rossz helyzetben azzal segit a körmendi kosarlabdanak, hogy belerug egyet Kristofba az remelem nem sokaig lesz a csapat korul mert vmit nagyon nem ert...

Elkeserito, hogy ilyen kijohetett.

Előzmény: Mivagyunka... (5857)
Mivagyunka... Creative Commons License 5 napja 0 8 5857

Ezt minősíteni is nehéz.

Tragédia. 

 

Aki ilyet megír, és aki ezt engedi megjelenni...

Szégyen, hogy ilyen megjelenhet a körmendi klub részéről.:-(

 

Előzmény: MTE81 (5856)
MTE81 Creative Commons License 5 napja 0 6 5856

Ezt az FB nyilatkozatot Paár vonatkozásában sokkal inkább érzem egyfajta szemrehányásnak Kristóf felé. Én egyébként örültem volna a kaposvári fiatalnak, egy tökös, vagány gyerek, nagy potenciállal. A végén lévő utalgatásra pedig nem értem mi szükség volt. Ruppótlan, amatőr kommunikációnk van.

kutyara der Creative Commons License 5 napja 0 1 5855

azert ez nesze semmi fogdmegjolnal tobb….a legfontosabb…(lehet tobbunknek is)megint csak egy jol elrejtett felmondat volt…arrol hogy van edzokerdes!!!

Febr.15 Creative Commons License 5 napja 0 2 5854

Igen,bár hozzáteszem,hogy a verseny egyelőre talán 1 szereplős,hisz az egyik (nyilván ezért a talán komolyabban vehető) állitást maga a játékos nyilatkozta.

Előzmény: ementálib (5853)
ementálib Creative Commons License 5 napja -1 3 5853

azon gondolkodom hogy vicces vagy szomorú,de mindenesetre roppant groteszk az a licitiverseny,hogy kinek a hívása ellenére nem(!) jött paár körmendre.

Febr.15 Creative Commons License 6 napja -1 2 5852

:)

Valaki nagyon lóg a fórumon,hogy ilyen gyorsan kidobtak egy amúgy nesze semmi fogd meg jól...-t...:)

Előzmény: 97MTE00 (5851)
97MTE00 Creative Commons License 6 napja -1 2 5851

A csapat Fb oldaláról.

 

Tisztelt Szurkolóink!

 

Szeretnénk benneteket tájékoztatni az elmúlt hetek történéseiről. 

A szezon végeztével és természetesen már annak befejezése előtt is azon dolgoztunk, hogy korrekt módon le tudjuk zárni az elmúlt évadot és elkezdjük kialakítani a következőt. A klub stabilizálása az első feladat, ez folyamatban van. A következő, vagy ezzel talán párhuzamos feladat, a magyar mag kialakítása. Végül az edző kiválasztása lesz főszerepben, aki majd a légiósok kiválasztásán fog dolgozni.

 

Durázi Krisztofernek, Kiss Mátyásnak, Herczeg Kristófnak, Geröly Mártonnak, valamint Schmera Gergelynek élő szerződése van klubunkkal. Doktor Péterrel folyamatosan egyeztetünk, természetesen szeretnénk, hogy maradjon, és jövőre is minket erősítsen. Pozitívak vagyunk a közös folytatással és a megállapodással kapcsolatban. Ferencz Csaba, a csapat kapitánya rövid határidőn belül választ ad a folytatással kapcsolatban. Pozitív válasz esetén vele is meg fogunk állapodni, nagy szükségünk van rá.

 

Mivel Takács Kristóf máshol folytatja pályafutását, ezért mindenképp szerettünk volna egy fiatal magyar játékost igazolni. Amint Kristóf közölte döntését, el is kezdtük a tárgyalásokat Paár Márkkal. Ez már nem titok, hiszen Márk is megemlítette, hogy több csapat is szerette volna megszerezni, közülük is kiemelve a Körmendet. A tárgyalásokban Ferencz Csabának fontos szerepe volt, hiszen Márk sokszor elmondta, hogy Fepu a példaképe. Nem csak a játéka, hanem a körmendi csapat iránt érzett szeretete miatt is, ezért is álltunk közel a megállapodáshoz. 

 

A tárgyalássorozat végén Márk úgy döntött, hogy nevelőegyesületét választja, amit mi nagyon tisztelünk és becsülünk benne, hiszen a nehéz helyzetben lévő klubja mellett döntött. Büszkék lehetnek rá Kaposváron, hogy ilyen szívvel rendelkező hazai nevelésű játékosuk van! A kaposvári csapatnak ezúton is sok sikert kívánunk a feljutásban vívott harcukhoz! A kis- vagy kisebb költségvetésű csapatoknak, akik nem engedhetnek meg maguknak drága játékosokat, nagyon fontos az, hogy ilyen klubhűséggel megáldott játékosokkal rendelkezzenek. Ezzel mi is így vagyunk. Most még inkább meg kell adnunk a bizalmat és támogatást saját nevelésű játékosainknak.

 

A mai nehéz gazdasági helyzetben is mindent megteszünk azért, hogy a körmendi kosárlabda tovább éljen. Nagyon sokat dolgozunk azért, hogy az a bizonyos hajó továbbra is fennmaradjon a vízen. Tisztelettel kérjük azokat, akik lékeket szeretnének ütni ebbe a hajóba, fejezzék be ezen törekvéseiket! Ezt mindenki értse úgy, ahogy szeretné.

 

Ahogyan az ankéton is megígértük, tájékoztatni fogunk benneteket a folyamatokról, illetve megállapodásokról.

 

VOLTUNK, VAGYUNK, LESZÜNK!

(kép: Bálizs Zsuzsa)

Febr.15 Creative Commons License 6 napja 0 1 5850

Putesz egyelőre semmilyen pozicióban nincs,igy abból,hogy ő kit keres meg,talán ha egyetlen dolgot lehet kiolvasni....

Azt,hogy van némi előregondolkodás arra az esetre,ha....

Milyen ajánlatot is adhatna egyelőre,mikor max megérzésekre lehet csak hagyatkozni a hétvégi történésekkel kapcsolatban?

Elég nagy probléma lesz szerintem,mert jelenleg elképzelni nem tudom ki és mi alapján is tárgyalna.

Ráadásul Bebesnek talán az a jó,ha egy esetleges váltást követően(de lehet,hogy ha még az embere futna be,akkor is) egyre nagyobb gondjaink merülnének fel...

Tessék,ez volt alattam,s ez lett utánam....

Ezeknek az elveszett heteknek a hátránya valószinűleg komolyan fog érinteni bennünk,bár egy jobb-tudatosabb légiós választás meg benne lehet a forgatókönyvben egy esetleges Patonay névvel...

 

Előzmény: Casanova87 (5844)
teddapalyara Creative Commons License 6 napja -1 3 5849

Szerintem a nyilatkozat egésze alapján több mint valószínű, hogy Körmendre hívta - ami egybecseng a hetek óta róla keringő pletykákkal. Ráadásul nem tudok róla, hogy Putesz jelenleg más NB I-es csapatnak dolgozna (arról volt cikk nemrég, hogy az utánpótlás-válogatottak szakmai stábjába került be), szóval aligha hiszem, hogy másik klubhoz hívogatta volna Paárt ezekben a hónapokban.

Egyébként én nem dőltem a kardomba, hogy nem jött össze ez az üzlet, mert bár a paraméterei és az idei statisztikái alapján jó pótlása lehetett volna Takinak, de ha licitverseny volt érte, akkor szerintem végeredményben így jártunk jobban. A 4 légiósra kellene koncentrálni az erőforrásokat, illetve talán centerbe kellene egy pályára tehető magyar (tudom, itt a legszűkebb a kínálat), és akkor akár valami jobb is kisülhet a jövő évből. Persze mindez akkor igaz, hogy Durázi marad (és nagyrészt egészséges lesz).

Előzmény: 97MTE00 (5848)
97MTE00 Creative Commons License 6 napja -1 0 5848

Én kifejezetten örülnék ha Putesz ismét segítené a klubot, csak azt nem tudni, hogy hova hívta játszani. 

realfan Creative Commons License 6 napja 0 4 5847

Látszik, hogy máshogy értékelünk dolgokat.

Szerintem az, hogy nyilvános cikkben megjelent, hogy Patonay Imre "felvette a munkát" (méghozzá vélhetően már hetekkel ezelőtt), az a körmendi kosárlabda elmúlt 10 évének legjobb híre/fejleménye.

Ehhez képest Paár Márk, Németh Ákos vagy Doktor Peti szerződtetése annyira marginális információ, hogy szinte vétek egy hozzászólásba hozni a kettőt.

 

De ha már így, akkor szerintem Kaposváron van pénz, próbálkoztak ezzel-azzal, aztán így, hogy marad számukra a másodosztály, egy évnél többet nem szeretnének ott eltölteni. Az Olaj már régen vitte Krnjajszkit, Halmait elvileg ma jelenti be az ASE, Filipovity meg szinte kizárt, hogy marad. Innentől kezdve meg elég logikusan hangzik, hogy Paár egy olyan ajánlatot kapott a somogyiaktól, ami után valószínűleg nemhogy mi, de nálunk tehetősebb első osztályú klubok se jöhettek szóba. (Az más kérdés, hogy ha nem jön össze a feljutás elsőre, jövő nyáron már szerintem lépni fog.)

peli_w Creative Commons License 6 napja 0 2 5846

Németh Ákos Egerszegen pontosan azt hozta, amit Körmenden is, egy teljesen jó 7-8. rotáció ember volt, csak Körmenden ha vki nem Németh Isti meg Fodor Geri akkor már szar játékos és ki kell kezdeni. Pontosan ilyen emberek kellenek a padra, mint Németh Ákos és igen, Doktor Peti.

Előzmény: Casanova87 (5844)
kutyara der Creative Commons License 6 napja -4 0 5845

1,ki targyal itt klub neveben vagy helyett vagy mellett kosarasokkal???????

2,en csipem puteszt,szurkolok is neki ,de akkor arrol is ennyit!!! hogy barkit is majd o hoz ide... egy 20eves gyerek inkabb valasztja a masodosztalyt mint minket,akkor olyan ajanlataink lehetnek hogy kurvamindegy hogy pistanak vagy putesznek mondanak nemet....

 

 

Casanova87 Creative Commons License 6 napja 0 1 5844

Közben Paár Márk marad Kaposváron, hiába hívta Putesz.

Egyre szűkül a magyar játékosok piaca (itt most nem Benke szintű magyarokra gondolok), egyre kétségbeejtőbb, hogy kit tudunk/tudunk-e egyáltalán magyart hozni. Doktor Petire is hatalmas szükségünk lenne, ha már Takit nem sikerült megtartani, Ő nagyon kellene jövőre. Közben a nálunk agyon szidott Németh Ákos jövőre Alba… fejlődött is sokat Egerszegen az az igazság.

Nem is lett volna rossz jövőre egy Doki-Taki-Németh Ákos körmendi mag, mellé Durázi meg esetleg a fiatalprogramból megtartani Filipovicot és akkor most nem azon kéne izgulni, hogy Fepu ráhúz-e még egy évet. Sajnos a kutya se akar idejönni… menedzserek legutoljára állnak szóba a Körmenddel, annyira nem vagyunk vonzók a piacon. Szívem szakad meg, miközben írom ezeket a sorokat, de sajnos ide jutottunk. 
Bartik Zalánra mondják, hogy nagy tehetség, Őt ne üldözzük el lehetőleg, nagy potenciál rejlik benne.

Varjuk a fejleményeket, így, hogy semmi hír, még hosszabbnak tűnik az uborkaszezon.

MTE

peli_w Creative Commons License 6 napja -2 3 5843

És ma az OSE-t is vertük a negyedik negyedben fordítva, így 5. helyen végzett az U16 - tudva a lehetőségeket, gyerekszámot stb. ez gigantikus eredmény, ebben a korosztályban már minden akadémia nagyon komolyan nyomul. /Az ellenfeleink: NKA végül 3. lett, a Baja pedig behúzta a 7. helyért vívott párharcot./

Előzmény: kendeffy (5842)
kendeffy Creative Commons License 2024.06.01 -1 3 5842

És nyertünk is, hála Istennek!  Bartik Zalán 35/21-je azért jól mutat!

Előzmény: peli_w (5841)
peli_w Creative Commons License 2024.06.01 -1 0 5841

85:51 lett a vége, félidőben még csak 7 pontos hátrányban voltunk.

Ma 10 órakor a Bajával játszunk, akik tegnap a Vasastól kaptak ki hasonló mértékben.

Előzmény: realfan (5840)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!